mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Çağlasam_mi ne diyeyim ben sana canım , çok çok sağol içime öyle serin sular serptinki , çok korkuyorum bişey olacak diye ,elimde değil ....

Hiiiiic kafani takma stres en kotu sey hamilelikte Allahin izniyle bebeklerimize kavusucaz 1-2 haftaya kalp atislarini duyarsin sonra benim gibi elini ayagini gorursun insallah ve iste asıl o an inanilmaz :)

ilk 3 son 3 zorlıcak bizi anlaşılan :)

bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim şikayet etmiyorum çok mutluyum ama zorlanıyorum biraz bazen hele çok yoruluyorum.ilk defa yiyemiyorum hep şikayet ederdim iştahımın açık olmasından ama bulantıda bir nimet çok şükür yinede. 13.haftanın sonunda bitiyor dedi bi arkadaş onu bekliyorum umutla

süper valla nerdesi ben diyarbakırdayım burda çok zor burda herkes doğuruyor bacım bütün hastaneler devlet gibi kaynıyor öyle doktor bir saat nerde ilgilenecek ama şükür yine de doktorumdan memnunum

marmaristeyim canım ben. Özel muayenehane olduğu için heralde bu kadar ilgili. Allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun.

selinim seninde en basından berimi geriden geliyor?sizleri okudukça rahatlıyorum,sağol canım

darısı basına canım:) cd verdiler bana artık bütün gün izler dururum:)

Hiiiiic kafani takma stres en kotu sey hamilelikte Allahin izniyle bebeklerimize kavusucaz 1-2 haftaya kalp atislarini duyarsin sonra benim gibi elini ayagini gorursun insallah ve iste asıl o an inanilmaz :)

ah ah , inşallah ,Allah isteyen herkese nasip etsin ...Bugün en yakın arkadasımın 2 haftalık bebeğini görmeye gittim , görsen öyle güzel öyle küçük , öyle masumki , dünyanın en güzel şeyi...

pıtır pıtır kalp atışını duydum ya hiç şikayet etmiyorum ne bulantıdan ne başka bişeyden :) ilk hamileliğim bi çok şeye çok acemiyim hamilelik konusunda. hatta annemin ki bu kadar zor geçmemiş bende niye zor oluyor diye bile düşündüm ama kalp atışlarını duyuncaya kadar dı :)

Çok şükür Elhamdülillah. Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin böyle güzel duygular :)

normalde sakin yapıda bir insanım olaylara sakin yaklaşmamla tanınırım ama kalp atışlarını duyunca sanki o sakin ben yoktum :) içim içime sığmadı doktora sarılacaktım az daha

çok şükür. Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı elimize almayı nasip etsin. bizi onlara onlarıda bize hayırlı etsin inş :)

canım gözün aydın darısı başıma bende pazartesini bekliyorum hayırlısıyla. şuan çok heycanlandım valla o kadar bulantım varki pıtpıtlar bana da unutturcak gibi inşallahhhhh

ilahi güldürdün beni ya....canım geçen senede bulantım olmamıştı o yüzden kafamı kurcalıyorum ve biliyosun kalp atmadı ve sonu kürtaj.ama annem falanda diyo hamilelikte kusmalar olmasa bile bulantı olur ama ben yarın 7.haftaya gircem tık yok... ve o zaman inşallah bulantılar başlarrrrrrrrrrrr .ama yemek yemekten şimdiden göbegim şiş geziyorum.dr ra da sordum bu haftadan sonra başlar dedi ama illa olcak ya da olmayacak demedi.hayırlısı artıkkkkkkk

sagol canım...ama ben yemek falan iyi yiyorum ve acıkıyorum.canım da bişey çekmiyor bende bi enterasanlık mı ne var.inşallah herşey yolundadır.

inan bulantını artık senden çok ben istiyorum kus böyle her yere hatta benim bulantım biraz sana gelsin şaka bi yana canım anlıyorum insan bi kere yaşayınca tedirgin oluyor ilkinde hiç bulantım yoktu sadece bulandığım şey yoğun bi tereyağı kokusuydu belki seninde vardır böle bulanacağın şeyler ama daha keşfetmemişsindir ) Bugün benim de hiç bulantım olmadı şükür diyorum maşaallah diyorum

yakınız galiba sat ın kaç senin benim 23 şubat

sagol canım...ama ben yemek falan iyi yiyorum ve acıkıyorum.canım da bişey çekmiyor bende bi enterasanlık mı ne var.inşallah herşey yolundadır.

bende de malesef bulantı var o kadar isterdimki senin gibi acıkmayı
bugün kontrole gittim 3 kilo vermişim kusa kusa:18:
bendede 2 kürtaj var kalp durmasından dolayı.sıkma canını bu sefer pozitif düşün

canım gözün aydın darısı başıma bende pazartesini bekliyorum hayırlısıyla. şuan çok heycanlandım valla o kadar bulantım varki pıtpıtlar bana da unutturcak gibi inşallahhhhh

İnşallah canım :) bende cuma günü gidicem tekrar 2li tarama yapacak sanırım öyle dediler. ondada sorun çıkmaz inş. komşumun bebeği benimkinden 1 ay büyük down sendromlu çıktı ondan telaşa düştüm biraz ama Rabbim daha iyi bilir. İçim rahat inş bi sorun çıkmaz kimsenin bebekinde :)

amin canım inşallah iyi şeyler duyarız ne düşünürsen onu yaşarsın o yüzden hep iyi düşünmeye bak.

bende de malesef bulantı var o kadar isterdimki senin gibi acıkmayı
bugün kontrole gittim 3 kilo vermişim kusa kusa:18:
bendede 2 kürtaj var kalp durmasından dolayı.sıkma canını bu sefer pozitif düşün

canım bende BULANTI OLSUN DİYORUM.ve şimdidenn 2 kilo aldım ve göbegim çıkmış yemek yemekten inşallah ama benim gibi hamile olan yokki.ister istemez can sıkıntısı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…