mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım benim kusmalar 5. hafta sonunda başladı ve halen çok fenayım.1.5 kilo vermişim.göğüs olayı ve akıntı var tabi.

canım 2. gittiğinde keseyi değil bebeği ölçüyorlar ondan küçük çıkmış haliyle kese daha büyük...

canım inanki çok şanslısın ben bulantıdan ölüyorum şükretceğine üzülüyorsun Bende de akıntı ve gögüslerde ağrı var ve sabah açlığımla uyanıyorum ama inanki yiyemiyorum çıkarıyorum hemen.

canım dogru söylüyosun ama bulantılar olmayınca hamle gibi gelmiyor bana.ve ben şimdiden 2 kiol almışım.çok acıkıyorum.pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum.ya ne biliyim kusmak hamileyken iyi derler bende korkuyorum bişey yok diye beni de anla lütfen....

canım yaa, kıyamam :) tabi ki git doktora canımcım. bi ciğerlerini falan da dinlesin. ilaçsız geçmeyecekse b kategorisinde bi ilaç yazar en azından. dinlenmeye ve çaya devam. doktora gidince haberdar et.

geçtiğine çok sevindim benimda bi kesiliyor seviniyorum bı tekrardan oluyo 2 3 gün geliyor ama çok az.yani korkma arada olabilir lekelenme gıbı olursa.evet miden bulanıyosa kalbide atıyodur bebek gelişmiştir merak etme .banada doktor içerde kanama yok gayet guzel gözüküyo dedi.ben duydum kalp atışını darısı sana.benimde midem çok kötüydü ama şimdi biraz iyi doktor bulantı hapı yazdı en azından çok az da olsa yıyebiliyorum.kalp atışını duyunca için daha edicek inşallah.doktora gidince yazmayı unutma.

başlar canım merak etme.ama şuda var annelerimiz bile bi çocuğuna hamile iken bulantısız diğerine hamile iken çok bulantılı geçirdiklerini söylüyorlar.benimde ilk çocugumda bulantım azdı ama bu sefer direkt olarak kusarak başladım 7.haftada .sen de kalp atışını duyduktan sonra için rahat edecektir.çok acıkıyorum diyorsun oda hamilelikten canım :)

canım bende tahlilleri devlette yaptırdım..fakat torch yapmıyorlarmiş şu an..yani şöyleymiş sağlık bakanlığı 3 düşük varsa yapıyormuş.yazsam da yapılmaz dedi doktorun asistanı..hatta dedim yani benkedilerle çok yakın temas kurdum hep ve kvaldemde 2 kedi var hala..sonuçta sorun çıkabilir..ve kızamıkçık ta annem hatırlamıyor..ama yok dedi..bana mı denk geldi acaba bu terslık bilmiyorum.
bende onları özelde yaptırdım..toksoplazma ve rubellaya 100 tl verdim..

cnm benim de idrarda lökosit +++ çıktı..kültür yaptırıcam..sanırım bana da ilaç verecek..aslında idrar yollarımdan bi sıkıntım yok sadece akıntının rengi sarımsı oldu biraz..acaba az su içmekte mi çünkü sudan tiksindim..daha çok bulandırıyorr

haklısın canım sende yaşamak istiyorsun benim ilk gebeliğimde de hiç bulantı yoktu inanılmaz yiyordum düşük yaşadık bunda da inanılmaz bulantı oluyor ama bende kilo aldım canım 58 kilo olmuşum 55 tim hamile kaldığımda . bence kafaya takma niye bulantım olmuyor diye belki o zaman olur hem tadını çıkar biliyorum şuan kızıyorsun bana ya anlamıyor bu kadın bende yaşamak istiyorum diye inşallah kusarsın arkadaşım inşallahh ) oldu mu

canım rahat ol ben 10. haftama girdim bugüne kadar bir kez bile kusmadım.bulantım da yok denecek kadar az. iştahım yok hiç sadece canım falan pek bi şey çekmiyor bi de hiç tatlı çekmiyor canım hep acı tuzlu ekşi şeyler olcak...sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebğini

Canım ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım çok rahat hem de dahiliyeden almıştım randevumu. Betahcg de baktırmıştın.
Doktorları korkutmuşlar herhalde normal tiroid takibim için randevu almıştım betahcg bile bakmaktan tırstı doktor, kadın doğumdan randevu alın ben baktıramam dedi.
Torch ve idrar kültürü için enfeksiyon hastalıklarından randevu aldım hamilerim dedim tamam dedi doktor. Sana denk gelen doktor da gözü korkanlardanmış:)

Bol su içmek ve idrarı tutmamak gerekiyor. Benim de şikayetim yok bol su içiyorum bana iyi geliyor

bulantı iştahsızlık ne kötü bişey ya ilaçlarımı içemiyorum artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok bulantım yok açıkçası kusmam olmadı fakat çok iştahsızım kuş kadar yiyorum,zaten biraz zorlarsam bulanıcak gibi oluyo..
aşırı mide kazınması var ve eğer sık sık yemezsem çok fena oluyorum kazıntıdan...

ben de çok fenayım kızlar bu gün tek yediğim beyaz leblebi ve su((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…