Hanimlar bulantim cok artmisti bu hafta doktor enfeksiyondan suphelendi ve gercekten de idrar yollarimda enfeksiyon cikti 2 gundur antibiyotige basladik 3 gun sonra birakicam gecer dedi
Hanimlar bulantim cok artmisti bu hafta doktor enfeksiyondan suphelendi ve gercekten de idrar yollarimda enfeksiyon cikti 2 gundur antibiyotige basladik 3 gun sonra birakicam gecer dedi
geçmiş olsun. hamile bünyesi daha mı hassas oluyor ne oluyor anlamadım bende soğuk aldım. dikkat etmeme rağmen. havaların azizliğine uğradık. bugün daha iyiyim hamdolsun ama dün hem ateş vardı hem boğaz ağrısı.
Yarın özele gidip yaptırayım tahlilimi bende.devlete gitmek için işten izin al yollarda sürün zor oluyo.ahh bol su içebilsemmm.ilk zamanlar rahat 2 lt bitiyordu .şimdi nerdeeee:26:Bol su içmek ve idrarı tutmamak gerekiyor. Benim de şikayetim yok bol su içiyorum bana iyi geliyor
Canım ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım çok rahat hem de dahiliyeden almıştım randevumu. Betahcg de baktırmıştın.
Doktorları korkutmuşlar herhalde normal tiroid takibim için randevu almıştım betahcg bile bakmaktan tırstı doktor, kadın doğumdan randevu alın ben baktıramam dedi.
Torch ve idrar kültürü için enfeksiyon hastalıklarından randevu aldım hamilerim dedim tamam dedi doktor. Sana denk gelen doktor da gözü korkanlardanmış:)
Kızlarrrr bugün dr.a kese buyumuşmu diye gitmiştim kalp atışını da duyduk:))))) çok duygusal bir andı bide beklemiyordum dr çok küçük bebeği bile göremeyebiliriz demişti:)
Doktordan çok memnun kaldım 1saat boyunca ilgilendi. 11de girdim 12de çıktım:)
aranızda süt içemeyen var mı? varsa alterntif olarak ne yapıyor?
normal şartlar altında lıkır lıkır süt içen ben hamilelikten sonra içememeye başladım. ne zaman içsem bulantıdan banyoya zor yetişiyorum. ne yapsam bilemedim yoğurt peynir yiyorum ama yerini alırmı acaba?
Kızlar az önce doktordan geldim bebeğimin kesesinin 4 gün geriden geldiğini söyledi böyle bir durum yaşayıp sorunsuz hamilelik atlatan varmı 5+4 olmam lazım kese 5 görünüyor tam 14. gün ilişkiye girdik geç döllenme olması imkansız
Benimki de adetime gore 3 gun geri ama doktor bebek gayet normal dollenme yumurtlama gununden gec olmus olabilir dedi
Gercektenmi?benim geç döllenme ihtimali zayıf çünkü ovülasyon testi ile denedik tam 14. gün oldu... peki adetlerin düzenlimiydi?
28 gunu saat sasmazdi :) cok kafana takma bence benim 9. Haftam bitiyor gayet guzel hersey bazen de birden 3-4 gun ileri gittigi gorulurmus. kanama ve asiri agri yoksa sorun yokmus su zamanlar icin....
Kızlar az önce doktordan geldim bebeğimin kesesinin 4 gün geriden geldiğini söyledi böyle bir durum yaşayıp sorunsuz hamilelik atlatan varmı 5+4 olmam lazım kese 5 görünüyor tam 14. gün ilişkiye girdik geç döllenme olması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?