Amin canım hepimizin inşallah evet dediğin doğru ama benim sorunum eşte olduğu için o ihtimal bizim için epey düşük bi ihtimal rabbim böyle uygun gördü demekki elden gelen bisey yok malesef desteğin icin çok tsk ederimALLAH iyil
canım arkadaki sayfayı okudum bişi diyememiştim RABBİM sabır versin
benm degerim 31.47 di degerim düştü 21.6 sonra dr kimyasal dedi
seninkini okuyunca RABBİM inş yükselir demiştim
ama bu sayfaya geldim bu yazını gördüm çok üzüldüm
şunuda söyleyim
kimyasalın arkasından hemn hamile kaln arklarım var
inş sende onların arasına girer sin
sakın moralini bozma moral cok önmli
RABBİM yüzünü güldürsün inş
aminn canım inşBende cumartesi 9 randevu aldım hastalandım bugün bakalım arkadaşım bidahaki ay beraber inş hamiş haberleri paylaşırız geç olsun güç olmasın bu ay dinlen yumurta toplamadan sonra bidahaki ay bomba gibi gelicez
Amin canım hepimizin inşallah evet dediğin doğru ama benim sorunum eşte olduğu için o ihtimal bizim için epey düşük bi ihtimal rabbim böyle uygun gördü demekki elden gelen bisey yok malesef desteğin icin çok tsk ederim[/QUOT
rica ederim canım hepimizin derdi aynı bebek
canım egerki sıkıntı eşindeyse keciboynuzu kürü çok iyi
ben eşime iciriyorum bide cakşir bnları icir eşine çok faydası var intrntte araştr
Hayırlısı olsun birtanem rabbim gönlüne göre versin nasibimiz neyse onu yaşıyoruzDestegin icin tsk ederim canım ama değer düştü 11.5 e sanırım kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm yine ve 2. Kez aynı şeyi yaşıyorum ilk önce pozitif sonra negatif ama napiyim kismet değilmiş demekki
Merhaba canım.mesajını yeni gördüm.bugün bende merkeze geldim.bilseydim dikkat ederdim.9 da ordaydım. Hocayla konuşmaya geldim.1 tane embriyo dondurulmuş.diğerleri sağlıksız olduğu için imha edeceklerdir. Aman ne bilim kafam çok karışık. Sen ne durumdasın?seninde mi dondurulucak.ALLAH iyilik versin bacın topladın dimi kendini * ?
RABBİM inş kendiliginden oldurur hamile kalırsın hep beraber seviniriz inş
canım şimdi geldim merkezden catltma ignesi verildi c.tesi yum toplanackmış
ama dr ne iyi ne kötü diyebiliriz dedi
transverde yapa bilirim dedi yani yum
toplanack dondurulack diger ay transver olackmış bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi
hemşire dediki hiç üzülme diger ay yapılırsa daha iyi tutma olasıgı ......%45 dedi
senin düşüncen ne ?? bu gün kan aldlr arıyacklar son igneler için
off off YARABBİM hepimize YARDIMMMM ETTTT
canım arkadaki sayfayı okudum bişi diyememiştim RABBİM sabır versin
benm degerim 31.47 di degerim düştü 21.6 sonra dr kimyasal dedi
seninkini okuyunca RABBİM inş yükselir demiştim
ama bu sayfaya geldim bu yazını gördüm çok üzüldüm
şunuda söyleyim
kimyasalın arkasından hemn hamile kaln arklarım var
inş sende onların arasına girer sin
sakın moralini bozma moral cok önmli
RABBİM yüzünü güldürsün inş
Evet kaç tane var keseler oluşmuşmu dış gebelikmi falan diyr bakıyorlar senin nasıl geçiyo ağrın sıxın şişliğin varmı?
CANIM bende dün gece catltma ignesi vuruldum c.tesi yum toplanackMerhaba canım.mesajını yeni gördüm.bugün bende merkeze geldim.bilseydim dikkat ederdim.9 da ordaydım. Hocayla konuşmaya geldim.1 tane embriyo dondurulmuş.diğerleri sağlıksız olduğu için imha edeceklerdir. Aman ne bilim kafam çok karışık. Sen ne durumdasın?seninde mi dondurulucak.
