Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip kısmet etsin hormon değerlerini çok kafana takma derim benim başıma neler geldi rabbim kısmet ettiyse kimse önüne geçemez onun mucizeleri sonsuz amh 1.20 fsh 19 lara çıktı en son ama su anda çok şükür ikiz bebek bekliyorum stres üzüntü tedavini mahvediyo hormonlar değil canım o yüzden hayırlısını dile sabırlı ol herşey yoluna girer en son şunu söyliyim arkadaşımın amh 0.01 idi normal gebe kaldı :)) bol şanslar canım

Gunaydinnnn öncelikle çok tşk ederim allahım ikiz bebislerini sağ saglim kucağına almayi nasip etsin sabah sabah umut oldun yarın doktora yumurtaları kontrole gideceğiz toplama günü kararlastrcak dua edin lütfen

Gunaydinnnn öncelikle çok tşk ederim allahım ikiz bebislerini sağ saglim kucağına almayi nasip etsin sabah sabah umut oldun yarın doktora yumurtaları kontrole gideceğiz toplama günü kararlastrcak dua edin lütfen
Hayırlı olsun inş emeklerin boşa çıkmaz herşey nasip kısmet umudunu yitirme Rabbim dualarını kabul etsin inş stres yapma pozitif ol

Hayırlı olsun inş emeklerin boşa çıkmaz herşey nasip kısmet umudunu yitirme Rabbim dualarını kabul etsin inş stres yapma pozitif ol
Çok saolun dualarinizda benide bulundurun birbirimize destek olalım benim çikolata kistimle birz zor ama rabbim büyük

Çok saolun dualarinizda benide bulundurun birbirimize destek olalım benim çikolata kistimle birz zor ama rabbim büyük
Benim bir tanıdığım ameliyatla aldırdı diye biliyorum Rabbim ol der olur sizde dualarınızı eksik etmeyin

Benimde sol yumurtalığımda çikolata kistim var bu seni umutsuzluğa düşürmesin lütfen Allah izin verirse 1 tane yumurta bile sana yeter izin vermezse 30 taneden çocuk sahibi olamayan var.

Benimde sol yumurtalığımda çikolata kistim var bu seni umutsuzluğa düşürmesin lütfen Allah izin verirse 1 tane yumurta bile sana yeter izin vermezse 30 taneden çocuk sahibi olamayan var.
Benimde Sol tarafta allahım en büyük yardımcımız taştan ağaç çıkaran rabbim bizede tüm istiyenlerede hayirlisiyla hayırlı evlatlar versin senin varmı bebisin

Benimde Sol tarafta allahım en büyük yardımcımız taştan ağaç çıkaran rabbim bizede tüm istiyenlerede hayirlisiyla hayırlı evlatlar versin senin varmı bebisin
Bende de çikolata kisti vardı ama çok küçükmüş dr un dediğine göre. Son kontrolümde kistin yok dedi. O an aklıma gelmedi çikolatayı mı kastetti yoksa genel mi baktı. Çikolatalar kendiliğinden gider mi bilgisi olan var mı?

Çikolata ilaçla bile erimezmis cnm doktorum öyle söyledi ama soğan Kuru felan yapıp kurtulanlar olmuş onu bilmiyorum benimki 2 cmdı bi kaç ayda büyüdü ve 5cm oldu

Çikolata ilaçla bile erimezmis cnm doktorum öyle söyledi ama soğan Kuru felan yapıp kurtulanlar olmuş onu bilmiyorum benimki 2 cmdı bi kaç ayda büyüdü ve 5cm oldu
Evet hemşireler bana çikolata gitmez demişti, doktorda tedaviye baslamadan kontrol ettiğinde kist gorunmuyor dedı. Benim sonradan aklıma geldı. Neyse pazartesi kontrol var sorarım. Tesekkurler

Gönül f kaç gün kullanılıyor aşılamada 5 tane kullanmistim ama tüp bebekte farklimidir

canlarrr beni merak etmişsinizz ALLAH razı olsun hepinizden ben ihç ii degilim
canlar buda tutmadı
2tane trabsverim var salı günü
rahim duvarım ince cıktı dr rahimden transverden ön ce igne yaptı
bi bu gün bide ayın 4 de ignem var göbekten
ama ateşim iyice düştü
tutmadı umudumda yok belirtim hiç yok hiçç bitane belirtim yok yaa
çok köüyüm ayın 9 test günüm hiç gelsin istemiyorum uzun ca yazmk isterimde canım çok sıkın yine gelirim
ALLAHAemanetsiniz ALLAH yardımcımız olsun
RABBİM büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…