- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Rabbim hayirli saglikli evlat olmasini nasip etsin cnm insallah insallah hayirlisiyla kucagina alirsin :) topik simdiden umut vermeye basladi :)Kızlar ben hamileyim :) Rabbim bin şükür tüp bebek için hazırlık yaparken Rabbim nasip etti hiç beklemediğim bi anda
Tedaviyle ya da tedavisiz inşallah sizde bu güzel haberi alırsınız ben hala kendime konduramiyorum gerçekten vakti gelmeden olmuyor bu ay düzenli ilişki olmadı ayaklarımı havaya kaldırmadım hemen gittim dusumu aldım o kadar misafirim geldi hep ayaktaydim temizlik yaptım ağır kaldırdım ama çok şükür Rabbim e nasip etti. Burda mucizeleri okurdum allahım bana. Da nasip ettirecek misin böyle bi mucize derdim.Rabbim hayirli saglikli evlat olmasini nasip etsin cnm insallah insallah hayirlisiyla kucagina alirsin :) topik simdiden umut vermeye basladi :)
Hayırlı olsun inşallah bebişin , harika darısı bütün arkadaşların başınaTedaviyle ya da tedavisiz inşallah sizde bu güzel haberi alırsınız ben hala kendime konduramiyorum gerçekten vakti gelmeden olmuyor bu ay düzenli ilişki olmadı ayaklarımı havaya kaldırmadım hemen gittim dusumu aldım o kadar misafirim geldi hep ayaktaydim temizlik yaptım ağır kaldırdım ama çok şükür Rabbim e nasip etti. Burda mucizeleri okurdum allahım bana. Da nasip ettirecek misin böyle bi mucize derdim.
Amin insallahHayırlı olsun inşallah bebişin , harika darısı bütün arkadaşların başına
Canım geçmiş olsun düşügün kaçıncı hafta da oldu kalp atışı duyulmuş muydu ?Merhaba,
Ben 5 senelik evliyim 3 tüp bebek denedik hepsi negatif sonuclandı bir hamileliğim de normal yoldan oldu ama düşükle sonuclandı. Şubat ayında 4. denemeyi dr bülent tıraş da yapdırmayı düşünüyorum mikro cip yöntemi ile. Bizdeki sorun sperm dna bozukluğu. İki aşamalı tedavi olduğu icin transferin mart ayında olucağını söylediler bize
14. Haftaydı canım normal yolla hamile kalmıştım kalp atışını dinlemeye bir türlü gidememiştim ama hastanede kontrol olduğumda herşey yolunda demişlerdiCanım geçmiş olsun düşügün kaçıncı hafta da oldu kalp atışı duyulmuş muydu ?
Bende de şuan o korku var 1.5 yıldır istiyorum tüp bebek aşılama hiç biri olmadı ekimde hasar oranının yüzde 43 olduğunu öğrendik. Tedaviye başladı eşim 2 ay sonra hamile kaldım.14. Haftaydı canım normal yolla hamile kalmıştım kalp atışını dinlemeye bir türlü gidememiştim ama hastanede kontrol olduğumda herşey yolunda demişlerdi
Herkese merhabalar,
@Hubannn seninle daha önceki sayfalarda konuşup tanışmıştık. Güzel haberlerini almıştık.. Bu başlık altında adını görünce çok şaşırdım ve üzüldüm.. İnşallah buradaki tüm arkadaşlara, bizlere de, tüm isteyenlere Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu ay itibari ile ikinci tüp bebek denemesi için Kadıköy Acıbadem Tayfun Bağış'ta başladım. Cumartesi günü opu oldu, ancak doktorum dondurmanın daha uygun olacağını söyledi. Transferim benim de Mart ayında olacak kısmetse. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur herkese.
Aramızda tedaviye yeni başlayacak olan varsa da bu konuda lütfen müsterih olmaya çalışsın. Ben ilk denememde forumda bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca gözüm çok korkmuştu. Ancak yaşayıp görünce anlıyorsun ki; üstesinden bir şekilde geliniyor. Tevekkül en önemli ilaç, üstelik anne adaylarını stresten de koruyor :)
anaTedaviyle ya da tedavisiz inşallah sizde bu güzel haberi alırsınız ben hala kendime konduramiyorum gerçekten vakti gelmeden olmuyor bu ay düzenli ilişki olmadı ayaklarımı havaya kaldırmadım hemen gittim dusumu aldım o kadar misafirim geldi hep ayaktaydim temizlik yaptım ağır kaldırdım ama çok şükür Rabbim e nasip etti. Burda mucizeleri okurdum allahım bana. Da nasip ettirecek misin böyle bi mucize derdim.
