bence çok fazla kasmayın. vitamin mutlaka kilo alımına neden olur. fakat çok da fazla aldırmaz diye düşünüyorum. bebeklerimiz büyüyor kilo almamız çok normal. bence çok kafaya takmak yerine bu günlerin tadını çıkarın :) bebişlerle uğraşırken hepsi gider kısmetse :)
bence çok fazla kasmayın. vitamin mutlaka kilo alımına neden olur. fakat çok da fazla aldırmaz diye düşünüyorum. bebeklerimiz büyüyor kilo almamız çok normal. bence çok kafaya takmak yerine bu günlerin tadını çıkarın :) bebişlerle uğraşırken hepsi gider kısmetse :)
Kizlar en feci halde olan benim 12-22 hafta arasinda 10 kg aldim
10hafta= 10 kilo
ben de ilk 4 ay 1,5 kilo aldım şuan 21+2 deyim ve son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Elevitten bahsetmişsiniz evet elevit oldukça kilo aldırıyor.O yüzden bu hamileliğimde kullanmıyorum ve kızım gayet iyi gidiyor hatta ilerde gidiyor.Kilo alımı son aylara artıyor ben 42. haftaya kadar normal doğum için bekledim ama olmadı.sezeryan oldum. 39. haftada küçük çatlaklar başladı ve son haftalarda göbek çevrem çatladı.Bir sürü ilaç kullandım eğer kullanmasam daha beter olurdum.Gerçi ebeler gayet iyi bu karna ve haftaya rağmen dediler.Neyse dikkat edin arkadaşlar hem kilo alımına hem de çatlaklara şuan ben iki krem kullanıyorum.
ne kullanıyorsun cnm ben de lierac'a başladım bide badem yağı kakao yağı ve zeytin yağını karıştırıp sürüyorum birini sabah birini akşam sürüyorum banyodan sonrada bebe yağı ile yağlanıyorum bakalım çatlak olacak mı baya korkuyorum
sebametin çatlak önleyici ve giderici kullanıyorum ayrıca bebek yağı da kullanıyorum.Krem tamamen önlemiyor ama en azından aşırı çatlamasını engelliyor cilde esneklik katıyor.Ben ilk çatladığımda 38. haftada idim üzülmüştüm ama ebe bana öyle birini gösterdi ki şükrettim parmak kalınlığında bütün karnı çatlamıştı.Benimki belli belirsiz çatlak vr dar bir alanda olmuştu.
166 boyum 64kg ile hamile kaldım şuan 68kg oldum çok kilo almaktan korkuyorum
bende çatlaklar oluşmadı.dermatologun tarifini kullanıyorum 4. ayın başından beri tabi bolca su içen ,meyve -sebze delisiyimdir bir de!
çatlak önleyici karışım;
cam bir kavonoza 1 yemek kaşığı fındık yağı - 1 tatlı kaşığı kayısı yağı koyup kullanıyorsun. bolca yapacaksan sıçaktan korumalısın. petekten uzağa buzdolabına veya gardrobuna koyabilirsin. çok rahatlatıyor .güzel kokuyor.tek sorunu atletleri ayda bir sabunlu suda 6 saat bekletip yagı temizliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?