mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canim senin kac haftalik...
benim bugün 6+6 oldu canım
satım 27 şubat
iştahım çok açılmış durumda şimdiden kilo aldım.. aslında kiloyu yemekten çok, hareketsizlik yüzünden aldım
ama sağlıklı olsunlar da onun çaresine sonra bakıcas artık
sen de canını sıkma canım içini ferah tut herkes bulanarak geçirmiyor ki hamileliği!
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin.

Son düzenleme:

aynen bende sevinemiyorum bir de dün bayağı kanamam geldi baştan pelte gibi sonra su gibi... bugün doktora gidicem ayarlayabilirsem inşallah düşük yapmamışımdır. kanamadan sonra orta şiddette karnım ve belim ağrıdı ama dayanılmayacak kadar değil dr hem kanama hem şiddetli ağrı olunca düşük olur dedi. inşallah birşey yoktur çok korkuyorum dua et inşallah sen de... bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşallah

çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır doktora git ihmal etme

Hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ilk 3 ayımızı atlatalım herşey daha güzel olucak bulantı berbat birşey az kaldı 3 4 haftaya geçeicek inşallah.

tomrs canım nasılsın?

slm aiseaise iyim canım çok şükür, sen nasılsın, buarada benim bulantılar bayağı azaldı, yok diyebilirim, tekrarlamaz inş, bir kaçgün içinde evimi taşıdık bebişime bi şey olur die çok korktum şükür bir sorun yok, sen nasıl oldun bulantıların azaldı mı,

Bulantı ne zaman başladı sizde? Ben bugün 7. Haftaya girdim hala tık yok:)) gerçi olmasın da:)

bencede olmasın hiç güzel bir şey değil :) benimde 8. haftaya kadar hiç bir şey yoktu, 8. haftaya kusarak girdim. çok şükür 1 hafta sürdü, şimdi ara sıra sabahları yokluyor biraz..

canım yaa, kıyamam :) tabi ki git doktora canımcım. bi ciğerlerini falan da dinlesin. ilaçsız geçmeyecekse b kategorisinde bi ilaç yazar en azından. dinlenmeye ve çaya devam. doktora gidince haberdar et.

cnm bugun senin için buyuk gun ben cumartesı gittim dr. kalp atıslarını dinledik grip fln bebegi etkilemezmiş ates olursa kötü dedi parol ya da minoset içebilirsin dedi ates cıkarsa öle dedi doktorum oksuruk ıcın gogus hastalıklarına git dedi bugun gittim kan verdim sonucları alıcam 3 gibi ona gore gerekli olursa antibiyotik vericem dedi daha iyiym tabi diger günlere göre oksuruk devam ediyor sadece kocaman olmus bnm fasulyem pıt pıt duydum cok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin hastalık faln unuttum moralim düzeldi resmen seninde hbrni beklliorum canım

benim 5. haftadan beri kanamam var ama bebiş iyi.ne zaman kramp gibi ağrıların olursa o zaman kork.ben progestan ve iğne kullandım hala ara ara lekelenmem var.dikkat et kendine...fazla dolanma :)

benim 5. haftadan beri kanamam var ama bebiş iyi.ne zaman kramp gibi ağrıların olursa o zaman kork.ben progestan ve iğne kullandım hala ara ara lekelenmem var.dikkat et kendine...fazla dolanma :)

benim ilk geçen hafta başladı kanamam bana da iğne progestan verdi bir hafta raporluydum dün öğlende hapım bitti gece kanamayla uyandım adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu şuan ağrım yok hafif kanamam geliyor birazdan çıkıp doktora gidicem ama çok korkuyorum aşırı şiddetli olmasa da ağrılarım oldu çünkü

birde gece ilk pelte gibi sonra su gibi geldi o pelte beni korkuttu parça gibi Allahım sen koru çok korkuyorum

canım belirtiler başladı mı.ya ben dünden beri kötüyüm canım sıkkın içimde bir sıkıntı var.inşallah herşey yolundadır.

umarım iyi haberlerle gelirsin.insan nasılda korkuyor bilirim...bizi haberdar et :)

31 Ağustos 2011 bir bayram sabahıydı, hiç unutmuyorum eşimin dişi ağrıdığı için diş son gaz polikliniğe gitmiştik doktor film çekilmesini istemişti bende odanın dışında eşimi bekliyordum röntgeni çeken kişi hamile falan değilsiniz değil mi demişti yok hayır demiştim ama bir iki günde gecikmişti reglim ama daha önce geciktiğinde evde bakıp tek çizgi çıkınca hayal kırıklığına uğradığımdan bu sefer eşim baktırtmamıştı...neyse doktor ilaç yazdı nöbetçi eczaneden ilaçlarını alırken gizliden prediktör aldım hem de 2 tane:) eve geldim kimseye çaktırmadan tuvalete girdim eşim diş ağrısından uzanmaya geçmişti sonra çığlık çığlığa hamileyiiiiiiiiiim diye çıktım Allah'a hep dua etmiştim özel birgünde bana hamile olduğumu eşime ve insanlara söylememi sağla diye duamı çok şükür kabul etti. Sonra kan tahlili doktor kontollü derken prensesim 1 yaşını bitirmek üzere bile..Herkeslere sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin...4 gözden asla ayırmasın...

Kızlarr dr bana 8-9 kilo alcan wn fazla dedi:S ben iki aya doldururum o korayı dedim hahaha:))) diyete başladım ben de.. Siz kilo almaya basladınızmı çoğunuz benden saha ilerisiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…