cnm ben 18 subat olurmu :))))) yorgunluk bulantı var kusma yok gecen hafta fasulyemi gördüm kalbi dakikada 160 atıyomus cok dinletmedi kalbine ısı verdigi için dedi cok güzel dedi kalp atısları falan 12.hafta cagırdı ikili test için yaa ne güzel keske her hafta cagırsalar gitsek görsek fasulyelerimizi :))))
nasılsınız güzel anneler hamilelik nasıl gidiyor? Benim bulantılarım çok fazla olduğu için fazla giremiyorum sürekli çıkarıyorum doktor gerekirse serum veririm dedi hafta sonu da böyle giderse artık serum alcam. kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn.
canim geri aradim bugun c.tesiye aldirdim esim haftasonu geliyor p.tesiye kalamayacakmis c.tesi 8.15 te randevum p.tesi olsaydi gorusurduk orda belji de :)
kan testimin sonucu 10.000 civarı çıktı.bana düşük geldi sonuç inşallah birşey yoktur.....
haftaya doktoru beklicem yapacak birşey yok...
moralimi bozmayayım diyorumm yapamıyorum......
ilk öğrendiğimden beri şöyle güzel bir sevinemedim
kan testimin sonucu 10.000 civarı çıktı.bana düşük geldi sonuç inşallah birşey yoktur.....
takma kafana be canım bende her hafta endişe ile doktora gidiyorum ama iyi ALLAH izin versin yeterki..
sen kendine çokk iyi bak bebişin içinde fazla stres zararlı
canım daha kaç bekliyodun ki zaten bi sıkıntı olsa hiç çıkmaz boş yere sıkıntı yapıyosun
benim bir hafta önce 6554 dü 10 bin az diil neden sıkıntı yapıyosun ki. o zaman benim fenalarda olmam lazım ama doktorum baktı kalbide atıyor herşey güzel dedi. bence canını boşa sıkıyorsun.
inşallah öyledir de her 48 saatte bir iki katına çıkmıyormu bu değer ben ona göre hesaplıyorum çok az çıktı
ağla ağla telef ediyorum kendimi
haftaya salı gidicem kısmetse inşallah bu sefer görürüm
ben hala bebeğimi göremedim sadece kese gözüküyor... o yüzden korkuyorum
zaten onu bi görsem kan değerine bakmıcam hiç......
olur canım olmazmı ne farkeder :))maşallah bebişine.ne güzel olmasın bulantın.bende bugun gıdıcem 1o gun önce kalp atışını duyduk bugun kontrole gidicem tam görünmemişti karından.benim lekelenmem oldugu için sık çagırıyor.ama çok sukur geçtı artık olmaz inşallah.ilacı falan da kendi kendime bıraktım bulantım çok içemiyorum hiçbirini.benide bi daha ikili test için çagırır artık.gelince yazarım :)
günaşırı 2 katı diye bir şart yok. % 60 kadar artması bekleniyor.
10bin gayet iyi boşuna stres yapıyorsunuz.
dert etme o kişiden kişiye göre değişiyo ben gittim buqun gördüm çok şükür kalp atışını da duydum şu anda ilk fotoğrafıda elimde Allahım bu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?