Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yatıyorum arada annem sağolsun yapıyor bende arada yapıyorum

İnşallah canım dua edelim bol bol. Allahım dualarımıza şükretmeyi de nasip etsin inşallah.

Ne güzel canım inşallah sonucunu da alırsın güzel güzel :) hayırlı olur inşallah.

Günaydın arkadaşım ben uyuyamıyorum ya hergün 4 de kurulu saat gibi kalkıyorum
İnanmazsın bende öyle transferden beri hergece saat 3 ben ayaktayım)sabahta 8 gözler cin ben sana bişey söyliyimmi bizdr kesin var

İnanmazsın bende öyle transferden beri hergece saat 3 ben ayaktayım)sabahta 8 gözler cin ben sana bişey söyliyimmi bizdr kesin var
Canımsın inş yaa bana dr gün sayma dedi gerçekten günleri şaşırdım bıgün pazar gibi geldi

Merhaba herkese, benim transferim de cuma oldu. Pazar test yaptıracağım. Herkese hayırlı sonuçlar olsun inşallah.. progynex iğne kullanan var mi? Benim bu süreçte tek sıkıntım o oldu. Çok agri ve morarma yaptı..

Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah. Transferini bu cuma olduysan tahlil için sanırım biraz erken pazar günü,evet bizde iğne oluyoruz günde 1 defa ama masumlar için sabır:))yürümekte zorlanıyorum inan...

Aynen yürümek, oturmak hepsi zor. Doktor pazartesi dedi ama test günü, pazar yaptırsan da sorun olmaz dedi..

Merhaba azap çiçeği.hangi hocaya gidiyorsun?yarın benimde kontrollü var.biraz kendinden bahsetmeye. Şuan hangi aşamadasın.
mrb canım bnde şimdi geldim mrkezden benim dr um mehmet bey herkez çok iyi dr dedi bu gün biri ile tanıştım taa corumdan geliyomuş mehmt hocanın ününü başarısını duymuş gelmişler
aşılama yaptırıyomuş RABBİM yüzüne baksın çok ta genç
benim bu gün adetin 8. günü
bu gün kan aldılar saat 16.30 arıyacaklar cetrotide vurabilirsin diyecekler tel bekliyecegim
ultrsyonla baktı mehmt bey her şey çok güzel gidiyo dedi
sendende bazı kan tahlilleri istedilermi?? 2 resim eşim ve ben kan verecekmişiz nüfüs kayıt örnegi falan
sen hangi aşamadasın
bu arada beni orda görebilirsin nerde panikli birisi var o benim
hemşie bana ceren hanımı tavsiye etti şiddetle çok paniksin dedi
pskologdan yardım alman gerk hormonların icin dedi

K

Kaç yıllık evlisin?
balım benim yaşım 40 yaş korkum var
3 yılık evliyim 2. evliligim
ilk eşimden 1 oglum var
3 yıldr deniyoruz 2 deflete aşılamam var malesef negatif
tüpe karar vermiştik iyide etmişiz boşuna aşılama yaptrmışım okadar eziyet maddi manevi
neyse mehmet beye gittim bakı bakmaz
rahimde yapışıklılık var dedi
histerskopi yaptı acıldı sonuçlar temiz cıktı
arkasından hamile kaldım
ama malesef kimyasaldı
31.26 dan
20 ye düştü kanım sonra adet oldum
3 ay olmadı cenezelerimiz vardı kendide tutmadı
tüpe karar verdik
ayy ne çok konuşmuşum ben yaw

Allah razı olsun arkadaşım inş Rabbim dualarımızı kabul eder
aminnnnnnnnn canım amin inşş cümlemizinkini

binkere MAŞALLAH yumların çokmuş galiba senin yaşın genç bukadr yum var
benim yaşım 40 dr 7-8 tane kaliteli dedi nasip
RABBİM inş göbegini beşini kucagını boş bırakmaz canım

Benimde transferin 5. Günü istirahat aşamasındayım beklemedeyim:)
oyyy
hadi inş bacım hayırlı haberler verin bizede umut olun RABBİM kucagınızı hepimizin boş bırakmasın inş
birazdan yıkanacagım temzce abdesimi alır hepinize dua ederim kızlar sizde okuyun lütfen yusuf necm suresini

İnşallah canım dua edelim bol bol. Allahım dualarımıza şükretmeyi de nasip etsin inşallah.

