Bu mide bulantısının çözümü yok ya ben inanmıyorum artık
malesef doktorum acilen doğuma girmek zorunda kaldığı için başka doktora yönlendirildik.
baktı kese son bir hafta içinde 2,5 mm büyümüş ama hala içinde bebeğimi göremedi ( belki de yok bilmiyorum )
bu durumda olupta geç gelişip normal seyreden gebelikler de oluyor, hiç gelişmeyip kürtajla almak zorunda kaldıklarımız da oluyor dedi.
önümüzdeki hafta sonu tekrar çağırdı. ya bilmiyorum ultrasonları mı eski dandik, renkli ultrasonu olan başka bir yere gitsem. kaç zamandır böyle sürümcemede kaldım. kan testi bile yapmadı sonuçta kanamam gelmiş düşük olursa beta hcg değeri düşer. niye baştan bana gelmediniz diye trip mi yaptı anlamadım. gidicem şimdi kendim test yaptırıcam..........
dularınızı eksik etmeyin arkadaşlar
malesef doktorum acilen doğuma girmek zorunda kaldığı için başka doktora yönlendirildik.
baktı kese son bir hafta içinde 2,5 mm büyümüş ama hala içinde bebeğimi göremedi ( belki de yok bilmiyorum )
bu durumda olupta geç gelişip normal seyreden gebelikler de oluyor, hiç gelişmeyip kürtajla almak zorunda kaldıklarımız da oluyor dedi.
önümüzdeki hafta sonu tekrar çağırdı. ya bilmiyorum ultrasonları mı eski dandik, renkli ultrasonu olan başka bir yere gitsem. kaç zamandır böyle sürümcemede kaldım. kan testi bile yapmadı sonuçta kanamam gelmiş düşük olursa beta hcg değeri düşer. niye baştan bana gelmediniz diye trip mi yaptı anlamadım. gidicem şimdi kendim test yaptırıcam..........
sabah erken eşimi yolculayınca biraz midemde bi karışıklık hissi oluyo canım ama hafifcanım belirtiler başladı mı.ya ben dünden beri kötüyüm canım sıkkın içimde bir sıkıntı var.inşallah herşey yolundadır.
ben aldım canım tartılmadım ama kıyafetlerimden anlıyorumKızlarr dr bana 8-9 kilo alcan wn fazla dedi:S ben iki aya doldururum o korayı dedim hahaha:))) diyete başladım ben de.. Siz kilo almaya basladınızmı çoğunuz benden saha ilerisiniz???
allahım sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasibetsin canım, inş herşey yolundadır...malesef doktorum acilen doğuma girmek zorunda kaldığı için başka doktora yönlendirildik.
slm aiseaise iyim canım çok şükür, sen nasılsın, buarada benim bulantılar bayağı azaldı, yok diyebilirim, tekrarlamaz inş, bir kaçgün içinde evimi taşıdık bebişime bi şey olur die çok korktum şükür bir sorun yok, sen nasıl oldun bulantıların azaldı mı,
:118: ipeğimm çoook sevindim kalp atışlarını duymana, bende seni merak ediyodum. bende gittim bugün canımcım, allaha şükür herşey yolunda. büyümüş pıtırcığım, çoook mutlu oldum. mayıs 7 de gidicez tekrar. daha iyi olmana sevindim. dinlenmeye devam. sen ayın 20. sinde de gidicek misin tekrar canım?
evet ya bende çok kötüyüm sürekli kusuyorum bulantı hapı da işe yaramıyor.diğer haplarımıda hiç eçemiyorum.az önce patates haşladım yedim.yağsız yemek lazım herşeyi.Allah yardımcımız olsun.bebişler iyi olsun.
kilo almak mııı??? 5 haftada 5,5 kilo verdimama iyi de oldu fazlam vardı
tam olarak ne zamn başladı bulantı canım?? ben korkuyorum bulantıdan( öğretmenim bide derste naparım (
karından ultrasonla mı bakıldı? Benim bebeğim de önce karından görünmeyip vajinal ultrasonla görünmüştü...
canımm daha bebeğin görünmemesi normal.düşük tehdidin varken vajinal baktırmanı tavsiye etmem.kan testi en iyisi :)
hayırlı haberlerini bekliyorum moralini yüksek tut :)
böyle beklemek çok zor Allah yardımcın olsun.doktora gitmeden iyice sıkış karından görünmesi lazım.inşallah içini rahatlatıcak güzel haberler alırsın doktordan.
sabah erken eşimi yolculayınca biraz midemde bi karışıklık hissi oluyo canım ama hafif
sonra yatıp kalkınca geçmiş oluyo, bi de progestana başladım ben, o biraz baş dönmesi ve uyku hali yaptı, prospektüsünde de yazıyo
canını sıkma, moral çok etkiliyor bi dahaki randevun ne zaman?
ben en son gittiğimde sormuştum pek bi belirti yaşamadığımı, olabilir dedi dr.
içini ferah tut canım, inşallah herşey yolundadır
ben aldım canım tartılmadım ama kıyafetlerimden anlıyorum
böyle giderse çok fena :18:
allahım sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasibetsin canım, inş herşey yolundadır...
bebek iyiymişkıpır kıpırdı 11 hafta 4 günlük dedi ikili test için kan verdik.kolunu kaldırdı.çok tatlı yaaa
evet karından baktı... daha önce karından keseyi de görememişti detaylı ultrasonla alttan bakınca 4mm kese görmüştü...
senin bebeğin kaç haftalıkken göründü canım bir de bebeği gördüğünde kese kaç mm di hatırlıyorsan yazar mısın
canım seninki baya yakın zmnlar cagırıyor bana 3-4 hafta sonra gel dedi detaylı muayene olcakmısım ense kalınlıgına falan bakılması için ama eger bi sorunun olursa istedigin zmn da gelebilrsin dedi hersey guzel dedi kalp atısları dakikada 160 atıyomus olması gereken gibiymiş folikasit ve progestan a devam dedi 12.hafta ya kadar bu kadar 13 mayıs gibi falan giderim artık cok sevindim herseyin iyi olmasına off zmn cabuk gecse sanki simdi hiç gecmiyor gibi :))))sana ne dedi doktor ?
canım hatırlarsan benimde geç göründü bir haftada öldüm öldüm dirildim demiştim 6-7 haftalıktı galiba.bence iyi bir doktora git anlaşılması gerek dediğin gibi bana alttan bakınca görebildi bebeği zaten söylemişti.kese iyi evet 6 haftalık ama haftaya alttan bakabilirim demişti.vajinalde gördü.Her şeyin hayırlısı olsun inş bebeğin seninledir ve beraber büyütürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?