Bnm o kadar şiddetli ağrı olmyrda wc çok ckyrm o da suyu çok tukwtyrm o yüzden belki bide bugün rahmimde baskı hissdyrm fitili yerlstrrkn çok zorlnyrm yan yatinca ağrı oluyr bakalım hayırlısı olur inşallahCanım transferin 3. Ve 5. Günü çok ağrım oldu belim karnım koptu ama göğüslerde bişey yoktu sonra 7. Gün aynısı bu şekilde aralıklı devam etti birde sık idrara çıktım saat başı diyebilirim:))
Amin inşallah allah razı olsun 15 gün sonra kısmetse tekrar gidicem bakalım inşallah herşey yolunda gider
Blastokist transfer nasıl anlmdm cnm senin bebegnde hayırlı olsun inşallah kalp atsnda duyarsnz sağlıkla kucagnza alirsnz arkdsmEğer blastokist transferi ise çıkma ihtimali var. Ben transferin 6. Günü test yaptığımda öğrendim, değerim 23 çıkmıştı. Ancak bende Kalimero'dan farklı olarak hiç bir belirti olmadı. Ne ağrı ne idrar ne bulantı.
Blastokist transfer nasıl anlmdm cnm senin bebegnde hayırlı olsun inşallah kalp atsnda duyarsnz sağlıkla kucagnza alirsnz arkdsm
3gun transferi ben 5 gün zannedyrdm dondurulmuş embrydan transfer yapıldıYani 5. Gün transferi ise kanda çıkma ihtimali var. Teşekkür ederim bu arada...
Amin birtanem allah razı olsun hayırlısı inşallah daha güzelleri sizin olsunCok mutku oldum Allah kalp atisininduymani nasip etsin kucagina almani nasip etsi saglikla insllah canim.
Evet canım ctesi alttan bakarız gözükür yada ptesi karnından demişti ben beklemeyi tercih ettim:))Bu arada sormayı unuttum, usg karından mı yapıldı?
Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah. Senin 2 embriyo. Benim 1 tane .oda ne olacağı belli değil. Bakalım yarın bana ne diyecek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Sen benden sonra başladın ama sen sona yaklaştın.slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
biliyosunuz 5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah. Senin 2 embriyo. Benim 1 tane .oda ne olacağı belli değil. Bakalım yarın bana ne diyecek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Sen benden sonra başladın ama sen sona yaklaştın.slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
biliyosunuz 5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
Hayırlı olsun canımCuma günü 111 di bugün 321 olmuş ilk kez sevinebildim oluyomu ne
Evet canım ctesi alttan bakarız gözükür yada ptesi karnından demişti ben beklemeyi tercih ettim:))
Evet birtanem daha sağlıklı diye düşünüyorum zaten yeterince jel sıkıyoruz bide o olmasın:))darısı sizin başınıza inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bir sürü bir sürü bebekKarından görüntülemeye terfi ettin yani :) çok sevindim. Darısı başımıza
Yaa cok sevindim. Iki minişide hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı başıma bu arada.Kızlar geç girdim usg ye anca işten çıktım çok şükür herşey yolunda 2 tane minicik kese gözüktüumarım herşey yolunda gider rabbim isteyen herkeze hayırlısını nasip kısmet etsin dualarınızı eksik etmeyin:))
inş canım inş hepimizin yüzü gülerMerhaba canım hayırlısıyla olur inşallah. Senin 2 embriyo. Benim 1 tane .oda ne olacağı belli değil. Bakalım yarın bana ne diyecek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Sen benden sonra başladın ama sen sona yaklaştın.
Amin inşallah birtanem çifter çifter alırsın inşallahYaa cok sevindim. Iki minişide hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı başıma bu arada.
6 gündeyim canimKaçıncı gündesin bugün ?
Yatmana gerek yokki ağır kaldırma yukarı doğru uzanma yeter. Eşinde izinliyse çık gez temiz hava al stres yapma.Yaa kızlar ben çok kötüyüm bugüne kadar biseyim yoktu bugün hersey beni uzuyor sürekli Ağlıyorum çokta skildm yatmaktn bunaldim eşim sırf ben evdeyim die 1 hafta izin aldı yanımda ama ben çok kötüyüm adamin her yaptığı söylediği uyuduğu batıyor bana öf böyle günler nasıl gecck
Merhaba canım .evet haklısın.RABBİM ne demiş o olur.hayırlısı.ben şuan dr dayım.inş canım inş hepimizin yüzü güler
yarın gidecegim bakalım ne olacak hayrlısı bunada şükür senin bir bnm iki aramızda pek fark yok
hersey RABBİMDEN ne gelirse başımız üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?