Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakin ol.şuan bende avazım çıkıncaya kadar bağırmak istiyorum.ama işte yapamıyoruz.yarın ben Dr. gelicem.sen kaçta gelicen.
balım sabah 8.30 ordayım sen??
kırmızı bogazlı giycem altımda kot pantoln sen??
acil cvp ver bi cay icelim
ha bide kısa saclı yeni kestirdim

Seni unutrmuyuz hic dualrimiz seninle opun ne zaman cnm ayrica sen benden once degilmiydin neden bu kadar surdu yumurta toplama gunun
canımsın bidenem ALLAH razı olsun
yaw bilmiyom ki uzadı işte yine kan verdim bu gün kücükleri digerlerine yetştrmk istiyo dr dedi hemşire telde
bakalım yarın ne diyecek sen neler yaptın0 ? anlat bakim

İnşallah canım RABBİM hepimize yaşatır inşallah..işin enteresan tarafı kanamam lekelenmem yok ve doktorum 12.gün yinede yap dedi ihtimal ne anlamadım..belirti olmadan nasıl gider

Pazartesi opu oldu hergun arayip bilgi veriyolar 13 yumurta dollenmis iyi dediler bugun aradilar 9 embriyo kaliteli 4 embriyo daha yavas ilerliyor takibe devam edecez dediler yarin bilgi vercekler tekrar bakalim ne olacak bende heyecanla bekliyorum ya aklim fiktlrim hastanede sanki embriyilor yavru olmusta yavrularimi hastanede birakmisim gibi bi his var sizede oyle oluyomuydu

İnşallah canım RABBİM hepimize yaşatır inşallah..işin enteresan tarafı kanamam lekelenmem yok ve doktorum 12.gün yinede yap dedi ihtimal ne anlamadım..belirti olmadan nasıl gider

Belki gec yerlesmistir belki ins hamilesindir cnm hadi ins haber bekliyorum senden

ayyy ne kadar heyacanlı o aşamaya bi gelirmiyim ki
git gide günler uzuyo sanki hadi inşşş herşey güzel gider
RABBİM yardımcın olsun inş
çokgu gitmiş azı kalmış
MAŞALLAH

Merhaba hayırlı geceler arkadaşlar benim 14 mart transfer tarihim dondurulmuş embriyo ile transfer 22 mart gebelik testi tarihim ve sonucum 21.6 yarın bir daha kan vericem bize biraz düşük gibi geldi birde sizlere sormak istedim sizce nasıl düşük mü degerim allahım hayırlısıysa ne olur bebeğim benimle kalsın

kızlar benimde bügün 11.gün ve kan değerim 4.2 sanırım olmadı.bu değer yükselir miki

Merhaba arkadaşım benimde pazar negatif sonucumu almama rağmen ne bir lekelenmem nede kanamam olmadı. Banada perşembe günü testi tekrarla dediler. Ama ihtimal olduğundan değil bence çünkü değerim çok düşüktü. İlaçlar biraz geciktiriyor dedi hemşire. Ben pazar akşamdan beri kullanmıyorum ilaçları.

Erken yaptırdığın için düşük çıkmış bugün katlıyacaktır gönlünü ferah tut sıkıntı yok hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Benimdr ne lekelenme nede kanamam oldu ama benimde negatif ilaçları negatif sonuç alınca dr bırak dedi adet olmadım bgun 4 gün

Benimdr ne lekelenme nede kanamam oldu ama benimde negatif ilaçları negatif sonuç alınca dr bırak dedi adet olmadım bgun 4 gün
Aynen canım benimde 4. günüm. bende ilaçları bıraktım. Birde hiç karın ağrısı ya da kasık ağrısı yok bende. Testten önce sürekli ağrılarım oluyordu. Şimdi ise hiç ağrı kalmadı.

Selam kizlar benim gece cuma yumurtalarim toplandi ama transveri adetden sonra yapicakmisiz 29 yumurtam oldu 18 i dollendi ve 9 tane donduruldu surec nasil olcak meraktayim bian once tranver olmak istiyorum

Erken yaptırdığın için düşük çıkmış bugün katlıyacaktır gönlünü ferah tut sıkıntı yok hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Destegin icin tsk ederim canım ama değer düştü 11.5 e sanırım kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm yine ve 2. Kez aynı şeyi yaşıyorum ilk önce pozitif sonra negatif ama napiyim kismet değilmiş demekki

İyim arkadaşım sen naaılsın gün yaklaştıkça heycan artıyor galiba hayırlısıyla inş iyi hbrlerinide alırız
ALLAH iyilik versin bacın topladın dimi kendini * ?
RABBİM inş kendiliginden oldurur hamile kalırsın hep beraber seviniriz inş
canım şimdi geldim merkezden catltma ignesi verildi c.tesi yum toplanackmış
ama dr ne iyi ne kötü diyebiliriz dedi
transverde yapa bilirim dedi yani yum
toplanack dondurulack diger ay transver olackmış bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi
hemşire dediki hiç üzülme diger ay yapılırsa daha iyi tutma olasıgı ......%45 dedi
senin düşüncen ne ?? bu gün kan aldlr arıyacklar son igneler için
off off YARABBİM hepimize YARDIMMMM ETTTT

canım arkadaki sayfayı okudum bişi diyememiştim RABBİM sabır versin
benm degerim 31.47 di degerim düştü 21.6 sonra dr kimyasal dedi
seninkini okuyunca RABBİM inş yükselir demiştim
ama bu sayfaya geldim bu yazını gördüm çok üzüldüm
şunuda söyleyim
kimyasalın arkasından hemn hamile kaln arklarım var
inş sende onların arasına girer sin
sakın moralini bozma moral cok önmli
RABBİM yüzünü güldürsün inş

Bende cumartesi 9 randevu aldım hastalandım bugün bakalım arkadaşım bidahaki ay beraber inş hamiş haberleri paylaşırız geç olsun güç olmasın bu ay dinlen yumurta toplamadan sonra bidahaki ay bomba gibi gelicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…