24 şubat.... canım yarın 7.haftaya giricem.aramızda 1 gün var desene
kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))
kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))
canım benim yay gösteriyor ama erken doğum olursa arkebe geçiş yapcaz benimde yükselenim akrep isterim akrep olmasını yayı pek bilmiyorum
benimki de yay olacak erken geliyorum ben demezse :)
yayında akrepinde sıkıntılı yanları var bence ama kısmet :) dolu tarafına bakmak lazım :))))
canım bende BULANTI OLSUN DİYORUM.ve şimdidenn 2 kilo aldım ve göbegim çıkmış yemek yemekten inşallah ama benim gibi hamile olan yokki.ister istemez can sıkıntısı oluyor.
benimki de yay olacak erken geliyorum ben demezse :)
yayında akrepinde sıkıntılı yanları var bence ama kısmet :) dolu tarafına bakmak lazım :))))
inşallah bana da verirler canım vermezse de sağlık olsunhayırlısıyla o pıt pıtları bi duysaydık
selinim seninde en basından berimi geriden geliyor?sizleri okudukça rahatlıyorum,sağol canım
pıtır pıtır kalp atışını duydum ya hiç şikayet etmiyorum ne bulantıdan ne başka bişeyden :) ilk hamileliğim bi çok şeye çok acemiyim hamilelik konusunda. hatta annemin ki bu kadar zor geçmemiş bende niye zor oluyor diye bile düşündüm ama kalp atışlarını duyuncaya kadar dı :)
Çok şükür Elhamdülillah. Allah isteyipte olmayanlara da nasip etsin böyle güzel duygular :)
normalde sakin yapıda bir insanım olaylara sakin yaklaşmamla tanınırım ama kalp atışlarını duyunca sanki o sakin ben yoktum :) içim içime sığmadı doktora sarılacaktım az daha
çok şükür. Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı elimize almayı nasip etsin. bizi onlara onlarıda bize hayırlı etsin inş :)
kızlar biz de dün doktora gittik bebiş insan şeklini almış kollar bacaklar eller oluşmuş :) 3cm olmuş, bu kadar hızlı olacağını hiç tahmin etmiyordum hele de 4d ile görünce başladım gülmeye çok hoş bişe yaaa :) darısı hepinizin bebişin insana benzer halini görmeye, insan şaşırıyor bu şekilde :)
ay benimki de 11 haftalık çok merak ediyorum yeni halini.inş görürürz sağlıklıca geçen sefer kıpır kıpır demişti heyecanlanmıştım.
bende ankaradayım :) 7 hafta 5 günlük hamileyim bugün :)
Yakinmisiz canim isyerim batikentte evim eryamanda ben cag hastanesine gidiyorum hastaneden cok memnun diilim ama doktorum ilgili bi kadin sen ozel mi dusunuyosun devlet mi?
canim senin kac haftalik...canım yaa aynen benim de öyle( hiç bulantı iştah kesilmesi falan yok!
normalde de yemek yemeyi severdim şimdi de tam gaz devam ben de böyle devam ederse çok kilo alcam diye korkuyorum
normalde yerdim ama çok hareketliydim şimdi hareketlerimiz de kısıtlandı bilmiyorum....
benim de bi düşüğüm var ve korkuyorum ama aklıma kötü şeyler gelince hemen uzaklaştırmaya çalışıyorum
allahım her türlü sıkıntılardan uzak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
belki şanslıyızdır böyle rahat geçtiği için, inşallah öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?