Ayyy ne güzel ismin onun yanına ne yapar eder alırdım ben o ismiEvet tatlım aynen öyle ismim Umay tatlım alamadım üyelim öyle rastgele yazdım
bugün kimsede hamilelik belirtisi yokKizlar yanlis anlamayinda çok fazla konuşuyorsunuz sohbet edecekseniz özelden yazın sürekli bildirime bakıyorum biri gebe ya da belirti söylüyor sanıyorum test pasylasti sanıyorum ama yarısı sohbet bildirimlerin haksizmiyim
Bende de ilk kezdi, bizde de 2ci ay denememiz, ben gördüm dün, İnşallah sen de görürsün bir an önceAyy inşallah canım yaa.İlk kez ovulasyon testi yapıyorum bi de daha önce hiç denemedim yeni evliyiz denemede ikinci ayımız doktora da gitmedim hiç . O yüzden piki görmeyince korktum acaba bi sorun mu var yumurtam mı yok diye yaa
Yanlış anlamıyorum ben ama hamiş olan olursa sizi etiketlerim o zamanKizlar yanlis anlamayinda çok fazla konuşuyorsunuz sohbet edecekseniz özelden yazın sürekli bildirime bakıyorum biri gebe ya da belirti söylüyor sanıyorum test pasylasti sanıyorum ama yarısı sohbet bildirimlerin haksizmiyim
burası konuşmak için var canım zaten buradan hepimiz aynı konular üzerinde konuşuyoruz zaten bu saate gebelik testi, yapan mı kalır yapan yaptı aldı sonucunu zaten sen okuma mjs ları biz gebe kalan olursa etiketler haber veririz sanaKizlar yanlis anlamayinda çok fazla konuşuyorsunuz sohbet edecekseniz özelden yazın sürekli bildirime bakıyorum biri gebe ya da belirti söylüyor sanıyorum test pasylasti sanıyorum ama yarısı sohbet bildirimlerin haksizmiyim
Yumurtlama değilidr bnce. Yarın ise erken gebelik için erken sayılamaz sanıyorum. Az yarın da olsun geliyor mu bakalımKizlar bat yarın fakat sulu beyaz azda olsa akıntım var. Göğüsler dolgunlasti. Birde kasıkta batma var. Eken gebelik Testi yaptım demin negatif çıktı. Acaba bugün mü yumurtluyorum. Yoksa testi erken mi yaptım.
erken gebelik testi adet olmadan önce yapmışsın sonuç doğrudur canım benimKizlar bat yarın fakat sulu beyaz azda olsa akıntım var. Göğüsler dolgunlasti. Birde kasıkta batma var. Eken gebelik Testi yaptım demin negatif çıktı. Acaba bugün mü yumurtluyorum. Yoksa testi erken mi yaptım.
Saol canım
Tatlım pek düzenli değil benim. Dört ay düzenli ise sonra düzensiz olur. Bir iki gün önce sonra olur öyle yani.Yumurtlama değilidr bnce. Yarın ise erken gebelik için erken sayılamaz sanıyorum. Az yarın da olsun geliyor mu bakalımgünü gününe gelir mi bat gününüz?
Baş dönmesi çok düşük olasılık canım kocamın bile az evvel döndü başı ani kalktı dedim hamilemisin güldük başka belirtin varmıkızlarrrr selamm bugün aşırı baş dönmem var sizde şimdiden olur mu ya bat 8 mart
O zaman bu belirtiler neyin nesi çok sinir bu bozucu.erken gebelik testi adet olmadan önce yapmışsın sonuç doğrudur canım benim
adet olmadan önce bu belirtileri yaşaman çok normal yarın adet olacakmışsın kuzumO zaman bu belirtiler neyin nesi çok sinir bu bozucu.
Arada düzensiz olblyr güven vermiyor günü gününe olmaması galibaTatlım pek düzenli değil benim. Dört ay düzenli ise sonra düzensiz olur. Bir iki gün önce sonra olur öyle yani.
gögüslerde şişkinlik var ama ağrı yok böyle sütyenden taşıyorBaş dönmesi çok düşük olasılık canım kocamın bile az evvel döndü başı ani kalktı dedim hamilemisin güldük başka belirtin varmı
Şöyle söyleyim ben telefondan takip ediyordum yumurtlama zamanımı ama Ocak ayında adetten 5 sonra ovülasyon testi denedim ve programda gösterilen tarihten 2-3 gün sonra yumurtlama gördüm oda fazla koyu bir renk değildi. O ay zaten tutmadı. Bende Şubat ayında ovülasyonda gördüğüm tarihleri baz alarak yani Şubat 16-18-20 tarihlerini değerlendirdim..umarım anlatabilmişimdirHangi günleri degerlendirdiniz ?
Amin canım yaa ne tesadüf aynı gidiyoruz hadi bakalım inşallah bu ay hamile olursun arkandan da ben gelirimBende de ilk kezdi, bizde de 2ci ay denememiz, ben gördüm dün, İnşallah sen de görürsün bir an önce
Bugünü değerlendirelim ne olur olmaz,Arada düzensiz olblyr güven vermiyor günü gününe olmaması galibabence geçsin herhangi sorun yoksa bırak belirtileri filan yorucu şeyler belirti takip etmek insan bazen umut ediyor arkası adet oluyor en güzeli bekle gününü hatta geçmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?