Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canım hepimizin inşallah evet dediğin doğru ama benim sorunum eşte olduğu için o ihtimal bizim için epey düşük bi ihtimal rabbim böyle uygun gördü demekki elden gelen bisey yok malesef desteğin icin çok tsk ederim

Hayırlısı olsun birtanem rabbim gönlüne göre versin nasibimiz neyse onu yaşıyoruz

Merhaba canım.mesajını yeni gördüm.bugün bende merkeze geldim.bilseydim dikkat ederdim.9 da ordaydım. Hocayla konuşmaya geldim.1 tane embriyo dondurulmuş.diğerleri sağlıksız olduğu için imha edeceklerdir. Aman ne bilim kafam çok karışık. Sen ne durumdasın?seninde mi dondurulucak.

Evet kaç tane var keseler oluşmuşmu dış gebelikmi falan diyr bakıyorlar senin nasıl geçiyo ağrın sıxın şişliğin varmı?

Benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, akşam özellikle servisten eve biraz yürüyorum sonra ağrı oluyor.. bir de crinone jel sonrası biraz ağrı giriyor kasığıma.. onun dışında birşey yok çok şükür.. ama halsiz hissediyorum akşam da erkenden uyuyakalıyorum :)))

CANIM bende dün gece catltma ignesi vuruldum c.tesi yum toplanack
galiba benimkilerde dondurulackmış dr öle söyledi
yumları topladıktn sonra daha net anlaşılır dedi
bilmiyorum yaa

1 tane embriyo buna şükür diyelim canım
ya oda olmasaydı bakalım benm ne olacak dr ne iyi ne kötü dedi

Kızlar bitürlü sevinemiyorum
10. Gun 54.4
12.gun 77.7
14. Gun 111.3 şöyle yuksek degerler görebilecekmiyim hamilemiyim degilmiyim bosuna umutlanmayımmı?

10. Gun 54.4
12.gun 77.7
14. Gun 111.3 şöyle yuksek degerler görebilecekmiyim hamilemiyim degilmiyim bosuna umutlanmayımmı?

Selam canım, değerin yükseliyor olması iyi. Evet belki iki katı değil ama düşmüyor da böyle olup bir anda fırlayan da olabiliyor. İlk değer de çok düşük olmadığı için umudunu kaybetme. 2 günde bir takip etmeye devam et. İnşallah hayırlısıyla bir anda fırlayacaktır. ilkinde %42 ikincide %44 artmış. İnşallah gittikçe de artacak. Hayırlısı olsun canım doktorunla konuştun mu ne dedi?

Iyi yükselmiş dedi testi pazartesi tekrarlayalım ben umutluyum dedi.

10. Gun 54.4
12.gun 77.7
Umutlan birtanem olurmu öyle şey yavaş gelişen bir embriyo olabilir o yüzden hızlı yükselmez hamilesin işte ötesi varmı:))

Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Senin hoca mehmet miydi.neyse dondurmayı tercih ediyorlar. Seninkini niye donduruyorlar söyledilermi?bana progesteron hormonu biraz yüksek demişti.seninde mi aynı

Merhaba canım hayırlısı olur inşallah. Senin hoca mehmet miydi.neyse dondurmayı tercih ediyorlar. Seninkini niye donduruyorlar söyledilermi?bana progesteron hormonu biraz yüksek demişti.seninde mi aynı
Prolaktin hormonu yüksekse ilaç başlanıp düştükten sonra transfer yapıyorlar bir tanıdığım 3 ay tedavi oldu Benimde sınırdı yinede hap kullandım.

Iyi yükselmiş dedi testi pazartesi tekrarlayalım ben umutluyum dedi.

Sen de umudunu kaybetme ve moralini bozma sakın.. Su anda negatif bişey yok, olduğu zaman üzülürsün öyle düşün şimdi hep iyi düşünelim iyi olsun.. biraz da kafanı dağıtmaya çalış sürekli onu dusunmemeye biliyorum çok zor ama koşullar normal olduğunda daha kolay yükseliyor.. benim icime seninle ilgili iyi şeyler doğuyor.. mücadeleci bir velet var içinde bak tüm şartları zorluyor seninle kalmak için... Inşallah hayırlısıyla çok güzel sonuçlar göreceksin..ben inanıyorum ))

Selam kizlar benim gece cuma yumurtalarim toplandi ama transveri adetden sonra yapicakmisiz 29 yumurtam oldu 18 i dollendi ve 9 tane donduruldu surec nasil olcak meraktayim bian once tranver olmak istiyorum

Selam canım, maşallah rakamlar çok iyi.. bu ay mi olacak transfer sanki bir sonraki aya bırakırlar gibi geliyor bana..

Selam kızlar ne durumdasınız aşama kaydeden tedavisi devam eden sonuç bekleyen ve hamile kalanlar:)) nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır...bende işten çıktım evime gidiyorum tek hayalim yatıp uzanmak:))ptesi kısmetse usg giricem bakalım hayırlısı dualarım sizinle sizde benden eksik etmeyin öpüyorum

Selam, ben de çarşamba günü usg ye giricem, şişkinlik dışında hiçbir sorunum yok. Midemden başlayan bir şişkinliğim var anlamlandıramadım. Bu arada üzerine bir de grip patlattım :) takılıyorum oyle.. Senin Nasıl gidiyor...

Aynı sorun bende de var maalesef su bile içsem patlıyacak gibi oluyorum progesteron hormonu yükseldikçe bu sorun ortaya çıkıyormuş sanırım çözüm soda :)) onun dışında yoğun çalışıyorum koşturmaca

Arkadaşım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin Bebişlerinle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…