kızlar benim 6.haftam bitiyo ama hala hamilelik belirtim yok.ne kusma ne bulantı sadece akıntı ve çok az gösüm büyüdü gibi.
ama ben çok acıkıyorum sizde acıkıyormusunuz şimdiden 2 kilo aldım.var mı benim gibi olan.
bide keseyi gördüğünüzde ultrason çıktısına baktınız mı orda cm yazıyor.ben kese için gittiğimde 16 cm yazıyordu,kalp atışına gittğimde 8 cm yazıyo kafamı karıştırdııııııııııııııııııııııı
kızlar benim 6.haftam bitiyo ama hala hamilelik belirtim yok.ne kusma ne bulantı sadece akıntı ve çok az gösüm büyüdü gibi.
ama ben çok acıkıyorum sizde acıkıyormusunuz şimdiden 2 kilo aldım.var mı benim gibi olan.
bide keseyi gördüğünüzde ultrason çıktısına baktınız mı orda cm yazıyor.ben kese için gittiğimde 16 cm yazıyordu,kalp atışına gittğimde 8 cm yazıyo kafamı karıştırdııııııııııııııııııııııı
canım inanki çok şanslısın ben bulantıdan ölüyorum şükretceğine üzülüyorsunBende de akıntı ve gögüslerde ağrı var ve sabah açlığımla uyanıyorum ama inanki yiyemiyorum çıkarıyorum hemen.
ah canım bi bilsem oksuruorum die evden cıkmıodum anlamadım gitti dikkat ediorum halbuki ama nasıl olcak böle anlamadım dun butun gun yattım bugun ayaklandım bıraz ama beterim hala( ıhlamur limonlu ballı cay yapıorum tavuk suyuna corba ne lazımsa yapıorum ama kötüyüm yanii belki yarın giderim ben doktoruma bu halimi görürse belki acır bana ilaç falan yazar ne dersin :)
duydunmu;iyiyim canım..geçen p.tesi dr.a gittim.lekelenmem ne içersem içeyim geçmiyordu...2 gece hastanede yatmama rağmen kahverengi lekelenmeler gittikçe artmaya başlamıştı.doktor düşük önleyici iğne(proluton) ve progestanın iğne şeklinde olanını verdi.Allah a şükürler olsunki kahverengi lekelenmeler kesildi...sabah -akşam progestan iğne vuruluyorum.....hapı bende işe yaramadı...doktor 1 hafta sonra gel bebeğin kalp atışları duruyormu bakalım dedi...:18: şimdi çok korkuyorumgerçi midem çok bulanıyor...bebeğin canlı oldugunu ifade edermiş bulantılar...biraz bunalım takılıyorum...internete pek girmiyorum bu ara moralim bozuluyor olumsuz bişey okuyunca
canım dogru söylüyosun ama bulantılar olmayınca hamle gibi gelmiyor bana.ve ben şimdiden 2 kiol almışım.çok acıkıyorum.pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum.ya ne biliyim kusmak hamileyken iyi derler bende korkuyorum bişey yok diye beni de anla lütfen....
canım ben yazdım ama görmedin sanırım.
özel hastanelerde pahalı oluyor.
kan sayımı, idrar tahlili, idrar kültürü, serbest t4 ve tsh, toksoplazma rubella hepatit vs (torch) bakılıyor.
özelde senden isteyecekleri bunlar. belki ekstra şeker kan pıhtılaşma zamanı vs de bakabilir bilmiyorum..
sağlık ocağında torch bakmazlar.
büyük hastanelerde, fakültelerde filan bakılıyor.
düşük yapmış olman da gerekmiyor.
aksine, her gebenin baktırması gerekiyor torch.
bunun dışında senin kronik bir hastalığın varsa, mutlaka onunla ilgili de takip altında olmalısın
valla biz öyle zannediyoruz ama gebelikte kullanılabilen ilaçlar varmış.
idrar tahlilim kötü çıktı, idrar kültürü yaptırdım sonucu çıkınca ona göre antibiyotik başlayacak doktor.
ilaç kullanmamak daha tehlikeli olabilir çünkü.
bir de biz nezle-grip diyoruz ama yüzbin çeşit kulak-burun-boğaz hastalığı var.
doğru teşhis ve tedavi için doktora gitmek lazım..
canım dogru söylüyosun ama bulantılar olmayınca hamle gibi gelmiyor bana.ve ben şimdiden 2 kiol almışım.çok acıkıyorum.pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum.ya ne biliyim kusmak hamileyken iyi derler bende korkuyorum bişey yok diye beni de anla lütfen....
canım bende tahlilleri devlette yaptırdım..fakat torch yapmıyorlarmiş şu an..yani şöyleymiş sağlık bakanlığı 3 düşük varsa yapıyormuş.yazsam da yapılmaz dedi doktorun asistanı..hatta dedim yani benkedilerle çok yakın temas kurdum hep ve kvaldemde 2 kedi var hala..sonuçta sorun çıkabilir..ve kızamıkçık ta annem hatırlamıyor..ama yok dedi..bana mı denk geldi acaba bu terslık bilmiyorum.
bende onları özelde yaptırdım..toksoplazma ve rubellaya 100 tl verdim..
cnm benim de idrarda lökosit +++ çıktı..kültür yaptırıcam..sanırım bana da ilaç verecek..aslında idrar yollarımdan bi sıkıntım yok sadece akıntının rengi sarımsı oldu biraz..acaba az su içmekte mi çünkü sudan tiksindim..daha çok bulandırıyorr
Ankara'daki hamişler nerdeler?ses verin kızlarrrrrr.....
Ben beeeeen burdayiiiim :)
caniim sen ankarada misin ya hangi dr.a gidiyorsun ben hala bulamadim dr.umu neresindesin ben batikentteyim
bulantı iştahsızlıkne kötü bişey ya ilaçlarımı içemiyorum artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok bulantım yok açıkçası kusmam olmadı fakat çok iştahsızım kuş kadar yiyorum,zaten biraz zorlarsam bulanıcak gibi oluyo..
aşırı mide kazınması var ve eğer sık sık yemezsem çok fena oluyorum kazıntıdan...
Ankara'daki hamişler nerdeler?ses verin kızlarrrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?