cnm sen yinede zayıfsın :)) ben 63 düm 65,5 simdibazı kişilerin iç karnı dar oluyormus ozmn cabuk cıkıyomus geniş olursa gec cıkıomus banada esim dio cıktı dıye ama şişkinlik flnda var onunda etkisi vardır kuru yiye yiye kabız oldum cnm sadece kızarmış ekmek peynir yemek istiyor midemin bulantısını onlar bastırıyor :)
gittim doktora cnm ölçtüler 37.8di. hafif bir güneş çarpması yaşamışım malum diyarbakırdayım 23 nisan hazırlıkları için bahcede güneş altında çok fazla kaldık ondandı sanırım eklem yerlerime yapılan soguk uygulamalarla ilaç almadan atlattım çok şükür :)
merhaba kızlar;
az önce siteye üye oldum.bende son adetimi 5 martta gördüm.su an 6+3 günlük hamileyim:))
bugün az bir kanamam oldu,panik içinde doktorumu aradım.böyle kanamalar olabilir,istirahat öneriyorum dedi.
Calışıyorum ben,hemen işten izin alıp eve geldim.
Forumuda üye olmadan takip ediyordum aslında.
İstirahat ederken artık sonunda üye olayım dedim.
Ben ilk ultrasonumu 5+1 günlükken oldum ve keseyi hatta keseleri (2 adet) gördük.
Haftaya çarşamba kalp atışlarını duymaya gideceğiz,tabi ki bugunkü kanama beni çok korkuttu.
Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.
kızlarrr herkese selam.... yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyomusunuz ekstra yediğiniz şeyler varmı??? bide çatlaklara karşı bişey kullanmaya başladınız mıı, önerileriniz var mı?????
merhaba kızlar;
az önce siteye üye oldum.bende son adetimi 5 martta gördüm.su an 6+3 günlük hamileyim:))
bugün az bir kanamam oldu,panik içinde doktorumu aradım.böyle kanamalar olabilir,istirahat öneriyorum dedi.
Calışıyorum ben,hemen işten izin alıp eve geldim.
Forumuda üye olmadan takip ediyordum aslında.
İstirahat ederken artık sonunda üye olayım dedim.
Ben ilk ultrasonumu 5+1 günlükken oldum ve keseyi hatta keseleri (2 adet) gördük.
Haftaya çarşamba kalp atışlarını duymaya gideceğiz,tabi ki bugunkü kanama beni çok korkuttu.
Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.
bende öyleyim ama haşlanmış tuzlu patates yiyorum .yagsız pirinç pilavı.iyi geliyor gibi biraz.birde ağzımda inanılmaz tükürük birikiyor sürekli tukurme ıhtıyacı duyuyorum.biraz zorla kendini patatesi dene.geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun duygu inşallah düzelirsin en kısa zamanda.
hadi bakalım canım bekliorum güzel haberlerini bende de olmustu 6.hafta da 2 kere tekrar olmadı cok sukur olmasın insallah sadece bugun cok bel agrım var birde adet zamanımız o yuzden agrılar cogalabiliomus nette öle yazıyodur :))
ben bu çocuuumun cinsiyetini çok merak etmeye başladım yahuuuu
az kaldı yaa bende ölecem meraktan
kızlar merhaba..
bende enfeksiyon çıktı.Bir de idrarımda protein çıkmış..
Duyunca çok ağladım...bebeğime birşey olmasından korktum..
Dün onu koluyla bacağıyla görünce çok mutlu olmuştum..
ona birşey olmasını istemiyorum..
Doktor Monurol verdi...Günde 3 litre su içmem gerektiğini söyledi..
Kum döküyor olabilirmişimm..
Bebeğime birşey olmasında...
Canım çok sıkıldı..Böyle birşey yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu hiç kimseden??
kızlar merhaba..
bende enfeksiyon çıktı.Bir de idrarımda protein çıkmış..
Duyunca çok ağladım...bebeğime birşey olmasından korktum..
Dün onu koluyla bacağıyla görünce çok mutlu olmuştum..
ona birşey olmasını istemiyorum..
Doktor Monurol verdi...Günde 3 litre su içmem gerektiğini söyledi..
Kum döküyor olabilirmişimm..
Bebeğime birşey olmasında...
Canım çok sıkıldı..Böyle birşey yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu hiç kimseden??
doğru canımcım, iç karın genişliği önemli. ne yazık ki bizde iç karın pek geniş değil. ablamda o yüzden çok fazla çatlak oluştu. bende de kaçınılmaz sanırımo yüzden kilo olayına çook dikkat etmem gerekicek. benim canımda sulu hiç birşey yemek istemiyor ama kendimi zorluyorum canım. dediğin gibi kabızlık kaçınılmaz oluyor. suyu bile istemeyerek içiyorum. bi ay bile kalmadı canımcım. hep birlikte atlatıcaz Allahın izni ile
bebişim iyiymiş günü gününeymiş gelişimi :) ama ben serum yedim çünkü biraz toparlanıp ilaç içebilmem için.birde b vitamini verdi 1 ay sonrada kontrole çağırdı.testlerde o zaman yapılıcak.ilaçlarımı içmem gerekiyormus özellikle progestanı iç bebeğin eşi aşağıda dedi o yukarı çıkarmış ama ne olur ne olmaz diye devam et dedi.içim baya rahatladı 1 ay sonra çağırınca çünkü sık çağırıyodu.ağrılarda normal sanırım.yorduysan kendini ondanda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?