Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy MAŞŞALLAHHHH
hatuna gelll yaw canım sıkkındı yazdıklarına bak morel sacıyo
çok şükür 4 dondurulmuş çok iyi MAŞALLAH
diger ay hiç bişi yapma melegini sıkı tut annesi bizde bol bol dua ederiz inşş

Bide aklima takildi op tan sonra kanamasi olan oldumu benim kanamam var adet kanamasi gibi yogun degil ama az da degil doktora soylemem gerekiyormu eve geldik gerci ama arayabilirim

Bende neredeyse hiç olmamıştı ama genelde bir pedi aşmayacak şekilde kanama olması normal karşılamıyormuş. Eğer artarsa doktorunla görüş derim.

Tatlım sıkma canını kafanada takma herşey olucağına varır inş rabbim tutunmasına yardımcı olur tutar iyi haberlerini alırız
amin canım inş
benim bu ilk ve son olacak canım cünkü durumumuz yok dondurma falan yaptıramıyoruz
RABBİME bin şükür senin o şansın çokmuş bak bidaha yaptırıyorsun inş 2 son olur tutunur bebişlerin

Kızlar güzel haberlerinizi duymak çok güzel şükürler olsun tedavisi devam eden arkadaşlarada dua edelim hayırlısıyla onlarda mutlu olsunlar bu arada işten şimdi çıktım çok yoruldum kasıklarım belim koptu 13 saattir ayaktayım bu tempoya nasıl dayanırım bilmem :))

Cnm sgl hala biraz var kanamam ama devM ederse mutlaka doktora basvuracam birde merak ettim blastokist nedir bilmiyorumda ama dedigine gore iyi bisiye benziyo sevindim ne oldugunu aciklayabikirmisin sana zahmet olmasa

Canım gözün aydın döllendikten sonrada inş iyi kalitede embriolar elde edersiniz

Ins cnm sgl ins senden de guzel haber aliriz galiba ikimizin tranferi ayni zamanlara gelecek gibi nisan 27 de benim

Dua etmemmi bacım Rabbim herkese nasip etsinn sımsıkıııı sizede tutunsun

Ins cnm sgl ins senden de guzel haber aliriz galiba ikimizin tranferi ayni zamanlara gelecek gibi nisan 27 de benim
İnş arkadaşım benim benim reglime göre 2. Yada 3 günü gidiceğim muayneye bakalım

Cnm sgl hala biraz var kanamam ama devM ederse mutlaka doktora basvuracam birde merak ettim blastokist nedir bilmiyorumda ama dedigine gore iyi bisiye benziyo sevindim ne oldugunu aciklayabikirmisin sana zahmet olmasa
5. Gün transferide deniyor embriolar döllenmeden sonra enson aşamaya gelince transfer yapılıyor

Sen arada rapor al yat evde arkadaşım

Blastokist transfer laboratuvar ortamına en uzun dayanan ve dolayısıyla en kaliteli embriyo demek. 5. Ya da 6. Gün transfer ediliyor. Sağlıklı şekilde bölünmüş, hücre sayısı 100 lerle ifade edilen ve Tutunma aşamasına gelen bir embriyodur. Gebelik oranını ciddi anlamda arttırıyor. Genelde de yumurtası çok olan kişilere uygulanır.

Senin kaç tane transfer edildi canım

Evet kizlar test sonucumu aldim ve negatifti benim dondurulmusumda yok dua edin banada olur mu bu 5.denememdi olmadi nasip bakalim

Evet kizlar test sonucumu aldim ve negatifti benim dondurulmusumda yok dua edin banada olur mu bu 5.denememdi olmadi nasip bakalim

Cnm ya uzuldum ins tup bebege gerek kalmadan rabbim bir mucize verir size ins hamile kalirsin ayrica niye olmuyoki bisi demedilermi

Hayırlısı olsun birtanem yaa ne denilebilirki yüce yaradan ol derse olur vardır herşeyde bir hayır her zaman dualarımızdasın inşallah spontan sağlıklı bir gebeliğin olur ve bir keZ daha mucizelere şahit oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…