Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

bugün itibariyle bende 14+1 günlük oldum ve hala kilo almadım. hamile kaldığım kilodayım hedefim 16. hafta bitene kadar kilo almamak. artık yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum havalar serinlediği için. tabi sağlıklı hamilelik ve kiloyu az almak için de :)

kızlar ben 58 kilo ile hamile kaldım boyum 1 68 az önce işten gelirken tartıldım ne göreyim 64,5 kilo çıktım çok şaşırdım ya çok fazla kilo almışım daha 3 ay bitiyor 4. ayıma giricem 6,5 kilo almışım akşam yemeğinden sonra tartılsam 65 çıkardım herhalde hemen ekmek yemeyi azaltıcam günde 1,5 ekmek yiyordum her öğünde yarımşardan

Ben bu 4 haftada 2 kilo daha aldim malesef.toplam 3 oldu kiolarEkmek bi kahvaltida yiyorim oglen aksam yemek ne varsa onu yiyorum boyle giderse heray en az iki kilodan 15 kiloyu tamamlicam ve 80 e yaklasicam yine.tatli nedeyse yemiyorum oyje ozel bisi yoksa bakalim nolcaz.

ben 1 haftada 2 kilo almışım
Nasıl bir hızdır bu anlamadım acayip iştahım açıldı bu aralar ondan heralde

58,5 başladım +2 kilo alıp 60,5 oldum. 16. hafta henüz dolmadı fakat bu kiloyu son üç haftada aldım. Kızlar aranızda üç ayrı trimester için her ay kaç kilo almamız lazım bilen okuyan oldu mu? Çünkü bakıyorum da kimi henüz kilo almamış kimi 5-6 kilo almış. hepimiz farklı farklıyız. toplamda 9-15 arası normal gibi diyorlar ben 10 kilo hedefliyorum. Fakat sağlık herşeyden önce gelir bebeklerimizin gelişimi için doğru ayda doğru miktarda kilo almalıyız bence. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

65'le başladım son iki haftada 3 kilo aldım 15 haftada cok ya, baya moralim bozuldu

bende 14+4 deyim 56 kilo ile hamile kaldım çok şükür şimdilik aynı kilodayım hatta 1 kilo vermişim umarım çok kilo almam önceki hamileliğinden tecrübesi olanlar tavsiyede bulunursa sevinirim

doğal zeytinyağı kullanmanı tavsiye ederim kremlere çok güvenmiyorum neticede içinde kimyasal olma ihtimali var çok az ve masaj yaparak kullan umarım memnun kalırsın

56 kilo ile hamile kaldım boyum 1.65 cm, 12. haftaya kadar sabah aç karnına 56.3 akşam uyumadan önce 57,3'tüm,şimdi 15. haftanın çindeyim sabah aç karnına 57.4 akşam uyumadan önce 58.5

56 kilo ile hamile kaldım boyum 1.65 cm, 12. haftaya kadar sabah aç karnına 56.3 akşam uyumadan önce 57,3'tüm,şimdi 15. haftanın çindeyim sabah aç karnına 57.4 akşam uyumadan önce 58.5

aksamlari hic dikkate alma bence:) ben 63,7 ile hamile kaldim 178 boyundayim. sabahlari ac karna 66.1 cikiyorum 16.haftanin icindeyim. 2.4 kg aldim ama aksamlati hele de kiyafetle tartiirsam 68i gordugum oluo:))

16+3 olduk 69 kilo ile hamile kaldım boyum 168,en son 70 olmuştum iki haftadır falan korkudan tartılmıyorum

bu benim 3. hamileliğim ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım çok fenaydı evrim geçirmiçtim resmen

bebeğim 6 aylık olduğunda vermiştim bütün kiloları

2. hamileliğimde ise 12 kilo almıştım fena sayılmazdı sonradan yine çabuk verdim kiloları

3.de ne olcak bilmiyorum

merhaba arkadaşlar ben de 63 kilo ile hamile kaldım 2 ay boyunca midemden dolayı yiyemeyince 60'a düştüm,boyum 1.55 bugün tartıldığımda 60.4 olmuşum inşallah çok fazla kilo almam. Aslında 16. haftaya göre 400 gr iyi gibi geldi. Bu 2. bebeğim, oğlumda 10 kilo almıştım ama 10 kilonun ancak 7 kilosunu verebildim inşallah bu hamilelikte de çok fazla almam ama hepsini geri verebilirim.

Kizlar, kilo alicam diye cok kafaya takmayin.
Ben 17 kilo almistim. 2 ayda hepsini verdim. Hepsi derken.. Bir kilo kaldi :)
Emzirmemin cok faydasi oldu. Oglum 7 aylik olacak haftaya ve hic kilo sorunum yok.
Hamilelikte cok hamur isi, tatlilar, vs yemediginiz sürece kilo almaktan korkmayin.
Bol bol sebze, meyve, süt tükketin. Vitaminlerinizi de ihmal etmeyin

dün kontrolümüz vardı geçen kontrole göre 300 gr almışım ama ilk başlangıca göre de 500 gr vermiş durumdayım inşallah böyle gider ve en az kilo ile doğuma giderim

bugün itibariyle 16+2 hafta olduk ve ben hala kilo almadım hamile kaldığım kiloyu koruyorum.hedefim 16 ya kadar almamaktı ama bundan sonra alırım kesin. zaten önümüz bayram gelsin kilolaar :)

merhaba kızlar bende inş martta bebeğimi kucağıma alacağım.67,8 ile hamile kaldım bulantılarım oldugundan pek bişey yiyemedim şimdi 63 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam

Selam kızlar Rabbim nasip ederse benimde doğumum martta inşallah:)
benimde ilk bebeğim olacak
ben kilo vererek hamilelik geçirdim şuana kadar istahım hiç yoktu kusma bulantı vs. hiç bişi yoktu aklıma yemek gelmıyordu
son 1 haftadır istahım acıldı
sağlık ocagında rutin kont gittiğimde hiç kılo almadıgımı soledı hemsırem ama bebeğim iyi inş böle az az kılo alırım bebegıme gıder kilocuklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…