Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

doğru diyorsun canım ama takıntı işte

Canim Ben kiloyu onemsemiyorumda kilo alimi arttikca catlak olusumuda artiyor.Kilo verilir ama ne yazikki catlaklarin tedavisi yok.Ben o yuzden fazla kilo almak istemiyorum.

kızlar 22.haftamıza girdik bebüşümle hastanede tartıldım 71 olmusum keşke her ay 1 kilo alarak bitirebilsem ama hiç sanmıyorum :) hepimize sağlıklı doğumlar inşaallah...

Kizlar en feci halde olan benim 12-22 hafta arasinda 10 kg aldim
10hafta= 10 kilo

tek kaldım die üzülme bende yetiştim sana( bende kafayı fena takmış durumdayım yememeye çalışayım diyorum ama malesef içerdeki bırakmıyor , yürümeye çalışıyorum çogunlukla yürümesem ne olacak bilmiyorum(

ben de ilk 4 ay 1,5 kilo aldım şuan 21+2 deyim ve son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Elevitten bahsetmişsiniz evet elevit oldukça kilo aldırıyor.O yüzden bu hamileliğimde kullanmıyorum ve kızım gayet iyi gidiyor hatta ilerde gidiyor.Kilo alımı son aylara artıyor ben 42. haftaya kadar normal doğum için bekledim ama olmadı.sezeryan oldum. 39. haftada küçük çatlaklar başladı ve son haftalarda göbek çevrem çatladı.Bir sürü ilaç kullandım eğer kullanmasam daha beter olurdum.Gerçi ebeler gayet iyi bu karna ve haftaya rağmen dediler.Neyse dikkat edin arkadaşlar hem kilo alımına hem de çatlaklara şuan ben iki krem kullanıyorum.

ne kullanıyorsun cnm ben de lierac'a başladım bide badem yağı kakao yağı ve zeytin yağını karıştırıp sürüyorum birini sabah birini akşam sürüyorum banyodan sonrada bebe yağı ile yağlanıyorum bakalım çatlak olacak mı baya korkuyorum

ben çok şişko oldum ( olucam
45 kilo ile hamile kaldım, 24. haftadayız ve 54 kiloyum, sanırım 65i görcem :)))))
iştahımda artış yok normal, ama vitamin olarak elevit kullanıyorum, birde demir hapı kullanıyorum, onlardan sanırım,
doktor bana cok zayıflar cok kılo alır ama cabuk kılo verir dedi :))))))))))))

Son düzenleme:
22 haftaya girdik bizdeve an itibariyle 49 kiloyum boyum 1.60 Allahtan bunyem kiloya alışık değil kizimda da kilo almamistim

sebametin çatlak önleyici ve giderici kullanıyorum ayrıca bebek yağı da kullanıyorum.Krem tamamen önlemiyor ama en azından aşırı çatlamasını engelliyor cilde esneklik katıyor.Ben ilk çatladığımda 38. haftada idim üzülmüştüm ama ebe bana öyle birini gösterdi ki şükrettim parmak kalınlığında bütün karnı çatlamıştı.Benimki belli belirsiz çatlak vr dar bir alanda olmuştu.

bende çatlaklar oluşmadı.dermatologun tarifini kullanıyorum 4. ayın başından beri tabi bolca su içen ,meyve -sebze delisiyimdir bir de!

çatlak önleyici karışım;

cam bir kavonoza 1 yemek kaşığı fındık yağı - 1 tatlı kaşığı kayısı yağı koyup kullanıyorsun. bolca yapacaksan sıçaktan korumalısın. petekten uzağa buzdolabına veya gardrobuna koyabilirsin. çok rahatlatıyor .güzel kokuyor.tek sorunu atletleri ayda bir sabunlu suda 6 saat bekletip yagı temizliyorum.

Merhaba 26.haftaya 6.5 kg ile girdim. doktorumun tartısına göre 7.
doktor ayda 1.5 -2 kgyı geçmemem gerektiğini söyledi.
elimden geleni yapacağım bakalım:)

26. haftayı 67 ile bitirdim. akşamları tartıda 69 u görüp korkuyorum ama sabaha düzeliyor. neyseki sadece göbek var.tatlı görünüyorum.
1.ay 54
2.ay 54
3.ay 54
4.ay 62
5.ay 65
6.ay 67

artık önümüzdeki maçlara bakacagız.

Boy 1.68 69 ile başladım ilk 3 ay 1 kilo aldım sonrası 27. Haftadayım ve şu an tam 79 kiloyum buna da şükür ilk hamileliğimde şu ana kadar 18 kg falan almıştım toplamda ise 31 kg dehşet yani

Çatlak olayına gelince şu an hiç bişey kullanmıyorum çünkü diğer hamileliğimde 31 kilo aldığım için çatlayacağı kadar çatladı daha da bi yerim çatlamaz diye düşünüyorum, onun haricinde 3 Lt su içiyorum meyve sebze yiyorum , yalnız göğüs uçlarım fena olmuştu şimdiden zeytinyağı sürmeye başladım Allah düşmanıma vermesin bu göğüs ucu yarasını

Kızlar, 23+0 dayım 61 kilo ile basladım suan 67 kiloyum 6 kilo almısım ve moralim cok bozukk...
acaba toplamda kaç kilo alacagımm düşünmek bile istemiyorumm!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…