mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Hanimlar bulantim cok artmisti bu hafta doktor enfeksiyondan suphelendi ve gercekten de idrar yollarimda enfeksiyon cikti 2 gundur antibiyotige basladik 3 gun sonra birakicam gecer dedi

Hanimlar bulantim cok artmisti bu hafta doktor enfeksiyondan suphelendi ve gercekten de idrar yollarimda enfeksiyon cikti 2 gundur antibiyotige basladik 3 gun sonra birakicam gecer dedi

geçmiş olsun. hamile bünyesi daha mı hassas oluyor ne oluyor anlamadım bende soğuk aldım. dikkat etmeme rağmen. havaların azizliğine uğradık. bugün daha iyiyim hamdolsun ama dün hem ateş vardı hem boğaz ağrısı.

Tesekkur ederim hanimlar idrar yplu enfekaiyonu cok sık rastlanirmis ve bulantiyi arttorirmis bol su ve meyve yemeli ama nasil ben de bilmiyorum

Cok gecmis olsun herkes hasta bu ara malesef bu zayif bunyeyle grip olmamak buyuk basari

Bol su içmek ve idrarı tutmamak gerekiyor. Benim de şikayetim yok bol su içiyorum bana iyi geliyor
Yarın özele gidip yaptırayım tahlilimi bende.devlete gitmek için işten izin al yollarda sürün zor oluyo.ahh bol su içebilsemmm.ilk zamanlar rahat 2 lt bitiyordu .şimdi nerdeeee:26:

Cnm kesin dediğin gibi korkutmuşlar.ama ozaman keske yönlendirseydi enfeksiyon hastalıklarına beni.sonuçta parası olmayan ne yapsın özele gidemeyen çok. Bilgilendirmiyorlar malesef.

Kızlarrrr bugün dr.a kese buyumuşmu diye gitmiştim kalp atışını da duyduk:))))) çok duygusal bir andı bide beklemiyordum dr çok küçük bebeği bile göremeyebiliriz demişti:)

Doktordan çok memnun kaldım 1saat boyunca ilgilendi. 11de girdim 12de çıktım:)

Kızlarrrr bugün dr.a kese buyumuşmu diye gitmiştim kalp atışını da duyduk:))))) çok duygusal bir andı bide beklemiyordum dr çok küçük bebeği bile göremeyebiliriz demişti:)

gözün aydın canım darısı bana inşallah pazartesi duycaz bizde bende 7 deyim bakalım görebilcekmiyim heycanlanıyor insan ya allahım tüm isteyen herkese yaşatsın ne kadar zorluk yaşasakta midemiz bulansa da sancılarımız olsa da hepsine değer o miniği içimizde hissetmekk.. ayy duygulandım yaa

Doktordan çok memnun kaldım 1saat boyunca ilgilendi. 11de girdim 12de çıktım:)

süper valla nerdesi ben diyarbakırdayım burda çok zor burda herkes doğuruyor bacım bütün hastaneler devlet gibi kaynıyor öyle doktor bir saat nerde ilgilenecek ama şükür yine de doktorumdan memnunum

aranızda süt içemeyen var mı? varsa alterntif olarak ne yapıyor?

normal şartlar altında lıkır lıkır süt içen ben hamilelikten sonra içememeye başladım. ne zaman içsem bulantıdan banyoya zor yetişiyorum. ne yapsam bilemedim yoğurt peynir yiyorum ama yerini alırmı acaba?

ben içmiyorum yasak çünkü bağırsakla ilgili sorunum var bol yoğurt ye peynir ye çökelek ye sütlü tatlı yap ye irmik tatlısı gibi içinde süt çok oluyor irmik oranına göre o yüzden isim olarak yazdım kusura bakmasın hamişlerimiz. bulantın ilk 3 aydan sonra geçer inşallah ondan sonra acısını çıkarırsın bende artık araya bi gün koyarak içeyim diyorum.

Kızlar az önce doktordan geldim bebeğimin kesesinin 4 gün geriden geldiğini söyledi böyle bir durum yaşayıp sorunsuz hamilelik atlatan varmı 5+4 olmam lazım kese 5 görünüyor tam 14. gün ilişkiye girdik geç döllenme olması imkansız

Benimki de adetime gore 3 gun geri ama doktor bebek gayet normal dollenme yumurtlama gununden gec olmus olabilir dedi

Gercektenmi?benim geç döllenme ihtimali zayıf çünkü ovülasyon testi ile denedik tam 14. gün oldu... peki adetlerin düzenlimiydi?

28 gunu saat sasmazdi :) cok kafana takma bence benim 9. Haftam bitiyor gayet guzel hersey bazen de birden 3-4 gun ileri gittigi gorulurmus. kanama ve asiri agri yoksa sorun yokmus su zamanlar icin....

28 gunu saat sasmazdi :) cok kafana takma bence benim 9. Haftam bitiyor gayet guzel hersey bazen de birden 3-4 gun ileri gittigi gorulurmus. kanama ve asiri agri yoksa sorun yokmus su zamanlar icin....

Çağlasam_mi ne diyeyim ben sana canım , çok çok sağol içime öyle serin sular serptinki , çok korkuyorum bişey olacak diye ,elimde değil ....

canım benimde öyle adetine göre dokuz hafta 4 günlük ultrasona göre 9 hafta bir günlük dedi doktor ama bir sıkıntı olduğunu söylemedi.ben pazartesi doktora sormak istiyorum.ama hiç bu yüzden sıkıntı yaşayanı duymadım.içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…