Biz eşim aralıklarla gitti spermini dondurduk dölllenen 4 yumurtamda dondu 5 sene saklanıcak benim hastanem rapor veriyor özel olduğu halde 4500 tl yanlış hatırlamıyorsam raporlu raporsuz 7500 tl kesin sizede çıkar rapor doktorumdanda çok memnunum hastanede çok güzel eğitim ve araştırmaAyy inşallah tutunmuştur bebeğin sana allah büyük..bende o ameliyatı falan olanlarında düzelmeme ihtimalini duymuştum merak ediodum vakit kaybetmek istemiyorum çünkü yaşım daha genç ama vakit geçtikçe sperm sayısının azalabileceğini söyledi bana sorması ayıp ama size maliyeti ne kadar oldu
Çok teşekkür ederim canım inşallah herkesin gönlündeki gerçek olur bu akşam eşimle bi konuşayım bakalım yarın bi arayayım hastaneyi bilgi almak için randevu falan almak gerekiodurBiz eşim aralıklarla gitti spermini dondurduk dölllenen 4 yumurtamda dondu 5 sene saklanıcak benim hastanem rapor veriyor özel olduğu halde 4500 tl yanlış hatırlamıyorsam raporlu raporsuz 7500 tl kesin sizede çıkar rapor doktorumdanda çok memnunum hastanede çok güzel eğitim ve araştırma
Hastaneleri araştırırken o hastaneye de bakmıştım gerçekten güzel bi hastaneye benziodu güzel yorumlarda okudum ben denizlideyim biraz uzak olcak bize ama napim bebek için değer
Öle canım zor olcak ama bende iyi bi hastane olsun istiorum artık bi şekilde uzakda olsak gider kalırız orda çünkü yakınlarımda öle iyi biyer yok ya istanbul ya ankara ikisinden birini düşünüoruzŞehir dışı biraz zor tabi en azından daha yakın bir şehir belki daha iyi olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
RABBİM yardımcın olsun bol bol dua et canım inş tez vakite kucagına alırsın benm de ilk denemem olacak inş son olurMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim inşallah herkesin dilekleri kabul olurda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..bende kendimi şöyle anlatayım 5 ay klomen tedavisi gördüm yumurtam büyüdü çatladı ama olmadı hsg çekildim ondada bi problem çıkmadı en son eşim test verdi ve sperm sayısı çok az çıktı ben boşuna 5 ay ilaç kullandığımı anladım bize direk tüp bebek dediler ama biz bide ürolojiye gittik ve tek taraflı varikosel çıktı bnm merak ettiğimde varikosel ameliyatı olmadan da tüp bebek olabiliyor mu bide ben hastane araştırması yapıorum bana hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz
çokkk güzel bi zikir RABBİM çok büyük çokk sen cogunu atltmışsın senin kıvama gelene kadr oooo ben çok bekliyecegim inş güzel haberlerin olur takipteyimCanım Allah razı olsun ben transferde narkoz falan almadım dr monitörden iZle dedi yapamam dedim sohbet edelim dedi biyerden sonra ben annem bana ya Latif çek içinden sürekli dedi ben sesli okudum gözümü kapattım rabbim zor olan işimizi kolaylaştırsın dedim sonra murat hoca geldi başımı okşadı bitti hayırlısı olsun dedi transfer günü buraya yaz bende senin için dua ederim
RABBİM yardımcın olsun bol bol dua et canım inş tez vakite kucagına alırsın benm de ilk denemem olacak inş son olur
eşine keciboynuzu kürü yap birde cakşir interntte arştr istersen ben eşime iciriyorum
Amin canım inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun..inşallah seninde ilk ve son olur tutunur bebişin sanakeçinoynuzunu yaptım canımda içemedi eşim midesi çok bulandı ama diğerine bakayım bide onu duymadım
RABBİM yardımcın olsun bol bol dua et canım inş tez vakite kucagına alırsın benm de ilk denemem olacak inş son olur
eşine keciboynuzu kürü yap birde cakşir interntte arştr istersen ben eşime iciriyorum
çokkk güzel bi zikir RABBİM çok büyük çokk sen cogunu atltmışsın senin kıvama gelene kadr oooo ben çok bekliyecegim inş güzel haberlerin olur takipteyim
ha bide benimde devamlı zikirim
hasbünallahu ve ni'mel vekil canım
Zaman su gibi geçer ama transferden sonra geçmyor Rabbim seninde gönlüne göre versin dualarını kabul etsinRABBİM yardımcın olsun bol bol dua et canım inş tez vakite kucagına alırsın benm de ilk denemem olacak inş son olur
çokkk güzel bi zikir RABBİM çok büyük çokk sen cogunu atltmışsın senin kıvama gelene kadr oooo ben çok bekliyecegim inş güzel haberlerin olur takipteyim
ha bide benimde devamlı zikirim
hasbünallahu ve ni'mel vekil canım
