Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz eşim aralıklarla gitti spermini dondurduk dölllenen 4 yumurtamda dondu 5 sene saklanıcak benim hastanem rapor veriyor özel olduğu halde 4500 tl yanlış hatırlamıyorsam raporlu raporsuz 7500 tl kesin sizede çıkar rapor doktorumdanda çok memnunum hastanede çok güzel eğitim ve araştırma

Çok teşekkür ederim canım inşallah herkesin gönlündeki gerçek olur bu akşam eşimle bi konuşayım bakalım yarın bi arayayım hastaneyi bilgi almak için randevu falan almak gerekiodur

Hastaneleri araştırırken o hastaneye de bakmıştım gerçekten güzel bi hastaneye benziodu güzel yorumlarda okudum ben denizlideyim biraz uzak olcak bize ama napim bebek için değer

Şehir dışı biraz zor tabi en azından daha yakın bir şehir belki daha iyi olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Şehir dışı biraz zor tabi en azından daha yakın bir şehir belki daha iyi olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Öle canım zor olcak ama bende iyi bi hastane olsun istiorum artık bi şekilde uzakda olsak gider kalırız orda çünkü yakınlarımda öle iyi biyer yok ya istanbul ya ankara ikisinden birini düşünüoruz

Kocaelinde yaşıyorum ama istanbul için söylüyorum;Brüksel tüp bebek merkezi Prof.dr.Yücel karaman tavsiye ederim araştırınız...

RABBİM yardımcın olsun bol bol dua et canım inş tez vakite kucagına alırsın benm de ilk denemem olacak inş son olur
eşine keciboynuzu kürü yap birde cakşir interntte arştr istersen ben eşime iciriyorum

çokkk güzel bi zikir RABBİM çok büyük çokk sen cogunu atltmışsın senin kıvama gelene kadr oooo ben çok bekliyecegim inş güzel haberlerin olur takipteyim
ha bide benimde devamlı zikirim
hasbünallahu ve ni'mel vekil canım

Amin canım inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun..inşallah seninde ilk ve son olur tutunur bebişin sanakeçinoynuzunu yaptım canımda içemedi eşim midesi çok bulandı ama diğerine bakayım bide onu duymadım

Zaman su gibi geçer ama transferden sonra geçmyor Rabbim seninde gönlüne göre versin dualarını kabul etsin

Ben eşime kullandım sprem sayısı çoğalmıyor sadece kalitesini belki etkiler sperm vermeden 1-2 gün önce dinlensin bide stres yapmasın fındık ceviz bunları yesin

Selamun aleykum kizlar bu ay bizde tup bebek deneyecez 9 yildir evliyim daha once bi asilama yaptirmistim olmadi bu ayda asilama icin gitmistim ama bugunku muayneden sonra karar degistirip tup bebek denemeye karar verdik acaba hangi asamalardan gectiniz tavsiyeye ve ayni durumda oldugum arkadaslara ihtiyacim var acikcasi cevremden kimseyle konusamiyorum tup bebek asamalari zor ve sıkıntili diyorlar oylemidir gercekten

Ben eşime kullandım sprem sayısı çoğalmıyor sadece kalitesini belki etkiler sperm vermeden 1-2 gün önce dinlensin bide stres yapmasın fındık ceviz bunları yesin
Çok sağol canım işte 2 gün sonra bi daha test yaptırcaz ona göre bakalım bi karar vercez artık ahh şu keçiboynuzunu bi içse keşke çok uğraştım uyurken içirmeyi bile düşündüm o derece yani

Kek yap keçi boynuzlu kek

Keciboynuzu suyunun cok faydasi var benim esim de ilk tup bebekde mikro tese ile bulundu sperm.ikincide hergun sabah aksam suyunu icti mikro tese olmadi. Her mikro tesede.fsh iyice yukseliyor

canım hoşgeldin aşılama ile zaman kaybetme normal gebelikle arasında sadece %10 fazla ihtimal car dedi doktorum kolay hiç birşey elde edilmez Zor tarafı var ama çok istiyorsan bunlar sana zor gelmez ben iğneden korkardım şuan günde 2 tane iğnem var ilk zaman ağlayasım geliyordu şimdi rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ben bunları göze alarak tedaviye başladım doğru doktor doğru hastane bu süreci kolaylaştırıyor Rabbim sanada sabır ve güç versin tedavin boyunca inş kucağınada bebişler versin

aminnnnnnnn amin canmım inşşş
vla eşim artık kendi yapıyo faydası olsun diywe cünkü bu bizim ilk ve son umudumuz t.bebk olark
cakşiri çok içti aşırıda faydasını görmüştük araştırdık viegra tesiri yapıyo deneyin istersenez
Zaman su gibi geçer ama transferden sonra geçmyor Rabbim seninde gönlüne göre versin dualarını kabul etsin
canım çok dogru söylüyon günler uçuyo bi ev bi merkez bakalım sonrassı bekleme süreci uzuyacak gibi
Kek yap keçi boynuzlu kek
koptummmmmmmmmmmm

Merhaba canım benim adetin 13.günü.yarın tekrar gidicem.bakalım pazar yada pazartesi yum.top.

Hosbulduk cnm Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.ignelerden korkmuyorum hatta ignelerimi kendim vuruyorum asilamayla olmayacak gibiydi zaten sag tupumde hafif tikaniklik var doktor bey demisti olmayabilir diye tup bebege karar verdik bakalim hayirlisi olur ins hangi sehirdesiniz

Bide onu deneyelim nolcak herşeyi denedik o kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…