- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
ALLAH razı olsun bacım
amin inş hepimizin RABBİM gönlüne göre verir
eşim dün badem fındık kaju şanfıstıgı almış bunlar yetrlimi ki?
bu günde süt alacak yogurtta yerim çok sagol canım ALLAH razı olsun
yarın bida sorayım hele kanda nelere bakılmış yarın konturolüm var bida kan alcklarmı
bakalım yum kactane burdan hep paylaşalım bir birimize yardımcı olalım RABBİM emegimizi boş cıkartmaz inş
bu gün yusuf suresine başladım 7 defa okunacakmış
birde necm suresi RABBİM inş duyar bol bol dua edelim bacılar[/QUOT. Sağol birtanem Allah razı olsun herşey gönlümüzce olsun eminim çok heyecanlısındır)yediklerin gayet güzel sabahları balı unutma )
Kaç yıllık evlisin?Merhaba azap çiçeği.hangi hocaya gidiyorsun?yarın benimde kontrollü var.biraz kendinden bahsetmeye. Şuan hangi aşamadasın.
Bel ağrım var 3 gün kasıklarımda arada batma oluyordu resmen elim orda gezdim bugün göğüs uclarım kaşınıyor acıma yokHayırlısı olsun kuzu inşallah)bişey sorucam 5. Gün bugün nasılsın hiç belirtin sıkıntın oldumu nasıl hissediyorsun kendini...
Allah razı olsun arkadaşım inş Rabbim dualarımızı kabul ederKIZLAR yusuf suresini birde necm suresini okuyun yusuf suresi günde 1 kere 7 gün okunacak bebek için
necm sureside dilek duası
ben ananas yiyorum kabızlığa iyi geldiYeni edindiğim bilgiye göre nar kivi ananas rahim kaslarını incelttiği için dr tarafondan tavsiye edilmiyor,bu riskli dönemde bil ediğiniz kulaktan dolma şeyleri yemeyin lütfen...
an önce benim dr altdan muayne etti yumurtalarım 18 den başladı 21 kadar büyüklüğü vardı ben 3 günü gittm ilaçlara devam dedi sonra 2 sonra bidaha gittim alttan muayne ultrasonla çatlama iğnesini vurdurmadı onun yerine başka iğne vrdi sonra toplama işlemi yapıldı 22 yumurta toplandı 21 döllendi 5 tanesi Aa kalitede 1 transfer edildi 5. Gün. Transferi oldum bugünde 5 günüm bekletişdeyiz ben bu konuda murat hocaya sonsu güvenim var hiç beni muallakda bırakmadıCanım benden iki kez istedi doktorum kontrole gittiğim haftalarda. Çünkü sürekli gitmedim kontrole şehir dışındaydım. Ama sanırım önce lucrin işe yarıyomu diye baktı. E2 düşüşteyse yarıyo demekmiş. Sonra da iğnelere başladım. Dün istedi. Onda da e2 yükselmiş. Yumurtalar yeteri kadar büyüdü mü ultrasonla birlikte desteklemek için istedi. Heryerde farklı olabilir ama bilemiyorum. Benim adetin ikinci günü 3 yumurta görünüyormuş. Şimdi de belli belirsiz 3-4 tahmin ediyorum diye konuştu. Bi arkadaş opuda belli olur diyo. Büyükleri görmüştür sadece diyo. Ama zaten büyükler işe yaramıyo mu sadece? Ben de bilmiyorum.
Benimde transferin 5. Günü istirahat aşamasındayım beklemedeyim:)Kalimero merhaba sen hangi aşamadasın?
Merhaba hayırlısı olur inşallah. İlk denememi?Opud
an önce benim dr altdan muayne etti yumurtalarım 18 den başladı 21 kadar büyüklüğü vardı ben 3 günü gittm ilaçlara devam dedi sonra 2 sonra bidaha gittim alttan muayne ultrasonla çatlama iğnesini vurdurmadı onun yerine başka iğne vrdi sonra toplama işlemi yapıldı 22 yumurta toplandı 21 döllendi 5 tanesi Aa kalitede 1 transfer edildi 5. Gün. Transferi oldum bugünde 5 günüm bekletişdeyiz ben bu konuda murat hocaya sonsu güvenim var hiç beni muallakda bırakmadı
Sanada hayırlısı olur inşallah.Benimde transferin 5. Günü istirahat aşamasındayım beklemedeyim:)
Amin inşallah...Rabbim hayallerimizi boşa çıkartmasın...Sanada hayırlısı olur inşallah.
Yoruldum valla belim ağrıyor kasıklar bttizge83 Nerdesin keyifler yerindemi? Bugün çok yoruldun sanırım:)
Valla bana 21 de yaptır dedizge83 5. Gün transferi olduğu için dr um bana 10. Gün yaptırabilirsin demişti yani pazar günü sanırım yaptırıcam sen ne düşünüyorsun?
Transferim yapıldı inş öyleyimdir transfer sonrası kabızlık başladıZge83 sen hamile misin?
Canım ilaçlardan dolayı maalesef birde bağırsak tembelliği yatmaktan.Bugün kayısı aldırdım birde çerez lif olsun diye umarım işe yarar yoksa duphalac yolları gözükücek bize:))yat dinlen yorma kendini olduğu kadR işler...Transferim yapıldı inş öyleyimdir transfer sonrası kabızlık başladı
İlk denememMerhaba hayırlısı olur inşallah. İlk denememi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?