Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şükür şimdilik sıkımtısız ufak tefek aksaklıklar oluyo ama buna şükür yarın kalp sesleri için randevum var hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim)
Ayy hadi insallah ya transferden sonra ne zaman gitmis oluyorsun ? Mutlaka hayirli haberlerini bekliyorum.Bebeginin kalp atisini duyarsn ve saglikla gecirecegin guzel bir hamilelik diliyorum sana ve tum bekleyen arkadaslarima.

="Bella86, post: 45947585, member: 248989"]Canim cok saol kayboldu suan butun olumsuzluklar.Haftaya Cumartesi randevum var.Bekliyorum hayirlisi icin .Senin nasil gidiyor ?
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Amin canim tesekkur ederim .Hepimiz insallah hayirli haberler aliriz.

Ayy hadi insallah ya transferden sonra ne zaman gitmis oluyorsun ? Mutlaka hayirli haberlerini bekliyorum.Bebeginin kalp atisini duyarsn ve saglikla gecirecegin guzel bir hamilelik diliyorum sana ve tum bekleyen arkadaslarima.
Tatlım ilk 5. Haftada kese görmeye gittim sonra 7. Haftada kalp atışı yani transferin 28. Günü falan sanırım.allah razı olsun tüm duaların bu mübarek günde bu hayırlı gecede kabul olsun inşallah:))darısı tüm isteyenlerin hayırlısıyla başına...

Kızlar regaib kandiliniz şimdiden mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin eliniz boş dönmeyin inşallah hakkımzda hayırlısı neyse onu versin hayırlı ömürler sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar huzurlu günler sizinle olsun rabbim sevdiklerinizden hiç ama hiç ayırmasın:))

Amin canım Allah razı olsun mübarek günde herkesin duasını kabul etsin inş

Herkese merhaba arkadaşlar hayırlı kandiller diliyorum, benimde 25 martta iki embriyo transferim oldu. 10. Gün sevinçli haberimizi aldık çok şükür beta hcg 103 çıktı ama bugün yani 12. Gün 170 küsür bir değerim çıktı. Hiç olumlu konuşmadılar en az 190 olmalıydı ama bi daha test yapalım canınızı sıkmayın vs. Gerçekten canım sıkıldı ama. Değeri benim gibi katlamayıp olumlu şeyler yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba??

Benim transferim 11 marttı 21. Martta test yaptırdım 54, 23 mart 77, 25 mart 111, 28 mart 323, 30 martta 789 oldu . 1 nisanda doktor keseyi gördü gelecek haftada inşallah kalp atışını duycaz. Bende çok kafama takmıştım neden yavaş yükseliyor diye hiç üzülme dua et.inşallah minişler tutunmuştur.

Ilk duyduğumda kendimi iyice alıştırdığım için çok üzüldüm ama şimdi hayırlısı için dua ediyorum. Sizin içinde çok sevindim inşallah duyarsınız kalbini tık tık tık

Kızlar herkes ilk transferinimi oldu 2. Dondurulmuş Transfer olan kızlar bana fiyat konusunda yaza bilirmi

Kızlar kandiliniz mübarek , dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı bizleri üzmeyecek evlatlar nasip eder.

Kizlar kandilimiz mübarek olsun. ... dua edin nolur lekelenmem başladı bebeğim gidecek benden

Regɑip kelimesi bolluk, bereket, fɑzilet ɑnlɑmınɑ gelir. Bu gece Allɑh’ın lütuflɑrının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ɑylɑrın ilk Kɑndil gecesidir. Hɑyırlı olsun… Bebişleri olanlar annelerine sımsıkı tutunsun transfer olucaklarada Rabbim yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın evlatları olanlarada sağlıklı uzun ömür nasip etsin

İlk denemem normal yolla oldu canim 4 yıl sonra oldu tesadüf öğrenmiştim onuda olmuyor diye tedaviye gittiğim Dr. Bana hamilesinn demişti :))) istanbulda yaşıyorsun degilmi
Evet ist yaşıyor sayılırım yeni çorluya taşındım ama ailem ist olduğu için sürekli ordayım

Kızlarr dua edin yarın yani saate bakılırsa bugün 13:30 transferim var hem heycanlıyım hem korkuyorum hem gerginim hem uykusuzum Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin

[QUOTE83, post: 45964543, member: 695887"]Kızlarr dua edin yarın yani saate bakılırsa bugün 13:30 transferim var hem heycanlıyım hem korkuyorum hem gerginim hem uykusuzum Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin[/QUOTE]
Amiin canim... rahat ol inşallah kendini kasma sakın, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

canım transverin hayrlı olsun inş bebişlerin sımsıkı tutunarak eve gelirsin canım
RABBİM kan versin can versin inş

azap_cicegi cnm ne durumdasin kacinci gunun oldu iyisin ins bizi habersiz birakma rabbim yar ve yardimcin olsun
canım yarın test günüm
dün afedersiniz ishal oldum bilmiyom ki bu belirtimi yarın belli olcak iştenasip

Kızlarr dua edin yarın yani saate bakılırsa bugün 13:30 transferim var hem heycanlıyım hem korkuyorum hem gerginim hem uykusuzum Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin

Sakın stres yapma cnm hiç düşünme sonucu ne olacak diye aklına bile getirme
sakin olabilmenin ve aklından çıkarmanın tek yolu bu sonucu alacağın güne kadar hiç acele etme merak etme ozaman rahat olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…