mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
24 şubat.... canım yarın 7.haftaya giricem.aramızda 1 gün var desene

evet ben bugün girdim tabi doktor yumurtlama gününü bilmediğimzden bebeği görünce söylerim ne kadarlık olduğunu demişti.. ne güzel bizimkiler aynı büyücek içimizde desene maşaallahh)

kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))

canım benim yay gösteriyor ama erken doğum olursa arkebe geçiş yapcaz benimde yükselenim akrep isterim akrep olmasını yayı pek bilmiyorum

canım benim yay gösteriyor ama erken doğum olursa arkebe geçiş yapcaz benimde yükselenim akrep isterim akrep olmasını yayı pek bilmiyorum

benimki de yay olacak erken geliyorum ben demezse :)

yayında akrepinde sıkıntılı yanları var bence ama kısmet :) dolu tarafına bakmak lazım :))))

yayında akrepinde sıkıntılı yanları var bence ama kısmet :) dolu tarafına bakmak lazım :))))

canım her burcun sıkıntılı yanı var hayırlı evlatlar olsunlarda burçları yayda olsa akrepte olsa önemli değil

canım bende BULANTI OLSUN DİYORUM.ve şimdidenn 2 kilo aldım ve göbegim çıkmış yemek yemekten inşallah ama benim gibi hamile olan yokki.ister istemez can sıkıntısı oluyor.

canım yaa aynen benim de öyle ( hiç bulantı iştah kesilmesi falan yok!
normalde de yemek yemeyi severdim şimdi de tam gaz devam ben de böyle devam ederse çok kilo alcam diye korkuyorum
normalde yerdim ama çok hareketliydim şimdi hareketlerimiz de kısıtlandı bilmiyorum....
benim de bi düşüğüm var ve korkuyorum ama aklıma kötü şeyler gelince hemen uzaklaştırmaya çalışıyorum
allahım her türlü sıkıntılardan uzak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
belki şanslıyızdır böyle rahat geçtiği için, inşallah öyledir...

doktorum aynen burda yazdığı gibi doğuma 24 kasım dedi..günü gününe doğarsa yay olur ama çoğu zaman bebekler erken geldiği için akrep olur diyorum..

kızlar biz de dün doktora gittik bebiş insan şeklini almış kollar bacaklar eller oluşmuş :) 3cm olmuş, bu kadar hızlı olacağını hiç tahmin etmiyordum hele de 4d ile görünce başladım gülmeye çok hoş bişe yaaa :) darısı hepinizin bebişin insana benzer halini görmeye, insan şaşırıyor bu şekilde :)

selinim seninde en basından berimi geriden geliyor?sizleri okudukça rahatlıyorum,sağol canım

evet evet.hattam bana ilk sefer 6 haftalık dedi sonraki hafta bir buçuk aylık.yinede sorunca doktorun dediğini yazarım sıkıntı yapıp üzme kendini lütfen

amin canım benimde ilk ve en büyük hayallerimden biri ben mutlu mutlu dolaşınca kolay geçiyo galiba diyolar bende bir allah bi ben bilirim diyorum.bizde yarın gideceğiz doktora onu göreceğim için heyecanlıyım bi taraftanda korkuyorum iyi mi diye

ay benimki de 11 haftalık çok merak ediyorum yeni halini.inş görürürz sağlıklıca geçen sefer kıpır kıpır demişti heyecanlanmıştım.

ay benimki de 11 haftalık çok merak ediyorum yeni halini.inş görürürz sağlıklıca geçen sefer kıpır kıpır demişti heyecanlanmıştım.

:) 10 gün önce gittiğimde bu kadar farketmemiştim kollar eller bu kadar belirgin değildi, 10 gün içinde nasıl değişiklik olmuş yüce rabbim nasıl yaratıyor insanı seninle aramızda 4 gün var bence sende görürsün bu hafta çok güzeldi yaa:) hele de 4dile bakınca bir de kıpır kıpır görünüyor müthiş bişey. merak ediyorum seninkini görünce yaz olur mu?

Yakinmisiz canim isyerim batikentte evim eryamanda ben cag hastanesine gidiyorum hastaneden cok memnun diilim ama doktorum ilgili bi kadin sen ozel mi dusunuyosun devlet mi?

ozel dusunuyorum ben cnm dr iyi olsa devlet de olur da devlet de cok yogun oluyor cag hast.nde muayene ucreti ne kdr onumuzdeki h.ici yeni bi dr.a baslayacagim artk bu arada biz de evimizi tasiyacagiz ya eryaman ya da etimesgut.elvankent tarafindan dudunuyoruz :))

selam güzel anneler sabah bi kalktım saçlarım inanılmaz kepeklenmiş sampuanımı felan değiştirmedim hamilelikte olur mu diye düşünmeye başladım bir de yazayım ne yapmam lazım bilen varsa yazarsa sevinirimm

kızlar bende enfeksiyon varmış dr fitil verdi pimafucn diye.. kullanan varmı ? zararı yoktur inşallah..

canim senin kac haftalik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…