• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende akıntı vs kesıldı belım agrıyor sadece oda yataktan :)

ama işyerınde oturup kalkarkende agrıyor haha :bicak:
Valla benimde hiç akıntım yok hayırlısı sadece bel de sağlı sollu ağrı var ve idrara çıkma başladı dün gece of çıldırıçam artık çok var daha 12 marta

M MaviMabellee kmnsd kmnsd love06 love06 allah aşkına siz hangi günler yumurtladınız haberiniz var mı ya bende neden bir bok yok neden belirti yok delircem sigara bile içiyorum ya ben delircemmm

Aynen ben doktorla devam edeceğim bu ay gelirse 😻 artık bizden çıktı Arzucum bat beklemek var şimdi sırada 😂benim için zaman hızlı geçer derslerim başladı ya 🙈
Aynen ben de bu ay olmazsa doktora gidicem neden olmuyor diye 🤣 çünkü eşim 1 hafta evliyken hepsini geçmiş bile, ben de gittim de öyle soğukluk filan varmış, yani orayı üşütmüşüz azıcık ondan tedavi aldım 😅

Kızlarrrr selaaammm, daha çatlamamış dimi? Ha çatladı çatlayacak 🤣🤣🤣 o yumurta akı da gelmedi daha, eşim de dün benden önce hazırdı, dün zor olmadı :KK76: 🤣

Eklentiler

• FC027DAD-4F6B-4ED6-A966-CC6B067B6A00.webp
    FC027DAD-4F6B-4ED6-A966-CC6B067B6A00.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 96F6C5C5-3ED7-4E10-ABD5-8D7CFBB723F7.webp
    96F6C5C5-3ED7-4E10-ABD5-8D7CFBB723F7.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlarrrr selaaammm, daha çatlamamış dimi? Ha çatladı çatlayacak 🤣🤣🤣 o yumurta akı da gelmedi daha, eşim de dün benden önce hazırdı, dün zor olmadı :KK76: 🤣
muhtemelen yarına kadar çatlar kuzum :KK9: hadi iyi bari adamlarda nazlanıyor yaa :KK70::KK70::KK70:

benim de bu ay 2. yumurtlama da deli gibi akıntım oldu.
1 mart tam pik oldugu gündü acayip şeffaf akıntım vardı . inşallah güzel günler görelim :dua::dua::dua:

Ben
M MaviMabellee kmnsd kmnsd love06 love06 allah aşkına siz hangi günler yumurtladınız haberiniz var mı ya bende neden bir bok yok neden belirti yok delircem sigara bile içiyorum ya ben delircemmm
22 si 23 çatlama 24ü 25 çatlama 26-27 yumurtlama 27 akşam çatlama gördüm bu ovülaayonda valla bende içiyorum sigara öğrendiğim an bırakıçam zaten ama stres deliriçem

Ben

22 si 23 çatlama 24ü 25 çatlama 26-27 yumurtlama 27 akşam çatlama gördüm bu ovülaayonda valla bende içiyorum sigara öğrendiğim an bırakıçam zaten ama stres deliriçem
benimde 25-26-27 yumurtlama 28 çatladı bende bekliyorum tiksineyim gram tiksinme yok yicem ya resmen neyse belirti olmaması normal herhalde ozaman ne dersin

Lütfen okuyun arkadaşlar adet döngünüz 28 olup en geç ne zaman pik yakaladınız? 16. Günüm ve pik olmadı daha yardımcı olsanız?
cnm youtube da Ebru ceylan ın yumurtlama masajını dene... regle yakın yumurtlayanlar da var cnm.. telaş yapma.

Back
X