mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhaba arkadaşlar artık pek giremiyorum bulantılarım çok fena bulantısı olmayıpta özenenler lütfen istemeyin çok kötü birşey ilaçlarımı alamıyorum su içemiyorum suyun tadı öyle tatlı geliyoki Allahım yardım etsin hepimize.

( canım geçer inşallah en kısa zamanda. Benim başlamadı ama başlamasını da istemiyorum

hangi lokman hekim cnm sincan mi etlik mi cankaya da uzak kaliyor sincan lokman hekim olabilir de temiz mi acaba orasi da ilgililer mi bu hafta gidecegim ben de artik

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşalllahhh diyorum sizde diyin başlıyorum anlatmayaaaa.. öğleden sonra kontrolümüz vardı kalp atışlarını duydukkkkk bebişimiizii gördük 1,5 cm miş ve 6 gün ilerdeymiş gelişmesi doktor herşey çok güzel dedi o kadar mutluyum ki şimdi o iğnelerin acısını halsizliğimi bütün kusmalarımı unuttummmm şükürler olsun Allahım sana..

hamileliğimin 7. haftasındayım. bugün doktora gittim,kalp atışlarını duyduk ama yavaş dedi doktor. 1 hafta istirahat verdi. bu nedemek sizce?

valla insan böyle güzel haberler okuyunca çok mutlu oluyo canım maşallah.inşallah hepimize tattırsın Allahım bu güzel duyguları ve kucağımıza sağsağlım almayı nasib etsin.

ne güzel işte ya.nazar değdirme kendine.benim ilk çocugumda bulantım azdı 2 3 kez anca kusmusumdur.ama şimdi günde o kadar malesef.ilaçları içemiyorum su içemiyorum bu yuzden dahada artıyor.ben bulantı hapını az önce aldım bakalım işe yarıycakmı sabah içince işe yaramıyo

canım aynı şeyi bende yaşadım kese boş diye çok korktum ama gördük bir hafta sonra bebeği.lütfen hiç sıkıntı yapma görürsün bebeği.benim hayatımın en zor bir haftası olmuştu var mı yok mu sevinememiştim bile.ama bak 11 haftalık olduk teyzesi bugünde gittik ikili tarama testi yaptırdık geç döllenmiştir korkma ve canını sıkma lütfen.dua et.

valla insan böyle güzel haberler okuyunca çok mutlu oluyo canım maşallah.inşallah hepimize tattırsın Allahım bu güzel duyguları ve kucağımıza sağsağlım almayı nasib etsin.

aminn canımm hayırlısıyla herkese yaşatsın rabbimm. Valla çok heycanlıyım yaaa hep korkuyordum duyabilcekmiyim bir sorun var mı diye şükürlerrr olsunnnn doktorum çok iyi dedi şimdi de mayıs 3ü iple çekiyorum

bulantı gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun çoğu bitti ama , 2 gün bulandı zorlandım, dr. bulanması hamileliğin iyi gittiği anlamına gelir dedi ,ama herkesinde bir olmuyor demekki

evet evet.hattam bana ilk sefer 6 haftalık dedi sonraki hafta bir buçuk aylık.yinede sorunca doktorun dediğini yazarım sıkıntı yapıp üzme kendini lütfen

Anlamadım canım 6 hafta zaten 1,5 ay etmiyormu ?Nolur bir sor benim için doktoruna o kadar üzülüyorumki anlatamam elimde değil

kızlar ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, bu yüzden rafadan yiyorum kayısı kıvamında , bir sakıncası varmıdır sizce bununla ilgili bir duyum aldınızmı

yazmadan gecemedım
tam pişmiş olmasına dıkkat et az pişmiş yumurtadan gecen bır mıkrop zararlı Allah korusun
tavada pişir beyazını da ıyıce karıstır

Anlamadım canım 6 hafta zaten 1,5 ay etmiyormu ?Nolur bir sor benim için doktoruna o kadar üzülüyorumki anlatamam elimde değil

canım sordum bugün biz adetin ilk gününü doğum için baz alırız dedi.hangi yumurtlama gününde kaldığını bilemeyiz erken yada geç olabilir dedi.benin adetimin başlama tarihi 24 ocaktı onu saydı.diğeri sadece ultrasanda görünen durumm dedi.hiç bir sıkıntıdan da bahsetmedi normalmiş zaten.lütfen üzme kendini.bana çok şükür bir sıkıntı yok dedi eminim seninde öyledir.

Çok sağol canım inşallah sıkıntı yoktur ,bende cumartesi günü gidicem ama o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

oyy oyyy nasılda sevinmiş arkadaşım benim maşşallah 41 kere...kutlarız artık birgün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…