Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah allah destur bu ne umutsuzluk olumlu düşün iyi olsun benim 3 hafta olucak hala bir belirtim yok sadece gögüslerim ağrıyor.

Sabah doktora gittim yumurtalarım 5 tane olmuş daha iyi büyümeleri için ilaçı bugünde kullanmamı istedi 225 olan dozumuzu 300 é çıkardı ve kızlar merak edersiniz diye söyliyim amh deegeri 0.33 olmasına rağmen doktor yumurta o sonuçla hiç olmazdı yumurta varsa o değer çokta önemli değil dedi çok sevindimmmmm

Kızlar nasılsınız napıyorsunuz kimse girmiyo artık sanırım paylaşımda bulunalım merak ediyorum sizleri tedVi olanlar gün sayanlar bebek büyütenler herşey yolundamı:))umarım rabbim gönlünüzde ne varsa en hayırlısını en güzelini verir

İyi akşamlar ben dün ve bugün yumurta takibine gittim doktorum dün iki yumurta gördü büyümesi için dozu arttırdı bugün onlar büyümüş ama arkadan 6-7 tane daha yumurta geliyoooooo çok sevindim pazartesi ye kadar onlarda buyur umarım ostorojende iyi gidiyo çok şükür şu An gönül f yanında bide çatlama durdurmak için iğne verdi aksam dokuzda vurulacak yumoslarim buyurmü sizce ne dersiniz

haftaya cuma günkü randevumu bekliyorum. Kese 10 mm olarak görüntülendi Çarşamba günü. Normal mi değil mi diye okuyorum... Senin Nasıl gidiyor var mı gebelik sıkıntısı vs ?

Hamdolsun cnm sen nasilsin bebislerle aran nasil umarim hersey yolunda gider bende gun sayiyorum transfer gunu gecmiyo gunler sanki

Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun büyür tabi büyümezmi rabbimin mucizeleri Sonsuz sayısına takılma canım kalitesine takıl bence bölünmelerine)

Ne zaman transferin tatlim

Cnm 27 nisan da transfer 21 martta yumurta toplama islemim olmustu embriyolar donduruldu merkezde sistem o sekil yuruyomus bir ay sonra transfer yapiyolarmis bende sabirsizlikla bekliyorum

Cnm 27 nisan da transfer 21 martta yumurta toplama islemim olmustu embriyolar donduruldu merkezde sistem o sekil yuruyomus bir ay sonra transfer yapiyolarmis bende sabirsizlikla bekliyorum
Hayırlısı olsun tatlım allahım hayırlı haberler almanı nasip etsin dualarım beis bekleyen meleklerle

haftaya cuma günkü randevumu bekliyorum. Kese 10 mm olarak görüntülendi Çarşamba günü. Normal mi değil mi diye okuyorum... Senin Nasıl gidiyor var mı gebelik sıkıntısı vs ?
Hayırlısı olsun kuxu benim şimdilik sıkıntısız aşırı yoğun çalılıyorum 13 saat ayaktayım tabi zorlukları var yemekten sonraki şişkinliğimi anlatamam dersin 9 aylık gaz yapıyo sanorım senin nasıl gidiyo canım umarım rahat geçiriyorusındur:))
Hamdolsun cnm sen nasilsin bebislerle aran nasil umarim hersey yolunda gider bende gun sayiyorum transfer gunu gecmiyo gunler sanki
iyi canım idare ediyorum ikiz gebelik ya biraz zorluyo tabi ama bugünlere şükür kaçıncı günündesin kendini nasıl hissediyorsun)

Transferin sonra yapılması çok iyi rahim dinlenmiş kafa toplanmış oluyo hayırlısı olsun canım en rahat günlerin tadını çıkar az kaldı sabır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…