56,1 kilo ile başlayan hamileliğim bu hafta itibariyle 57,9 kg olmuş durumda 20. haftadayım iyi gidiyorum sanırım :)
iyi değil mükemmel gidiyorsun daha ne olsun ben aynı kilo ile başladım su an 61 oldum:)
çok saol içimi rahatlattın canım :)
20 haftalık hamileyim . 67,8 ile başladım 63,1e düştüm şuanda 64,3 üm
20 haftalık hamileyim.
60 ile başladım mide bulantıları falan derken 56 ya düştüm.
hala aynıyım,kilo almadım henüz.
benim içimi de biri rahatlatsın:)
hanımlar merhaba,
Ben Konya'dayım. Malum kışlar çok soğuk geçiyor. Yani pek yürüme fırsatı bulamayacağım bir iki hafta sonra. Evde yapabileceğim egzersizler neler olabilir? bildiğiniz güzel bir site falan varsa paylaşabilir misiniz?
merhaba arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim boyum 1.70 hamile kaldığımda 55 kg idim şimdi 56.5 birbuçuk kilo almışım çokmu acaba çok kilo almak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
gayet normalsin, ben de senin kadar kilo aldım canım.
bebişim de iyi.
merhaba cileksepeti, ben tam gün çalıştığım, oturduğumuz yer dışarıda yürüyüş yapmaya uygun olmadığı ve 1.5 yaşında bir kızım olduğu için gebeliğin başından beri sporu evde yapıyorum. bir koşu bandım var ama eğer koşu bandın yoksa da problem değil. bir pilates matı edinmen yeterli olacaktır (fitness matlarına göre daha inceler)
daha sonra youtube'dan çeşitli videoları yapmadan önce incele. daha önce hiç spor yapmadıysan zorlayıcı bir egzersizi tercih etme.
takip ettiğim videolar:
10 minute - Prenatal Pilates - YouTube (daha önce spor yapmamış olanlar için zorlayıcı. karın hareketlerini de hamileliğin ilerleyen dönemlerinde tavsiye etmem onları atlayarak yapabilirsin) pilates matı+ dumbell gerekli
Denise Austin: Prenatal Cardio Workout- Fit & Firm Pregnancy - YouTube (ara sıra yapıyorum ama biraz sıkıcı buluyorum iyi yanı hiçbir alete gereksinim duymaman)
Prenatal Yoga Routine - Lara Dutta - YouTube (bu da mükemmel bir yoga rutini. yatmadan önce yaparsan daha raht uyursun)
hepsini farklı günlerde yaparak vücudu farklı şekilde çalıştırmakta fayda var.
:) ben 62 ile başladım 70 oldum koca bir göbişim var ve resmen kamuya mal oldu herkes sevmeye çalışıyor kilo almayan hamilelere bayılıyorum nasıl yapıyorsunuz banda deyi verin yaaaa
ayy aynıyız bakalım arkadaşlar yazsınlar belki bir formülü vardır işimize yarar
bu arda benim göbüşü de kardeşerim sevip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?