Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

ewet haklısın canım ayakkabılarla tartıyor üstelik drEleviti 2ye indirmekte sakınca yok dedi bu seferde kalsiyum demir çinko d3 karışık bir vitamini hergün verdi.Umarım bu ilaç şişirmez:) bebişler sağlıklı olsun yeter canım di midengeli gitsin yeter.

İlk hamilegimde 63 kg hamile kalmis, 12 kilo ile tamamlamistim. Dogumdan 39 gun sonra 10 kilo gitti. Sonra aldim verdim 57 kilodan tekrar 68 ciktim. Ramazandan sonra veririm derken en kilolu halimle hamile kaldim. Suan 65.5 kg geriledim. İns. Daha da gerilerim...

geçen hafta çarşamba şiddetli bir kanama yaşadım.o gün hastanede yattım 1 depo iğne vurdular 2 tanede serum taktılar.o günden beri yatıyorum.yarın yine doktora gideceğiz.Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.

aman bayanlar tuza dikkat. hamileliğin birinci düşmanı, son zamanlar çok büyük sıkıntısını çekiyorsunuz haberiniz olsunnnnnn......

kanamadan sonra iştahta kalmadı bende.sadece midem gurulduyor diye bastırmak için yiyorum.inşallah bebişime birşey olmaz.yatmaktan çok sıkıldım.

ya benım okul acıldı kılolar gelmeye baslad oglen corba yemek salata meyve hersey var canım cekıyor yıyorum ee aksamda yıyorum yemek dogal olarak 3 ay boyunca ıkı ogun olan gunum uce cıktı ve dırek bır kılo olarak yerını aldı sonum hayır olsun:18:

ben 56 ile hamile kalmıştım 12. haftada 58 kilo çıktım şuan 14. haftadayım 56ya geri düşmüşüm hatta bazen 55.8 filan görüyorum tartıda bebeğim iyi beslenmiyor mu acaba kızlar ne yapmam lazım kilo alımı 3.ayın sonunda muhakkak olmalı mı???

kanamadan sonra iştahta kalmadı bende.sadece midem gurulduyor diye bastırmak için yiyorum.inşallah bebişime birşey olmaz.yatmaktan çok sıkıldım.

canım geçmiş olsun. allah bebeğini sana bağışlasın inşallah. aman dikkat et kendine umarım geçici bir süredir ve en kısa sürede tekrar kalkarsın ayağa. kesinlikle zor olmalı ama sık dişini dayan unutmaki bebiş için...

merhaba bayanlar...

1 haftalık tatilin ardından ve tabi 1 haftalık tartılmamanın üzerinden tartıya çıkarsanız ne olur 1kg almış görürrsünüz kendinizi.

12. haftayı 66,5kg ile hiç kilo almadan bitirmiştim.
14. haftadayım ve 67,5kg çıkıyorum. çok sıkıntı etmeyeceğim sadece yakın zamanda yürüyüşe baslamak istiyorum. belki birkaç güne gr olarakta olsa biraz inerim. biraz yorucu bir tatildi ve sanki yorgunluk ve şişlik var gibi hissediyorum kendimi. bakalım haftaya çıkar ortaya.

sizler ne yaptınız nasıl gidiyorr ???????/

benmde geçen hafta itibari ile kilo vermem durdu şükür 70 kilo başladığım hamileliğimde geçen hafta 60 kiloya kadar inmiştim şuan 60 kiloyum bebeğimin sağlığı şükür yerinde benmde keyfim yerinde kilo almadığım için

Son düzenleme:
cnm bende 10 kilo verdim ve hala başlamadım almaya doktoruma söylemiştim kilo verdiğimi oda tahlil yaptı tahlilim temiz çıktığı için
bebeğimin gelişimide normal olduğu için sadece kuru tarzı besen bol bol dedi yani haşlama şeyler haşlama et gibi . yalnız bana 3. ayı doldurunca vermeye devam etmemelisin bebeğin gelişimine etki eder demişti ama bunu demesinin nedeni ise benim vücudumda vitamin depoları yıkılmış doğal olarak çocuk sadece yersem besleniyo ama normalde anne yemesede bebek bu vitamin depolarından beslenirmiş zaten. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın yavrularımızı

bu ara kilo alımım başlamış farkettim yarım kilo kadar inşallah besleniyordur. bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi çok şükür

merhabalr topiğiniz hayırlı olsun çok önemli bir konuya değinmişsiniz ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim 14+6 yım 60 kiloyla başladım fakat bulantılarımdan dolayı 3 kilo verdim şu an 57 kilodayım. umarım şişko olmayız olsak ta hemen veririz inşallah. bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak dileğiyle bütün hamişlere sağlıklı günler

bunu ben de merak ediyorum hatta doktoruma soracağım.günde 2 şişe içiyordum çünkü normalde
Kızlar Merhaba,

Benim internetten yaptığım ve doktorumun söylediği Maden suyu(sade olan)her gün tüketilmesi önemli bir içecek. Fakat bunların meyvelileri ya daüzerinde soda yazanları tüketmenin herhangi bir faydası olmuyormuş. Benim doktorum bana her gün bir şişe sade maden suyu içmelisin demişti.

58,5kg olarak hamile kalmıştım. Dün sabah aç karnına tartıdım 60 kg olmuşum. 1,5 kg almışım onuda iki haftada aldım. Bunu bulantılarımın azalmasına bağlıyorum...

14.haftadan merhaba:))
Bu hafta iş gereği gezip yemek yemek gerekti ve sonuçta yarım kg daha alarak 14.haftaya 1.5 kg alarak girmiş bulunuyorum
İlk defa bu hafta hamilelik pantolonuyla biraz daha rahatladığımı hissettim.
Bu hafta yoğunluktan ve kayınvalide ziyaretinden ötürü spor da yapamadım hafta sonu telafi etsem ne güzel olur:)
Pilates yapan var mı aranızda?

Merhaba.Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 45 kiloydum.12 haftanın sonunda 43,5 e düşmüştüm.Şimdi 15 haftalığım tekrar 45 olmuşum.Yani 3 haftada 1,5 kilo.Sanki hızlı bir artış gibi.Ben kilo almaktan korkmuyorum.Telafisi var.Sıkı bir diyetle ileride verilebilir.Beni kaygılandıran kilo alımı ile orantılı olarak çatlaklardaki artış.Malesef çatlakların tedavisi yok.Genetik olarak yatkınım.Zaten erkenlikten kalma çatlaklarım bile çok sinir bozucu.Kremlere başladım ama pek umutlu değilim.Yine de elimden geleni yapayım diyorum.Siz herhangi bir krem kullanmaya başladınız mı?

Canım ben spor yapamıyorum.Düşük riskinden dolayı.Gerçi şu aralar iyiyim.Ama yine de korkuyorum.Bir daha ki kontrolümde doktora soracağım bu konuyu.En azından günde yarım saat hafif tempolu yürüyüş yapabilirmiyim diye.

Tabii böyle bir riskte yasaklanıyor.
Ben de progestan kullandım 1 hafta kadar sonra risk geçince yapabilirsin ama çok zorlama demişti. Ağırlık kaldırıyordum önceden fazla olmasa da şu anda sadece yürüyüş. Orta tempoda bir sakıncası olmaz hatta faydası olur ama tabii önce doktor onayı şart.

Ben hünüz kullanmadım ama Lierac'tan memnun kullananlar.
İlk hamileliğimde çatlamadım, badem yağı kullandım. O da tüy artışına sebep oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…