Kızlarr dua edin yarın yani saate bakılırsa bugün 13:30 transferim var hem heycanlıyım hem korkuyorum hem gerginim hem uykusuzum Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin
canım transverin hayrlı olsun inş bebişlerin sımsıkı tutunarak eve gelirsin canım
RABBİM kan versin can versin inş
canım yarın test günüm
dün afedersiniz ishal oldum bilmiyom ki bu belirtimi yarın belli olcak iştenasip
Allah razı olsun canım transferimi oldum Rabbim can versin sımsıkı tutunsunlar inşSakın stres yapma cnm hiç düşünme sonucu ne olacak diye aklına bile getirme
sakin olabilmenin ve aklından çıkarmanın tek yolu bu sonucu alacağın güne kadar hiç acele etme merak etme ozaman rahat olabilirsin
Allah razı olsun canım benim inş bu sefer tutar Rabbim can versin kayınvalideme geldim ordayım yatıyorumKızlar napıyorsunuz haberler keyifler havalar nasıl:)) umarım herşey yolundadır özgemizede güzel bebekleri transfer edildi hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer rabbim gönlündekini verir canım güzel güzel yat dinlen dualarımız seninle
Allah razı olsun canım benim inş bu sefer tutar Rabbim can versin kayınvalideme geldim ordayım yatıyorum
Bana dr 15 gün sonra test dedi İnş canım benim müjdeli hbr vermek nasip olur hepimizegüzel haberlerle müjdeleneceksin 10 gün sonra inş
Maşallah subhanallah ne güzel arkadaşım darısı bizlerin başına inş sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşKızlar bebeğimin kalp atışlarının melodisi ile güne başladım :) Allah'a şükürler olsun :) darısı bu yolda çaba gösteren siz meleklerin başına inş ...
Maşallah canım çok güzel bir haber tarihi bir an aslında tebrik ediyorum darısı herkezin başına inşallah:))Kızlar bebeğimin kalp atışlarının melodisi ile güne başladım :) Allah'a şükürler olsun :) darısı bu yolda çaba gösteren siz meleklerin başına inş ...
Tatlim mrh. Öncelikle şimdiden hayirli olsun inşallah. Bir şey sormak istiyorum. Salı günü transfer olcam bende. Ama aklim karisti. Kac embriyo konuluyor. 35 e kadar 1 diyorlar. Senin kac taneydi. Bi de nerde tedavi görüyorsun.Allah razı olsun canım transferimi oldum Rabbim can versin sımsıkı tutunsunlar inş
Yaa çok sevindim inşallah bizlerde duyarız o pıt pıtları. Sen kaçıncı haftadasın birbirimize yakınız herhal ben 6+3 oldum bugün. Doktorum 15 nisanda kalp atışlarını duymaya gitmemi istedi. Hiç hamileymişim gibi gelmiyo hep içimde bir şüpe pazartesi gitsem duyarmıyımki bende.Kızlar bebeğimin kalp atışlarının melodisi ile güne başladım :) Allah'a şükürler olsun :) darısı bu yolda çaba gösteren siz meleklerin başına inş ...
Ben crinone vajinal jel kullanıyorum.Selam kızlar progestan kullanan hamile bayanlar iğnemi yoksa capsülmü nasıl kullanıyorsunuz seso80 iğneye devammı seninde...
Duyulur canım 6. Haftada benim duyulmuştuYaa çok sevindim inşallah bizlerde duyarız o pıt pıtları. Sen kaçıncı haftadasın birbirimize yakınız herhal ben 6+3 oldum bugün. Doktorum 15 nisanda kalp atışlarını duymaya gitmemi istedi. Hiç hamileymişim gibi gelmiyo hep içimde bir şüpe pazartesi gitsem duyarmıyımki bende.
Yaa çok sevindim inşallah bizlerde duyarız o pıt pıtları. Sen kaçıncı haftadasın birbirimize yakınız herhal ben 6+3 oldum bugün. Doktorum 15 nisanda kalp atışlarını duymaya gitmemi istedi. Hiç hamileymişim gibi gelmiyo hep içimde bir şüpe pazartesi gitsem duyarmıyımki bende.
Benim 1 tane ilkindede 1 hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTatlim mrh. Öncelikle şimdiden hayirli olsun inşallah. Bir şey sormak istiyorum. Salı günü transfer olcam bende. Ama aklim karisti. Kac embriyo konuluyor. 35 e kadar 1 diyorlar. Senin kac taneydi. Bi de nerde tedavi görüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?