benim bugün 6+6 oldu canımcanim senin kac haftalik...
oyy oyyy nasılda sevinmiş arkadaşım benim maşşallah 41 kere...kutlarız artık birgün :)
tamam canım kutlarız bir günçok heycanlıyım çok tuhaf duygular bunlar yaaa şükürler olsun
canım aynı şeyi bende yaşadım kese boş diye çok korktum ama gördük bir hafta sonra bebeği.lütfen hiç sıkıntı yapma görürsün bebeği.benim hayatımın en zor bir haftası olmuştu var mı yok mu sevinememiştim bile.ama bak 11 haftalık olduk teyzesi bugünde gittik ikili tarama testi yaptırdık geç döllenmiştir korkma ve canını sıkma lütfen.dua et.
aynen bende sevinemiyorum bir de dün bayağı kanamam geldi baştan pelte gibi sonra su gibi... bugün doktora gidicem ayarlayabilirsem inşallah düşük yapmamışımdır. kanamadan sonra orta şiddette karnım ve belim ağrıdı ama dayanılmayacak kadar değil dr hem kanama hem şiddetli ağrı olunca düşük olur dedi. inşallah birşey yoktur çok korkuyorum dua et inşallah sen de... bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşallah
hangi lokman hekim cnm sincan mi etlik mi cankaya da uzak kaliyor sincan lokman hekim olabilir de temiz mi acaba orasi da ilgililer mi bu hafta gidecegim ben de artik[/QUOT
sincan lokman hekim. temizlik fena değil.ben doktorlarından memnun kaldım güler yüzlüler ve seni dinliyorlar ne sorarsan cevap veriyorlar düzgünce en azından.daha düşünürken de gitmiştim tahlillerime falan özen gösterdiler.
gunnur hanimdi di mi cnm ben de gideyim o zaman birinden bi oneri bekliyordum artik ters degildir umarim batikentten orasi bi de sana zahmet cnm randevu aldigin numarayi yazabilir misin
çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır doktora git ihmal etme
gunnur hanimdi di mi cnm ben de gideyim o zaman birinden bi oneri bekliyordum artik ters degildir umarim batikentten orasi bi de sana zahmet cnm randevu aldigin numarayi yazabilir misin
aylin hanımı da çok öneriyolar...
tomrs canım nasılsın?
Bulantı ne zaman başladı sizde? Ben bugün 7. Haftaya girdim hala tık yok:)) gerçi olmasın da:)
canım yaa, kıyamam :) tabi ki git doktora canımcım. bi ciğerlerini falan da dinlesin. ilaçsız geçmeyecekse b kategorisinde bi ilaç yazar en azından. dinlenmeye ve çaya devam. doktora gidince haberdar et.
aynen bende sevinemiyorum bir de dün bayağı kanamam geldi baştan pelte gibi sonra su gibi... bugün doktora gidicem ayarlayabilirsem inşallah düşük yapmamışımdır. kanamadan sonra orta şiddette karnım ve belim ağrıdı ama dayanılmayacak kadar değil dr hem kanama hem şiddetli ağrı olunca düşük olur dedi. inşallah birşey yoktur çok korkuyorum dua et inşallah sen de... bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşallah
benim 5. haftadan beri kanamam var ama bebiş iyi.ne zaman kramp gibi ağrıların olursa o zaman kork.ben progestan ve iğne kullandım hala ara ara lekelenmem var.dikkat et kendine...fazla dolanma :)
benim bugün 6+6 oldu canım
satım 27 şubat
iştahım çok açılmış durumda şimdiden kilo aldım.. aslında kiloyu yemekten çok, hareketsizlik yüzünden aldım
ama sağlıklı olsunlar da onun çaresine sonra bakıcas artık
sen de canını sıkma canım içini ferah tut herkes bulanarak geçirmiyor ki hamileliği!
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin.
benim ilk geçen hafta başladı kanamam bana da iğne progestan verdi bir hafta raporluydum dün öğlende hapım bitti gece kanamayla uyandım adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu şuan ağrım yok hafif kanamam geliyor birazdan çıkıp doktora gidicem ama çok korkuyorum aşırı şiddetli olmasa da ağrılarım oldu çünkü
birde gece ilk pelte gibi sonra su gibi geldi o pelte beni korkuttu parça gibi Allahım sen koru çok korkuyorum
ben 3 kilo verdim bulantıdanKızlarr dr bana 8-9 kilo alcan wn fazla dedi:S ben iki aya doldururum o korayı dedim hahaha:))) diyete başladım ben de.. Siz kilo almaya basladınızmı çoğunuz benden saha ilerisiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?