Ne güzel canım inşallah sonucunu da alırsın güzel güzel :) hayırlı olur inşallah.
yer gök dua üstüne ben budefa çokk inanıyorum RABBİM dualarla getirecek bebegimi çokk umutluyum transvere gittigimde komşularım tel edecegim bna yasin okuyacak iceri girerken tamda transverde

Günaydın kızlar; sağlıklı huzurlu umutlu mutlu günler diliyorum herkeze
aminn hepimize hayrlı günler olsun inş bitanem

Merhaba azap çiçeği. Bende bugun geldim.bende 36 yaşında yim.senin bebisin var.benim hic yol.bende biraz paniği m.benide ceren hanimla gorustuler.ben heralde yarin tekrar gelicem.sen suan hangi asamadasin

Merhaba azap çiçeği. Bende bugun geldim.bende 36 yaşında yim.senin bebisin var.benim hic yol.bende biraz paniği m.benide ceren hanimla gorustuler.ben heralde yarin tekrar gelicem.sen suan hangi asamadasin
mrb canım
saat 10 gibi ordaydık sen tekmiydin? ben eşimle gittim köşede cay ictik
canım lütfen öyle deme senin bebegin var diye bende sizler giyim
ben bekar ile evlendim onun hiç çoçugu yok onunda 2. evliligi olsaydı ilk eşinden çoçukları hiç ugraşmazdım
onunda baba olmak hakkı diye düşündüm elinden alamazdım inş beni anlamışsındr sen ank nerdesin ben keciören
çok uzak yaaa ölüyoz vla minibüslerle
senin kac yum var ? sen hangi aşamadasın
benm adetin 8. günü bu gün yine kan aldılar tel acackl gül hemşire
cetrotineye başla diye kan sonuçunu bekliyoz dedi her halde haftaya yum toplanır dedi hemen yaz bna

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim inşallah herkesin dilekleri kabul olurda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..bende kendimi şöyle anlatayım 5 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam büyüdü çatladı ama olmadı hsg çekildim ondada bi problem çıkmadı en son eşim test verdi ve sperm sayısı çok az çıktı ben boşuna 5 ay ilaç kullandığımı anladım bize direk tüp bebek dediler ama biz bide ürolojiye gittik ve tek taraflı varikosel çıktı bnm merak ettiğimde varikosel ameliyatı olmadan da tüp bebek olabiliyor mu bide ben hastane araştırması yapıorum bana hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz

Arkadaşım senin içinde hayırlısı olsun benimde eşimde varikosel var bizürolojiye gittik doç.dr bize dediği evladım olsa sizin yerinizde direk uğraşma tüp bebek yap istbuldaki hemen hemen bütün merkezleri gezdim verdiğim muayne parasıyla 2 tüp bebek yapardım hepsi saçma sapan tedavi için bilgi verdiler aşılama bile dediler benden rahim filmi istediler boşuna Allahtan yaptırmadan gop yeniyüzyıl murat hocayla tanışdım bize hastane devlet onaylı tüp bebek raporu verdi hemde boşuna hiçbir tahlil yaptırmadım ilaçda kullanmadım şuan transferim yapıldı ve 6 günündeyim 6 gün sonra testim var

Merhaba, hangi sehirdesin? Ben Istanbul Florence Nightingale'de Bülent Baysal'a tedavi oluyorum, doktorumdan da hastaneden de memnunum.

Canım Allah razı olsun ben transferde narkoz falan almadım dr monitörden iZle dedi yapamam dedim sohbet edelim dedi biyerden sonra ben annem bana ya Latif çek içinden sürekli dedi ben sesli okudum gözümü kapattım rabbim zor olan işimizi kolaylaştırsın dedim sonra murat hoca geldi başımı okşadı bitti hayırlısı olsun dedi transfer günü buraya yaz bende senin için dua ederim

Ayy inşallah tutunmuştur bebeğin sana allah büyük..bende o ameliyatı falan olanlarında düzelmeme ihtimalini duymuştum merak ediodum vakit kaybetmek istemiyorum çünkü yaşım daha genç ama vakit geçtikçe sperm sayısının azalabileceğini söyledi bana sorması ayıp ama size maliyeti ne kadar oldu

Merhaba, hangi sehirdesin? Ben Istanbul Florence Nightingale'de Bülent Baysal'a tedavi oluyorum, doktorumdan da hastaneden de memnunum.
Hastaneleri araştırırken o hastaneye de bakmıştım gerçekten güzel bi hastaneye benziodu güzel yorumlarda okudum ben denizlideyim biraz uzak olcak bize ama napim bebek için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…