Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Senin hoca mehmet miydi.neyse dondurmayı tercih ediyorlar. Seninkini niye donduruyorlar söyledilermi?bana progesteron hormonu biraz yüksek demişti.seninde mi aynı
evt canım mehmt hoca
yarın kontrolum var
dün 5 yum toplndı az geldi bna
yarın belli olack trans ver belki senin gibi öteki ay
bndede rahim inceligi cıktı
7.8 cıktı
nasip canım

Hala 7.8 mi canım ayrıca 5 az bir rakam değil rabbim istedikten sonra yoktan var eder:))
ALLAH rızası için cvp verin nolurrrrrrrrrr ölcemmmm
heyacan bastııı
şimdi laborotovardn aradılar 5 yum toplnmıştı
3 tutmuşş bunları kaybetme olanagım varmııı
yarın dr bida bakacak en son hala 7.8 en az 8 olması gerekimuş
RABBİM çokkkkkkkkkk büyük
bacımmmmmmmmmm

Merhaba arkadaşlar siz hangi hastanesesiniz. Benimle aynı olan var mı acaba Başkent Adanadayım. Bülent Bey in hastasıyım. Uzun protokol yeni başlıyor benim heyecanım. Buyume hormonu kullanıyorum. Regl olmayı bekliyorum şimdi.

mrb hg bacım aramıza
benmde uzundu şükür dün yumlar toplaNDI 5 yum toplanmıştı biraz önce aradılar
3 ü tutmuş çok şükür hamd olsun RABBİME
ben ank novarta gidiyorum canım RABBİM inş emeginin duanın karşılıgını lütfeder inş

bacım Allah 3 nede can versin inş transferden sonrada sımmmmsıkı tutunsun takılma böyle şeylere 3 yinede iyi adet hamdolsunki bunada şükür ben ilk transferimde çok senin gibi düşündüm 2. Transferimde kendime uğraş bulucam takma kafana benim 22 toplandı 5 sadece A kalitede döllendi hepsi 5. Gün embriosu ben ilk duyunca dedim 21 den nasıl 5 düştü moralmen çöktüm dr dediki biz en iyi kalite olanları seçiyoruz hepsini inceliyoruz seninde öyle

Arkadaşım Hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun uzun emeği çok acısıyla tatlısıyla bir yola giriyorsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın İlaç ne kullanıyorsun

evt canım mehmt hoca
yarın kontrolum var
dün 5 yum toplndı az geldi bna
yarın belli olack trans ver belki senin gibi öteki ay
bndede rahim inceligi cıktı
7.8 cıktı
nasip canım
Merhaba canım.hayırlısı olur inşallah.benden 33 tane toplandı.ne oldu? Maksat yumoşların iyi olması.sağlıklı olması.hoca ne dedi konuştunmu? Ben çıkınca konuşmuştuk.hoca gerçi hep olumlu konuşuyor. Hoca bana güven veriyor.diğer yaptırdığım yerlerde hiç böyle güven duymamıştım.inşallah tez zamanda Rabbim yüzümüzü güldürsün.

aminn inş bacım inşş
hepimiz cırpınıyoruz kurban oldugum görüyüo
RABBİM hepimize yardım etsin inş
hmm dediklerini defalarca okudum
bizler drlardn iyimi bilcez
bakalım yarın ne olacak hayrlısı inş
bu arada eşime kür yapmıştım seninde aklında olsun canım
aynen dedigin gibi hoca bnada çok olumlu konuştu işte yarın daha net konuşacak nasip bi gideyimde
amin canım amin RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN inş

slm hanımlar.Rabbim hepinizi yavrularına kavuşturur inşallah.benim 2011 doğumlu bi kızım var.Allahıma çok şükür.şimdi birtane daha istiyoruz nasipse ama fiyatlar nasıl ilkinde devlet desteğiyle olmuştu.ankarada hem klinik hem fiyatlar bilgisi olan varsa yazabilirmi

Amin.senin de donduracakmı yoksa daha belli değilmi?bir yüzyüze görüşemedik.insan dertleşince rahatlıyor.

as canım hg AMİNN inş
RABBİM kızına hayırlı bahtlar yazsın inş
ömürlü olsun
canım
bnde ankdayım novarta gidiyorum mehmt beyin hastasıyım
raporsuz 5750 oldu fiyatlar en fazla 2 de ilaçlar tutu
1750 histerskopi ben bukadarın ı biliyorum canım

Merhaba canım.senin ilki doğal mı?evet ank.novaart öneririm.hocalar çok iyi.fiyat 5750

Amin.senin de donduracakmı yoksa daha belli değilmi?bir yüzyüze görüşemedik.insan dertleşince rahatlıyor.
tm belli degil canım yarın belli olacak dr ne diyecek bakalım
evt yaa bir türlü görüşmek kısmet olmadı belkide yan yana oturduk
canım sen anknın nersindesin ben k.ören

tm belli degil canım yarın belli olacak dr ne diyecek bakalım
evt yaa bir türlü görüşmek kısmet olmadı belkide yan yana oturduk
canım sen anknın nersindesin ben k.ören
Bende y.mahalle.orda herkes kocasıyla oturduğu için bir rahat konşamıyor.geçen kocasız gelen iki kişi vardı onlarla biraz konuştuk.

Arkadaşım hoşgeldin hakkında hayırlısı Rabbim inş nasip eder ilkidemi tüp bebekdi? Devlette yaptıysan raporlusundur onu yeniden tahlil ve muayne ile yenilete biliyorsun diye biliyorum

Ayyy ne güzel. Hadi hayırlı olsun devamı da gelsin inşallah. Bakalım benim neler olacak. Olacağı varsa oluyorlar işte. Kim engel olabilir dimi. Sevgil
Arkadaşım Hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun uzun emeği çok acısıyla tatlısıyla bir yola giriyorsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın İlaç ne kullanıyorsun
İlaç olarak

Çok telekkür ederim. Senin de emeklerin boşa gitmex inşallah. İlaç olarak adeti düzenlemek için gyno-progynova kullandım. O bitti. Adetin 21. Günü genotropin büyğme hormonunu gün aşırı kullanıcam. Adet olunca hergün kullanıcam. Böyle.

Bende y.mahalle.orda herkes kocasıyla oturduğu için bir rahat konşamıyor.geçen kocasız gelen iki kişi vardı onlarla biraz konuştuk.
dogru söylüyorsun canım bnide eşim götürdü hep raht olamıyorum

Arkadaşım hoşgeldin hakkında hayırlısı Rabbim inş nasip eder ilkidemi tüp bebekdi? Devlette yaptıysan raporlusundur onu yeniden tahlil ve muayne ile yenilete biliyorsun diye biliyorum
canım arkdşn 1 kızı varmış çoçugu olana rapor verilmiyo
benim ilk eşimden ççoçugum var
2. eşimin hiç evlenmemiş
yinede rapor vermediler

ALLAH razı olsun bacım aminn aminn
hepimizin yüzü güler inş burda bebişlerimizi konuşuruz inşş
RABBİM çokkkkkkkkkkkkkkk büyük inş dualarımızı duyar ELLERİMİZİ boş cevirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…