Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de ilk kezdi, bizde de 2ci ay denememiz, ben gördüm dün, İnşallah sen de görürsün bir an önce

Yanlış anlamıyorum ben ama hamiş olan olursa sizi etiketlerim o zaman bugün kimsede ses 🗣 yok

burası konuşmak için var canım zaten buradan hepimiz aynı konular üzerinde konuşuyoruz zaten bu saate gebelik testi, yapan mı kalır yapan yaptı aldı sonucunu zaten sen okuma mjs ları biz gebe kalan olursa etiketler haber veririz sana

Kizlar bat yarın fakat sulu beyaz azda olsa akıntım var. Göğüsler dolgunlasti. Birde kasıkta batma var. Eken gebelik Testi yaptım demin negatif çıktı. Acaba bugün mü yumurtluyorum. Yoksa testi erken mi yaptım.

Yumurtlama değilidr bnce. Yarın ise erken gebelik için erken sayılamaz sanıyorum. Az yarın da olsun geliyor mu bakalım günü gününe gelir mi bat gününüz?

erken gebelik testi adet olmadan önce yapmışsın sonuç doğrudur canım benim

Kızlar bu ilşki zarar vermez demi bebişte varsa şayet tam tutunma zamanı

Yumurtlama değilidr bnce. Yarın ise erken gebelik için erken sayılamaz sanıyorum. Az yarın da olsun geliyor mu bakalım günü gününe gelir mi bat gününüz?
Tatlım pek düzenli değil benim. Dört ay düzenli ise sonra düzensiz olur. Bir iki gün önce sonra olur öyle yani.

Tatlım pek düzenli değil benim. Dört ay düzenli ise sonra düzensiz olur. Bir iki gün önce sonra olur öyle yani.
Arada düzensiz olblyr güven vermiyor günü gününe olmaması galiba bence geçsin herhangi sorun yoksa bırak belirtileri filan yorucu şeyler belirti takip etmek insan bazen umut ediyor arkası adet oluyor en güzeli bekle gününü hatta geçmesini

Baş dönmesi çok düşük olasılık canım kocamın bile az evvel döndü başı ani kalktı dedim hamilemisin güldük başka belirtin varmı
gögüslerde şişkinlik var ama ağrı yok böyle sütyenden taşıyor bir de beyaz şeffaf akıntım var ara ara kasıkta batma oluyor

Hangi günleri degerlendirdiniz ?
Şöyle söyleyim ben telefondan takip ediyordum yumurtlama zamanımı ama Ocak ayında adetten 5 sonra ovülasyon testi denedim ve programda gösterilen tarihten 2-3 gün sonra yumurtlama gördüm oda fazla koyu bir renk değildi. O ay zaten tutmadı. Bende Şubat ayında ovülasyonda gördüğüm tarihleri baz alarak yani Şubat 16-18-20 tarihlerini değerlendirdim..umarım anlatabilmişimdir birde arkadaşlar ben bugün gidemedim hastaneye test veremedim yarın randevu aldım doktoruma gideceğim.. eğer gebelik varsa sürecimi sizlerle bende paylaşmak isterim. Nede olsa mutluluk paylaşınca güzel

Bugünü değerlendirelim ne olur olmaz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…