mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

doğru canımcım, iç karın genişliği önemli. ne yazık ki bizde iç karın pek geniş değil. ablamda o yüzden çok fazla çatlak oluştu. bende de kaçınılmaz sanırım o yüzden kilo olayına çook dikkat etmem gerekicek. benim canımda sulu hiç birşey yemek istemiyor ama kendimi zorluyorum canım. dediğin gibi kabızlık kaçınılmaz oluyor. suyu bile istemeyerek içiyorum. bi ay bile kalmadı canımcım. hep birlikte atlatıcaz Allahın izni ile

benimde aklım sende kalmıştı. çok sevindim atlatmana. çok geçmiş olsun. kendini çok yormaman gerek, aman dikkat

merhaba kızlar;
az önce siteye üye oldum.bende son adetimi 5 martta gördüm.su an 6+3 günlük hamileyim:))
bugün az bir kanamam oldu,panik içinde doktorumu aradım.böyle kanamalar olabilir,istirahat öneriyorum dedi.
Calışıyorum ben,hemen işten izin alıp eve geldim.
Forumuda üye olmadan takip ediyordum aslında.
İstirahat ederken artık sonunda üye olayım dedim.
Ben ilk ultrasonumu 5+1 günlükken oldum ve keseyi hatta keseleri (2 adet) gördük.
Haftaya çarşamba kalp atışlarını duymaya gideceğiz,tabi ki bugunkü kanama beni çok korkuttu.
Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.

kızlarrr herkese selam.... yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyomusunuz ekstra yediğiniz şeyler varmı??? bide çatlaklara karşı bişey kullanmaya başladınız mıı, önerileriniz var mı?????

canım hayırlı olsun önceliklee 2 kese gördüğüne göre ikiz bebişler bekliyosun sanırım :))) doktorum hafif kanamaların olabilir diye uyramıştı benide olursa bol bol dinlen ayakta fazla durma demişti ama bi sorun yaşamadım allahtan.. sende içini ferah tut bişey yoktur inşallah..

tesekkür ederim metlen,inşalah dediğin gibi olur:))
umarım herkesin yolunda gider,allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kontrole kadar dinleneceğiz artık evde.

kızlarrr herkese selam.... yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyomusunuz ekstra yediğiniz şeyler varmı??? bide çatlaklara karşı bişey kullanmaya başladınız mıı, önerileriniz var mı?????

benim bulantım fazla olmadığı için sürekli yiyorum yaa hatta yemediğim zaman midem bulanıyor :) sabahları mutlaka yumurta peynir ve zeytin yiyorum.. öğle yemeğinin işte yediğim için biraz sıkıntılı ama yanımda mutlaka 2-3 çeşit meyve götürüyorum ve onu yiyorum akşam yemeğinde balık-tavuk veya kırmızı et.. gün içinde mutlaka yoğurt ayran vs. tek sorunum sebze yemekleri yiyemiyorum birde akşam mutlaka incir, hurma, ceviz, fındık ve badem tabi az sayıda yiyorum yağlı oldukları için, bide midem kaldırırsa 1 bardak süt... çatlaklar için de doğum yapmış olan arkadaşlarım bebek yağı öneriyorlar ama 3. aydan sonra kullanın diyorlar.. şimdilik banyodan sonra vazelin sürüyorum karnıma, bir de olabildiğince çok su içiyorum... yemek konusunda önerisi olan var mı acaba başka faydalı olduğunu bildiğiniz??

canım gözün aydınnn süperr bende hep ikiz istiyordummm neyse inşallah ikincisi olur hayırlısıyla )

haşlanmış patateste hiç sevmiyorum ben her sabah yataktan kalkar kalkmaz bir adet elma yiyorum sabahları bulantım olmuyor. sağol canım benim

bebişim iyiymiş günü gününeymiş gelişimi :) ama ben serum yedim çünkü biraz toparlanıp ilaç içebilmem için.birde b vitamini verdi 1 ay sonrada kontrole çağırdı.testlerde o zaman yapılıcak.ilaçlarımı içmem gerekiyormus özellikle progestanı iç bebeğin eşi aşağıda dedi o yukarı çıkarmış ama ne olur ne olmaz diye devam et dedi.içim baya rahatladı 1 ay sonra çağırınca çünkü sık çağırıyodu.ağrılarda normal sanırım.yorduysan kendini ondanda olur.

kızlar merhaba..
bende enfeksiyon çıktı.Bir de idrarımda protein çıkmış..
Duyunca çok ağladım...bebeğime birşey olmasından korktum..
Dün onu koluyla bacağıyla görünce çok mutlu olmuştum..
ona birşey olmasını istemiyorum..
Doktor Monurol verdi...Günde 3 litre su içmem gerektiğini söyledi..
Kum döküyor olabilirmişimm..
Bebeğime birşey olmasında...
Canım çok sıkıldı..Böyle birşey yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu hiç kimseden??

geçmiş olsun.korkma doktoruna güven birşey olmaz Allahın izni ile.

Ben beeeeen gecen hafta idrarimda asiri derece enfeksiyon cikti 1 hafta antibiyotik kullandim dun tahlil verdim bugun kalmadigini soyledi doktor bebegim de iyiydi Allaha sukur. Can sikacak bisey yok ilaclarini kullan boleyve ve su bi haftada geciuo

ii aksamlar kizlar.. bende uzun zamandir giremedim foruma..
anneler nasil bakalim.. aii kizlar ben suan 7 haftalik hamileyim.. simdiye kadar hic bulantilarim olmamisdi ama artik mide bulantilarim var.. sizlerde nasil oldu??.. tiksiniyorum cogu seylerdende....

aynen cnm benm annemde bana 3 aylık hamileyken hamile elbiseleri giyiyomus bizde erken şişenlerden olucaz bende su cok içerdim simdi cok içemiyorum evt az kaldı teselli edelim kendimizi hersey bebişlerimiz için :))

hadi hayırlı olsun cnm beni de 1 ay sonra cagırdı progestan ve folikasit devam ediyrum bende ihmal etme canım miden bulansada kussanda iç mutlaka bende bel agrısı cok var bu ara surekli sırt üstü yatasım var :))

günaydın annecikler dün doktordaydım bulantılarım fazla olduğundan serum takıldı.ilaçlarımı içemiyordum 1 haftadır.b vitamini verdi ek olarak.birde bitter çikolata ve beyaz leblebiyi önerdi.paylaşmak istedim günde bir kaç parça bitter çikolata yemek mide bulantısına iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…