:) 10 gün önce gittiğimde bu kadar farketmemiştim kollar eller bu kadar belirgin değildi, 10 gün içinde nasıl değişiklik olmuş yüce rabbim nasıl yaratıyor insanı seninle aramızda 4 gün var bence sende görürsün bu hafta çok güzeldi yaa:) hele de 4dile bakınca bir de kıpır kıpır görünüyor müthiş bişey. merak ediyorum seninkini görünce yaz olur mu?
ozel dusunuyorum ben cnm dr iyi olsa devlet de olur da devlet de cok yogun oluyor cag hast.nde muayene ucreti ne kdr onumuzdeki h.ici yeni bi dr.a baslayacagim artk bu arada biz de evimizi tasiyacagiz ya eryaman ya da etimesgut.elvankent tarafindan dudunuyoruz :))
kızlar ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, bu yüzden rafadan yiyorum kayısı kıvamında , bir sakıncası varmıdır sizce bununla ilgili bir duyum aldınızmı
selam güzel anneler sabah bi kalktım saçlarım inanılmaz kepeklenmiş sampuanımı felan değiştirmedim hamilelikte olur mu diye düşünmeye başladım bir de yazayım ne yapmam lazım bilen varsa yazarsa sevinirimm
kızlar hayırlı cumalar. Eğer bana yazdıysanız bulantıdan okuyamadım çok fenayım...
Ancak dün dra gidebildik. veeee bebişimin kalbini duyduk. dr bebeğin büyümüş kocaman olmuş artık keseyi ölçmeye lüzum yok dedi. 1.5 cm olmuş maşaallah.ve herşey yolunda dedi.
Kızlar bulantım çok ilaç almak istemiyom.napcam ya(( 1.5 kilo vermişim.
canım benim bende aynı durumdayım acayip kepek oldu saçlarımda, çok kaşınıyor hatta, üstelik 2 günde bir yıkıyorum ama değişen birşey yok malesef
slm canm, geçmiş olsn halen devam ediyo mu bulantlrn, bebeğin iyi olmmasına sevindim
Cagda muayene 42 lira ama park yeri falan sıkıntı bizim taraflara da uzak acikcasi. Buralarda ozel batikent bilgi hast var bi de lokman hekim hekim var sincanda. Bilgiyle baska birimlerinde sorun yasadigim icin gitmedim. Lokman hekim de cok kalabalik ve iyi yorumlar duymuyorum ondan gitmedim. Koru var ama 5 bin gibi bisey dogum ucreti cag 1250 tl normal de sezeryan da. Devlet hic dusunmuyorum cunku ilk ank. Unide hocalarin hocasina gittim ama hastane rezildiyani ben caga gidiyorum ama daha mantikli ve icime sinen bi yer bulursam birakabilirim cunku uzak
ben lokman hekime günnur hanıma gidiyorum iyi .ben memnunun 40 lira ücreti var.ama bir arkadaşım 5 yıl sonra çankaya fatih hastanesinde bir doktorla hamile kaldı kalabalıkta değilmiş memnun.arabanız ve paranız varsa onu tavsiye ederim
masallah cnm :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin neresinde oturuyorsun ank.nin bi de hangi dr.a gidiyorsyn
amin canım benimde ilk ve en büyük hayallerimden biri ben mutlu mutlu dolaşınca kolay geçiyo galiba diyolar bende bir allah bi ben bilirim diyorum.bizde yarın gideceğiz doktora onu göreceğim için heyecanlıyım bi taraftanda korkuyorum iyi mi diye
Bulantı ne zaman başladı sizde? Ben bugün 7. Haftaya girdim hala tık yok:)) gerçi olmasın da:)
arkadaslar aranızda nefes darlığı ya da carpıntı yaşayan var mı bilmiyorum ama özellikle coğu geceler beni uyutmayacak şekilde nefes darlığı yaşıyorum sizce normal midir
kızlar çoğumuzun bebeği akrep olucak..bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?