Arkadaşım moralini bozma Allah nasip ederse olur inş benimde negatif arkadaşım dua edicemEvet kizlar test sonucumu aldim ve negatifti benim dondurulmusumda yok dua edin banada olur mu bu 5.denememdi olmadi nasip bakalim
amin canım inş
benim bu ilk ve son olacak canım cünkü durumumuz yok dondurma falan yaptıramıyoruz
RABBİME bin şükür senin o şansın çokmuş bak bidaha yaptırıyorsun inş 2 son olur tutunur bebişlerin
Kızlar benim sonuç 54.4 çıktı hamilemiyim ben şimdi şaşkınlıktan algılayamıyorum 10. Günüm
Kızlarr benim negatif Bidahaki ay 2. Denenicek
Evet kizlar test sonucumu aldim ve negatifti benim dondurulmusumda yok dua edin banada olur mu bu 5.denememdi olmadi nasip bakalim
hayır canım dr öyle bişi vermediEstrofem tb yada östrojen bant kullanıyormusun?
canımsın yaaEvet kizlar test sonucumu aldim ve negatifti benim dondurulmusumda yok dua edin banada olur mu bu 5.denememdi olmadi nasip bakalim
amin canım amin inşBen iki defa tüp bebek yaptırdım, ikincisi dondurulmuş embriyoylaydı. Kaldı ki dondurulmuş embriyoda şans daha çok yükseliyormuş çünkü rahim yumurta büyütmek için kullanılan ilaçlardan uzak kalıyor, daha doğal florasında oluyormuş.
İkinci denemede tuttu, sonucu görünce nasıl ağladığımı görmen lazım. Haber bekleyen herkes uçtu mutluluktan. Hamile kalırsam diye adaklar adanmıştı, hemen onlar yapıldı. Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluydum...
3. gün kanamam başladı, düşük yapıyormuşum. Kimyasal gebelik oluşmuş, düşürüyorsun dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Yaşadığım acının, içimin nasıl yandığının tarifi yok. Bir daha çocuk sahibi olmak için bir iğne dahi vurulmayacağım, Allah böyle de nasip eder,edecekse dedim. Hatta kısa süre sonra çocuk esirgeme kurumuna gittik eşimle.
Ardından çok geçmeden kendi kendime hamile kalmışım, şok olduk. Bu kadar uğraş didin,türlü eziyetler çek olmasın, kendi kendine hiç ummadığın şekilde ben buradayım desin... 5. aya kadar her gün acaba bugün düşer mi korkusuyla gebelik geçiriyordum, ki şuan bile hala var.
Bu yüzden Allah de ötesini bırak, sen elinden geleni yaptıysan içini ferah tut. Hem tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kalan sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür :*
hayır canım dr öyle bişi vermedi
amin canım amin inş
hay MAŞALLAH ne güzel yaaa kendiginden olmuş
eyyy yüce RABBİM nasıl kularını yanlız bırakmıyo
bu gününe şükür bin şükür RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
bizlere çok dua edein emi hamileler in duası kabul oluyo ya
bolca sizlerden dua bekliyoruz canım
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşşAmin canım, bin şükür gerçekten. Neredeyse her gün kendi halimi düşünüp dua ediyorum, tüm sahip olamayan kadınlar için.
kızlarrr rahim duvar ı benim bu gün 7.8 cıktı nasıl iyiye gidiyomu??
canım dün ölçtü dr 7.4 cıktı bu gün ölçtü 7.8 cıktı yarın yine gidecegim galiba cuma yum yoplanacak dedi hemşireBildiğim kadarıyla 8-12mm arası normal düzey. Senin önceden kaçtı ki?
canım dün ölçtü dr 7.4 cıktı bu gün ölçtü 7.8 cıktı yarın yine gidecegim galiba cuma yum yoplanacak dedi hemşire
Cnm cocugum yok suan sadece bu denememde olur ve kiz olursa ismini Asel.koyacaktim o yuzden aselin annesi dedim kendime ve insaAllah olursa yine ismini asel koyacagim yani ilerdeki kizimin ismi asel insaAllah Rabbim nadip.edersehayır canım dr öyle bişi vermedi
canımsın yaa
RABBİM çok büyük umudunu hiç yitirme
burda k.k de çok kadınlar yazmış tüp b. tutmadı diye diger ay kendiliginden kaldı inş sende
onların arasına girersin diger ay hamileyimmm
diye bizleri sevindirirsin inş
senin cocugun varmı başka aselin annesi yazıyo??
amin canım amin inş
hay MAŞALLAH ne güzel yaaa kendiginden olmuş
eyyy yüce RABBİM nasıl kularını yanlız bırakmıyo
bu gününe şükür bin şükür RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
bizlere çok dua edein emi hamileler in duası kabul oluyo ya
bolca sizlerden dua bekliyoruz canım
canım ne kadar güzel bi isim hoşuma gittiCnm cocugum yok suan sadece bu denememde olur ve kiz olursa ismini Asel.koyacaktim o yuzden aselin annesi dedim kendime ve insaAllah olursa yine ismini asel koyacagim yani ilerdeki kizimin ismi asel insaAllah Rabbim nadip.ederse
Sagolasin canm insaAllah hepimizin ve biliyorum kizimin ismi cok guzel Rabbim nasip eder insaAllah ve manasi bal demek seninde kizin olursa aklinda bulunsuncanım ne kadar güzel bi isim hoşuma gitti
RABBİM inş tez vakitte muradını verir inşşşşşşşşşşşşş bacım inşş
Merhaba hayırlısı olur.inşallah.görüşmeleri nasılsın?bugün bende geldim novaarta.seni hatırlayabilirmiyim acaba.canım dün ölçtü dr 7.4 cıktı bu gün ölçtü 7.8 cıktı yarın yine gidecegim galiba cuma yum yoplanacak dedi hemşire
Rabbim hayallerini gerçek dualarını kabul yuvanı şenlendirsin bebişlerinle inş arkadaşım benimde negatif takma olur Rabbim ne zaman derse ozaman bizlere dua etmek düşer inş bidahaki ay olucak arkadaşım ben nisan transferi açarım regli oldunmu ben daha olmadım 21 normalde belirtide yokCnm cocugum yok suan sadece bu denememde olur ve kiz olursa ismini Asel.koyacaktim o yuzden aselin annesi dedim kendime ve insaAllah olursa yine ismini asel koyacagim yani ilerdeki kizimin ismi asel insaAllah Rabbim nadip.ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?