kızlar hayırlı cumalar. Eğer bana yazdıysanız bulantıdan okuyamadım çok fenayım...
Ancak dün dra gidebildik. veeee bebişimin kalbini duyduk. dr bebeğin büyümüş kocaman olmuş artık keseyi ölçmeye lüzum yok dedi. 1.5 cm olmuş maşaallah.ve herşey yolunda dedi.
Kızlar bulantım çok ilaç almak istemiyom.napcam ya(( 1.5 kilo vermişim.
hayirli cumalar canim..
tuzlu kraker yeg.. ii geliyor.. bende 6 haftasi icindeyim hala mide bulantilarim yok senin ne zamn basladi.. ama ilk hamilelimde cok bulantim olmusdu..
kraker midemi bulandırıyo.benim 5. hafta bitti başladı. kiminin olmuyo yada az oluyormuş bence isteme bende olmuyor diye merak ediyordum başıma geldi.7-8. hafta daha yoğun oluyormuş kiminin bu haftalarda başlıyor.
kendim kadar senin muayneyide iple çekiyorum canım yaahadi bakalım inşAllah sorunsuz şekilde görürüz bebişlerimizii sorma tatlım yaa bende bi düz oturmam da, uzanmam da, eşim deli oluyo Allah aşkına düzgün otur diye mide bulantısıda zor ama bunada şükür diicez napalım sen niye bu kadar hastalanıyosun arkadaşım, dikkat etmiyo musun kendine? bol bol limonlu zencefil ve ıhlamur iç. ve bool bol dinlen lütfennnnn
yok istemiyorum ztn. nasil bisey oldunu biliyorum.. ilk hamilelim malesef 18. haftalikken sonlandi. düsük yapdim ama inan o haftama kadar mide bulantim vardi ve sadece 2,5kg almisdim.. nerdeyse hic bisey yiyemiyordum..
simdilik yok aman olmasinda.. ama benim gögüslerim cok agriyorlar ve sisler..
merhaba mart hamişleri;
zaman ilerledikçe belirtilerim daha çok çoğalıyor.göğüslerimin ağrısından ağladım geçen gün
hele şu bulantı yokmu...hiç birşey yiyemiyorum.koku duyduğum an midem başlıyor bulanmaya.bide kanamam var diye progestan kullanıyorum.ya tok karnına içiyorum.yinede kafam dönüyor...bulantı için doktor bi ilaç verdi adı em...r bu ilaçtan kullanıp sonuç alan varmı.gebeyim diye o kadar mutluyumki ama bu bulantılar yedi beni
sürekli aşerdiğim bir meyve var isim vermiyim ondan başka bişey yemiyorum
tayin değilde eşimin işi nedeniyle burdaki şubeye geçti geçici diye sonra çook sevdi evide buraya getirdik. hiç sorma ya bulantılarım felaket bi şekilde başladı hiç yemek yiyemiyorum
Heyyy Güzel anneleeeer
Bugün doktora gittik veeeeALlahım bi bebek hiç mi durmaz kolları ayakları kıpır kıpır eli bi kafasında bi one itiyo gümbür gümbür geliyo cocuuuum :)) doktor ben bu boyutta bu kadar hareketli bebek görmedim dedi :) sekillendikçe onunla tanışmak inanılmaz güzel bi duygu darısı sizlerin basına
hamileliğin uyku vermesi ne kötü :106:
duygucum merak etmiştin yazıyorum ben de dün dayanamadım dr gittim kalp atışını gördük ama cihazdan dolayı dışarı ses vermiyordu ses yoktu yani ama ekranda pıt pıt atan bişey vardı.
ohhh çektim .darısı senin başına.
üşüyen arkadaşım ben 10 gün feci üşüme çektim şimdi yeni yeni geçti.dr gittim ilaç falan veremem dedi kendi kendne geçti.merak etme seninde geçer yakında.
bu arada bişey sorcam ultasın kagıdında sol altta geçen hafta 16.4 mm yazıyordu dün künde 7.4 m kafama takıldı niye düşüş var dr soramadım çünkü geçen gittiğimdekini ezbere bilmiyordum eve geldiğimde fark ettim.bide ben 10 gün çnce 5+4 düm dün 6+ 4 yazıyordu niye 3 gün geri olmuş kafam takıldı bu mm leri anlıyan varmı çok endişelendim.
o ilacı hiç kullanmadım ama daha kuvvetlileri var bulantı için.
ben de 2 meyveye takmış durumdayım. Allahtan mevsiminde hamileyiz
canım geçmiş olsun.canım seni üzmüceksem okadar geçtikten sonraki düşükler neden oluyor aceba?yani 6aydan sonra nasıl neden düşüyo
Çok anlıyorum diyemem ama geçen pazar acile gittiğimde acil doktoru 7+4 dedi. halbuki 2 hafta ince 6+4tü. ben endişelendim ama ertesi gün kendi doktorum baktı 8+4 dedi. yani bir gün arayla bile başka doktor ve başka makine bakınca değişebiliyor.
sen farklı doktora mı baktırdın, ya da başka makineyle mi bakıldı?
geçmiş olsun canım. tez geçer işallah bulantılarımız. doktoruna danış belki ilaç verir
benim bebegimde malesef trizomi 18 vardi.. ve amniosentez yaptilar.. ve sonuclarda trizomi 18 gösteriyordu.. ve böyle bebekler yasiyamiyorlar.. cogusu zten erken haftalarda düsüyorlar.. kimileride bendeki gibi cok gec haftalarda düsüyorlar.. hatta kimi bebeklerde dogdukdan 1 kac gün yada 1 kac hafta sonra ölüyorlar.. benim sancim vardi hastaneye gittim.. 5 gün hastanede kaldim cok zor günler gecirdim.. suni sanci ile dogum yapdirdilar..
trizomi 18 --> kromozom bozuklugu demek.. ne bende nede esimde Allaha sükür hic bir saglik problemi yok.. ama bu her kadinin basina gelebilir dedi doktor.. kimilerinde genlerden oluyor yani anne ve babadan kimilerinde ise bir tesadüf.. bir anne ve baba olarak insanin elinden bisey gelmedi zmn cok kötü oluyor.. bebegini kaybediceni biliyorsun.. ama elinden hic bisey gelmiyor.. ben cok dokdorrlara gittim ve arastirdim...
düsüklerin 70-80% kromozom bozuklugundan oluyor ve bunlar trizomi 18, 13, 21..
Rabbim birdha yasatmasin.. ne bana nede baska annelere cok zor.. okadar zorki..
ama ben düsük yapdikdan sonra bir rüya görmüsdüm..
yine en kisa zmnda hamile kalicami biliyordum....
ve düsük yapali tam 4,5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?