Kuzum ben yurtdışındayım, pek bir seçenek yok 'Kinderwunsch' denilen bir klinikte...Acıbadem de arkadaşım yaptırdı 2 kez olmadı, çok paraları gitti... Sen hsg çektirmiştin değil mi?Nerede yaptırmayı planlıyorsun canım? Özel mi devlet mi? Ben Mayıs ta ya Bahceci tüp bebek merkezi ya da Acıbadem diye planlıyorum.
Adet gününüz ne zaman, benimde ovülasyondan 7 gün geçti bugün biraz ağrım oldu, adet ağrısı gibi ama çok hafif hafif, belirti arıyorum sanırmkızlar ya belimin sağ tarafında bi ağrı var
adet sancısı gibi ama inşallah değildir.
AA öyle mi canım? İnş gönlüne göre olur. Teyzem Almanya da yaşıyor. 10 sene çocuğu olmadı. Türkiye de tüp bebek tedavisi yaptırdı o. İlk 2 deneme olmadı. 3. De tuttu. İki çocuğu var şimdi. Umut hep var yaniKuzum ben yurtdışındayım, pek bir seçenek yok 'Kinderwunsch' denilen bir klinikte...Acıbadem de arkadaşım yaptırdı 2 kez olmadı, çok paraları gitti... Sen hsg çektirmiştin değil mi?
Bu ay hamilesin ben dedim öncedenAdet gününüz ne zaman, benimde ovülasyondan 7 gün geçti bugün biraz ağrım oldu, adet ağrısı gibi ama çok hafif hafif, belirti arıyorum sanırm
İnşallah canım sen ne yaptın keseyi gördünüzmüBu ay hamilesin ben dedim önceden
Bir kere gittim kese göründü sadece bugün 7+0 oldum yine gidecemİnşallah canım sen ne yaptın keseyi gördünüzmü
teşekkür ederim bakacım şimdi.Strip testler en iyisi bence
Ben instagramda Ebru ceylandan almıştım ama onda kalmamış üretim aşamasındaimiş birde minnak kurabiyeler diye bi sayfa var oda güvenilir strip test satıyor
evet yumırtlama gununse takıp et oluyormus cun kı bendede oldduKızlar merhabaa bir şey soracağım hayatımda ilk kez 2 gündür çok yoğun şeffaf bir akıntım oldu sanki regl olmuşum gibi yani. Yumurtlama günümdeyim o yüzden mi acaba? Ama çok yoğun oldu yani hiç böyle olmamıştı
6 nisan.Adet gününüz ne zaman, benimde ovülasyondan 7 gün geçti bugün biraz ağrım oldu, adet ağrısı gibi ama çok hafif hafif, belirti arıyorum sanırm
Kalp atislarini duycan ayy cok guzel herşey yolundadır inşallahBir kere gittim kese göründü sadece bugün 7+0 oldum yine gidecem
Bende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyorGünaydın çikolatalar. Göğüs hassasiyetimin 8.günü. Testler negatifVallahi tükendim.
Valla ben çok büyük hevesle yapıyorum başka belirti yok ama bu hassasiyetten dolayı bi heyecan yapıyorum ama negatifBende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyor
Bende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyorGünaydın çikolatalar. Göğüs hassasiyetimin 8.günü. Testler negatifVallahi tükendim.
prolaktin değerinize baktırın benceValla ben çok büyük hevesle yapıyorum başka belirti yok ama bu hassasiyetten dolayı bi heyecan yapıyorum ama negatifNormalde hep 2-3 gün sürerdi. Geçen çarşambadan beri dokununca acıyo
Ayın 11inde baktırdım 13 çıktıBende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyor
prolaktin değerinize baktırın bence
Normalmiş aslındaAyın 11inde baktırdım 13 çıktı
Prolaktin ne demek acabaBende test yapmaya korkuyorum hiç cesaretim yok hasta olmayı bekliyorum teste elim gitmiyor kalbim çarpıyor
prolaktin değerinize baktırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?