MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Peki varsa tedavisi nasıl oluyor.bazıları klomen içmiş.fsh düşüklüğü olanlar mı içiyor acaba.fsh normal olsa bile erkeklere klomenmi veriliyor
Benim eşim de klomen ve emodex kullanıyor fsh ı düşük değil normal

cnm neden dondurulmuslari kullanmak istemiyorsun ben direk transferde tutmamisti ama dondurulmusla turmuatu bebisim ... bence vucudun ilactan arinip dinlenmis oluyo onca seyi bidaha yasamanin bi anlami yok eger dondurulmusun varsa ... bende martta yaptircam donduruldu simdi toplanip ben daha umutluyum dondurulmustan

merhaba arkadaslar bende nasipse mart ayinda tup bebek yaptiricam bu ay yumurtalarim toplandi dollendi ve donduruldu persembe gunu histereskopi oldum ve dr beklwmemiz gerektiğini soyledi 2 3 ay kdr bu arada bi ilac kullaniyorum rahmin toparlanmasi icin ... sebepsiz inferrilite dendi yillarca ama sebepsiz bsy olmadigini 9 haftalik bebegimin kalp atisi durduktan sonra genetik testle ogrendim daha oncesindede kendiliginden gebelik yasayip duauk yapmistim ve rahmimin ancak t seklinde oldugunu ogrendim ve kanamalarimin nedeni heterezigot olmam vede rahmin t seklinde olmasıydı. .. simdiki doktorumdan cok memnunum insallah hayirli haberleri alalim bu topiktekilerle beraber ve isteyen herkesle beraber

Genetik testınde bır sorun cıkmadı ama bazen embrıyo dollenırken bır sorun gelişebiliyormus. Endişeliyim çok

Canm heterosıgot düşüğe sebep dgılki

Canm heterosıgot düşüğe sebep dgılki
evt cnm degil heterezigot oldugum bilinmeden kanamayla acil hastaneye kaldirildim progestan mi neydi ognesini fln yaptilar 1 gece hastanede kaldim kananin nedeni belli degil diyerek dr coraspirini kestirdi o gece kan aldilar fln ve ben 1 ay sonra ogrendim zaten heterezigot oldugumu yani kan sulandirici aspirini kestikten sonra bebek beslenemediginden kalp atisi durmus ve kanamamin nedenide rahmimin t seklinde olmasiymis ama nasil bi hsg idiki goremedi bilemedi

cok dua et cnm hayirlisini sagliklisini iste
Genetik testınde bır sorun cıkmadı ama bazen embrıyo dollenırken bır sorun gelişebiliyormus. Endişeliyim çok
ben 7 yildir ugrasiyorum cocuk la alakali ama bi kerede demedim ki olsunnn diye hep hayirlisini istedim benimde donmus transferde kalbi durdugu icin kurtaj oldugumda bebegi genetige yolladigimizda down sendromlu dediler ama inanmiyorum buna cunku ben bebegimi hep ruyamda goruyordum erkek oldugunu da herseyide ... Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize

Amin canım benım.. şimd cok korkuyorum tarama yaptırmk istıyorum cgh .. dr um genetık sorun cıkmadıgı için dondurulmuşları kullnmk istyr

Herkese merhabalar,

Hubannn seninle daha önceki sayfalarda konuşup tanışmıştık. Güzel haberlerini almıştık.. Bu başlık altında adını görünce çok şaşırdım ve üzüldüm.. İnşallah buradaki tüm arkadaşlara, bizlere de, tüm isteyenlere Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu ay itibari ile ikinci tüp bebek denemesi için Kadıköy Acıbadem Tayfun Bağış'ta başladım. Cumartesi günü opu oldu, ancak doktorum dondurmanın daha uygun olacağını söyledi. Transferim benim de Mart ayında olacak kısmetse. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur herkese.

Aramızda tedaviye yeni başlayacak olan varsa da bu konuda lütfen müsterih olmaya çalışsın. Ben ilk denememde forumda bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca gözüm çok korkmuştu. Ancak yaşayıp görünce anlıyorsun ki; üstesinden bir şekilde geliniyor. Tevekkül en önemli ilaç, üstelik anne adaylarını stresten de koruyor :)

Tabii bu arada döllenme sürecinde bugün 3. günüm. Sabahtan beri telefon başındayım hastaneden aramalarını bekliyorum. :)
21 tane toplanan yumurtadan 8 tanesi döllendi, 6 tanesi de 2. güne ulaşabildi. Bakalım.. İnşallah bugün sayısı da kalitesi de düşmez...

Merhaba bende aralık ayında ilk denememi yaptım ancak negatif sonuclandı drum subat ya da mart ayında tekrar deneyebilirsin dedi 3 tane dondurulmusum var. cok korkuyorum tekrar gitmeye ama vakit kaybetmekte istemiyorum Allah yardımcımız olsun inşş

Selam kizlarr bende subatta baslicam tedaviye ama marta sarkicak sanirim transfer zamanii insallah bu sefer guzel sonuclanir

Dondurulmuşun olması çok güzel canım inşallah bu kez olur hangi merkeze gidiyosun

Amin canım benım.. şimd cok korkuyorum tarama yaptırmk istıyorum cgh .. dr um genetık sorun cıkmadıgı için dondurulmuşları kullnmk istyr
cok dua et ve uzulme aklina kotu seyleri getirme genetiktede bi sorun cikmadiysa Allah in izniyle hic bsy olmaz icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…