mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlarr dr bana 8-9 kilo alcan wn fazla dedi:S ben iki aya doldururum o korayı dedim hahaha:))) diyete başladım ben de.. Siz kilo almaya basladınızmı çoğunuz benden saha ilerisiniz???

ben henüz hiç almadım, midemde bulanmıyor, normalde zayıf değilim ilerleyen zamanlarda tombik bişey olurum herhalde , ama şu riskli dönem geçsin yürüyüşlere başlıcam otur otur nereye kadar :)

bana heber ver muhakkak merak ederim eminim bir sıkıntı yoktur ama için rahat eder.

İnşallah canım ,mutlaka yazarım ....Dün eşim bebeğin ultrason görütüsünü yatak odamızdaki aynaya asmış , üzerinede kırmızı kalemle kalp cizip aşk bebeği yazmış ..İşten gelince gördüm.....Nasıl duygulandım anlatamam .....

Kızlar bende hiç bir hamilelik belirtisi yok, bebişi gözümle görmesem anlamayacağım. At gibi koşturuyorum ev,iş, master.. Korkuyorum valla:18: İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza.

ay çok komik ya şimdi sen böyle yazınca eşime millet neler yapıyor diye söylendim bebeğin fotoğrafları nerede diye sordu meğer saklamış arada bakıyormuş ay ne fenayım.-)

Canım herkeste belirti olacak diye bişey yok , sonuçta hamilelik hastalık değilki....Umarım sağlıkla kucağına alırsın

ay çok komik ya şimdi sen böyle yazınca eşime millet neler yapıyor diye söylendim bebeğin fotoğrafları nerede diye sordu meğer saklamış arada bakıyormuş ay ne fenayım.-)

Selinim biz bişeyleri yaşıyoruz , değişiklikleri hissediyoruz ve en önemlisi birbirimizle konuşabiliyoruz ve rahatlıyoruz..Ama onlar öylemi ?Benim sevgilim mesela , öyle çok istiyorki bu bebeği , sürekli bana sana şu meyveyide alalım , öğlen yemeğini ye , ilacını içtinmi deyip duruyor....Sürece dahil olmak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor garibim...Bak senin kocanda çaktırmadan gururla seviyor fasulyesini , ama belli edemiyor işte

aynen canım ne istesem yapıyor laf olsun diye dediklerimi bilebazen umursamıyor mu falan düşünüyorum ama yok biz hep istedik açıkçası hele geçen hafta hafif kahverengi leke geldi önce beni teselli etti yarım saat sonra bir şey yoktur dimi diye sordu normalde çok sakindir çok şaşırdım ne yaparsın onlarda bizim fasulyelerimizin babaları ve çok tatlılar

Evet gerçekten öyle, aşığım ben kocama , onlar olmasa napardık bilmiyorum

:118: ipeğimm çoook sevindim kalp atışlarını duymana, bende seni merak ediyodum. bende gittim bugün canımcım, allaha şükür herşey yolunda. büyümüş pıtırcığım, çoook mutlu oldum. mayıs 7 de gidicez tekrar. daha iyi olmana sevindim. dinlenmeye devam. sen ayın 20. sinde de gidicek misin tekrar canım?

kızlarr ateşim var yaa ne yapmalıyım başka sizce ıslak bez uygulaması yaptım gecmıyor gerı yukselıyor avuc içlerim sırtım ve yüzüm yanıyorr.

selinim25;29912580]

cok tesekkur ederim cnm aylin hanimdan alayim o zmn ben randevuyu cok sagoltahlilleri de orada mi yaptiriyorsun[/QUOTE]

evet ikili teste 35 lira verdik onun dışındakiler hastaneye ait.

Kızlarr dr bana 8-9 kilo alcan wn fazla dedi:S ben iki aya doldururum o korayı dedim hahaha:))) diyete başladım ben de.. Siz kilo almaya basladınızmı çoğunuz benden saha ilerisiniz???

banada en fazla 12 kilo demişti doktor :) 10. haftamı bitirmek üzereyim 700 gr falan aldım şimdilik ama asıl kilo son aylarda alınıyormuş.. bende korkuyorum çok kilo almayız umarım

kızlarr ateşim var yaa ne yapmalıyım başka sizce ıslak bez uygulaması yaptım gecmıyor gerı yukselıyor avuc içlerim sırtım ve yüzüm yanıyorr.

bence direk doktora git canım ya, ateş tehlikeli çünkü. Allah korusun, danış doktora derim. bi de ölçtün mü ateşini?

umarım iyi haberlerle gelirsin.insan nasılda korkuyor bilirim...bizi haberdar et :)

malesef doktorum acilen doğuma girmek zorunda kaldığı için başka doktora yönlendirildik.
baktı kese son bir hafta içinde 2,5 mm büyümüş ama hala içinde bebeğimi göremedi ( belki de yok bilmiyorum )
bu durumda olupta geç gelişip normal seyreden gebelikler de oluyor, hiç gelişmeyip kürtajla almak zorunda kaldıklarımız da oluyor dedi.
önümüzdeki hafta sonu tekrar çağırdı. ya bilmiyorum ultrasonları mı eski dandik, renkli ultrasonu olan başka bir yere gitsem. kaç zamandır böyle sürümcemede kaldım. kan testi bile yapmadı sonuçta kanamam gelmiş düşük olursa beta hcg değeri düşer. niye baştan bana gelmediniz diye trip mi yaptı anlamadım. gidicem şimdi kendim test yaptırıcam..........

dularınızı eksik etmeyin arkadaşlar

karından ultrasonla mı bakıldı? Benim bebeğim de önce karından görünmeyip vajinal ultrasonla görünmüştü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…