Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bnm o kadar şiddetli ağrı olmyrda wc çok ckyrm o da suyu çok tukwtyrm o yüzden belki bide bugün rahmimde baskı hissdyrm fitili yerlstrrkn çok zorlnyrm yan yatinca ağrı oluyr bakalım hayırlısı olur inşallah

Blastokist transfer nasıl anlmdm cnm senin bebegnde hayırlı olsun inşallah kalp atsnda duyarsnz sağlıkla kucagnza alirsnz arkdsm

Blastokist transfer nasıl anlmdm cnm senin bebegnde hayırlı olsun inşallah kalp atsnda duyarsnz sağlıkla kucagnza alirsnz arkdsm

Yani 5. Gün transferi ise kanda çıkma ihtimali var. Teşekkür ederim bu arada...

Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah. Senin 2 embriyo. Benim 1 tane .oda ne olacağı belli değil. Bakalım yarın bana ne diyecek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Sen benden sonra başladın ama sen sona yaklaştın.

Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah. Senin 2 embriyo. Benim 1 tane .oda ne olacağı belli değil. Bakalım yarın bana ne diyecek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Sen benden sonra başladın ama sen sona yaklaştın.

Yaa cok sevindim. Iki minişide hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı başıma bu arada.

inş canım inş hepimizin yüzü güler
yarın gidecegim bakalım ne olacak hayrlısı bunada şükür senin bir bnm iki aramızda pek fark yok
hersey RABBİMDEN ne gelirse başımız üstüne

Yaa kızlar ben çok kötüyüm bugüne kadar biseyim yoktu bugün hersey beni uzuyor sürekli Ağlıyorum çokta skildm yatmaktn bunaldim eşim sırf ben evdeyim die 1 hafta izin aldı yanımda ama ben çok kötüyüm adamin her yaptığı söylediği uyuduğu batıyor bana öf böyle günler nasıl gecck

Yatmana gerek yokki ağır kaldırma yukarı doğru uzanma yeter. Eşinde izinliyse çık gez temiz hava al stres yapma.

inş canım inş hepimizin yüzü güler
yarın gidecegim bakalım ne olacak hayrlısı bunada şükür senin bir bnm iki aramızda pek fark yok
hersey RABBİMDEN ne gelirse başımız üstüne
Merhaba canım .evet haklısın.RABBİM ne demiş o olur.hayırlısı.ben şuan dr dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…