- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
7 haftalıklar canım:))Seninkiler kaç günlük oldu?
Ayy hadi insallah ya transferden sonra ne zaman gitmis oluyorsun ? Mutlaka hayirli haberlerini bekliyorum.Bebeginin kalp atisini duyarsn ve saglikla gecirecegin guzel bir hamilelik diliyorum sana ve tum bekleyen arkadaslarima.Çok şükür şimdilik sıkımtısız ufak tefek aksaklıklar oluyo ama buna şükür yarın kalp sesleri için randevum var hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim)
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]="Bella86, post: 45947585, member: 248989"]Canim cok saol kayboldu suan butun olumsuzluklar.Haftaya Cumartesi randevum var.Bekliyorum hayirlisi icin .Senin nasil gidiyor ?
Tatlım ilk 5. Haftada kese görmeye gittim sonra 7. Haftada kalp atışı yani transferin 28. Günü falan sanırım.allah razı olsun tüm duaların bu mübarek günde bu hayırlı gecede kabul olsun inşallah:))darısı tüm isteyenlerin hayırlısıyla başına...Ayy hadi insallah ya transferden sonra ne zaman gitmis oluyorsun ? Mutlaka hayirli haberlerini bekliyorum.Bebeginin kalp atisini duyarsn ve saglikla gecirecegin guzel bir hamilelik diliyorum sana ve tum bekleyen arkadaslarima.
Amin canım Allah razı olsun mübarek günde herkesin duasını kabul etsin inşKızlar regaib kandiliniz şimdiden mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin eliniz boş dönmeyin inşallah hakkımzda hayırlısı neyse onu versin hayırlı ömürler sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar huzurlu günler sizinle olsun rabbim sevdiklerinizden hiç ama hiç ayırmasın:))
Benim transferim 11 marttı 21. Martta test yaptırdım 54, 23 mart 77, 25 mart 111, 28 mart 323, 30 martta 789 oldu . 1 nisanda doktor keseyi gördü gelecek haftada inşallah kalp atışını duycaz. Bende çok kafama takmıştım neden yavaş yükseliyor diye hiç üzülme dua et.inşallah minişler tutunmuştur.Herkese merhaba arkadaşlar hayırlı kandiller diliyorum, benimde 25 martta iki embriyo transferim oldu. 10. Gün sevinçli haberimizi aldık çok şükür beta hcg 103 çıktı ama bugün yani 12. Gün 170 küsür bir değerim çıktı. Hiç olumlu konuşmadılar en az 190 olmalıydı ama bi daha test yapalım canınızı sıkmayın vs. Gerçekten canım sıkıldı ama. Değeri benim gibi katlamayıp olumlu şeyler yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba??
Benim transferim 11 marttı 21. Martta test yaptırdım 54, 23 mart 77, 25 mart 111, 28 mart 323, 30 martta 789 oldu . 1 nisanda doktor keseyi gördü gelecek haftada inşallah kalp atışını duycaz. Bende çok kafama takmıştım neden yavaş yükseliyor diye hiç üzülme dua et.inşallah minişler tutunmuştur.
Kızlar regaib kandiliniz şimdiden mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin eliniz boş dönmeyin inşallah hakkımzda hayırlısı neyse onu versin hayırlı ömürler sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar huzurlu günler sizinle olsun rabbim sevdiklerinizden hiç ama hiç ayırmasın:))[/QUOTE
Amin cnm aminn kandiliniz mubarek olsun bu mubarek gecede dualrinizi eksik etmeyin
Evet ist yaşıyor sayılırım yeni çorluya taşındım ama ailem ist olduğu için sürekli ordayımİlk denemem normal yolla oldu canim 4 yıl sonra oldu tesadüf öğrenmiştim onuda olmuyor diye tedaviye gittiğim Dr. Bana hamilesinn demişti :))) istanbulda yaşıyorsun degilmi
canım transverin hayrlı olsun inş bebişlerin sımsıkı tutunarak eve gelirsin canımRegɑip kelimesi bolluk, bereket, fɑzilet ɑnlɑmınɑ gelir. Bu gece Allɑh’ın lütuflɑrının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ɑylɑrın ilk Kɑndil gecesidir. Hɑyırlı olsun… Bebişleri olanlar annelerine sımsıkı tutunsun transfer olucaklarada Rabbim yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın evlatları olanlarada sağlıklı uzun ömür nasip etsin
canım yarın test günümazap_cicegi cnm ne durumdasin kacinci gunun oldu iyisin ins bizi habersiz birakma rabbim yar ve yardimcin olsun
Kızlarr dua edin yarın yani saate bakılırsa bugün 13:30 transferim var hem heycanlıyım hem korkuyorum hem gerginim hem uykusuzum Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?