Benim Hikayem
6 ay denemem ile 2014 Ekim ayinda hamile oldugumu ogrendim cok sevinmekle beraber korkmustum,neyle karsilasicam nasil olucak derdine dustum biranda. Ama bu sevincim cok uzun surmedi maalesef 9 haftalikken bebebgimin kalp atislari icin doktora gittigimde bebegimin kalp atislarinin olmadigini ogrendik.O ilk heyecan maalesef bizim cöküşümüz oldu.Ne yapicagimizi bilemedik.Doktor hemen almamizi soyledi.Ben ise bir gun daha istedim.Kurtaj olmaktan korktum.Ama korkunun ecele faydasi yok ertesi gun gittik ve bebegimi aldilar ve hastaneden cikisimizi yaptik.Ne oldu bitti anlam veremiyordum.Bir gun once icimde hayat veren varligim ertesi gun orada degildi.Bu duruma alisamamisken gorumceminde hamile oldugunu ogrendim.Icimde anlamsizca duygu karmasasi yasamaya basladim.Aradan 6 ay gecti ve ben ustune gorme diye teshis konularak gene hamileyim ama bir sıkınti var kahve lekenmelerim oluyor.Kendi doktoruma gidiyorum dis gebelik ablamin tup bebek doktoru ise dusuk yapiyorsun diyor.Anlam veremeden gene hastaneye yatiyorum kurtaj oluyor ve her ihtimale karsi dis gebelik igneleri oluyorum.2 gun hastanede musade altinda kaldik.Yan odada yeni dogan bebek sesleri bizim odada bombos sakinlik.O kadar koyuyor ki anlatamam.Doktor kontrollerinden geciyoruz hicbir probelem yok.Zamani var dia ediyoruz.Sene 2017 ama hala bebegimiz yok.Ve bu ay artik zor ama tup bebek kararini aldik.Rabbim bu yolda yolumuzu kolaylastirsin,bu yol umudumuza acilan guzel bir yol olsun insallah.Rabbim bu yola iki kisi girip üc kisi saglikla sihhatle umutla huzurla mutlulukla cikmayi nasip etsin insallah...
Rabbim kimseyi umutsuz,umitsiz ve yalniz birakmasin.Rabbim herkese hayirli omurlu saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.Amin
merhaba öncelik le tdavin hayırlı olsun insallah pozitif sonuç alirsin.dna hasar düşürüle bilirsin aslında da benim eşimde de dna hasar var ilaç kulan di ama düşüş olmadı o yüzden bizde dna hasarla tedaviye başliyacagiz.dna hasar içn mikrocip yöntemi var tedavi olacağın yrde o teknigi n olmasına dikkat et. sprem ler arasinda .Dna hasar olan sprem ler seçıkıyor .araştır isresenmerhaba arkadaşlar,
ben de 4. tüp bebek denemem olacağı için foruma girmek istedim. umarım hepimiz için güzel bir sene olur.
dna hasarı problemi çıktı bizde de %38 oranında. buradan okuduğuma göre çok yüksekmiş. bana gonal f ve luveris diye bir iğne verdiler. yarın başlayacağım. ancak bu iğneyi (luveris) kullanan kimseye rastlamadım.
aklımda deli sorular.DNA hasarı bu kadar yüksekken başlamasa mıydık?
Luveris'i neden kullanıyorum?
Yardım lütfen:))
merhaba arkadaşlar,
ben de 4. tüp bebek denemem olacağı için foruma girmek istedim. umarım hepimiz için güzel bir sene olur.
dna hasarı problemi çıktı bizde de %38 oranında. buradan okuduğuma göre çok yüksekmiş. bana gonal f ve luveris diye bir iğne verdiler. yarın başlayacağım. ancak bu iğneyi (luveris) kullanan kimseye rastlamadım.
Merhaba eşimin de dna hasarı yüzde 43 tu. Ocak ayında doktor arayisindaydim test sonuçlarını hangi doktora gondersiysem bu değerlerle olmaz denemeyin dedi bi kaç doktor piksi veya çipli yöntemi deneyebiliriz dedi. Çok ağladım ama hamileymisim o ara. Sıradan bi imsi yöntemini denemeyin derim ben öyle yaptım temmuzda 11 yumurtadan 2 tanesi 3. Güne gelebildi gebelik olmadi. İnşallah senin tedavin güzel sonuçlanır burdan güzel haberlerini alırız.merhaba arkadaşlar,
Amin inşallah bekleyen herkese de Rabbim en kısa zamanda nasip etsinSana çok sevindim evranizm...
Sağlıkl mutlulukla geçsin hamileliğin
ana
Ben çok arastirmistim en iyisi spermlerin tese ile alınması zaten spermler çıkarken dna si bozuluyormuş Kaan hoca ve diger bi gittigimiz doktor öyle demistikızlar bir şey soracağım tüp bebek için DNA hasar varsa TeSe ile başarılı gebelik elde eden var mi.. yani TS ameliyatı sağlıklı spermlerin seçili p deneyen var mı tupbebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?