Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

1,63 boyum ve 87 kilodayım tam 7 kilo aldım... İnş 100 ü bulmaz doğumumuz

70 ile başladığım hamileliğimin 26. haftasına 65.900 ile girmiş bulunuyorum verdiğim 10 kiloyu yavaş yavaş alıyorum Bebişimin maşallahı var ama 2 hafta önden gidiyo kiloda fazla gelişmiş dedi doktorumuz

24. Haftadayım 64 le hamile kaldım boyum 1.70 şuan 70 kiloyum. 6 kilo almışım. Toplamda 13 ü geçmem inşallah maksimum 15 diyorum ama benim de bünyem kilo alıp vermeye çok müsait bakalım ne olacak. Bu haftalardan sonra çünkü dikkat edilse bile hızla almaya devam edeceğiz :)

25. haftamı 7 kilo ile tamamlamış bulunuyorum. 12 kiloyu geçmemek için diyetisyene başladım 1 haftadır diyetle +-500 gr oynayıp duruyor kilom.
yürüyüş yaptığım zamanlarda kilom direkt sabitleniyor, kilodan şikayet edenlere 45 dk yürüyüş öneryorum. tecrübeyle sabittir

Günaydınlar 27.haftaya 7 kg ile girdim.
Haftada 5 gün spor yapmanın faydasını görüyorum. Bu şekilde arada az da olsa tatlı kaçamağı da yapabiliyorum.

Doktorum ayda 1,5 ila 2 kg normal bundan sonra dedi.

sabah 8den akşam 6ya kadar pc başında oturuyorum işim gereği ve 10 kilo aldım kiloyu çok takmıyorum. hepsini veririm gibi geliyor. 32. haftada doğum iznine ayrılcam bol bol hareket ve yürüyüş yapıcam. bebişim sağlıkla doğsun tek sorun benim kilolarım olsun.

günaydın herkese, 25+0'ım bugün 64 kilodayım yani 8 kilo:) boyum 1.65 bu arada.

Son düzenleme:
boyum 1.68, 70 ile başladık hamileliğe, 27. haftamıza 78,700 ile girdik... geçen hafta 80 kiloydum şeker testim biraz yüksek çıkınca diyet önerdi dr. 1 buçuk kilo vermişim 1 hafta da...

boyum 1.68, 70 ile başladık hamileliğe, 27. haftamıza 78,700 ile girdik... geçen hafta 80 kiloydum şeker testim biraz yüksek çıkınca diyet önerdi dr. 1 buçuk kilo vermişim 1 hafta da...

ne güzel:) ya bende şeker yok ama aşağı yukarı neler yediğini yazabilir misin? 1-2 kg vermek fena olmazdı hani:)

ne güzel:) ya bende şeker yok ama aşağı yukarı neler yediğini yazabilir misin? 1-2 kg vermek fena olmazdı hani:)

ben kilo almasam o bile yeter diyodum kilo verdiğimi görünce çok sevindim :)

ben çayı şekerli içerdim şimdi şeker kullanmıyorum, beyaz ekmek yemiyorum ki bi oturmada yarım ekmek yerdim,sabah akşam ikişer dilim tambuğday ekmek yiyorum,pasta börek uzak duruyorum,aç kalmamaya dikkat ediyorum ara öğünler yiyorum kuru yemiş, meyve yoğurt gibi,öle kendimide çok kısıtlamıyorum akşamları çayla atıştırmayı severim tuzlu büskiviler,kuru yemişler,arada bir dilim kek falan oluyo...benim yaptıklarım bunlar işene yararsa sevinirim

68 ile başladım 63e düştüm şimdi 65.5 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam biraz iştahım açıldı :)

anladım canım. ben zaten yapmıyorum ki bunları:) çay kahve hep şekersiz yıllardır, beyaz ekmek yemem hatta ekmek yemem pek, pasta-börek de yok, ara öğünler de yazdığın gibi ve üstelik günde 1 saat spor yapıyorum. galiba ne yapsan alınıyor:)) 28.haftaya 8 kg ile girdim napiim yani normal artık
sağlıklı, güzel bir gebelik dilerim canım

Benim boyum 1 65 hamilelige 64 kilo ile başladım ilk üç ay 5 kilo verdim şimdi 25. haftadayım dün dr da tartıldım yine 64 kilo geldim doktor da bi şe demiyo anlayamadım ben bu iişi..
Allahtan bebişimin gelişimi normal gözüküyo da endişem geçiyooo.. benim gibi olan var mı sorun mu bu

Canım zaten ilk aylar verdiğin 5 kiloyu almışsın.Ne kadarda başlangıçta kilo versen sonradan tekrar bir alımın olmuş.Bence rahat ol.Bebeğin gelişimi de normal.

bence çok ii :) benim bulantım olmadı kilo da vermedim 27. haftadayım 4 kilo aldım bebeğim de maşallah gelişimi iyi sen hemen hemen aynı durumdasın hatta daha iisin :) hamile kaldığın kilondasın takılma sorun varmı diye sorun olsa doktorun söylerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…