• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ilşki zarar vermez demi bebişte varsa şayet tam tutunma zaman

Kızlar bu ilşki zarar vermez demi bebişte varsa şayet tam tutunma zamanı
canım benim gebeliğini geç öğrenip ilişkiye girenler var sorun olsa onlarda olurdu hiç birşey olmaz devam et bende ediyorum ben ilk gebeliğimde bebek kocamandı öğrendim o zamana kadar bilmeden sonrada bilerek yapmıştım

Kizlar yanlis anlamayinda çok fazla konuşuyorsunuz sohbet edecekseniz özelden yazın sürekli bildirime bakıyorum biri gebe ya da belirti söylüyor sanıyorum test pasylasti sanıyorum ama yarısı sohbet bildirimlerin haksizmiyim
Ben yanlış anladım şahsen 😂 nedeni şu burası bir tartışma araştırma sohbet platformu burda 7/24 gebelik hakkında konuşamayız tabiki arada başka konularda olacak hamıle olan hamıleyım dıyor tebrık edıyroz sorusu olsn soruyu soruyor cvp verıyoruz hep beraber şimdi gelelim asıl kızdıgım konuya sen hepsını okuma tatlım bu zorunlu değil git son sayfaya bak tebrık mesajı varsa bırı hamıledır yoksa boş dolu konuşulmusdur okumadan geç kavga etmek için değil içimde kalmasın diye yazıyorım ve inanın bence şu mesajı yazmanız bıle çok gereksiz arada espri yapılır konu dışına çıkılır normal yani 🤗😌

Ben yanlış anladım şahsen 😂 nedeni şu burası bir tartışma araştırma sohbet platformu burda 7/24 gebelik hakkında konuşamayız tabiki arada başka konularda olacak hamıle olan hamıleyım dıyor tebrık edıyroz sorusu olsn soruyu soruyor cvp verıyoruz hep beraber şimdi gelelim asıl kızdıgım konuya sen hepsını okuma tatlım bu zorunlu değil git son sayfaya bak tebrık mesajı varsa bırı hamıledır yoksa boş dolu konuşulmusdur okumadan geç kavga etmek için değil içimde kalmasın diye yazıyorım ve inanın bence şu mesajı yazmanız bıle çok gereksiz arada espri yapılır konu dışına çıkılır normal yani 🤗😌
Yazdıklarınızı (çok konuşanlari kastediyorum ) bos gereksiz yazanlar sizlersiniz boş boş konuşuyorsunuz size göre normal ama bana göre gereksiz takibi bırakıyorum keyfinize bakin

Yazdıklarınızı (çok konuşanlari kastediyorum ) bos gereksiz yazanlar sizlersiniz boş boş konuşuyorsunuz size göre normal ama bana göre gereksiz takibi bırakıyorum keyfinize bakin
yoo hiç gereksız degıl ozaman ne yapıcaz sadece hamıle kalanlar belırtısı olanalr mı yazacak gecen bırısı bana doktor sordu ankarada cvp vermesemıydım yanı :) güle güle gidin siz bilirsiniz

Adı ne kuzum trendyolda varmı
Eczaneden alabilirsin canm kolay bulunan bi ilaç .Zinco adı ..Eşin günde bir tane alsın tok karna
Canım ben eczaneye gidip aldım. Eşim kullanacak dedim magnezyum+çinko hap verdi. Yanlış bişey almadım inşallah

Kizlar yanlis anlamayinda çok fazla konuşuyorsunuz sohbet edecekseniz özelden yazın sürekli bildirime bakıyorum biri gebe ya da belirti söylüyor sanıyorum test pasylasti sanıyorum ama yarısı sohbet bildirimlerin haksizmiyim
Çok aktif yazanlardan olmasam da bu düşünceyi hiç tasvip etmiyorum. Aksine sürekli gebelik hakkında konuşmak herkesi daha çok strese sokmaktan başka bişeye yaramıyor. Burada güzel arkadaşlıklar ediniyoruz. Sebebi de ailemize bile anlatamadığımız en özel şeylerimiz hakkında konuşabilmemiz. Arada farklı şeyler de konuşmalıyız ki havamız değişsin, motive olalım, eğlenelim, kafa dağıtalım, başka şeyler de öğrenelim. Örneğin başka grupta film kitap önerileri yapıyoruz. El işi paylaşıyoruz. Çok hoş paylaşımlar bunlar. Bence sen de bu kadar gebelik odaklı yaşamazsan, daha kolay olur sürecin. Sevgiler ❤️

hamile kalacak mııyım şu belirtim var hamilelik varmıdır ya da aylarca senelerce uğraşıp hamile kalamayan arkadaşlarımız var bu stres yeterince boğuyor zaten bizi ve bu stresi burda 2 geyik yaparak atmamız seni neden rahatsız ediyor ?

İlk yanlış anlamayın deyip sonra içindekinizi çıkartıp koydunuz ya ortaya pesss dedim şuan 😈 Evet boş konuşmalarımız da var ama kimseyi bu şekilde kıracak gereksiz konuşmadık şahsen kendi adıma eminim. Çok ayıp yaptığınız 😏seni ciddiye alıp haber veririz demiştim içtenlikle iyi ki baştan gösterdin kendini teşekkürler 😉 başka burada konuşmamızdan şikayetçi olan varsa lütfen açık yürekle desin 😒

kızlarrrr selamm bugün aşırı baş dönmem var sizde şimdiden olur mu ya bat 8 mart

biz boş ve gereksiz yazıyoruz sen takibi bence de bırak isabet olur senin bizi germeye hakkın yok biz kadınız iyide ,kötüde,güzelde komikte ,ciddi de her şeyimizi paylaşıyoruz sabahtan akşama kadar gebelik konuşamayız sen bu formdan çık sorunlular diye kendine bir konu aç oradan devam et yola

yoo hiç gereksız degıl ozaman ne yapıcaz sadece hamıle kalanlar belırtısı olanalr mı yazacak gecen bırısı bana doktor sordu ankarada cvp vermesemıydım yanı :) güle güle gidin siz bilirsiniz
Valla nasıl oldu bilemedim ama kadını içindeki 😈çıkarttın biranda neler dedi öyle ben dondum kaldım ilk yanlış anlamayınlarla süslü mesaj yazı sonra kötülük vurdu mesajın içeriği değişti 😂

Şimdi sayfaya 1000 mesajımı yazmışım. Ödül aldınız msjı geldi 😂😂ödülün devamında biri sizi durdursun yazıyor 😂kim durduracakmiş kim 😂😂😂ben msj yazıyorum diye ödül aldım şunun dediklerine bak 😂😂😂

Back
X