Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

56,1 kilo ile başlayan hamileliğim bu hafta itibariyle 57,9 kg olmuş durumda 20. haftadayım iyi gidiyorum sanırım :)

20 haftalık hamileyim.
60 ile başladım mide bulantıları falan derken 56 ya düştüm.
hala aynıyım,kilo almadım henüz.

merhaba cileksepeti, ben tam gün çalıştığım, oturduğumuz yer dışarıda yürüyüş yapmaya uygun olmadığı ve 1.5 yaşında bir kızım olduğu için gebeliğin başından beri sporu evde yapıyorum. bir koşu bandım var ama eğer koşu bandın yoksa da problem değil. bir pilates matı edinmen yeterli olacaktır (fitness matlarına göre daha inceler)
daha sonra youtube'dan çeşitli videoları yapmadan önce incele. daha önce hiç spor yapmadıysan zorlayıcı bir egzersizi tercih etme.

takip ettiğim videolar:

10 minute - Prenatal Pilates - YouTube (daha önce spor yapmamış olanlar için zorlayıcı. karın hareketlerini de hamileliğin ilerleyen dönemlerinde tavsiye etmem onları atlayarak yapabilirsin) pilates matı+ dumbell gerekli

Denise Austin: Prenatal Cardio Workout- Fit & Firm Pregnancy - YouTube (ara sıra yapıyorum ama biraz sıkıcı buluyorum iyi yanı hiçbir alete gereksinim duymaman)

Prenatal Yoga Routine - Lara Dutta - YouTube (bu da mükemmel bir yoga rutini. yatmadan önce yaparsan daha raht uyursun)

hepsini farklı günlerde yaparak vücudu farklı şekilde çalıştırmakta fayda var.

merhaba arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim boyum 1.70 hamile kaldığımda 55 kg idim şimdi 56.5 birbuçuk kilo almışım çokmu acaba çok kilo almak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum

Kızlar kilo almamak için ne yapıyorsunuz? ben 61 kg ile hamile kaldım şu an 70 kg.ha çok sırıtmıyor boy olduğu için (karnım baya büyüdü yalnız) ama ...

sanırım en fazla ben aldım( 20+5 im ve 7.5 kğ aldım tabi şekerli şeylere düşmem beni bu hale getirdi( napcamı bilemiyorum bundan sora ki zaman diliminde en fazla 4-5 kğ almam lazım o nasıl olacaksa..:18:

kızlar 22+4'teyim.20.haftadan itibaren kilo alımım acayip hızlandı.pazartesi sabah tartılmamıştım bu sabah tartıya çıktığımda tam 1 kilo aldığımı gördüm -ki bu durum kiloyu iki günde aldığım manasına geliyor-.çok moralim bozuk bugün .canımı sıkmamaya çalışıyorum ama elimde değil.bebeğimin sağlıklı olması ilk dileğim tabi ki.benimle aynı durumu yaşayan var mı kızlar?sizinde kilo alımınız hızlandı mı yoksa benim durumum mu anormal?

Teşekkür ederim mutlaka açıp bi deneyeceğim kendimi zorlamayacak hareketleri yapabilirimmm....

:) ben 62 ile başladım 70 oldum koca bir göbişim var ve resmen kamuya mal oldu herkes sevmeye çalışıyor kilo almayan hamilelere bayılıyorum nasıl yapıyorsunuz banda deyi verin yaaaa

Son düzenleme:
:) ben 62 ile başladım 70 oldum koca bir göbişim var ve resmen kamuya mal oldu herkes sevmeye çalışıyor kilo almayan hamilelere bayılıyorum nasıl yapıyorsunuz banda deyi verin yaaaa

ayy aynıyız bakalım arkadaşlar yazsınlar belki bir formülü vardır işimize yarar

bu arda benim göbüşü de kardeşerim sevip duruyor

ayy aynıyız bakalım arkadaşlar yazsınlar belki bir formülü vardır işimize yarar

bu arda benim göbüşü de kardeşerim sevip duruyor

arkadaşım yememek için zor tutuyorum ama o zamanda karnımda sanki filler tepiniyor beni doyursana diye doktorum şimdilik umursamıyor bakıyor aman verirsin diyor eşim bakıyor ay göbeğe bak nasıl güzel oldun diyor ben aynaya bakıyorum hatta ayna görmesem daha iyi olur diyorum ama bir yandan da hoşuma gidiyor ben anne olacam felan diye olsun kilo da alırım veririm de diyorum :) keşke kardeşim sevse sokakta gören arkadaş ay göbeşi bak deyip elleri gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…