Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tm canım okurum ben
ALLAH yardımcın olsun inş hayırlı güzel haberlerle dön inşşşşşşş inş kuzum

223 ile sonucumu az önce aldım :)
waşşşşşşşşşş MAŞALLAH topige yaw hamile kalan kalana
sıra bize geliyooooooooooooooo hopidi hoppidi
RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inş inşş
gözün aydın bacımmmmmmm

Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benimde 11 martta transfer oldu sabah verdim kanı öğleden sonra bende inşallah müjdeli haber veririm.
hadi bacım tektek hamiş kalın böleee karnınız cıksın
sıra bize gelsinn
Bende verdim 2 de belli olucak inanılmaz gerginim kızlarr dua edin pozitif çıksınnn
bacısııı
canısııı no strest gıııı
yes bebek

RABBİM yüzünü güldürsün emeginizi boş cıkartmasın inş
dört gözle haberlerinizi bekliyorum

Sonucu pozitif cikan arkadaslarin gözü aydin insaAllah bizde guzel.haber veririz bende nasipse aksam gidip kan vercem banada dua edin insaAllah benimde sonucum guzel.ciksin
RABBİM emeginizi boş cıkartmasın inş sevincinize sevinç katsın RABBİM sizlerden haber bekliyorum bnada umut olun yawww

Kızlar benim sonuç 54.4 çıktı hamilemiyim ben şimdi şaşkınlıktan algılayamıyorum 10. Günüm

Hayirli olsun hamilesin ins rabbim kucaginada almayi nasip etsin hamisler hamileliginizin tadini cikarin ins :)

Kızlar benim sonuç 54.4 çıktı hamilemiyim ben şimdi şaşkınlıktan algılayamıyorum 10. Günüm

Gözün aydın tebrik ederim sağlıkla sıhhatle afiyetle kucağına da al inş. Burası patladı yanlız :) yumurta toplatacak veya gün sayan arkadaşlara da bu güzel pozitif haberler yoldaş olsun...

Kizlar yumurta toplama islemim bugun yapildi toplam 18 yumurta toplandi 15 i cok iyi dedi doktor gelismis bakalim onumuzeeki surec bize ne gostercek sizce iyimi

Bide aklima takildi op tan sonra kanamasi olan oldumu benim kanamam var adet kanamasi gibi yogun degil ama az da degil doktora soylemem gerekiyormu eve geldik gerci ama arayabilirim

Kızlarr benim negatif Bidahaki ay 2. Denenicek

MAŞALLAH çok güzel 1 gün ara ile yine kan ver gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş bacım bizlerede dua et

Kızlarr benim negatif Bidahaki ay 2. Denenicek
kac cıktı ki sonuçun ben senden çok umutluydum yaa
çok üzüldüm
dondurlmuışun varmıy dı
tüh ya canım sıkldı ne güzel gidiyordu hersey nolmuş ki

Bide aklima takildi op tan sonra kanamasi olan oldumu benim kanamam var adet kanamasi gibi yogun degil ama az da degil doktora soylemem gerekiyormu eve geldik gerci ama arayabilirim

Bir pedi geçmeyecek şekilde kanaman olması normal, bana da olabileceğini söylemişlerdi. Ben de lekelenme şeklinde olmuştu. Kanaman devam ederse ve şiddetli sancın olursa doktora başvurman gerekiyor. 15 gayet güzel muhtemelen blastokist transferi dener doktorun ve bu güzel bir haber. Yumurtası çok olanda genelde bu yapılıyor... Bol bol şanslar :)

kızlarrr moralim çok bozuldu yaaaa rahim duvarım inceymiş 7.4 nasıl kalınlaşır yarın 8 de yine gidecgim
çok kötü oldum bende yaaa

4 tane dondurulmuş var Hayırlısı kızlar moralleri bozmuyoruz sizden iyi haberler bekliyorum ben bubay transferden sonra ev taşıdım ayakda kaldım birazda iş yaptım onunda etkisi vardır Hayırlısıyla bidahaki ay tutar inş

Kizlar yumurta toplama islemim bugun yapildi toplam 18 yumurta toplandi 15 i cok iyi dedi doktor gelismis bakalim onumuzeeki surec bize ne gostercek sizce iyimi
Canım gözün aydın döllendikten sonrada inş iyi kalitede embriolar elde edersiniz

kızlarrr moralim çok bozuldu yaaaa rahim duvarım inceymiş 7.4 nasıl kalınlaşır yarın 8 de yine gidecgim
çok kötü oldum bende yaaa
Tatlım sıkma canını kafanada takma herşey olucağına varır inş rabbim tutunmasına yardımcı olur tutar iyi haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…