mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
8. haftadayız Ağrılarımız mide bulantımız hiç bitmiyor ama olsun sonunu düşünerekten bu ağrıları çekmek bile güzel :)

kızlar hayırlı cumalar. Eğer bana yazdıysanız bulantıdan okuyamadım çok fenayım...

Ancak dün dra gidebildik. veeee bebişimin kalbini duyduk. dr bebeğin büyümüş kocaman olmuş artık keseyi ölçmeye lüzum yok dedi. 1.5 cm olmuş maşaallah.ve herşey yolunda dedi.

Kızlar bulantım çok ilaç almak istemiyom.napcam ya(( 1.5 kilo vermişim.

hayirli cumalar canim..

tuzlu kraker yeg.. ii geliyor.. bende 6 haftasi icindeyim hala mide bulantilarim yok senin ne zamn basladi.. ama ilk hamilelimde cok bulantim olmusdu..

hayirli cumalar canim..

tuzlu kraker yeg.. ii geliyor.. bende 6 haftasi icindeyim hala mide bulantilarim yok senin ne zamn basladi.. ama ilk hamilelimde cok bulantim olmusdu..

kraker midemi bulandırıyo.benim 5. hafta bitti başladı. kiminin olmuyo yada az oluyormuş bence isteme bende olmuyor diye merak ediyordum başıma geldi.7-8. hafta daha yoğun oluyormuş kiminin bu haftalarda başlıyor.

kraker midemi bulandırıyo.benim 5. hafta bitti başladı. kiminin olmuyo yada az oluyormuş bence isteme bende olmuyor diye merak ediyordum başıma geldi.7-8. hafta daha yoğun oluyormuş kiminin bu haftalarda başlıyor.

yok istemiyorum ztn. nasil bisey oldunu biliyorum.. ilk hamilelim malesef 18. haftalikken sonlandi. düsük yapdim ama inan o haftama kadar mide bulantim vardi ve sadece 2,5kg almisdim.. nerdeyse hic bisey yiyemiyordum..

simdilik yok aman olmasinda.. ama benim gögüslerim cok agriyorlar ve sisler..

ah canım bi bilsem oksuruorum die evden cıkmıodum anlamadım gitti dikkat ediorum halbuki ama nasıl olcak böle anlamadım dun butun gun yattım bugun ayaklandım bıraz ama beterim hala ( ıhlamur limonlu ballı cay yapıorum tavuk suyuna corba ne lazımsa yapıorum ama kötüyüm yanii belki yarın giderim ben doktoruma bu halimi görürse belki acır bana ilaç falan yazar ne dersin :)

canım geçmiş olsun.canım seni üzmüceksem okadar geçtikten sonraki düşükler neden oluyor aceba?yani 6aydan sonra nasıl neden düşüyo

o ilacı hiç kullanmadım ama daha kuvvetlileri var bulantı için.

ben de 2 meyveye takmış durumdayım. Allahtan mevsiminde hamileyiz

tayin değilde eşimin işi nedeniyle burdaki şubeye geçti geçici diye sonra çook sevdi evide buraya getirdik. hiç sorma ya bulantılarım felaket bi şekilde başladı hiç yemek yiyemiyorum

geçmiş olsun canım. tez geçer işallah bulantılarımız. doktoruna danış belki ilaç verir

anaaaaam maşallah. hemen kıpırdıyo mu bebekler ya.

hamileliğin uyku vermesi ne kötü :106:

ama vermemesi daha kötü olurdu. ben uyuyunca bulantılardan uzaklaşıyorum. normalde bu kadar uyuyamam ama memnunum uyku modundan. yanlız aşırı derecede rüya görüyorum. adeta film gibi rüyalar. yat uyu film izlemiş gibi oluyorum.

