mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Bu mide bulantısının çözümü yok ya ben inanmıyorum artık

evet ya bende çok kötüyüm sürekli kusuyorum bulantı hapı da işe yaramıyor.diğer haplarımıda hiç eçemiyorum.az önce patates haşladım yedim.yağsız yemek lazım herşeyi.Allah yardımcımız olsun.bebişler iyi olsun.

canımm daha bebeğin görünmemesi normal.düşük tehdidin varken vajinal baktırmanı tavsiye etmem.kan testi en iyisi :)
hayırlı haberlerini bekliyorum moralini yüksek tut :)

böyle beklemek çok zor Allah yardımcın olsun.doktora gitmeden iyice sıkış karından görünmesi lazım.inşallah içini rahatlatıcak güzel haberler alırsın doktordan.

canım belirtiler başladı mı.ya ben dünden beri kötüyüm canım sıkkın içimde bir sıkıntı var.inşallah herşey yolundadır.
sabah erken eşimi yolculayınca biraz midemde bi karışıklık hissi oluyo canım ama hafif
sonra yatıp kalkınca geçmiş oluyo, bi de progestana başladım ben, o biraz baş dönmesi ve uyku hali yaptı, prospektüsünde de yazıyo
canını sıkma, moral çok etkiliyor bi dahaki randevun ne zaman?
ben en son gittiğimde sormuştum pek bi belirti yaşamadığımı, olabilir dedi dr.
içini ferah tut canım, inşallah herşey yolundadır

Kızlarr dr bana 8-9 kilo alcan wn fazla dedi:S ben iki aya doldururum o korayı dedim hahaha:))) diyete başladım ben de.. Siz kilo almaya basladınızmı çoğunuz benden saha ilerisiniz???
ben aldım canım tartılmadım ama kıyafetlerimden anlıyorum
böyle giderse çok fena :18:

allahım sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasibetsin canım, inş herşey yolundadır...

canım hayırlı olsun. dikkatli ol.elhamdülillah azaldı ama daha bügün azaldı. benim ara ara vuruyor fena vuruyor 2 bulatı 3 gün istifra ama bügün çok şükür iyyim.

canım seninki baya yakın zmnlar cagırıyor bana 3-4 hafta sonra gel dedi detaylı muayene olcakmısım ense kalınlıgına falan bakılması için ama eger bi sorunun olursa istedigin zmn da gelebilrsin dedi hersey guzel dedi kalp atısları dakikada 160 atıyomus olması gereken gibiymiş folikasit ve progestan a devam dedi 12.hafta ya kadar bu kadar 13 mayıs gibi falan giderim artık cok sevindim herseyin iyi olmasına off zmn cabuk gecse sanki simdi hiç gecmiyor gibi :))))sana ne dedi doktor ?

yaaa kızlar nasıl kilo almadınız ben 3 kilo olucak neredeyse aldım ( sonuna kadar nasıl olurum kim bilir mide bulantısı var ama bişeler yemezsem cok bulantı oluyor bende yiyorum yiyince de şişiyorum

canım zencefil çayı iyi geliyomuş ama bilmiyorum tabi ne kadar iyi gelir

tam olarak ne zamn başladı bulantı canım?? ben korkuyorum bulantıdan( öğretmenim bide derste naparım(

valla tam 6 hafta 1 günlükken bir gece vakti mide bulantısıyla uyandım sonra arkasından çıkarma o gün bugündür hergün midem bulanıyo 2 günde bir de istifra ediyorum. ama sanki yıllardır midem bulanıyo :) ben artık alıştım bulantıya istifraya araba kullanırken bile sağa çekip istifra edip devam ediyorum iş yerinde masaların altındayım yapcak bişey yok bi ilaç iyi geliyodu şimdi bünye alıştı heralde o da fayda etmiyo. şuan 10. haftadayım doktorum 2-3 hafta sonra geçicek dedi

bekliyoruz bakalım :) umarım yaşamazsın...

