merhaba arkadaşlar artık pek giremiyorum bulantılarım çok fenabulantısı olmayıpta özenenler lütfen istemeyin çok kötü birşey ilaçlarımı alamıyorum su içemiyorum suyun tadı öyle tatlı geliyoki Allahım yardım etsin hepimize.
( canım geçer inşallah en kısa zamanda. Benim başlamadı ama başlamasını da istemiyorum
ben lokman hekime günnur hanıma gidiyorum iyi .ben memnunun 40 lira ücreti var.ama bir arkadaşım 5 yıl sonra çankaya fatih hastanesinde bir doktorla hamile kaldı kalabalıkta değilmiş memnun.arabanız ve paranız varsa onu tavsiye ederim
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşalllahhh diyorum sizde diyinbaşlıyorum anlatmayaaaa.. öğleden sonra kontrolümüz vardı kalp atışlarını duydukkkkk bebişimiizii gördük 1,5 cm miş ve 6 gün ilerdeymiş gelişmesi doktor herşey çok güzel dedi o kadar mutluyum ki şimdi o iğnelerin acısını halsizliğimi bütün kusmalarımı unuttummmm şükürler olsun Allahım sana..
merhaba arkadaşlar bende 30.03.13 te öğrendim hamile olduğumu idrar testi ile... aynı gün kan testi yaptırdım 200 civarı çıktı.. yalnız benim şöyle bir sorunum var doktora ilk gittiğimde keseyi göremedi geç döllenmiş olabilir dedi. sonra keseyi gördü ama sat tarihine göre bu haftada içinde bebeği de görmesi gerekiyormuş haftaya tekrar gel dedi bu hafta sonu gidicez... inşallah bu sefer görürüm bebeğimi sürekli ertelenmesinden psikolojim bozuldu.... doktora her gittiğimde kan testi yapıldı 48 saatte iki katına çıktığı için herşey normal dış gebelik yada düşükte yok dedi sadece bebeğimi göremiyoruz... arkadaşlar kese boş olabilir mi ama adette olmadım kafam karıştı iyice... bu şekilde geç görenler var mı aranızda
valla insan böyle güzel haberler okuyunca çok mutlu oluyo canım maşallah.inşallah hepimize tattırsın Allahım bu güzel duyguları ve kucağımıza sağsağlım almayı nasib etsin.
ne güzel işte ya.nazar değdirme kendine.benim ilk çocugumda bulantım azdı 2 3 kez anca kusmusumdur.ama şimdi günde o kadar malesef.ilaçları içemiyorum su içemiyorum bu yuzden dahada artıyor.ben bulantı hapını az önce aldım bakalım işe yarıycakmı sabah içince işe yaramıyo
evet evet.hattam bana ilk sefer 6 haftalık dedi sonraki hafta bir buçuk aylık.yinede sorunca doktorun dediğini yazarım sıkıntı yapıp üzme kendini lütfen
kızlar ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, bu yüzden rafadan yiyorum kayısı kıvamında , bir sakıncası varmıdır sizce bununla ilgili bir duyum aldınızmı
Fatih hastanesini istemem canim ben ya simdilik doktordan memnunum da cag hastanesine ısınmaya calisiyorum gecen 1 gun hastanede yattim temizlik idare ederdi ama ilgi cok iyiydi 15 dakikada bir hemsire geldi pazar olmasina ragmen 1 saat arayla da doktorum aradi durdu. Lokman hekim kalabalik mi?[/QUO
ne güzel ilgilenmişler işte.sevindim senin adına.evet lokman hekim kalabalık.ama randevu alıp gittiğim için bekleme olmuyor.doktorları güler yüzlü.ve ne sorarsan güzel cevaplıyorlar.ben gidiyorum bugünde ikili test için kan verdik haftaya alacağız nasipse...
ama yarın olmuş :) nolmuş aceba ne demiş doktor nasımış bebek :)
hangi lokman hekim cnm sincan mi etlik mi cankaya da uzak kaliyor sincan lokman hekim olabilir de temiz mi acaba orasi da ilgililer mi bu hafta gidecegim ben de artik[/QUOT
sincan lokman hekim. temizlik fena değil.ben doktorlarından memnun kaldım güler yüzlüler ve seni dinliyorlar ne sorarsan cevap veriyorlar düzgünce en azından.daha düşünürken de gitmiştim tahlillerime falan özen gösterdiler.
Anlamadım canım 6 hafta zaten 1,5 ay etmiyormu ?Nolur bir sor benim için doktoruna o kadar üzülüyorumki anlatamam elimde değil
canım sordum bugün biz adetin ilk gününü doğum için baz alırız dedi.hangi yumurtlama gününde kaldığını bilemeyiz erken yada geç olabilir dedi.benin adetimin başlama tarihi 24 ocaktı onu saydı.diğeri sadece ultrasanda görünen durumm dedi.hiç bir sıkıntıdan da bahsetmedi normalmiş zaten.lütfen üzme kendini.bana çok şükür bir sıkıntı yok dedi eminim seninde öyledir.
oyy oyyy nasılda sevinmiş arkadaşım benim maşşallah 41 kere...kutlarız artık birgün :)arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşalllahhh diyorum sizde diyinbaşlıyorum anlatmayaaaa.. öğleden sonra kontrolümüz vardı kalp atışlarını duydukkkkk bebişimiizii gördük 1,5 cm miş ve 6 gün ilerdeymiş gelişmesi doktor herşey çok güzel dedi o kadar mutluyum ki şimdi o iğnelerin acısını halsizliğimi bütün kusmalarımı unuttummmm şükürler olsun Allahım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?