mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
he bir de kızlarr siz benden öndesiniz bilirsiniz göbişler kaçıncı haftada çıkmaya başlayacakk??
ben zayıfım 1.80 boy 65 kilo.. benim ne zaman çıkmaya başlar merak ediyorum on göre yeni kıyafet almıyım diyorum:26:

benim biraz çıktı sanırım pantalonumun dugmesini kapatmadan gıydim:) 8 haftam bitti.kilo verdim bulantılarım kusmalarım baya var ama göbeğim büyümüş yada gaz bilemiyorum.kıyafet için acele etme daha :) yarın kontrolum var.senin bulantın henüz başlamadı sanırım inşallah başlamaz çok zor ben nerdeyse 1 haftadır ilaçlarımı içemiyorum.bakalım doktor ne dıycek.

hani çoktuk biz :) nasıl gidiyor? bulantılar nasıl?doktor yorumlarınız? hepsini yazın.benim bulantılar fena valla.ilaçlarımı bile içmiyorum.yarın doktor kontrolum var.sizler ne durumdasınız?

canim ben de gunnur hanimdan aldim p.tesi esimin gelme durumu var beraber giderz diye aylin hanim doluymus p.tesi bakalim umarim memnun kalirim ben de senin gibi

aa pazartesi kaçta randevun bende gideceğim sonuç göstermeye[/QUOTE]

canim geri aradim bugun c.tesiye aldirdim esim haftasonu geliyor p.tesiye kalamayacakmis c.tesi 8.15 te randevum p.tesi olsaydi gorusurduk orda belji de :)

Cnm seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı.Ben hiç kilo almadım göbek de yok.Daha olur mu hemen.Ben çok sabırsızlanırıyorum belli olsun istiyorum:)

Heyyyy ultrasona gore bebegim 3-5 gun geride diye depresyona giren anneleeeer; 4 gun eksik gorunen bebisim artik tam zamaninda gosteriyor ve Allaha sukur saglikli. Bugun enfeksiyonla ilgili kontrolumuz vardi su sonucum da bi iyi ciksaydi

aynen canım, Allahtan midemiz bulandığıyla kalıyor. sen ne güzel kilo verip öyle kalmışsın hamile bende 57 kiloyla hamile kalmıştım 59 olmuşum ama karnım genişledi resmen yaa. bütün pantolanlar sıkıyor.sende çıktı mı karın canım?

cnm sen yinede zayıfsın :)) ben 63 düm 65,5 simdi bazı kişilerin iç karnı dar oluyormus ozmn cabuk cıkıyomus geniş olursa gec cıkıomus banada esim dio cıktı dıye ama şişkinlik flnda var onunda etkisi vardır kuru yiye yiye kabız oldum cnm sadece kızarmış ekmek peynir yemek istiyor midemin bulantısını onlar bastırıyor :)

hani çoktuk biz :) nasıl gidiyor? bulantılar nasıl?doktor yorumlarınız? hepsini yazın.benim bulantılar fena valla.ilaçlarımı bile içmiyorum.yarın doktor kontrolum var.sizler ne durumdasınız?

cnm ben 18 subat olurmu :))))) yorgunluk bulantı var kusma yok gecen hafta fasulyemi gördüm kalbi dakikada 160 atıyomus cok dinletmedi kalbine ısı verdigi için dedi cok güzel dedi kalp atısları falan 12.hafta cagırdı ikili test için yaa ne güzel keske her hafta cagırsalar gitsek görsek fasulyelerimizi :))))

nasılsınız güzel anneler hamilelik nasıl gidiyor? Benim bulantılarım çok fazla olduğu için fazla giremiyorum sürekli çıkarıyorum doktor gerekirse serum veririm dedi hafta sonu da böyle giderse artık serum alcam. kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn.

bence direk doktora git canım ya, ateş tehlikeli çünkü. Allah korusun, danış doktora derim. bi de ölçtün mü ateşini?
gittim doktora cnm ölçtüler 37.8di. hafif bir güneş çarpması yaşamışım malum diyarbakırdayım 23 nisan hazırlıkları için bahcede güneş altında çok fazla kaldık ondandı sanırım eklem yerlerime yapılan soguk uygulamalarla ilaç almadan atlattım çok şükür :)

Allah yardımcın olsun duygu inşallah düzelirsin en kısa zamanda.

başlamadı canım. akşamları bazen çok hafif oluyor. senin ne zaman başladı??

bende bugünnn öğrendimmmmmmm hamileyimmmm o kadar mutluyum ki anlatamam allah'ım inşallah tamamına erdirir herkesiforumda üyeliğim eski ama önceden vajinusmus bölümnden yazmıştım bir kaç kez vajinusmusu yenip bugünlere nasıl geldim bilmiyorum o yüzden çok sık giremiyorum ama artık sık sık ziyaret edeceğim bir yer burası hangi konulara bakmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim hala inanamıyorum yaaaa hemen görmek istiyorum susam tanemi

geçmiş olsun canım. moralini bozma ben de korkuyordum vajnal yolla bakmasına araştırdım bayağı kızkardesım ebe o da belli haftaya kadar hiç sorun olmaz dedi ve gercekten dr. da bir sorun olmayacagını soleyerek 2 defa ayrı ayrı zamanlarda baktı ve gercekten daha ayrıntılı ve iyi görünüyor üstten ultrasona göre sonrada hep üstten baktı sıkıntı çıkmadı hiçbir şekilde.doktor haftana göre uygunsa bakar korkma hiç iyi düşün iyi olsun.inşallah en kısa zamanda görürüsünüz keseyi.

ben ilk hamileliğimde 4.5 aylarda çıkmaya başladı

haftasonu gidip hamile pantolonları bluzları aldım ama benim göbek büyüyeceğine küçülüyor. kuş kadar yemekten zayıflıyorum. bugün sabah 1 üçgen peynir, 1 lokma ekmek 3 minik domtes yedim. bulantım artınca 1 haşlanmış patates. akşama doğru 1 haşlanmış patates daha. 4-5 minik meyve, 7-8 yeşil meyve, akşam makarna yemeye çalıştım az peynierle ama birkaç lokmadan sonra bulantım arttı. yemeyi bıraktım. bana en iyi ilaç uyumak

normalde bütün bunları 1 saat içinde yer ve doymazdım. vahhhh

Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almak nasip etsin..

aa pazartesi kaçta randevun bende gideceğim sonuç göstermeye

canim geri aradim bugun c.tesiye aldirdim esim haftasonu geliyor p.tesiye kalamayacakmis c.tesi 8.15 te randevum p.tesi olsaydi gorusurduk orda belji de :)[/QUOTE]

evethaber ver olur mu sonucunu muhakkak bana da dua et sonuç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…