Ben eşime kullandım sprem sayısı çoğalmıyor sadece kalitesini belki etkiler sperm vermeden 1-2 gün önce dinlensin bide stres yapmasın fındık ceviz bunları yesinAmin canım inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun..inşallah seninde ilk ve son olur tutunur bebişin sanakeçinoynuzunu yaptım canımda içemedi eşim midesi çok bulandı ama diğerine bakayım bide onu duymadım
Çok sağol canım işte 2 gün sonra bi daha test yaptırcaz ona göre bakalım bi karar vercez artık ahh şu keçiboynuzunu bi içse keşke çok uğraştım uyurken içirmeyi bile düşündüm o derece yaniBen eşime kullandım sprem sayısı çoğalmıyor sadece kalitesini belki etkiler sperm vermeden 1-2 gün önce dinlensin bide stres yapmasın fındık ceviz bunları yesin
Kek yap keçi boynuzlu kekÇok sağol canım işte 2 gün sonra bi daha test yaptırcaz ona göre bakalım bi karar vercez artık ahh şu keçiboynuzunu bi içse keşke çok uğraştım uyurken içirmeyi bile düşündüm o derece yani
Olmazsa öle yapayım da yesin bitek keçiboynuzu pekmezi var çikolatalı onu yiyor tatlı die o kadarKek yap keçi boynuzlu kek
canım hoşgeldin aşılama ile zaman kaybetme normal gebelikle arasında sadece %10 fazla ihtimal car dedi doktorum kolay hiç birşey elde edilmez Zor tarafı var ama çok istiyorsan bunlar sana zor gelmez ben iğneden korkardım şuan günde 2 tane iğnem var ilk zaman ağlayasım geliyordu şimdi rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ben bunları göze alarak tedaviye başladım doğru doktor doğru hastane bu süreci kolaylaştırıyor Rabbim sanada sabır ve güç versin tedavin boyunca inş kucağınada bebişler versinSelamun aleykum kizlar bu ay bizde tup bebek deneyecez 9 yildir evliyim daha once bi asilama yaptirmistim olmadi bu ayda asilama icin gitmistim ama bugunku muayneden sonra karar degistirip tup bebek denemeye karar verdik acaba hangi asamalardan gectiniz tavsiyeye ve ayni durumda oldugum arkadaslara ihtiyacim var acikcasi cevremden kimseyle konusamiyorum tup bebek asamalari zor ve sıkıntili diyorlar oylemidir gercekten
aminnnnnnnn amin canmım inşşşAmin canım inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun..inşallah seninde ilk ve son olur tutunur bebişin sanakeçinoynuzunu yaptım canımda içemedi eşim midesi çok bulandı ama diğerine bakayım bide onu duymadım
canım çok dogru söylüyon günler uçuyo bi ev bi merkez bakalım sonrassı bekleme süreci uzuyacak gibiZaman su gibi geçer ama transferden sonra geçmyor Rabbim seninde gönlüne göre versin dualarını kabul etsin
koptummmmmmmmmmmmKek yap keçi boynuzlu kek
Merhaba canım benim adetin 13.günü.yarın tekrar gidicem.bakalım pazar yada pazartesi yum.top.mrb canım
saat 10 gibi ordaydık sen tekmiydin? ben eşimle gittim köşede cay ictik
canım lütfen öyle deme senin bebegin var diye bende sizler giyim
ben bekar ile evlendim onun hiç çoçugu yok onunda 2. evliligi olsaydı ilk eşinden çoçukları hiç ugraşmazdım
onunda baba olmak hakkı diye düşündüm elinden alamazdım inş beni anlamışsındr sen ank nerdesin ben keciören
çok uzak yaaa ölüyoz vla minibüslerle
senin kac yum var ? sen hangi aşamadasın
benm adetin 8. günü bu gün yine kan aldılar tel acackl gül hemşire
cetrotineye başla diye kan sonuçunu bekliyoz dedi her halde haftaya yum toplanır dedi hemen yaz bna
canım hoşgeldin aşılama ile zaman kaybetme normal gebelikle arasında sadece %10 fazla ihtimal car dedi doktorum kolay hiç birşey elde edilmez Zor tarafı var ama çok istiyorsan bunlar sana zor gelmez ben iğneden korkardım şuan günde 2 tane iğnem var ilk zaman ağlayasım geliyordu şimdi rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ben bunları göze alarak tedaviye başladım doğru doktor doğru hastane bu süreci kolaylaştırıyor Rabbim sanada sabır ve güç versin tedavin boyunca inş kucağınada bebişler versin
Bide onu deneyelim nolcak herşeyi denedik o kalmasınaminnnnnnnn amin canmım inşşş
vla eşim artık kendi yapıyo faydası olsun diywe cünkü bu bizim ilk ve son umudumuz t.bebk olark
cakşiri çok içti aşırıda faydasını görmüştükaraştırdık viegra tesiri yapıyo deneyin istersenez
canım çok dogru söylüyon günler uçuyo bi ev bi merkez bakalım sonrassı bekleme süreci uzuyacak gibi
koptummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?