- 30 Mart 2016
- 33
- 21
- 8
- 33
Can'ım benim amh 077 fsh 11 2. Denemem galiba bu sefer de olmadı ama kimilerini duyuyorum değerleri senin ki gibi ama hamile kalmışlar taktiri İlahi Can'ım Allah yardımcınız olsun allahım hepimizin yardımcısı olsun
Canım tek gebelikse geç tutunmaysa idrara geçmez o yüxden hemen panik yapma sabırla bekle hayırlısıysa olur canım dualarımdasınİdrar testi yaptım bu gün tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip kısmet etsin hormon değerlerini çok kafana takma derim benim başıma neler geldi rabbim kısmet ettiyse kimse önüne geçemez onun mucizeleri sonsuz amh 1.20 fsh 19 lara çıktı en son ama su anda çok şükür ikiz bebek bekliyorum stres üzüntü tedavini mahvediyo hormonlar değil canım o yüzden hayırlısını dile sabırlı ol herşey yoluna girer en son şunu söyliyim arkadaşımın amh 0.01 idi normal gebe kaldı :)) bol şanslar canımİyi geceler kızlar öncelikle hamile kalmayı başaran arkadaşlarıma canı gönülden sağlıkla kucaklarina almalari için dua ediyorum sabır melekleri ne de allahimdan en kisa zaman da bebislerine hayırlısıyla kavusmalarini diliyorum ben Sol yumurtaliginda 5cm çikolata kisti olan ve bebis bekleyen bi anne olmak için can atan bi adayım ilk aşılama geçen ay yapıldı hersey normal olmasına rağmen negatif suan tüp bebek denemesi için ilaçlarımı kullanıyorum fakat bugün Amh sonucunu öğrendim ve ağlamaktan helak oldum 0.33 doktorum aradım hemen tamam iyi bi değer değil ama çok kötü de değil dedi içim biraz rahatladi ilaç kullanmadan adetim üçüncü günü yumurta takibinde 6 ya yakın yumurta oluyo bunlarla ilaçla daha da çoğalır inşallah ben de hamile arasına katılırım sizce sadece amh değeri tüp bebek le bile çocuğum olmayacağı anlamına mı geliyo nolur benim için de dua edin yaşım 24 3 yıllık evliyim çikolata kisti olup amh değeri 0.33 olup FSH 7.44 olup hamile kalabilirmiyim
Hayırlı olsun inş emeklerin boşa çıkmaz herşey nasip kısmet umudunu yitirme Rabbim dualarını kabul etsin inş stres yapma pozitif olGunaydinnnn öncelikle çok tşk ederim allahım ikiz bebislerini sağ saglim kucağına almayi nasip etsin sabah sabah umut oldun yarın doktora yumurtaları kontrole gideceğiz toplama günü kararlastrcak dua edin lütfen
Çok saolun dualarinizda benide bulundurun birbirimize destek olalım benim çikolata kistimle birz zor ama rabbim büyükHayırlı olsun inş emeklerin boşa çıkmaz herşey nasip kısmet umudunu yitirme Rabbim dualarını kabul etsin inş stres yapma pozitif ol
Benim bir tanıdığım ameliyatla aldırdı diye biliyorum Rabbim ol der olur sizde dualarınızı eksik etmeyinÇok saolun dualarinizda benide bulundurun birbirimize destek olalım benim çikolata kistimle birz zor ama rabbim büyük
Benimde sol yumurtalığımda çikolata kistim var bu seni umutsuzluğa düşürmesin lütfen Allah izin verirse 1 tane yumurta bile sana yeter izin vermezse 30 taneden çocuk sahibi olamayan var.Çok saolun dualarinizda benide bulundurun birbirimize destek olalım benim çikolata kistimle birz zor ama rabbim büyük
Benimde Sol tarafta allahım en büyük yardımcımız taştan ağaç çıkaran rabbim bizede tüm istiyenlerede hayirlisiyla hayırlı evlatlar versin senin varmı bebisinBenimde sol yumurtalığımda çikolata kistim var bu seni umutsuzluğa düşürmesin lütfen Allah izin verirse 1 tane yumurta bile sana yeter izin vermezse 30 taneden çocuk sahibi olamayan var.
Ben bahçecide erbil yagmura gidiyorum. Sen ?
Kızlar dayanamadım bugünde kan verdim ben 789 olmuş 2 kattan fazla ikizmi yoksaaa cumaya ultrason var bakalım.
Hayirli olsun tatlimmmm rabbim devamını nasip etsinnnn ikiz ikiz bebislerin olsunHadi bakalım hayırlısı neyse o olsun canım inşallah..
Bende de çikolata kisti vardı ama çok küçükmüş dr un dediğine göre. Son kontrolümde kistin yok dedi. O an aklıma gelmedi çikolatayı mı kastetti yoksa genel mi baktı. Çikolatalar kendiliğinden gider mi bilgisi olan var mı?Benimde Sol tarafta allahım en büyük yardımcımız taştan ağaç çıkaran rabbim bizede tüm istiyenlerede hayirlisiyla hayırlı evlatlar versin senin varmı bebisin
Çikolata ilaçla bile erimezmis cnm doktorum öyle söyledi ama soğan Kuru felan yapıp kurtulanlar olmuş onu bilmiyorum benimki 2 cmdı bi kaç ayda büyüdü ve 5cm olduBende de çikolata kisti vardı ama çok küçükmüş dr un dediğine göre. Son kontrolümde kistin yok dedi. O an aklıma gelmedi çikolatayı mı kastetti yoksa genel mi baktı. Çikolatalar kendiliğinden gider mi bilgisi olan var mı?
Evet hemşireler bana çikolata gitmez demişti, doktorda tedaviye baslamadan kontrol ettiğinde kist gorunmuyor dedı. Benim sonradan aklıma geldı. Neyse pazartesi kontrol var sorarım. TesekkurlerÇikolata ilaçla bile erimezmis cnm doktorum öyle söyledi ama soğan Kuru felan yapıp kurtulanlar olmuş onu bilmiyorum benimki 2 cmdı bi kaç ayda büyüdü ve 5cm oldu
Rica ederim rabbim yardımcın olsunEvet hemşireler bana çikolata gitmez demişti, doktorda tedaviye baslamadan kontrol ettiğinde kist gorunmuyor dedı. Benim sonradan aklıma geldı. Neyse pazartesi kontrol var sorarım. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?