Kalimero41 Günaydın canım, bugün usg vardı senin sonrasında hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorumm inşallah... :)
as canım hg AMİNN inş
RABBİM kızına hayırlı bahtlar yazsın inş
ömürlü olsun
canım
bnde ankdayım novarta gidiyorum mehmt beyin hastasıyım
raporsuz 5750 oldu fiyatlar en fazla 2 de ilaçlar tutu
1750 histerskopi ben bukadarın ı biliyorum canım
Teşekkür ederim kızlar benim ilk tup bebek zekai tahire gitmiştim.devlet hakkım bitti.bide benim eşimde problem azosperm eşim.onunda mikro tese olması lazım sanırım onunda ayrı ücreti vardır.buarada ikincide ilaçları da ödemiyor sanırım devlet.histereskopi falan ilkinde bakılmıştı yine bakılırmı bilmiyorumMerhaba canım.senin ilki doğal mı?evet ank.novaart öneririm.hocalar çok iyi.fiyat 5750
Arkadaşım hayırlı olsun Sımsıkıı tutunsunlar inş 4 nisana çok adapte olma zaman geçmiyor sonra Rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder iyi haberlerini bekliyoruzKızlar Merhaba aranizda bebisleri tutanda var tutmayanda inşallah hepimznki tutar bizde transferimizi olduk buluştuk 2 embrymz yerlstrldi inşallah bizimledir buyuyorlardir tahlil Tarihimiz 4 nisan ama ben nasıl sabretcm bilemyrm çok şükür kabızlık falan cekmedim sadece çok erken uyanyrm ilk transferden geldiğim gün corbanin kokusunda tiksindim onun dışında bişeyler yok yatyrm dinlenyrm sizler neler yapiyrsnz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün akıllı vatana millete hayırlı olcak evlatlar nasip etsin tasiyabilcemiz kadar bakablcemz kadar evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah iki 3 gündür çok güzel rüyalar görüyorum rabbim güzel haberler verdrr inşallah hepimizeArkadaşım hayırlı olsun Sımsıkıı tutunsunlar inş 4 nisana çok adapte olma zaman geçmiyor sonra Rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder iyi haberlerini bekliyoruz
mrb canım senindemi 2 embiriyo RABBİM ni yüzünü güldürür inş tutunmuştur sana yavruların hayırlı güzel haberlerin olsun inşKızlar Merhaba aranizda bebisleri tutanda var tutmayanda inşallah hepimznki tutar bizde transferimizi olduk buluştuk 2 embrymz yerlstrldi inşallah bizimledir buyuyorlardir tahlil Tarihimiz 4 nisan ama ben nasıl sabretcm bilemyrm çok şükür kabızlık falan cekmedim sadece çok erken uyanyrm ilk transferden geldiğim gün corbanin kokusunda tiksindim onun dışında bişeyler yok yatyrm dinlenyrm sizler neler yapiyrsnz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün akıllı vatana millete hayırlı olcak evlatlar nasip etsin tasiyabilcemiz kadar bakablcemz kadar evlatlar nasip etsin inşallah
oyy kıyamam bacıma inş bu cektiklerinin meyvesini alırsın bacım inşCnm onada sukur tek yumurtasi dollenen ve onla hamile kalan bile var 3 az degil rabbim ol dedimi olmayacak huc bisi yoktur rabbim kendi katindan hazinesinden sanada diger arkadaslarada bu yolda olan herkese ve banada nasip etsin ins bende sabirla bekliyorum transfee gununu bugun decapeptyl igne vuruldum ilk defa kullandim bi igneyi ilk ve son oldu ins acitti ya vurulan bolge hala aciyo dokunamiyorim gulemiuorum bile kasiliyor normalmidir acaba
gözün aydın bacım RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş MAŞALLAH iyi cıkmış sonuçunBugun transferimin 6.gunu ve kanda tahlil yaptirdim 90 cikti,insaAllah boyle devam eder,cok mutluyum,rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
mrb canım senindemi 2 embiriyo RABBİM ni yüzünü güldürür inş tutunmuştur sana yavruların hayırlı güzel haberlerin olsun inş
Evet canım 2 embryo transfer edildi ben inanıyorum ki iki bebisimde benimle allahın izniyle hepimizin bebisleri bizimle olur insallah
Cuma günü 111 di bugün 321 olmuş ilk kez sevinebildim oluyomu neaylis80 Selam canım senin test bugündü dimi? Sonucunu yaz bekliyorum inşallah hayırlısıyla çok güzel bir artış olmuştur..
MAŞALLAH gözün aydın bacın darısı bizim başımıza olsun inşCuma günü 111 di bugün 321 olmuş ilk kez sevinebildim oluyomu ne
İnşallah bişey olmaz kötü düşünme hep gülümse inan ben hiç birşey düşünmeden gittm sende düşünme dua ile inşallah hersey güzel olurcanım benm transverim yarın
evt iki tane konack tabi bişi olmazsa çok korkuyorum
slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
biliyosunuz 5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
Cuma günü 111 di bugün 321 olmuş ilk kez sevinebildim oluyomu ne
aminnn balım amin inşşİnşallah bişey olmaz kötü düşünme hep gülümse inan ben hiç birşey düşünmeden gittm sende düşünme dua ile inşallah hersey güzel olur
laynnnnnn beni aglttın yaa sennCnm uzulme stres yapma ins caninda rahminde rabbimin rahman ve rahim olan isminin tecellisiyle can bulsun her ikiside sana simsiki tutunsun ins saglikli bi sekilde kucaginada almayi nasip etsin mevlam dualrimiz seninle
özel mesajına bakarmısın canımOluyo oluyo cnm sevin mutlu ol tadini cikar cok hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikla sonuclandirsin ins evlatlarini kucagina alirsin
Kalimero41 Günaydın canım, bugün usg vardı senin sonrasında hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorumm inşallah... :)
Kızlar geç girdim usg ye anca işten çıktım çok şükür herşey yolunda 2 tane minicik kese gözüktüEvet Kalimero bugün sendeyiz :) güzel haberler bekliyoruz...
Kızlar geç girdim usg ye anca işten çıktım çok şükür herşey yolunda 2 tane minicik kese gözüktüumarım herşey yolunda gider rabbim isteyen herkeze hayırlısını nasip kısmet etsin dualarınızı eksik etmeyin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?