hoşgeldin canım, doktor muayenelerinde üstmüz başımızla daha fazla çıkıyoruz dert etme. Bence sen her zaman aç karnına tartıldığın evdeki tartıyı baz al.
İkizlerin olacağı için daha da dikkat ederek kontrollü gitmelisin ki, son aylarda zorlanmayasın.
Eleviti 2ye indirmekte sakınca yoksa harika:))
aman bayanlar tuza dikkat. hamileliğin birinci düşmanı, son zamanlar çok büyük sıkıntısını çekiyorsunuz haberiniz olsunnnnnn......
kanamadan sonra iştahta kalmadı bende.sadece midem gurulduyor diye bastırmak için yiyorum.inşallah bebişime birşey olmaz.yatmaktan çok sıkıldım.
cnm bende 10 kilo verdim ve hala başlamadım almaya doktoruma söylemiştim kilo verdiğimi oda tahlil yaptı tahlilim temiz çıktığı içinben 56 ile hamile kalmıştım 12. haftada 58 kilo çıktım şuan 14. haftadayım 56ya geri düşmüşüm hatta bazen 55.8 filan görüyorum tartıda bebeğim iyi beslenmiyor mu acaba kızlar ne yapmam lazım kilo alımı 3.ayın sonunda muhakkak olmalı mı???
cnm bende 10 kilo verdim ve hala başlamadım almaya doktoruma söylemiştim kilo verdiğimi oda tahlil yaptı tahlilim temiz çıktığı için
bebeğimin gelişimide normal olduğu için sadece kuru tarzı besen bol bol dedi yani haşlama şeyler haşlama et gibi . yalnız bana 3. ayı doldurunca vermeye devam etmemelisin bebeğin gelişimine etki eder demişti ama bunu demesinin nedeni ise benim vücudumda vitamin depoları yıkılmış doğal olarak çocuk sadece yersem besleniyo ama normalde anne yemesede bebek bu vitamin depolarından beslenirmiş zaten. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın yavrularımızı
Kızlar Merhaba,bunu ben de merak ediyorum hatta doktoruma soracağım.günde 2 şişe içiyordum çünkü normalde
14.haftadan merhaba:))
Bu hafta iş gereği gezip yemek yemek gerekti ve sonuçta yarım kg daha alarak 14.haftaya 1.5 kg alarak girmiş bulunuyorum
İlk defa bu hafta hamilelik pantolonuyla biraz daha rahatladığımı hissettim.
Bu hafta yoğunluktan ve kayınvalide ziyaretinden ötürü spor da yapamadım hafta sonu telafi etsem ne güzel olur:)
Pilates yapan var mı aranızda?
Canım ben spor yapamıyorum.Düşük riskinden dolayı.Gerçi şu aralar iyiyim.Ama yine de korkuyorum.Bir daha ki kontrolümde doktora soracağım bu konuyu.En azından günde yarım saat hafif tempolu yürüyüş yapabilirmiyim diye.
Merhaba.Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 45 kiloydum.12 haftanın sonunda 43,5 e düşmüştüm.Şimdi 15 haftalığım tekrar 45 olmuşum.Yani 3 haftada 1,5 kilo.Sanki hızlı bir artış gibi.Ben kilo almaktan korkmuyorum.Telafisi var.Sıkı bir diyetle ileride verilebilir.Beni kaygılandıran kilo alımı ile orantılı olarak çatlaklardaki artış.Malesef çatlakların tedavisi yok.Genetik olarak yatkınım.Zaten erkenlikten kalma çatlaklarım bile çok sinir bozucu.Kremlere başladım ama pek umutlu değilim.Yine de elimden geleni yapayım diyorum.Siz herhangi bir krem kullanmaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?