Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaa süper haber... hadi bakalım hayırlısı olsun, sonuna kadar inşallah herşey yolunda gitsin, sağlıkla al kucağına minnoşları :) tebrik ederim tatlım... ben de cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım

Cuma günü 111 di bugün 321 olmuş ilk kez sevinebildim oluyomu ne

Süperr.. bak yükseldi işte.. çok sevindim canımmm inşallah kese kontrolün de hayırlısıyla iyi geçer güzel haberler alırsın.. benim kese kontrolü cumartesi günü bakalım bekliyorum ben de.. sen hangi doktora gidiyorsun istanbulda?

Yatmana gerek yokki ağır kaldırma yukarı doğru uzanma yeter. Eşinde izinliyse çık gez temiz hava al stres yapma.
Canim evin içinde dolaşıyorm kasiklarima ağrı gryr o yüzden dışarı cikmyrm bugunde beim agriyor dün aglamaktan kendimi kasmisim o yüzden sanrm

Ben bahçecide erbil yagmura gidiyorum. Sen ?

Allah razı olsun canım hayırlısıyla güzel haberler ver sende sağlıklı sıhhatli :))

azap_cicegi dilekcim senin transferin nasıl geçti arkadaşım habersiz bırakma bizi

Kızlar merhaba transferimin 7. Günü çok heycanlıyım ve korkuyorum bi tüp bebek bi aşılama yaptırdım daha önce negatif sonuçlandı bu sefer embriyoların kaliteli dediler hafif kasık ağrılarım var geçen sefer yoktu Allah yardımcımız olsun

Amin canım rabbim neyse hayırlısı onu versin içini ferah tut

Bu arada azap_çiceğinden haberiniz varmı merak etmeye başladım iyice.

aylis80 canım tebrik ederim maşallah diyelim sonucun çok iyi . azap_cicegi merak ediyorum belki yatıyordur yorgun olabilir

Ben de dün ilk defa iğnelere başladım. Pazartesi kontrolüm var. Yumurtaların durumu belli olacak. Bakalım neler olacak.

İyi geceler kızlar öncelikle hamile kalmayı başaran arkadaşlarıma canı gönülden sağlıkla kucaklarina almalari için dua ediyorum sabır melekleri ne de allahimdan en kisa zaman da bebislerine hayırlısıyla kavusmalarini diliyorum ben Sol yumurtaliginda 5cm çikolata kisti olan ve bebis bekleyen bi anne olmak için can atan bi adayım ilk aşılama geçen ay yapıldı hersey normal olmasına rağmen negatif suan tüp bebek denemesi için ilaçlarımı kullanıyorum fakat bugün Amh sonucunu öğrendim ve ağlamaktan helak oldum 0.33 doktorum aradım hemen tamam iyi bi değer değil ama çok kötü de değil dedi içim biraz rahatladi ilaç kullanmadan adetim üçüncü günü yumurta takibinde 6 ya yakın yumurta oluyo bunlarla ilaçla daha da çoğalır inşallah ben de hamile arasına katılırım sizce sadece amh değeri tüp bebek le bile çocuğum olmayacağı anlamına mı geliyo nolur benim için de dua edin yaşım 24 3 yıllık evliyim çikolata kisti olup amh değeri 0.33 olup FSH 7.44 olup hamile kalabilirmiyim

Can'ım benim amh 077 fsh 11 2. Denemem galiba bu sefer de olmadı ama kimilerini duyuyorum değerleri senin ki gibi ama hamile kalmışlar taktiri İlahi Can'ım Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…