mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

muhakkak yazarım bende çok merak ediyorum.hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı da nasip etsin çok yakınız senle 4 gün...

Cagda muayene 42 lira ama park yeri falan sıkıntı bizim taraflara da uzak acikcasi. Buralarda ozel batikent bilgi hast var bi de lokman hekim hekim var sincanda. Bilgiyle baska birimlerinde sorun yasadigim icin gitmedim. Lokman hekim de cok kalabalik ve iyi yorumlar duymuyorum ondan gitmedim. Koru var ama 5 bin gibi bisey dogum ucreti cag 1250 tl normal de sezeryan da. Devlet hic dusunmuyorum cunku ilk ank. Unide hocalarin hocasina gittim ama hastane rezildi yani ben caga gidiyorum ama daha mantikli ve icime sinen bi yer bulursam birakabilirim cunku uzak

kızlar ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, bu yüzden rafadan yiyorum kayısı kıvamında , bir sakıncası varmıdır sizce bununla ilgili bir duyum aldınızmı

kızlar ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, bu yüzden rafadan yiyorum kayısı kıvamında , bir sakıncası varmıdır sizce bununla ilgili bir duyum aldınızmı

canım ben bi zararı olduğunu duymadım. sanmıyorum olacagını da. herşeye dikkat etmek gerekiyor tabi ama bende de fazla pimpiriklik var

arkadaslar aranızda nefes darlığı ya da carpıntı yaşayan var mı bilmiyorum ama özellikle coğu geceler beni uyutmayacak şekilde nefes darlığı yaşıyorum sizce normal midir

canım benim bende aynı durumdayım acayip kepek oldu saçlarımda, çok kaşınıyor hatta, üstelik 2 günde bir yıkıyorum ama değişen birşey yok malesef

slm canm, geçmiş olsn halen devam ediyo mu bulantlrn, bebeğin iyi olmmasına sevindim

canım benim bende aynı durumdayım acayip kepek oldu saçlarımda, çok kaşınıyor hatta, üstelik 2 günde bir yıkıyorum ama değişen birşey yok malesef

aynen canım 2 günde bir yıkıyorum şampuan değişikliği felan da yapmadım ne yapmak lazımki elma sirkesi denicem bakalım umarım iyi bi sonuç alırım.

slm canm, geçmiş olsn halen devam ediyo mu bulantlrn, bebeğin iyi olmmasına sevindim

Ve aleyküm selam canım teşekkür ederiz teyzesiii...:)

mutfağa girince öğürme oluyor dün akşamdan beri biraz geçti elhamdülillah. sürekli bişeyler yemek gerekiyor sanırım aç kaldıkça bulanıyor.sabah kalkınca bulantım az olur yersem o gün iyi oluyorum ama yemezsem tüm günüm kusarak ve yatarak geçiyo

arkadaşlar peynir kokusuna dayanamıyorum hemen çıkarıyorum bulantılarım fazlalaştı çok halsizim yarın kalp atışını dinlemeye gitcez nasipseeee bebişimi düşündükçe moral buluyorum.

ben lokman hekime günnur hanıma gidiyorum iyi .ben memnunun 40 lira ücreti var.ama bir arkadaşım 5 yıl sonra çankaya fatih hastanesinde bir doktorla hamile kaldı kalabalıkta değilmiş memnun.arabanız ve paranız varsa onu tavsiye ederim

Fatih hastanesini istemem canim ben ya simdilik doktordan memnunum da cag hastanesine ısınmaya calisiyorum gecen 1 gun hastanede yattim temizlik idare ederdi ama ilgi cok iyiydi 15 dakikada bir hemsire geldi pazar olmasina ragmen 1 saat arayla da doktorum aradi durdu. Lokman hekim kalabalik mi?

Bulantı ne zaman başladı sizde? Ben bugün 7. Haftaya girdim hala tık yok:)) gerçi olmasın da:)

merhaba arkadaşlar bende 30.03.13 te öğrendim hamile olduğumu idrar testi ile... aynı gün kan testi yaptırdım 200 civarı çıktı.. yalnız benim şöyle bir sorunum var doktora ilk gittiğimde keseyi göremedi geç döllenmiş olabilir dedi. sonra keseyi gördü ama sat tarihine göre bu haftada içinde bebeği de görmesi gerekiyormuş haftaya tekrar gel dedi bu hafta sonu gidicez... inşallah bu sefer görürüm bebeğimi sürekli ertelenmesinden psikolojim bozuldu.... doktora her gittiğimde kan testi yapıldı 48 saatte iki katına çıktığı için herşey normal dış gebelik yada düşükte yok dedi sadece bebeğimi göremiyoruz... arkadaşlar kese boş olabilir mi ama adette olmadım kafam karıştı iyice... bu şekilde geç görenler var mı aranızda

masallah cnm :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin neresinde oturuyorsun ank.nin bi de hangi dr.a gidiyorsyn

canım keçiörendeyim. Zübeyde hanıma gidiyorum. Kamber Oğuzer diye bi doktora. daha bi kere gittim gerçi bu hafta bi daha gidicem. birkaç kişinin tavsiyesi ile gittim o doktora da.

ama yarın olmuş :) nolmuş aceba ne demiş doktor nasımış bebek :)

arkadaslar aranızda nefes darlığı ya da carpıntı yaşayan var mı bilmiyorum ama özellikle coğu geceler beni uyutmayacak şekilde nefes darlığı yaşıyorum sizce normal midir

bana da oluyor. karşı komşumla konuşunca normal olduğunu anladım. ilk hamileliğin acemiliği birde panik yapmıştım :) daha fazla oksijen gereksinimi duyuyormuş vücudumuz çünkü içimizde yaşayan bir fasülye var :) daha hızlı nefes alıyormuşuz kesik kesik hatta. gece nefesim kesildi sanıp uyandığım oluyor benimde. çok rahatsız edecek boyutlarda ise doktorunla bi görüş ama için rahatlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…