- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Benim eşim de klomen ve emodex kullanıyor fsh ı düşük değil normalPeki varsa tedavisi nasıl oluyor.bazıları klomen içmiş.fsh düşüklüğü olanlar mı içiyor acaba.fsh normal olsa bile erkeklere klomenmi veriliyor
Hergün 1 adet klomen mi kullanıyor canımBenim eşim de klomen ve emodex kullanıyor fsh ı düşük değil normal
İki günde bir kullaniyrHergün 1 adet klomen mi kullanıyor canım
cnm neden dondurulmuslari kullanmak istemiyorsun ben direk transferde tutmamisti ama dondurulmusla turmuatu bebisim ... bence vucudun ilactan arinip dinlenmis oluyo onca seyi bidaha yasamanin bi anlami yok eger dondurulmusun varsa ... bende martta yaptircam donduruldu simdi toplanip ben daha umutluyum dondurulmustanBen dondurulmuşları kullanmk istemıyorum. Bende ve esımde sorun olmasada embrıyoda olabılıyormuş. Bırdaha rıske atmk istemıyorum. En ıyı sen anlarsın benı zor bır donem cok sevındık sonra kahrolduk toparlandıkınş bu kez yuzumuz guler
Genetik testınde bır sorun cıkmadı ama bazen embrıyo dollenırken bır sorun gelişebiliyormus. Endişeliyim çokcnm neden dondurulmuslari kullanmak istemiyorsun ben direk transferde tutmamisti ama dondurulmusla turmuatu bebisim ... bence vucudun ilactan arinip dinlenmis oluyo onca seyi bidaha yasamanin bi anlami yok eger dondurulmusun varsa ... bende martta yaptircam donduruldu simdi toplanip ben daha umutluyum dondurulmustan
Canm heterosıgot düşüğe sebep dgılkimerhaba arkadaslar bende nasipse mart ayinda tup bebek yaptiricam bu ay yumurtalarim toplandi dollendi ve donduruldu persembe gunu histereskopi oldum ve dr beklwmemiz gerektiğini soyledi 2 3 ay kdr bu arada bi ilac kullaniyorum rahmin toparlanmasi icin ... sebepsiz inferrilite dendi yillarca ama sebepsiz bsy olmadigini 9 haftalik bebegimin kalp atisi durduktan sonra genetik testle ogrendim daha oncesindede kendiliginden gebelik yasayip duauk yapmistim ve rahmimin ancak t seklinde oldugunu ogrendim ve kanamalarimin nedeni heterezigot olmam vede rahmin t seklinde olmasıydı. .. simdiki doktorumdan cok memnunum insallah hayirli haberleri alalim bu topiktekilerle beraber ve isteyen herkesle beraber
evt cnm degil heterezigot oldugum bilinmeden kanamayla acil hastaneye kaldirildim progestan mi neydi ognesini fln yaptilar 1 gece hastanede kaldim kananin nedeni belli degil diyerek dr coraspirini kestirdi o gece kan aldilar fln ve ben 1 ay sonra ogrendim zaten heterezigot oldugumu yani kan sulandirici aspirini kestikten sonra bebek beslenemediginden kalp atisi durmus ve kanamamin nedenide rahmimin t seklinde olmasiymis ama nasil bi hsg idiki goremedi bilemediCanm heterosıgot düşüğe sebep dgılki
ben 7 yildir ugrasiyorum cocuk la alakali ama bi kerede demedim ki olsunnn diye hep hayirlisini istedim benimde donmus transferde kalbi durdugu icin kurtaj oldugumda bebegi genetige yolladigimizda down sendromlu dediler ama inanmiyorum buna cunku ben bebegimi hep ruyamda goruyordum erkek oldugunu da herseyide ... Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemizeGenetik testınde bır sorun cıkmadı ama bazen embrıyo dollenırken bır sorun gelişebiliyormus. Endişeliyim çok
Amin canım benım.. şimd cok korkuyorumcok dua et cnm hayirlisini sagliklisini iste
ben 7 yildir ugrasiyorum cocuk la alakali ama bi kerede demedim ki olsunnn diye hep hayirlisini istedim benimde donmus transferde kalbi durdugu icin kurtaj oldugumda bebegi genetige yolladigimizda down sendromlu dediler ama inanmiyorum buna cunku ben bebegimi hep ruyamda goruyordum erkek oldugunu da herseyide ... Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize
Canım hayırlı olsun inşallahSelam kizlarr bende subatta baslicam tedaviye ama marta sarkicak sanirim transfer zamanii insallah bu sefer guzel sonuclanir
Dondurulmuşun olması çok güzel canım inşallah bu kez olur hangi merkeze gidiyosunMerhaba bende aralık ayında ilk denememi yaptım ancak negatif sonuclandı drum subat ya da mart ayında tekrar deneyebilirsin dedi 3 tane dondurulmusum var. cok korkuyorum tekrar gitmeye ama vakit kaybetmekte istemiyorum Allah yardımcımız olsun inşş
Medicanaya gidiyorum bakalım hayırlısı dondurulmusu alıp farklı bir merkezdede yapabilrmişimDondurulmuşun olması çok güzel canım inşallah bu kez olur hangi merkeze gidiyosun
cok dua et ve uzulme aklina kotu seyleri getirme genetiktede bi sorun cikmadiysa Allah in izniyle hic bsy olmaz icini ferah tutAmin canım benım.. şimd cok korkuyorumtarama yaptırmk istıyorum cgh .. dr um genetık sorun cıkmadıgı için dondurulmuşları kullnmk istyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?