Çağlasam_mi ne diyeyim ben sana canım , çok çok sağol içime öyle serin sular serptinki , çok korkuyorum bişey olacak diye ,elimde değil ....
ilk 3 son 3 zorlıcak bizi anlaşılan :)
süper valla nerdesi ben diyarbakırdayım burda çok zor burda herkes doğuruyor bacım bütün hastaneler devlet gibi kaynıyoröyle doktor bir saat nerde ilgilenecek ama şükür yine de doktorumdan memnunum
canım benimde öyle adetine göre dokuz hafta 4 günlük ultrasona göre 9 hafta bir günlük dedi doktor ama bir sıkıntı olduğunu söylemedi.ben pazartesi doktora sormak istiyorum.ama hiç bu yüzden sıkıntı yaşayanı duymadım.içini ferah tut.
gözün aydın canım darısı bana inşallah pazartesi duycaz bizdebende 7 deyim bakalım görebilcekmiyim heycanlanıyor insan ya allahım tüm isteyen herkese yaşatsın ne kadar zorluk yaşasakta midemiz bulansa da sancılarımız olsa da hepsine değer o miniği içimizde hissetmekk.. ayy duygulandım yaa
marmaristeyim canım ben. Özel muayenehane olduğu için heralde bu kadar ilgili. Allah yardımcın olsun doğru söylüyorsun.
darısı basına canım:) cd verdiler bana artık bütün gün izler dururum:)
Hiiiiic kafani takma stres en kotu sey hamilelikte Allahin izniyle bebeklerimize kavusucaz 1-2 haftaya kalp atislarini duyarsin sonra benim gibi elini ayagini gorursun insallah ve iste asıl o an inanilmaz :)
bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim şikayet etmiyorum çok mutluyum ama zorlanıyorum biraz bazen hele çok yoruluyorum.ilk defa yiyemiyorum hep şikayet ederdim iştahımın açık olmasından ama bulantıda bir nimet çok şükür yinede. 13.haftanın sonunda bitiyor dedi bi arkadaş onu bekliyorum umutla
pıtır pıtır kalp atışını duydum ya hiç şikayet etmiyorum ne bulantıdan ne başka bişeyden :) ilk hamileliğim bi çok şeye çok acemiyim hamilelik konusunda. hatta annemin ki bu kadar zor geçmemiş bende niye zor oluyor diye bile düşündüm ama kalp atışlarını duyuncaya kadar dı :)
Çok şükür Elhamdülillah. Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin böyle güzel duygular :)
normalde sakin yapıda bir insanım olaylara sakin yaklaşmamla tanınırım ama kalp atışlarını duyunca sanki o sakin ben yoktum :) içim içime sığmadı doktora sarılacaktım az daha
çok şükür. Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı elimize almayı nasip etsin. bizi onlara onlarıda bize hayırlı etsin inş :)
haklısın canım sende yaşamak istiyorsun benim ilk gebeliğimde de hiç bulantı yoktu inanılmaz yiyordum düşük yaşadık bunda da inanılmaz bulantı oluyor ama bende kilo aldım canım 58 kilo olmuşum 55 tim hamile kaldığımda . bence kafaya takma niye bulantım olmuyor diye belki o zaman olur hem tadını çıkar biliyorum şuan kızıyorsun bana ya anlamıyor bu kadın bende yaşamak istiyorum diye inşallah kusarsın arkadaşım inşallahh) oldu mu
canım rahat ol ben 10. haftama girdim bugüne kadar bir kez bile kusmadım.bulantım da yok denecek kadar az. iştahım yok hiç sadece canım falan pek bi şey çekmiyor bi de hiç tatlı çekmiyor canım hep acı tuzlu ekşi şeyler olcak...sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebğini
inan bulantını artık senden çok ben istiyorum kus böyle her yereilahi güldürdün beni ya....canım geçen senede bulantım olmamıştı o yüzden kafamı kurcalıyorum ve biliyosun kalp atmadı ve sonu kürtaj.ama annem falanda diyo hamilelikte kusmalar olmasa bile bulantı olur ama ben yarın 7.haftaya gircem tık yok... ve o zaman inşallah bulantılar başlarrrrrrrrrrrr .ama yemek yemekten şimdiden göbegim şiş geziyorum.dr ra da sordum bu haftadan sonra başlar dedi ama illa olcak ya da olmayacak demedi.hayırlısı artıkkkkkkk
ilahi güldürdün beni ya....canım geçen senede bulantım olmamıştı o yüzden kafamı kurcalıyorum ve biliyosun kalp atmadı ve sonu kürtaj.ama annem falanda diyo hamilelikte kusmalar olmasa bile bulantı olur ama ben yarın 7.haftaya gircem tık yok... ve o zaman inşallah bulantılar başlarrrrrrrrrrrr .ama yemek yemekten şimdiden göbegim şiş geziyorum.dr ra da sordum bu haftadan sonra başlar dedi ama illa olcak ya da olmayacak demedi.hayırlısı artıkkkkkkk
sagol canım...ama ben yemek falan iyi yiyorum ve acıkıyorum.canım da bişey çekmiyor bende bi enterasanlık mı ne var.inşallah herşey yolundadır.
canım gözün aydın darısı başıma bende pazartesini bekliyorum hayırlısıyla. şuan çok heycanlandım valla o kadar bulantım varki pıtpıtlar bana da unutturcak gibi inşallahhhhh
İnşallah canım :) bende cuma günü gidicem tekrar 2li tarama yapacak sanırım öyle dediler. ondada sorun çıkmaz inş. komşumun bebeği benimkinden 1 ay büyük down sendromlu çıktı ondan telaşa düştüm biraz ama Rabbim daha iyi bilir. İçim rahat inş bi sorun çıkmaz kimsenin bebekinde :)
yakınız galiba sat ın kaç senin benim 23 şubat
bende de malesef bulantı var o kadar isterdimki senin gibi acıkmayı
bugün kontrole gittim 3 kilo vermişim kusa kusa:18:
bendede 2 kürtaj var kalp durmasından dolayı.sıkma canını bu sefer pozitif düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?