Kızlar bitürlü sevinemiyorum
10. Gun 54.4
12.gun 77.7
14. Gun 111.3 şöyle yuksek degerler görebilecekmiyim hamilemiyim degilmiyim bosuna umutlanmayımmı?
Iyi yükselmiş dedi testi pazartesi tekrarlayalım ben umutluyum dedi.Selam canım, değerin yükseliyor olması iyi. Evet belki iki katı değil ama düşmüyor da böyle olup bir anda fırlayan da olabiliyor. İlk değer de çok düşük olmadığı için umudunu kaybetme. 2 günde bir takip etmeye devam et. İnşallah hayırlısıyla bir anda fırlayacaktır. ilkinde %42 ikincide %44 artmış. İnşallah gittikçe de artacak. Hayırlısı olsun canım doktorunla konuştun mu ne dedi?
Umutlan birtanem olurmu öyle şey yavaş gelişen bir embriyo olabilir o yüzden hızlı yükselmez hamilesin işte ötesi varmı:))Kızlar bitürlü sevinemiyorum
10. Gun 54.4
12.gun 77.7
14. Gun 111.3 şöyle yuksek degerler görebilecekmiyim hamilemiyim degilmiyim bosuna umutlanmayımmı?
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Senin hoca mehmet miydi.neyse dondurmayı tercih ediyorlar. Seninkini niye donduruyorlar söyledilermi?bana progesteron hormonu biraz yüksek demişti.seninde mi aynıCANIM bende dün gece catltma ignesi vuruldum c.tesi yum toplanack
galiba benimkilerde dondurulackmış dr öle söyledi
yumları topladıktn sonra daha net anlaşılır dedi
bilmiyorum yaa
1 tane embriyo buna şükür diyelim canım
ya oda olmasaydı bakalım benm ne olacak dr ne iyi ne kötü dedi
İnşallah canım.Umutlan birtanem olurmu öyle şey yavaş gelişen bir embriyo olabilir o yüzden hızlı yükselmez hamilesin işte ötesi varmı:))
Prolaktin hormonu yüksekse ilaç başlanıp düştükten sonra transfer yapıyorlar bir tanıdığım 3 ay tedavi oldu Benimde sınırdı yinede hap kullandım.Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Senin hoca mehmet miydi.neyse dondurmayı tercih ediyorlar. Seninkini niye donduruyorlar söyledilermi?bana progesteron hormonu biraz yüksek demişti.seninde mi aynı
Iyi yükselmiş dedi testi pazartesi tekrarlayalım ben umutluyum dedi.
Selam kizlar benim gece cuma yumurtalarim toplandi ama transveri adetden sonra yapicakmisiz 29 yumurtam oldu 18 i dollendi ve 9 tane donduruldu surec nasil olcak meraktayim bian once tranver olmak istiyorum
Selam kızlar ne durumdasınız aşama kaydeden tedavisi devam eden sonuç bekleyen ve hamile kalanlar:)) nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır...bende işten çıktım evime gidiyorum tek hayalim yatıp uzanmak:))ptesi kısmetse usg giricem bakalım hayırlısı dualarım sizinle sizde benden eksik etmeyin öpüyorum
Aynı sorun bende de var maalesef su bile içsem patlıyacak gibi oluyorum progesteron hormonu yükseldikçe bu sorun ortaya çıkıyormuş sanırım çözüm soda :)) onun dışında yoğun çalışıyorum koşturmacaSelam, ben de çarşamba günü usg ye giricem, şişkinlik dışında hiçbir sorunum yok. Midemden başlayan bir şişkinliğim var anlamlandıramadım. Bu arada üzerine bir de grip patlattım :) takılıyorum oyle.. Senin Nasıl gidiyor...
Arkadaşım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versinSelam kızlar ne durumdasınız aşama kaydeden tedavisi devam eden sonuç bekleyen ve hamile kalanlar:)) nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır...bende işten çıktım evime gidiyorum tek hayalim yatıp uzanmak:))ptesi kısmetse usg giricem bakalım hayırlısı dualarım sizinle sizde benden eksik etmeyin öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?