Canım günde bir tane de incir ye bence yumurtaların gelişmesinde iyiymiş bide havuç yumurtlamadan sonra çig badem havuç tutunmayı sağlıyormuş ben buradan birinden öğrenmiştim faydasğ olduğunu düşünüyorum seninlede paylaşmak istedimBen bu ay folik asit kullanmaya başladım sabahları folik asit akşamları 1 gün bal 1 pekmez olacak şekilde eşimle tüketmeye başladık.inşallah nisan ayı daha çok hamiş haberleri alırız .bide tanıdık biri 5 sene sonra bitkisel bi takviye almış ve o ay hamile kalmış kızlar arkadaştan öğrenince sizinlede paylaşırım ismini bide onu deneriz
Bu ay herşeyi deniycem canım teşekkür ederim onları da yerim artıkCanım günde bir tane de incir ye bence yumurtaların gelişmesinde iyiymiş bide havuç yumurtlamadan sonra çig badem havuç tutunmayı sağlıyormuş ben buradan birinden öğrenmiştim faydasğ olduğunu düşünüyorum seninlede paylaşmak istedimFolik asitin degiştirdiğini hiç duymadım bilmiyorum canım
bende promotil women kullandım :)Sizle aynıyız, bende 4 nisan bat bekliyordum ama ovülasyonum gecikti 2 gün, 23 yumurtlama 24 çatlama oldu, sizin gibi aynı belirtiler, prowomen kullandım bu ay inşallah etkisi olmuştur, amh düşük benim biraz o sıkıntım var
Bu aya yenı başladım canım dün tekrar başladım ovulasyon testine yumurtlamaya kadar 1 boş 1 dolu sonra hergun değerlendirme yapacağız nasipseBacılarım nasılsınız nasıl gidiyor
Rabbim nasip etsin canım benim hazirana kaldı haziranda doktor gidicem ikiz düşünüyoruz eşimle rabbimde nasip ederse ilaç tedavisi uygulucak doktorBu aya yenı başladım canım dün tekrar başladım ovulasyon testine yumurtlamaya kadar 1 boş 1 dolu sonra hergun değerlendirme yapacağız nasipse
bende promotil women kullandım :)
ayy dua edelim birbirimize :) inşallah ikimiz de hayırlı haberleri alalım :)
Amin canım yaa aminnnn inşallahroseanne bugün arabadan aşa inerken kasığımı tuttum sanki bişey battı ben mi uyduruyorum ya kafayı sıyırcam
7+0Müşallah canım darısı banaKaçıncı haftandı
İnşaallah canım ezan okunuyor şuan bu ay hamilesin inşaallahhhYaa hadi gözün aydın kuzumDuymuşsunuz çok şükür Bende prowomen kullanıyorum bu ay inşallah bende de işe yarar
Ay hadi inşallah canım pazar günü yaparım test bendeİnşaallah canım ezan okunuyor şuan bu ay hamilesin inşaallahhh
Bilmiyorum ki canım benimCanim bu kisinin mesji gozukmuyor incir kuru mu yapmis nasil olmus
Bilmiyorum ki canım benimCanim bu kisinin mesji gozukmuyor incir kuru mu yapmis nasil olmus
Bu ay herşeyi deniycem canım teşekkür ederim onları da yerim artık. Haber bekliyorum bitkisel bi ilaç varmış bi arkadaş 5 sene sonra onu kullandığı ay bebiş haberi almış öğrenince bende burdan sizlerle paylaşırım kullanmak isteyen belki olur diye
Maşallah canım bende şafak sayıyorum heyecanla 7+1 e doktorum o gün gel dedi
Testin 3.gün ama erken değil mi? Birde şey kaç günde bir olıyosun regl?Tam hafif koyulaşıyordu bu test niye 3. Gün yine apaçık oldu?3 saat önceden su içmeyi de kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?