Allah allah destur bu ne umutsuzluk olumlu düşün iyi olsun benim 3 hafta olucak hala bir belirtim yok sadece gögüslerim ağrıyor.canlarrr beni merak etmişsinizz ALLAH razı olsun hepinizden ben ihç ii degilim
canlar buda tutmadı
2tane trabsverim var salı günü
rahim duvarım ince cıktı dr rahimden transverden ön ce igne yaptı
bi bu gün bide ayın 4 de ignem var göbekten
ama ateşim iyice düştü
tutmadı umudumda yok belirtim hiç yok hiçç bitane belirtim yok yaa
çok köüyüm ayın 9 test günüm hiç gelsin istemiyorum uzun ca yazmk isterimde canım çok sıkın yine gelirim
ALLAHAemanetsiniz ALLAH yardımcımız olsun
RABBİM büyük
Süper canım çok sevindim darısı tüm isteyen anne aday adaylarının başına:))rabbim kucağına almayıda nasip kısmet etsin inşallahKızlarrr ultrasonda birtane kese gördü doktor onun hesabına göre 5 hafta 2 günlükmüşüz.
Süper canım çok sevindim darısı tüm isteyen anne aday adaylarının başına:))rabbim kucağına almayıda nasip kısmet etsin inşallah
Söylemedi sormakta aklıma gelmedi.Gözün aydııııın! Allah tamamına erdirsin ... Kese kaç milim Dr söyledi mi ?
İyi akşamlar ben dün ve bugün yumurta takibine gittim doktorum dün iki yumurta gördü büyümesi için dozu arttırdı bugün onlar büyümüş ama arkadan 6-7 tane daha yumurta geliyoooooo çok sevindim pazartesi ye kadar onlarda buyur umarım ostorojende iyi gidiyo çok şükür şu An gönül f yanında bide çatlama durdurmak için iğne verdi aksam dokuzda vurulacak yumoslarim buyurmü sizce ne dersinizKızlar nasılsınız napıyorsunuz kimse girmiyo artık sanırım paylaşımda bulunalım merak ediyorum sizleri tedVi olanlar gün sayanlar bebek büyütenler herşey yolundamı:))umarım rabbim gönlünüzde ne varsa en hayırlısını en güzelini verir
Kızlar nasılsınız napıyorsunuz kimse girmiyo artık sanırım paylaşımda bulunalım merak ediyorum sizleri tedVi olanlar gün sayanlar bebek büyütenler herşey yolundamı:))umarım rabbim gönlünüzde ne varsa en hayırlısını en güzelini verir
Ne zaman transferin tatlimHamdolsun cnm sen nasilsin bebislerle aran nasil umarim hersey yolunda gider bende gun sayiyorum transfer gunu gecmiyo gunler sanki
Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun büyür tabi büyümezmi rabbimin mucizeleri Sonsuz sayısına takılma canım kalitesine takıl bence bölünmelerineİyi akşamlar ben dün ve bugün yumurta takibine gittim doktorum dün iki yumurta gördü büyümesi için dozu arttırdı bugün onlar büyümüş ama arkadan 6-7 tane daha yumurta geliyoooooo çok sevindim pazartesi ye kadar onlarda buyur umarım ostorojende iyi gidiyo çok şükür şu An gönül f yanında bide çatlama durdurmak için iğne verdi aksam dokuzda vurulacak yumoslarim buyurmü sizce ne dersiniz
Ama doktor iki tane ile kalırsa diğerleri büyümezse tüp bebek yapmayabilirz gibi bişeyler söyledi ona takıldım aslındaÇok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun büyür tabi büyümezmi rabbimin mucizeleri Sonsuz sayısına takılma canım kalitesine takıl bence bölünmelerine)
Ne zaman transferin tatlim
Hayırlısı olsun tatlım allahım hayırlı haberler almanı nasip etsin dualarım beis bekleyen meleklerleCnm 27 nisan da transfer 21 martta yumurta toplama islemim olmustu embriyolar donduruldu merkezde sistem o sekil yuruyomus bir ay sonra transfer yapiyolarmis bende sabirsizlikla bekliyorum
Hayırlısı olsun kuxu benim şimdilik sıkıntısız aşırı yoğun çalılıyorum 13 saat ayaktayım tabi zorlukları var yemekten sonraki şişkinliğimi anlatamam dersin 9 aylık gaz yapıyo sanorım senin nasıl gidiyo canım umarım rahat geçiriyorusındur:))haftaya cuma günkü randevumu bekliyorum. Kese 10 mm olarak görüntülendi Çarşamba günü. Normal mi değil mi diye okuyorum... Senin Nasıl gidiyor var mı gebelik sıkıntısı vs ?
iyi canım idare ediyorum ikiz gebelik ya biraz zorluyo tabi ama bugünlere şükür kaçıncı günündesin kendini nasıl hissediyorsunHamdolsun cnm sen nasilsin bebislerle aran nasil umarim hersey yolunda gider bende gun sayiyorum transfer gunu gecmiyo gunler sanki
Şu anda bir şeye takılma gibi bir lüksümüz yok biliyorsun stres yok herşey yolunda gidecek tam teslimiyetAma doktor iki tane ile kalırsa diğerleri büyümezse tüp bebek yapmayabilirz gibi bişeyler söyledi ona takıldım aslında
Transferin sonra yapılması çok iyi rahim dinlenmiş kafa toplanmış oluyo hayırlısı olsun canım en rahat günlerin tadını çıkar az kaldı sabırCnm 27 nisan da transfer 21 martta yumurta toplama islemim olmustu embriyolar donduruldu merkezde sistem o sekil yuruyomus bir ay sonra transfer yapiyolarmis bende sabirsizlikla bekliyorum
Ay suan Cetrotidé diye bi iğneyle daha tanıştım nasıl yakiyoooo herseye rağmen mutlu olalım inşallah rabbim ne yazdysa onu yasayacagizzzzŞu anda bir şeye takılma gibi bir lüksümüz yok biliyorsun stres yok herşey yolunda gidecek tam teslimiyet)içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?