- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
. Su aldırdım derken ne zamanBen 16'sinda ilk doktor muayeneme gidecegim rahat oluyum diorum ama ohss gecirdim su aldirdim ya endise basti belirtiler de git gide kayboldu boyle bekliyorum iste .
Tabiki canişkom kızlar herkes durumunu beni etiketleyerek yazarsa bende liste yaparımzge83 Canım arkadaşım şimdi kimler transfer bekliyo kimler tedavi oluyo kimler gebe kimler gün sayıyo bir liste çıkartabilirmisin canım:))
Sagol canim allah kimseye yasatmasin... evet gecen haftaua kadar cok halsiz ve istahsizdim, bu hafta hersey normal.. ve hala lekelenme kanama vs yok.... Bebeğimin düşmesini bekliyorumİnan cok uzuldum neden olmus boyle peki.Belirtilerin kaybolmusmuydu.İnan kendime olmus gibi uzuldum.
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin üzme kendini hepsi geçicek hayırlısıylaOTE="Bella86, post: 45935160, member: 248989"]İnan cok uzuldum neden olmus
Sagol canim allah kimseye yasatmasin... evet gecen haftaua kadar cok halsiz ve istahsizdim, bu hafta hersey normal.. ve hala lekelenme kanama vs yok.... Bebeğimin düşmesini bekliyorum
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin üzme kendini hepsi geçicek hayırlısıyla
Biraz erken yaptırmışsın ama umarım yükselir canım hayırlısı olsun şu anda negatif gözüküyoKızlar merhaba 30 martta 5.gün embriosuydu transfer oldun. 6.gün kan verdim 0.40 çıkdı yükselirmi değerler? Normalde bu 9. Gün cuma kan vermem gerekiodu dayamadım
Tatlım ben transferin ertesi gün istanbuldan balıkesire geldim 8 saat sürdü bişeycik olmaz merak etme.Kızlar merhaba ben kan verdim salı günü gebelik 380 çıktı yarinda 2 nci kanı verecem allah izin verirse sizden bi konuda yardım istiyorum kızlar ben şimdi ankarda yım evim kirsehirde 4 saat lik yol ben evime gitmek istiyorum ama yola çıkmanın bi zararı olurmu cikiyimi cikmayim lütfen bana yardım edin
Ayyyy saol canım allah razı olsun rahatladım sen şimdi kaçıncı günün test günün geldimiTatlım ben transferin ertesi gün istanbuldan balıkesire geldim 8 saat sürdü bişeycik olmaz merak etme.
Yarın 7. Haftaya giricez inşallah.Ayyyy saol canım allah razı olsun rahatladım sen şimdi kaçıncı günün test günün geldimi
Kalp atışını duymaya gittinmiYarın 7. Haftaya giricez inşallah.
Hayır gitmedim gecen hafta keseye baktı doktor 2 hafta sonra kalp atışını dinlicez dedi.Kalp atışını duymaya gittinmi
Hadi inşallah hayirli haberlerini alırız canım benimHayır gitmedim gecen hafta keseye baktı doktor 2 hafta sonra kalp atışını dinlicez dedi.
Transferden sonr 10. Gunumde. 2600 gr su cekildi karin boslugumdan.... Su aldırdım derken ne zaman
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın nasıl gidiyoTransferden sonr 10. Gunumde. 2600 gr su cekildi karin boslugumdan...
Canim cok saol kayboldu suan butun olumsuzluklar.Haftaya Cumartesi randevum var.Bekliyorum hayirlisi icin .Senin nasil gidiyor ?Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın nasıl gidiyo
Çok şükür şimdilik sıkımtısız ufak tefek aksaklıklar oluyo ama buna şükür yarın kalp sesleri için randevum var hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle dönerimCanim cok saol kayboldu suan butun olumsuzluklar.Haftaya Cumartesi randevum var.Bekliyorum hayirlisi icin .Senin nasil gidiyor ?
Seninkiler kaç günlük oldu?Çok şükür şimdilik sıkımtısız ufak tefek aksaklıklar oluyo ama buna şükür yarın kalp sesleri için randevum var hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?