Simdi ultrason kagidina baktim 6+1 de gormusuz clr 0.39 cm ama bu clr bebek oluyo sanirim vajinal ultrasonla gorulmustu
selinim25;29912580]
cok tesekkur ederim cnm aylin hanimdan alayim o zmn ben randevuyu cok sagoltahlilleri de orada mi yaptiriyorsun
slm kızlar bende 2 gün önce 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani martta hamile kalmışım:)size bsy sormak istiyorum gribim başım agrıyor burnum akıyor ve aşırı şekılde öksürüyorum doktora söyledim 1 hafta geçmezse öyle gelırsın dedi bebeğe zarar veririmi biliyomusunuz ultrasonda kese görünmedi 10 gün bekleyelım olmazsa alttan bakarız dedi onunda zararlı oldugunu duydum morelım cok bozuk allah yardımcımız olsun sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
kızlar meraba...benim bu aralar aşırı derecede ağzım kuruyo ve içim yanıyo sürekli su içiyorum ama nafile geçmiyo.. benden başka böyle olan var mı acabaaa????
selam kızlar
yine hastane maceramın ardından evdeyim. dinleniyorum.
geçen hafta raporluydum. bu hafta okula başladım. pazartesiyi güç bela atlattım. 3 dersim vardı.ama salı 9 ders... gün müydü, hafta mıydı anlayamadım. bitmek bilmedi. arada boş dersimde boş bir oda bulup uyudum hatta. sürekli bişeyler yemeye çalıştım kusmamak için. kabus gibi geçti. tenefüslerde gidip kustum vs..
eve geldiğimde üzerimden dozer geçmiş gibiydi. kasıklarım ve kuyruk sokumum ağrıyordu. ve lokma yiyemedim. yediklerimi de çıkardım. bu sabah yine hastaneye yatıp serum yedim. kusmaya alışmıştım da yediklerini çıkarmak insanı hasta yapıyor ve su bile içemiyorum.
canım doktorum beni biliyoçok pimpirikli olduğumdan erken çağırıyor herlade. bende folbiol alıyorum 2 günde 1. valla canımcım doktorum bebek satınızla uyumlu. her şey yolunda dedi. kalp atışları çok iyi dedi, ama saymadı :44: 7 mayısta dolu dolu 11 haftalık oluyor. ikili test için tekrar çağırır herhalde. yanlız bulantım inanılmaz arttı. kokular beni mahvediyo kendime pantolanlar almaya başladım, eski kıyafetlerimde olmuyo böyle gidersem yandım bennn :18:
merhaba canım hayırlı olsun bebegın saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim.. bende hamileliğimi ogrendigimden beri oksuruk var doktor birsey olmayacagını söyledi ben 25 gunu gecti hala oksuruorum gecmeyince doktora gittim bana buhar ve korax diye bitkisel bi surup verdi kullandım hafifledi üstüne de grip oldum yeniden cogaldı jinekologum 20 gunu gectiyse gogus hastaklarına git dedi ona gittim onemli bişe olmadıgını söledi baska bi surup verdi kendisi birde alerji ilacı ama kadın doktorum suruba ızın verdı sadece diger ilacı içmeme izin vermedi bebege bi zararı yok gribin de bebege zararı yokmus sadece ates bebege zarar veriyormus ates olursa kötü onun harici bebege etkisi yok sürekli atesini ölç rahatsız oldugunda bana doktorum öle dedi umarım yardımcı olmusumdur :)
gecmiş olsun canım dikkat et kendine bebegini kucagına alınca bütün acılar sona erecek :))
canım hayırlı olsun. dikkatli ol.elhamdülillah azaldı ama daha bügün azaldı. benim ara ara vuruyor fena vuruyor 2 bulatı 3 gün istifra ama bügün çok şükür iyyim.
teşekkür ederim canım, azalmasına sevindim, inş üç aya kadar geçer bulantıların, benim dişlerde ağrı olmaya başladı, yirmşilik dişler de , çürümüşlerdi, umarım zorlanmam.
evet ikili teste 35 lira verdik onun dışındakiler hastaneye ait.
slm kızlar bende 2 gün önce 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani martta hamile kalmışım:)size bsy sormak istiyorum gribim başım agrıyor burnum akıyor ve aşırı şekılde öksürüyorum doktora söyledim 1 hafta geçmezse öyle gelırsın dedi bebeğe zarar veririmi biliyomusunuz ultrasonda kese görünmedi 10 gün bekleyelım olmazsa alttan bakarız dedi onunda zararlı oldugunu duydum morelım cok bozuk allah yardımcımız olsun sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
3,9 mm kese olabilir bence çünkü benim sat tarihime göre 6 haftalıkken dr 4mm kese 1 mm çocuk olması gerekir ama sende sadece 4mm kese var demişti.............
bende haftaya alttan bakmasını söylücem doktora
Canim sen doktorunu yanlis anlamissin bence 6 haftalik bi gebelikte kese boyutu 4 mm olamaz. Benim 4 haftalikken 6 mm di.[/QUOü
yok canım doğru anladığıma eminim. senin maşallah erken gelişim göstermiş benim şuan 8. hafta sat a göre kese 9 mm belki şu an 1 cm olmuştur
dr geç gelişebiliyor bazen dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?