- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
Kesinlikle birtanem çok sevindim gözün aydın hadi hayırlısı dualarımdasınızALLAH rızası için cvp verin nolurrrrrrrrrr ölcemmmm
heyacan bastııı
şimdi laborotovardn aradılar 5 yum toplnmıştı
3 tutmuşş bunları kaybetme olanagım varmııı
yarın dr bida bakacak en son hala 7.8 en az 8 olması gerekimuş
RABBİM çokkkkkkkkkk büyük
bacımmmmmmmmmm
İlki tüp bebekmi kızınAyyy ne güzel. Hadi hayırlı olsun devamı da gelsin inşallah. Bakalım benim neler olacak. Olacağı varsa oluyorlar işte. Kim engel olabilir dimi. Sevgil
İlaç olarak
Çok telekkür ederim. Senin de emeklerin boşa gitmex inşallah. İlaç olarak adeti düzenlemek için gyno-progynova kullandım. O bitti. Adetin 21. Günü genotropin büyğme hormonunu gün aşırı kullanıcam. Adet olunca hergün kullanıcam. Böyle.
İlki tüp bebekmi kızın
canım benim hatlarım karıştıYa ben tam anlayamadı
Benim ilk tüp bebeğim. Daha önce hiç bir tedavi görmedim. Direk tüple başladık. Hiç çocugum yok.
Tatlım yarın testi tekrar yaptırıcam inşallah bu sefer güzel bir yükseliş olur. Senin nasıl gidiyo.Aylissss ne durumdasın canım sesin çıkmıyo
Kızlar Merhaba aranizda bebisleri tutanda var tutmayanda inşallah hepimznki tutar bizde transferimizi olduk buluştuk 2 embrymz yerlstrldi inşallah bizimledir buyuyorlardir tahlil Tarihimiz 4 nisan ama ben nasıl sabretcm bilemyrm çok şükür kabızlık falan cekmedim sadece çok erken uyanyrm ilk transferden geldiğim gün corbanin kokusunda tiksindim onun dışında bişeyler yok yatyrm dinlenyrm sizler neler yapiyrsnz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün akıllı vatana millete hayırlı olcak evlatlar nasip etsin tasiyabilcemiz kadar bakablcemz kadar evlatlar nasip etsin inşallah
Selam kızlar ne durumdasınız aşama kaydeden tedavisi devam eden sonuç bekleyen ve hamile kalanlar:)) nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır...bende işten çıktım evime gidiyorum tek hayalim yatıp uzanmak:))ptesi kısmetse usg giricem bakalım hayırlısı dualarım sizinle sizde benden eksik etmeyin öpüyorum
ALLAH rızası için cvp verin nolurrrrrrrrrr ölcemmmm
heyacan bastııı
şimdi laborotovardn aradılar 5 yum toplnmıştı
3 tutmuşş bunları kaybetme olanagım varmııı
yarın dr bida bakacak en son hala 7.8 en az 8 olması gerekimuş
RABBİM çokkkkkkkkkk büyük
bacımmmmmmmmmm
Bugun transferimin 6.gunu ve kanda tahlil yaptirdim 90 cikti,insaAllah boyle devam eder,cok mutluyum,rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
:)ben tecrubeliyim cnm,bu 3. İnsaAllah son olur.tek olsun benim olsun,ikiz zor hemde cok((
Canim 28 yasindayim ilk tup deneme 2 embriyo konuldu kimyasal oldu 8.gun yerlesme kanamasi oldu test yaptim 260 cikti ama deger katlanmadi dusuk yaptim.
2 ay sonra 3 adet kondu 3 de tuttu,3 ay 3 uz tasidim,3.ayimda saglik yuzunden birini karnimda sonlandirdik malesef,ikizlerle 6.ayima girdigimde suyum geldi erken dogum yaptim kaybettim...
7 ay sonra 3.yaptim 6.gun degerim 90,insaAllah bunu kucagima alicam rabbimin izniyle:) aminnnnn
Allah razı olsun canım darısı inşallah sizin başınıza sağlıklı sıhhatli decapeptyl tedavi öncesi hormonlarını kontrol altına alabilmek için canım bende olmuştumDualarimiz sizinle cnm rabbim hayirla sonuclandirsin kucagina almayi nasip etsin ben beklemedeyim 5 embriyo dondurduk 3 tup olarak ilac takvimi verildi bana transfer gunu 27 nisan o gune kadar ilaclar kullanicam bugun decapeptyl yaptirdim bu igne neden yapildi hala anlamis degilim oyle geciyo iste sabirli olmaya calisiyorum
İnşallah canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum çok şükür benimde şimdilik bir sıkıntı yok inşallahta olmaz:))Tatlım yarın testi tekrar yaptırıcam inşallah bu sefer güzel bir yükseliş olur. Senin nasıl gidiyo.
Ay canım benim yaa Rabbim sana çok büyük güç vermiş hersey gönlünce olsun insallahhhhhhhhh bu kez hersey çok güzel olur gönlüne göre olurCanim 28 yasindayim ilk tup deneme 2 embriyo konuldu kimyasal oldu 8.gun yerlesme kanamasi oldu test yaptim 260 cikti ama deger katlanmadi dusuk yaptim.
2 ay sonra 3 adet kondu 3 de tuttu,3 ay 3 uz tasidim,3.ayimda saglik yuzunden birini karnimda sonlandirdik malesef,ikizlerle 6.ayima girdigimde suyum geldi erken dogum yaptim kaybettim...
7 ay sonra 3.yaptim 6.gun degerim 90,insaAllah bunu kucagima alicam rabbimin izniyle:) aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?