Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol birta

dl3434 sesin çıkmıyorum canım ya sen nasılsın?tekrar test yaptınmı umarım herşey yolundadır...

Hayırlısı olsun kuzu inşallah)bişey sorucam 5. Gün bugün nasılsın hiç belirtin sıkıntın oldumu nasıl hissediyorsun kendini...
Bel ağrım var 3 gün kasıklarımda arada batma oluyordu resmen elim orda gezdim bugün göğüs uclarım kaşınıyor acıma yok

Be
Yeni edindiğim bilgiye göre nar kivi ananas rahim kaslarını incelttiği için dr tarafondan tavsiye edilmiyor,bu riskli dönemde bil ediğiniz kulaktan dolma şeyleri yemeyin lütfen...
ben ananas yiyorum kabızlığa iyi geldi

Opud
an önce benim dr altdan muayne etti yumurtalarım 18 den başladı 21 kadar büyüklüğü vardı ben 3 günü gittm ilaçlara devam dedi sonra 2 sonra bidaha gittim alttan muayne ultrasonla çatlama iğnesini vurdurmadı onun yerine başka iğne vrdi sonra toplama işlemi yapıldı 22 yumurta toplandı 21 döllendi 5 tanesi Aa kalitede 1 transfer edildi 5. Gün. Transferi oldum bugünde 5 günüm bekletişdeyiz ben bu konuda murat hocaya sonsu güvenim var hiç beni muallakda bırakmadı

Merhaba hayırlısı olur inşallah. İlk denememi?

zge83 5. Gün transferi olduğu için dr um bana 10. Gün yaptırabilirsin demişti yani pazar günü sanırım yaptırıcam sen ne düşünüyorsun?

Transferim yapıldı inş öyleyimdir transfer sonrası kabızlık başladı
Canım ilaçlardan dolayı maalesef birde bağırsak tembelliği yatmaktan.Bugün kayısı aldırdım birde çerez lif olsun diye umarım işe yarar yoksa duphalac yolları gözükücek bize:))yat dinlen yorma kendini olduğu kadR işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…