Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar iyi akşamlar.benim bugün 10.günüm az önce çamaşırımda pembe lekelenme gördüm.bir saat önce duş almıştım.sıcak sudan olabilir mi.yerleşme kanaması mı acaba.bilen varsa yazarsa çook mıylu olurum.

Muhtemelen sıcak sudan olmuştur uzan ve dinlenmeye çalış rengi aktifleşirse dr ararsın iğne başlatır bu arada ayakta kısa süreli ve ılık bir duş önerilir asla oturarak sıcak suyla uzun süre duş almayınız allaha emanetler

Kızlarr yarın 11.gün henüz çok şükür bi kanama vs olmadı ama çok korkuorum..sessizce gitme ihtimali var mı ki yaa

Kızlar nasılsınız keyifler nasıl iş yoğunluğundan yazamıyorum kusura bakmayın ama arada girip okuyorum aklım sizde...

Günaydın canım, ben pazar yaptırmıştım test 84 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 262 cıktı artık test yaptırma dedi doktorum 2 nisan da ultrason kontrolüne gideceğim inşallah hayırlısıyla.. sen test yaptıracak mısın tekrar?

Tebrik ederim :) darisi basimiza olsun insallah.

Kizlar bende asiri siskinlik var karnim patliyor.5 aylik gibi geziyorum ne yesem aninda sisiyorum doktorumu aradim devam ederse persembe gunu gel dedi.

Kizlar bende asiri siskinlik var karnim patliyor.5 aylik gibi geziyorum ne yesem aninda sisiyorum doktorumu aradim devam ederse persembe gunu gel dedi.

Transfer sonrası bir bilgilendirme kağıdı vermişlerdi, şişkinlik bulantı kusma vs olursa doktorunuza bilgi verin diye yazıyordu.. yarın mutlaka git canım doktora belki birşeylerin belirtisidir. inşallah hayırlı haberler alırsın.. moralini bozma sakın ama..

İnşallah canım, her zaman dualarım tüm benim gibi isteyen, tedavi gören herkese.. hepimiz hayırlı haberler alalım, sürecin sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah..
Aminn insallh Allah tum tedavi gorenlerin bekleyenlerin gonlune gore versin insallah dualarimiz kabul olur.

Cok tesekkur ederim canim moral verici konusman icin.İnsallah oyledir normal hayatima devam etmeye calisiyorum ama offlayip pofflayan biri haline geldim siskinlikten sevmem de normalde o sekilde davranilmasini.Baya sikintidayim ohss mi oldum acaba

Cok tesekkur ederim canim moral verici konusman icin.İnsallah oyledir normal hayatima devam etmeye calisiyorum ama offlayip pofflayan biri haline geldim siskinlikten sevmem de normalde o sekilde davranilmasini.Baya sikintidayim ohss mi oldum acaba

Başlarda biraz benim de oldu ama çok fazla değil, benim doktorum biraz sakin davranıyor bana olur şişkinlik durma üzerinde normalde de insan vücudu bazen böyle tepkiler verir deyip beni rahatlattı.. ama senin şu an hissettiğin biraz daha fazlası anladığım kadarıyla.. sakin kalmak ve sürekli pozitif olmak zor ama hep diyorum biz güçlü anne adaylarıyız, hep moralimizi yüksek tutmak zorundayız bu süreçte.. şurada sizlerle paylaşmak aynı süreci yaşayan birileriyle yazışmak bile çok rahatlatıyor.. sen hep iyi düşün, endişe yükleme kendine canım.. başımıza gelen herşeyin bir sebebi var, hepimiz bir sınav veriyoruz Allah kısa zamanda kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah...

Amin canim insallah.Benimki de sakin davrandi nefes alamayacak durumda misin diye sordu.Uyku duzenimi ve idrar cikisimin normal olup olmadigini sordu (vucut su mu tutuyor diye sanirim).Uykum iyi ve idrarim normal.Ole deyince henuz erken oldugu icin persembeye atti heralde.Normalde pozitif dusunen biriyimdir.Allah ne yazdiysa onu yasayacagiz dermansiz dert vermesin yeter ki.Gun sayiyoruz iste.Sadece ohss olduysam eger nasil bir mudahale yapiyorlar onu bulamadim kafama takilan o oldu.

. Günaydın tatlım dün yaptırdım 405 geldi ctesi alttan bakalım dedi gözükür bende yok dedim:)) ptesi karından bakıcak hayırlısıyla bakalım senin sonucunada çok sevindim inşallah herşey yolunda gider

Sagolasin canm insaAllah hepimizin ve biliyorum kizimin ismi cok guzel Rabbim nasip eder insaAllah ve manasi bal demek seninde kizin olursa aklinda bulunsun
bal güzelmiş RABBİM hayırlısını versin inş tatlım
egerki benim kızım olursa ismi hazır yıllardır
beray koyacagım ogluma yakın olsun diye oglumn ismi
de berkay

Merhaba hayırlısı olur.inşallah.görüşmeleri nasılsın?bugün bende geldim novaarta.seni hatırlayabilirmiyim acaba.
canım şimdi geldim merkezden yarın yine gidecegiz sen neler yaptın anlat hele ben ilaçlara devam yine
keşke birbirimizi tanısakta cay yerinde oturup sohbet etsek

çok pozitif birisin balım yaa
hadi inşş bu ay RABBİM yardım etsin de pozitif olsun testin inş
Kızlar nasılsınız keyifler nasıl iş yoğunluğundan yazamıyorum kusura bakmayın ama arada girip okuyorum aklım sizde...
kendi adıma söleyim şükür işte çok yoruluyorum hemen hemn her gün merkeze gidiyorum şimdi geldim yarın yine gidecegim
sen nasılsın taze anne

İnşallah canım bakalım yarın kan testi yaptırcam idrarda çıkmadı tek embrio ona bağlıorum.inşallah bebişim benimledir..
RABBİM inş yüzünü güldürür bacım bol dua et
güzel haber ver bizlerede habersiz bırakma

MAŞŞALLAHHHHH degerin çok güzel RABBİM nazardan saklasın inş hep yükselir böyle bizi unutmaaaaa dua et benm de günlerim azalıyo galiba sonlara yaklştım

MAŞŞALLAHHHH sanada balım inş seninde hep saglıkla yükselir bi sorun çıkmaz
bizim duamısı unutma balım hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…