Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle birtanem çok sevindim gözün aydın hadi hayırlısı dualarımdasınız

İlki tüp bebekmi kızın

Yok bu ay degil galiba suan progesteron kullaniyorum bugun son gunum adetin 2. Gunu muayneye gidicem bakalim ozaman belli olucak

Kızlar Merhaba aranizda bebisleri tutanda var tutmayanda inşallah hepimznki tutar bizde transferimizi olduk buluştuk 2 embrymz yerlstrldi inşallah bizimledir buyuyorlardir tahlil Tarihimiz 4 nisan ama ben nasıl sabretcm bilemyrm çok şükür kabızlık falan cekmedim sadece çok erken uyanyrm ilk transferden geldiğim gün corbanin kokusunda tiksindim onun dışında bişeyler yok yatyrm dinlenyrm sizler neler yapiyrsnz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün akıllı vatana millete hayırlı olcak evlatlar nasip etsin tasiyabilcemiz kadar bakablcemz kadar evlatlar nasip etsin inşallah

Aminn hayirlisi olur ins tedavin hayirli olsun ins pozitif sonuc alirsin

Dualarimiz sizinle cnm rabbim hayirla sonuclandirsin kucagina almayi nasip etsin ben beklemedeyim 5 embriyo dondurduk 3 tup olarak ilac takvimi verildi bana transfer gunu 27 nisan o gune kadar ilaclar kullanicam bugun decapeptyl yaptirdim bu igne neden yapildi hala anlamis degilim oyle geciyo iste sabirli olmaya calisiyorum

Cnm onada sukur tek yumurtasi dollenen ve onla hamile kalan bile var 3 az degil rabbim ol dedimi olmayacak huc bisi yoktur rabbim kendi katindan hazinesinden sanada diger arkadaslarada bu yolda olan herkese ve banada nasip etsin ins bende sabirla bekliyorum transfee gununu bugun decapeptyl igne vuruldum ilk defa kullandim bi igneyi ilk ve son oldu ins acitti ya vurulan bolge hala aciyo dokunamiyorim gulemiuorum bile kasiliyor normalmidir acaba

Bugun transferimin 6.gunu ve kanda tahlil yaptirdim 90 cikti,insaAllah boyle devam eder,cok mutluyum,rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

Masallah hayirlisu olur ins ne guzel 6. Gundede belli oluyormuymus az bi sonuc degil ikiz dir belki ins :)

:)ben tecrubeliyim cnm,bu 3. İnsaAllah son olur.tek olsun benim olsun,ikiz zor hemde cok((

Ins son olur cnm bebegini kucagina alirsin yasadigin sıkıntilari unutursun o zaman digerlerindede erken test yaptinmi ve tek embriyomu transfer edildi

Canim 28 yasindayim ilk tup deneme 2 embriyo konuldu kimyasal oldu 8.gun yerlesme kanamasi oldu test yaptim 260 cikti ama deger katlanmadi dusuk yaptim.
2 ay sonra 3 adet kondu 3 de tuttu,3 ay 3 uz tasidim,3.ayimda saglik yuzunden birini karnimda sonlandirdik malesef,ikizlerle 6.ayima girdigimde suyum geldi erken dogum yaptim kaybettim...
7 ay sonra 3.yaptim 6.gun degerim 90,insaAllah bunu kucagima alicam rabbimin izniyle:) aminnnnn

Ayy cnm cok gecmis olsun ins dedigin gibi tek olsun senin olsun ins bu sefer sonuna kadar gider ve 9 ay sonra bebegini kucagina saglikla alirsin ins rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bende 28 yasindayim antalyada yasiyorum benim ilk denemem olucak embriyolarim donduruldu daha transfer yapilmadi bir ay sonra yapilacak bende heyecanla ve sabirla bekliyorum

Allah razı olsun canım darısı inşallah sizin başınıza sağlıklı sıhhatli decapeptyl tedavi öncesi hormonlarını kontrol altına alabilmek için canım bende olmuştum

Tatlım yarın testi tekrar yaptırıcam inşallah bu sefer güzel bir yükseliş olur. Senin nasıl gidiyo.
İnşallah canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum çok şükür benimde şimdilik bir sıkıntı yok inşallahta olmaz:))

Ay canım benim yaa Rabbim sana çok büyük güç vermiş hersey gönlünce olsun insallahhhhhhhhh bu kez hersey çok güzel olur gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…