Çok anlıyorum diyemem ama geçen pazar acile gittiğimde acil doktoru 7+4 dedi. halbuki 2 hafta ince 6+4tü. ben endişelendim ama ertesi gün kendi doktorum baktı 8+4 dedi. yani bir gün arayla bile başka doktor ve başka makine bakınca değişebiliyor.

sen farklı doktora mı baktırdın, ya da başka makineyle mi bakıldı?

o ilacı hiç kullanmadım ama daha kuvvetlileri var bulantı için.

ben de 2 meyveye takmış durumdayım. Allahtan mevsiminde hamileyiz

evet eczacıda aynısını söyledi ama doktorum yazmadı işte.neyseki bu bile iyi geldi yemekten yarım saat önce içiyorum,rahatım dünden beri ilk kez karnım doydu.bu arada benim ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor sizdede oluyor mu?

canım geçmiş olsun.canım seni üzmüceksem okadar geçtikten sonraki düşükler neden oluyor aceba?yani 6aydan sonra nasıl neden düşüyo

benim bebegimde malesef trizomi 18 vardi.. ve amniosentez yaptilar.. ve sonuclarda trizomi 18 gösteriyordu.. ve böyle bebekler yasiyamiyorlar.. cogusu zten erken haftalarda düsüyorlar.. kimileride bendeki gibi cok gec haftalarda düsüyorlar.. hatta kimi bebeklerde dogdukdan 1 kac gün yada 1 kac hafta sonra ölüyorlar.. benim sancim vardi hastaneye gittim.. 5 gün hastanede kaldim cok zor günler gecirdim.. suni sanci ile dogum yapdirdilar..

trizomi 18 --> kromozom bozuklugu demek.. ne bende nede esimde Allaha sükür hic bir saglik problemi yok.. ama bu her kadinin basina gelebilir dedi doktor.. kimilerinde genlerden oluyor yani anne ve babadan kimilerinde ise bir tesadüf.. bir anne ve baba olarak insanin elinden bisey gelmedi zmn cok kötü oluyor.. bebegini kaybediceni biliyorsun.. ama elinden hic bisey gelmiyor.. ben cok dokdorrlara gittim ve arastirdim...

düsüklerin 70-80% kromozom bozuklugundan oluyor ve bunlar trizomi 18, 13, 21..

Rabbim birdha yasatmasin.. ne bana nede baska annelere cok zor.. okadar zorki..

ama ben düsük yapdikdan sonra bir rüya görmüsdüm..

yine en kisa zmnda hamile kalicami biliyordum....
ve düsük yapali tam 4,5 ay oldu

yoo aynı dr aynı makinaydı canım ama ben eve gittim internetten baktım gs gebelik kesesiymiş.crl çoçugun baş boyun ölçümü yani farklı şeylermiş.
ana solt tarfta geöen hafta 16 cm yazıyordu çarşamba gününkünde 8 cm bune şimdi

kızlar sizinde göğüsleriniz büyüdü mü ya?ağrıyor mu

geçmiş olsun canım. tez geçer işallah bulantılarımız. doktoruna danış belki ilaç verir

sağol canım inşallah ama doktorum kesinlikle ilaç kullanmıyorsun tuzlu yemeye çalış bulantıyı hafifletir dedi. Ben zaten bi ton ilaç kullanıyorum iğne yapıyorum o yüzden doktor başka ilaç vermiyor canım.

Canım çok geçmiş olsun neyseki hemen kavuştun ikinciye elhamdülillah.
bende bunlardan çok korkuyorum Allahu teala vermesin inşallah elli ayağı düzgün aklı bütün sağlıklı bebeklerimiz olur.

kızlar benim 6.haftam bitiyo ama hala hamilelik belirtim yok.ne kusma ne bulantı sadece akıntı ve çok az gösüm büyüdü gibi.
ama ben çok acıkıyorum sizde acıkıyormusunuz şimdiden 2 kilo aldım.var mı benim gibi olan.

bide keseyi gördüğünüzde ultrason çıktısına baktınız mı orda cm yazıyor.ben kese için gittiğimde 16 cm yazıyordu,kalp atışına gittğimde 8 cm yazıyo kafamı karıştırdııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…