- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
tm canım okurum benKizlar benim sabah 10 bucukta yumurta toplama islemim var dualarinizi esirgemeyin transferimde kalacak diger aya nasil sabredicem hic bilmiyorum ayrica hamilelik haberlerini almak cok sevindirdi umutlandirdi ins devamida gelir guzel haberler aliriz Rabbimden dilegim saglikli hayirli salih evlatlar nasip eder sizlerede bizede ins
waşşşşşşşşşş MAŞALLAH topige yaw hamile kalan kalana223 ile sonucumu az önce aldım :)
hadi bacım tektek hamiş kalın böleee karnınız cıksınÇok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benimde 11 martta transfer oldu sabah verdim kanı öğleden sonra bende inşallah müjdeli haber veririm.
bacısıııBende verdim 2 de belli olucak inanılmaz gerginim kızlarr dua edin pozitif çıksınnn
RABBİM emeginizi boş cıkartmasın inş sevincinize sevinç katsın RABBİM sizlerden haber bekliyorum bnada umut olun yawwwSonucu pozitif cikan arkadaslarin gözü aydin insaAllah bizde guzel.haber veririz bende nasipse aksam gidip kan vercem banada dua edin insaAllah benimde sonucum guzel.ciksin
223 ile sonucumu az önce aldım :)
Tebrik ederim darisi basimiza insallah223 ile sonucumu az önce aldım :)
Guzel haberlerini bekliyoruz insallabBende verdim 2 de belli olucak inanılmaz gerginim kızlarr dua edin pozitif çıksınnn
Ayy çok mutlu oluyorum yaaa inşallah hepinizin pozitiftir hayırlısıyla dua ediyorum sabahtan beri:))
Kızlar benim sonuç 54.4 çıktı hamilemiyim ben şimdi şaşkınlıktan algılayamıyorum 10. Günüm
Bende verdim 2 de belli olucak inanılmaz gerginim kızlarr dua edin pozitif çıksınnn
Kızlar benim sonuç 54.4 çıktı hamilemiyim ben şimdi şaşkınlıktan algılayamıyorum 10. Günüm
MAŞALLAH çok güzel 1 gün ara ile yine kan ver gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş bacım bizlerede dua etKızlar benim sonuç 54.4 çıktı hamilemiyim ben şimdi şaşkınlıktan algılayamıyorum 10. Günüm
kac cıktı ki sonuçun ben senden çok umutluydum yaaKızlarr benim negatif Bidahaki ay 2. Denenicek
Bide aklima takildi op tan sonra kanamasi olan oldumu benim kanamam var adet kanamasi gibi yogun degil ama az da degil doktora soylemem gerekiyormu eve geldik gerci ama arayabilirim
Kızlarr benim negatif Bidahaki ay 2. Denenicek
4 tane dondurulmuş var Hayırlısı kızlar moralleri bozmuyoruz sizden iyi haberler bekliyorum ben bubay transferden sonra ev taşıdım ayakda kaldım birazda iş yaptım onunda etkisi vardır Hayırlısıyla bidahaki ay tutar inşMAŞALLAH çok güzel 1 gün ara ile yine kan ver gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş bacım bizlerede dua et
kac cıktı ki sonuçun ben senden çok umutluydum yaa
çok üzüldüm
dondurlmuışun varmıy dı
tüh ya canım sıkldı ne güzel gidiyordu hersey nolmuş ki
Canım gözün aydın döllendikten sonrada inş iyi kalitede embriolar elde edersinizKizlar yumurta toplama islemim bugun yapildi toplam 18 yumurta toplandi 15 i cok iyi dedi doktor gelismis bakalim onumuzeeki surec bize ne gostercek sizce iyimi
Tatlım sıkma canını kafanada takma herşey olucağına varır inş rabbim tutunmasına yardımcı olur tutar iyi haberlerini alırızkızlarrr moralim çok bozuldu yaaaa rahim duvarım inceymiş 7.4 nasıl kalınlaşır yarın 8 de yine gidecgim
çok kötü oldum bende yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?