Yaptırıcam canım inşallah yükselmiştir.Aylis yarın beta hcg tekrarı yaptırıcakmısın durumlar nasıl umarım herşey yolundadır:))
Çok umutluyum yükselmiştir gönlünü ferah tut:))Yaptırıcam canım inşallah yükselmiştir.
Muhtemelen sıcak sudan olmuştur uzan ve dinlenmeye çalış rengi aktifleşirse dr ararsın iğne başlatır bu arada ayakta kısa süreli ve ılık bir duş önerilir asla oturarak sıcak suyla uzun süre duş almayınız allaha emanetlerKızlar iyi akşamlar.benim bugün 10.günüm az önce çamaşırımda pembe lekelenme gördüm.bir saat önce duş almıştım.sıcak sudan olabilir mi.yerleşme kanaması mı acaba.bilen varsa yazarsa çook mıylu olurum.
teşekkürler canımMuhtemelen sıcak sudan olmuştur uzan ve dinlenmeye çalış rengi aktifleşirse dr ararsın iğne başlatır bu arada ayakta kısa süreli ve ılık bir duş önerilir asla oturarak sıcak suyla uzun süre duş almayınız allaha emanetler
Merak etme bırakmamıştır annesini illa kanama olucak diye bişey yok rahat ol sen.Kızlarr yarın 11.gün henüz çok şükür bi kanama vs olmadı ama çok korkuorum..sessizce gitme ihtimali var mı ki yaa
İnşallah canım bakalım yarın kan testi yaptırcam idrarda çıkmadıMerak etme bırakmamıştır annesini illa kanama olucak diye bişey yok rahat ol sen.
İnşallah birtanem hayırlısıİnşallah canım bakalım yarın kan testi yaptırcam idrarda çıkmadıtek embrio ona bağlıorum.inşallah bebişim benimledir..
Kızlar nasılsınız keyifler nasıl iş yoğunluğundan yazamıyorum kusura bakmayın ama arada girip okuyorum aklım sizde...
Tebrik ederim :) darisi basimiza olsun insallah.Günaydın canım, ben pazar yaptırmıştım test 84 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 262 cıktı artık test yaptırma dedi doktorum 2 nisan da ultrason kontrolüne gideceğim inşallah hayırlısıyla..
Tebrik ederim :) darisi basimiza olsun insallah.
Kizlar bende asiri siskinlik var karnim patliyor.5 aylik gibi geziyorum ne yesem aninda sisiyorum doktorumu aradim devam ederse persembe gunu gel dedi.
Aminn insallh Allah tum tedavi gorenlerin bekleyenlerin gonlune gore versin insallah dualarimiz kabul olur.İnşallah canım, her zaman dualarım tüm benim gibi isteyen, tedavi gören herkese.. hepimiz hayırlı haberler alalım, sürecin sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah..
Cok tesekkur ederim canim moral verici konusman icin.İnsallah oyledir normal hayatima devam etmeye calisiyorum ama offlayip pofflayan biri haline geldim siskinlikten sevmem de normalde o sekilde davranilmasini.Baya sikintidayim ohss mi oldum acabaTransfer sonrası bir bilgilendirme kağıdı vermişlerdi, şişkinlik bulantı kusma vs olursa doktorunuza bilgi verin diye yazıyordu.. yarın mutlaka git canım doktora belki birşeylerin belirtisidir. inşallah hayırlı haberler alırsın.. moralini bozma sakın ama..
Cok tesekkur ederim canim moral verici konusman icin.İnsallah oyledir normal hayatima devam etmeye calisiyorum ama offlayip pofflayan biri haline geldim siskinlikten sevmem de normalde o sekilde davranilmasini.Baya sikintidayim ohss mi oldum acaba
Başlarda biraz benim de oldu ama çok fazla değil, benim doktorum biraz sakin davranıyor bana olur şişkinlik durma üzerinde normalde de insan vücudu bazen böyle tepkiler verir deyip beni rahatlattı.. ama senin şu an hissettiğin biraz daha fazlası anladığım kadarıyla.. sakin kalmak ve sürekli pozitif olmak zor ama hep diyorum biz güçlü anne adaylarıyız, hep moralimizi yüksek tutmak zorundayız bu süreçte.. şurada sizlerle paylaşmak aynı süreci yaşayan birileriyle yazışmak bile çok rahatlatıyor.. sen hep iyi düşün, endişe yükleme kendine canım.. başımıza gelen herşeyin bir sebebi var, hepimiz bir sınav veriyoruz Allah kısa zamanda kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah...
. Günaydın tatlım dün yaptırdım 405 geldi ctesi alttan bakalım dedi gözükür bende yok dedim:)) ptesi karından bakıcak hayırlısıyla bakalım senin sonucunada çok sevindim inşallah herşey yolunda giderGünaydın canım, ben pazar yaptırmıştım test 84 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 262 cıktı artık test yaptırma dedi doktorum 2 nisan da ultrason kontrolüne gideceğim inşallah hayırlısıyla.. sen test yaptıracak mısın tekrar?
bal güzelmiş RABBİM hayırlısını versin inş tatlımSagolasin canm insaAllah hepimizin ve biliyorum kizimin ismi cok guzel Rabbim nasip eder insaAllah ve manasi bal demek seninde kizin olursa aklinda bulunsun
canım şimdi geldim merkezden yarın yine gidecegiz sen neler yaptın anlat hele ben ilaçlara devam yineMerhaba hayırlısı olur.inşallah.görüşmeleri nasılsın?bugün bende geldim novaarta.seni hatırlayabilirmiyim acaba.
çok pozitif birisin balım yaaRabbim hayallerini gerçek dualarını kabul yuvanı şenlendirsin bebişlerinle inş arkadaşım benimde negatif takma olur Rabbim ne zaman derse ozaman bizlere dua etmek düşer inş bidahaki ay olucak arkadaşım ben nisan transferi açarım regli oldunmu ben daha olmadım 21 normalde belirtide yok
kendi adıma söleyim şükür işte çok yoruluyorum hemen hemn her gün merkeze gidiyorum şimdi geldim yarın yine gidecegimKızlar nasılsınız keyifler nasıl iş yoğunluğundan yazamıyorum kusura bakmayın ama arada girip okuyorum aklım sizde...
RABBİM inş yüzünü güldürür bacım bol dua etİnşallah canım bakalım yarın kan testi yaptırcam idrarda çıkmadıtek embrio ona bağlıorum.inşallah bebişim benimledir..
MAŞŞALLAHHHHH degerin çok güzel RABBİM nazardan saklasın inş hep yükselir böyle bizi unutmaaaaa dua et benm de günlerim azalıyo galiba sonlara yaklştımGünaydın canım, ben pazar yaptırmıştım test 84 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 262 cıktı artık test yaptırma dedi doktorum 2 nisan da ultrason kontrolüne gideceğim inşallah hayırlısıyla.. sen test yaptıracak mısın tekrar?
MAŞŞALLAHHHH sanada balım inş seninde hep saglıkla yükselir bi sorun çıkmaz. Günaydın tatlım dün yaptırdım 405 geldi ctesi alttan bakalım dedi gözükür bende yok dedim:)) ptesi karından bakıcak hayırlısıyla bakalım senin sonucunada çok sevindim inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?