Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zge83 Canım arkadaşım şimdi kimler transfer bekliyo kimler tedavi oluyo kimler gebe kimler gün sayıyo bir liste çıkartabilirmisin canım:))
Tabiki canişkom kızlar herkes durumunu beni etiketleyerek yazarsa bende liste yaparım

OTE="Bella86, post: 45935160, member: 248989"]İnan cok uzuldum neden olmus
İnan cok uzuldum neden olmus boyle peki.Belirtilerin kaybolmusmuydu.İnan kendime olmus gibi uzuldum.
Sagol canim allah kimseye yasatmasin... evet gecen haftaua kadar cok halsiz ve istahsizdim, bu hafta hersey normal.. ve hala lekelenme kanama vs yok.... Bebeğimin düşmesini bekliyorum

Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin üzme kendini hepsi geçicek hayırlısıyla

Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin üzme kendini hepsi geçicek hayırlısıyla

UOTE="Kalimero41, post: 45939607, member: 745568"]Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin üzme kendini hepsi geçicek hayırlısıyla[/QUOTE]
Inşallah canım allah razı olsun

Kızlar merhaba 30 martta 5.gün embriosuydu transfer oldun. 6.gün kan verdim 0.40 çıkdı yükselirmi değerler? Normalde bu 9. Gün cuma kan vermem gerekiodu dayamadım

Kızlar merhaba 30 martta 5.gün embriosuydu transfer oldun. 6.gün kan verdim 0.40 çıkdı yükselirmi değerler? Normalde bu 9. Gün cuma kan vermem gerekiodu dayamadım
Biraz erken yaptırmışsın ama umarım yükselir canım hayırlısı olsun şu anda negatif gözüküyo

Kızlar merhaba ben kan verdim salı günü gebelik 380 çıktı yarinda 2 nci kanı verecem allah izin verirse sizden bi konuda yardım istiyorum kızlar ben şimdi ankarda yım evim kirsehirde 4 saat lik yol ben evime gitmek istiyorum ama yola çıkmanın bi zararı olurmu cikiyimi cikmayim lütfen bana yardım edin

Tatlım ben transferin ertesi gün istanbuldan balıkesire geldim 8 saat sürdü bişeycik olmaz merak etme.

="Bella86, post: 45947585, member: 248989"]Canim cok saol kayboldu suan butun olumsuzluklar.Haftaya Cumartesi randevum var.Bekliyorum hayirlisi icin .Senin nasil gidiyor ?[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Canim cok saol kayboldu suan butun olumsuzluklar.Haftaya Cumartesi randevum var.Bekliyorum hayirlisi icin .Senin nasil gidiyor ?
Çok şükür şimdilik sıkımtısız ufak tefek aksaklıklar oluyo ama buna şükür yarın kalp sesleri için randevum var hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…