karından ultrasonla mı bakıldı? Benim bebeğim de önce karından görünmeyip vajinal ultrasonla görünmüştü...

evet karından baktı... daha önce karından keseyi de görememişti detaylı ultrasonla alttan bakınca 4mm kese görmüştü...

senin bebeğin kaç haftalıkken göründü canım bir de bebeği gördüğünde kese kaç mm di hatırlıyorsan yazar mısın

canımm daha bebeğin görünmemesi normal.düşük tehdidin varken vajinal baktırmanı tavsiye etmem.kan testi en iyisi :)
hayırlı haberlerini bekliyorum moralini yüksek tut :)

normal mi canım neden öyle dedin... kaç haftada görünüyor ki... seninde mi geç göründü.... belki de dr da o yüzden karından baktı bilmiyorum yarın kan testi yaptırcam inşallah haftaya tekrar kontrol var bakalım...

böyle beklemek çok zor Allah yardımcın olsun.doktora gitmeden iyice sıkış karından görünmesi lazım.inşallah içini rahatlatıcak güzel haberler alırsın doktordan.

aşırı derece de sıkışık değildim ama birkaç saat tutmuştum... zaten sık idrara çıkıyorum nedendir bilmem...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah yolundadır canım haftaya kadar beklemek çok zor geliyor..............................

bebek iyiymişkıpır kıpırdı 11 hafta 4 günlük dedi ikili test için kan verdik.kolunu kaldırdı.çok tatlı yaaa

Simdi ultrason kagidina baktim 6+1 de gormusuz clr 0.39 cm ama bu clr bebek oluyo sanirim vajinal ultrasonla gorulmustu

canım doktorum beni biliyo çok pimpirikli olduğumdan erken çağırıyor herlade. bende folbiol alıyorum 2 günde 1. valla canımcım doktorum bebek satınızla uyumlu. her şey yolunda dedi. kalp atışları çok iyi dedi, ama saymadı :44: 7 mayısta dolu dolu 11 haftalık oluyor. ikili test için tekrar çağırır herhalde. yanlız bulantım inanılmaz arttı. kokular beni mahvediyo kendime pantolanlar almaya başladım, eski kıyafetlerimde olmuyo böyle gidersem yandım bennn :18:

selam kızlar

yine hastane maceramın ardından evdeyim. dinleniyorum.
geçen hafta raporluydum. bu hafta okula başladım. pazartesiyi güç bela atlattım. 3 dersim vardı.ama salı 9 ders... gün müydü, hafta mıydı anlayamadım. bitmek bilmedi. arada boş dersimde boş bir oda bulup uyudum hatta. sürekli bişeyler yemeye çalıştım kusmamak için. kabus gibi geçti. tenefüslerde gidip kustum vs..

eve geldiğimde üzerimden dozer geçmiş gibiydi. kasıklarım ve kuyruk sokumum ağrıyordu. ve lokma yiyemedim. yediklerimi de çıkardım. bu sabah yine hastaneye yatıp serum yedim. kusmaya alışmıştım da yediklerini çıkarmak insanı hasta yapıyor ve su bile içemiyorum.

canım hatırlarsan benimde geç göründü bir haftada öldüm öldüm dirildim demiştim 6-7 haftalıktı galiba.bence iyi bir doktora git anlaşılması gerek dediğin gibi bana alttan bakınca görebildi bebeği zaten söylemişti.kese iyi evet 6 haftalık ama haftaya alttan bakabilirim demişti.vajinalde gördü.Her şeyin hayırlısı olsun inş bebeğin seninledir ve beraber büyütürüz

inşallah dediğin gibi olur ben de haftaya gittiğimde yine göremezse alttan bakmasını söylerim
benim sat tarihine 8. hafta ama inşallah geç döllenme olmuştur haftaya senin gibi 7. hafta filan olursam görebilirim bebeğimi....
bugün kan testi yaptırıcam tekrar ordanda çıkar herhalde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…