he bir de kızlarr siz benden öndesiniz bilirsiniz göbişler kaçıncı haftada çıkmaya başlayacakk??
ben zayıfım 1.80 boy 65 kilo.. benim ne zaman çıkmaya başlar merak ediyorum on göre yeni kıyafet almıyım diyorum:26:
canim ben de gunnur hanimdan aldim p.tesi esimin gelme durumu var beraber giderz diye aylin hanim doluymus p.tesi bakalim umarim memnun kalirim ben de senin gibi
benim biraz çıktı sanırım pantalonumun dugmesini kapatmadan gıydim:) 8 haftam bitti.kilo verdim bulantılarım kusmalarım baya var ama göbeğim büyümüş yada gaz bilemiyorum.kıyafet için acele etme daha :) yarın kontrolum var.senin bulantın henüz başlamadı sanırım inşallah başlamaz çok zor ben nerdeyse 1 haftadır ilaçlarımı içemiyorum.bakalım doktor ne dıycek.
Heyyyy ultrasona gore bebegim 3-5 gun geride diye depresyona giren anneleeeer; 4 gun eksik gorunen bebisim artik tam zamaninda gosteriyor ve Allaha sukur saglikli. Bugun enfeksiyonla ilgili kontrolumuz vardi su sonucum da bi iyi ciksaydi[/Q
Canım nasıl sevindim yanımda olsan boynuna atlardım, Allah herkese böyle güzel haberler nasip etsin inşallah , benimde kesem 4 gün geriden geliyor cumartesiyi iple çekiyorum ,sen moral oldun valla darısı bütün anne adaylarının ve meleklerinin başına
canım benm yaa bnm de aksıne doktorum cok pimpirikli 12.hafta cagırdı beni de ikili test için falan kilo işi artık elimizde deil naapalım basa gelen cekilirben hamile kalmadan once 9 kilo vermiştim o yuzden cabuk alıorum diye düşünüorum neyseki kiilo vermeden onceki kıyfetlerim duruo bulantı bende aynı bazen cıkarcam sanıyorum ama duruyor
aynen canım, Allahtan midemiz bulandığıyla kalıyor. sen ne güzel kilo verip öyle kalmışsın hamilebende 57 kiloyla hamile kalmıştım 59 olmuşum ama karnım genişledi resmen yaa. bütün pantolanlar sıkıyor.sende çıktı mı karın canım?
hani çoktuk biz :) nasıl gidiyor? bulantılar nasıl?doktor yorumlarınız? hepsini yazın.benim bulantılar fena valla.ilaçlarımı bile içmiyorum.yarın doktor kontrolum var.sizler ne durumdasınız?
gittim doktora cnm ölçtüler 37.8di. hafif bir güneş çarpması yaşamışım malum diyarbakırdayım 23 nisan hazırlıkları için bahcede güneş altında çok fazla kaldık ondandı sanırım eklem yerlerime yapılan soguk uygulamalarla ilaç almadan atlattım çok şükür :)bence direk doktora git canım ya, ateş tehlikeli çünkü. Allah korusun, danış doktora derim. bi de ölçtün mü ateşini?
nasılsınız güzel anneler hamilelik nasıl gidiyor? Benim bulantılarım çok fazla olduğu için fazla giremiyorum sürekli çıkarıyorum doktor gerekirse serum veririm dedi hafta sonu da böyle giderse artık serum alcam. kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn.
benim biraz çıktı sanırım pantalonumun dugmesini kapatmadan gıydim:) 8 haftam bitti.kilo verdim bulantılarım kusmalarım baya var ama göbeğim büyümüş yada gaz bilemiyorum.kıyafet için acele etme daha :) yarın kontrolum var.senin bulantın henüz başlamadı sanırım inşallah başlamaz çok zor ben nerdeyse 1 haftadır ilaçlarımı içemiyorum.bakalım doktor ne dıycek.
slm kızlar bende 2 gün önce 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani martta hamile kalmışım:)size bsy sormak istiyorum gribim başım agrıyor burnum akıyor ve aşırı şekılde öksürüyorum doktora söyledim 1 hafta geçmezse öyle gelırsın dedi bebeğe zarar veririmi biliyomusunuz ultrasonda kese görünmedi 10 gün bekleyelım olmazsa alttan bakarız dedi onunda zararlı oldugunu duydum morelım cok bozuk allah yardımcımız olsun sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
he bir de kızlarr siz benden öndesiniz bilirsiniz göbişler kaçıncı haftada çıkmaya başlayacakk??
ben zayıfım 1.80 boy 65 kilo.. benim ne zaman çıkmaya başlar merak ediyorum on göre yeni kıyafet almıyım diyorum:26:
bende bugünnn öğrendimmmmmmm hamileyimmmm o kadar mutluyum ki anlatamam allah'ım inşallah tamamına erdirir herkesiforumda üyeliğim eski ama önceden vajinusmus bölümnden yazmıştım bir kaç kez vajinusmusu yenip bugünlere nasıl geldim bilmiyorum o yüzden çok sık giremiyorum ama artık sık sık ziyaret edeceğim bir yer burası hangi konulara bakmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim hala inanamıyorum yaaaa hemen görmek istiyorum susam tanemi
aa pazartesi kaçta randevun bende gideceğim sonuç göstermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?