mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

olur canım olmazmı ne farkeder :))maşallah bebişine.ne güzel olmasın bulantın.bende bugun gıdıcem 1o gun önce kalp atışını duyduk bugun kontrole gidicem tam görünmemişti karından.benim lekelenmem oldugu için sık çagırıyor.ama çok sukur geçtı artık olmaz inşallah.ilacı falan da kendi kendime bıraktım bulantım çok içemiyorum hiçbirini.benide bi daha ikili test için çagırır artık.gelince yazarım :)

bende öyleyim ama haşlanmış tuzlu patates yiyorum .yagsız pirinç pilavı.iyi geliyor gibi biraz.birde ağzımda inanılmaz tükürük birikiyor sürekli tukurme ıhtıyacı duyuyorum.biraz zorla kendini patatesi dene.geçmiş olsun.

arkadaşlar benimde çok bulantılarım oluyor, kendimce tespit ettiklerim şöyle, tuzlu sert beyaz peynir ve vişne suyu iyi geliyor... umarım size de faydası olur

canim geri aradim bugun c.tesiye aldirdim esim haftasonu geliyor p.tesiye kalamayacakmis c.tesi 8.15 te randevum p.tesi olsaydi gorusurduk orda belji de :)

evethaber ver olur mu sonucunu muhakkak bana da dua et sonuç için[/QUOTE]

tamam :) ins hareketlerini de grurum bu sefer ilk kez gorcem :) guzel sonuclarla gelirsin ins sen de yarin yazarim

kan testimin sonucu 10.000 civarı çıktı. bana düşük geldi sonuç inşallah birşey yoktur.....
haftaya doktoru beklicem yapacak birşey yok...
moralimi bozmayayım diyorumm yapamıyorum......
ilk öğrendiğimden beri şöyle güzel bir sevinemedim

takma kafana be canım bende her hafta endişe ile doktora gidiyorum ama iyi ALLAH izin versin yeterki..
sen kendine çokk iyi bak bebişin içinde fazla stres zararlı

canım daha kaç bekliyodun ki zaten bi sıkıntı olsa hiç çıkmaz boş yere sıkıntı yapıyosun

hamileyim ama bulantı kusma bide şu grip illeti yapıştı yakama bi türlü göz açtırmıyor. sabah bulantısı çok fena bişey pişmiş hiçbir yemeği yiyemiyorum çiğ olan herşeyi yiyorum özellıkle meyve yerken hiç tiksinmiyorum. çok garip huylar çıktı bende hamileyken. ama yinede içinde minicik bir can olduğunu bilmek herşeye değer. Allah herkesin emeğini eline versin inş.

benim bir hafta önce 6554 dü 10 bin az diil neden sıkıntı yapıyosun ki. o zaman benim fenalarda olmam lazım ama doktorum baktı kalbide atıyor herşey güzel dedi. bence canını boşa sıkıyorsun.

takma kafana be canım bende her hafta endişe ile doktora gidiyorum ama iyi ALLAH izin versin yeterki..
sen kendine çokk iyi bak bebişin içinde fazla stres zararlı

inşallah öyledir de her 48 saatte bir iki katına çıkmıyormu bu değer ben ona göre hesaplıyorum çok az çıktı
ağla ağla telef ediyorum kendimi
haftaya salı gidicem kısmetse inşallah bu sefer görürüm

benim bir hafta önce 6554 dü 10 bin az diil neden sıkıntı yapıyosun ki. o zaman benim fenalarda olmam lazım ama doktorum baktı kalbide atıyor herşey güzel dedi. bence canını boşa sıkıyorsun.

ben hala bebeğimi göremedim sadece kese gözüküyor... o yüzden korkuyorum
zaten onu bi görsem kan değerine bakmıcam hiç......

selam kızlar, salı günü meleğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez kısmetse. 10 gün önce gittigimizde bişey görünmedi artık görürürz kısmetse . doktorun hesaplamasına göre salı günü 7+ 3 olcak. artık duyulur heralde. bu arada kalçam sol tarafta incedenbi sızı var 2 gündür ve geçmiyor 1 saniye bile. çok erken acaba neden olabilir ki ((

günaşırı 2 katı diye bir şart yok. % 60 kadar artması bekleniyor.
10bin gayet iyi boşuna stres yapıyorsunuz.

ben hala bebeğimi göremedim sadece kese gözüküyor... o yüzden korkuyorum
zaten onu bi görsem kan değerine bakmıcam hiç......

dert etme o kişiden kişiye göre değişiyo ben gittim buqun gördüm çok şükür kalp atışını da duydum şu anda ilk fotoğrafıda elimde Allahım bu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah..

hadi bakalım canım bekliorum güzel haberlerini bende de olmustu 6.hafta da 2 kere tekrar olmadı cok sukur olmasın insallah sadece bugun cok bel agrım var birde adet zamanımız o yuzden agrılar cogalabiliomus nette öle yazıyodur :))

bebişin ultrasondaki görüntüsü, aynı bu hamilelik takvimindeki gibiydi :)
Allah'ım nasıl bir mucize bu..

amin inşallah ben de görürüm en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…