Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr dua edin yarın yani saate bakılırsa bugün 13:30 transferim var hem heycanlıyım hem korkuyorum hem gerginim hem uykusuzum Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin

Cnm dualrimiz seninle ins pozitif sonuclanir rabbim hayirli evlatlar nasip etsin stres yapma rahatla

Oo masallah test gunu gelip catmis hadi bakalim hayirlisi yarin ins guzel haberlerle gelirsin

Kızlar napıyorsunuz haberler keyifler havalar nasıl:)) umarım herşey yolundadır özgemizede güzel bebekleri transfer edildi hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer rabbim gönlündekini verir canım güzel güzel yat dinlen dualarımız seninle

Sakın stres yapma cnm hiç düşünme sonucu ne olacak diye aklına bile getirme
sakin olabilmenin ve aklından çıkarmanın tek yolu bu sonucu alacağın güne kadar hiç acele etme merak etme ozaman rahat olabilirsin
Allah razı olsun canım transferimi oldum Rabbim can versin sımsıkı tutunsunlar inş

Allah razı olsun canım benim inş bu sefer tutar Rabbim can versin kayınvalideme geldim ordayım yatıyorum

Azap çiçeği kalbim ve dualarım seninle hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...

Kızlar bebeğimin kalp atışlarının melodisi ile güne başladım :) Allah'a şükürler olsun :) darısı bu yolda çaba gösteren siz meleklerin başına inş ...
Maşallah subhanallah ne güzel arkadaşım darısı bizlerin başına inş sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş

Selam kızlar progestan kullanan hamile bayanlar iğnemi yoksa capsülmü nasıl kullanıyorsunuz seso80 iğneye devammı seninde...

Kızlar bebeğimin kalp atışlarının melodisi ile güne başladım :) Allah'a şükürler olsun :) darısı bu yolda çaba gösteren siz meleklerin başına inş ...
Maşallah canım çok güzel bir haber tarihi bir an aslında tebrik ediyorum darısı herkezin başına inşallah:))

Allah razı olsun canım transferimi oldum Rabbim can versin sımsıkı tutunsunlar inş
Tatlim mrh. Öncelikle şimdiden hayirli olsun inşallah. Bir şey sormak istiyorum. Salı günü transfer olcam bende. Ama aklim karisti. Kac embriyo konuluyor. 35 e kadar 1 diyorlar. Senin kac taneydi. Bi de nerde tedavi görüyorsun.

Yaa çok sevindim inşallah bizlerde duyarız o pıt pıtları. Sen kaçıncı haftadasın birbirimize yakınız herhal ben 6+3 oldum bugün. Doktorum 15 nisanda kalp atışlarını duymaya gitmemi istedi. Hiç hamileymişim gibi gelmiyo hep içimde bir şüpe pazartesi gitsem duyarmıyımki bende.

Duyulur canım 6. Haftada benim duyulmuştu

Bence vaktini bekle. Tam 7 hafta benim hatta ultrason kağıdında 6+6 yazıyor. 5 haftalık gittim kese 1 cm ve içi boştu. Evham yaptım neden içi boş diye her ne kadar doktorum görünmemesi normal dese de... Bugünse hem yolk sac olmuşmuş hem de embriyo 9 mm olarak çıktı karşıma. Acele etmeden vaktini bekle derim... Kelebeğini görünce bize yaz mutlaka :)

Benim 1 tane ilkindede 1 hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…