• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben düşükten sonra dr hiç gitmedim Allaha emanet deniyorum şuan gayet sağlıklı gibi yoluma devam ediyorum Allah versin en hayırlısını inşallah geçen dr gittim kaşıkla açtı baktı çubuk ultrason soktu baktı parmakla baktı bana gelenler geldi daha da gidemem aslına bakarsanız hiç acımadı ama dr yanındaki o mal kız hayatında hiç görmemiş gibi gözlerini belertip izledi o nalete sinir oldum daha da gitmem rabbim verir ben inanıyorum bu ay da kafama göre klomen kullandım yumurta büyütücü birde ovulasyon takibi yaptım hayıt suyu içtim tedbir benden takdir Allahtan canım benim
Yaş kaç canım? ne kadardır evlisin, ne kadardır istiyorsunuz?

Çatlamayan yumurta kalın olurmuş onun için ameliyat bile yapıldığını duymuştum. Çok sert demek ki çatlayamıyor 😏çatlatma iğnesi kullandığın halde mi çatlamıyor canım. Benimde bu ay su gibi mübarek 🙈üşümeyle karışık artıyor gibi ya.
Yok canım benim doktor bana folik asit haricinde hiç bir şey yapmıyor şuan ve hiiiç acele etme olacak diyor buda beni sinir ediyor :KK48: folik asit kullanalı 3 ay olacak gebelik oluşmazsa ilaca ara veririz Koenzim Q10 vitaminine başlatırım dedi. Kalınlık konusunda doğru diyorsun en son gidişimde çatlamaya çalışmış ama olmamış folikülün kendi dış yapısı kalın olabilir buda aslında bizim tercih ettiğimiz bir şey dedi. İğneyi hiç söylemedi bile ilac bitince olmazsa gebelik tekrar gideceğim hormon değerlerim iyiydi çünkü sadece çatlayamama sorunu oldu bende:KK6:

Allah seni yaaaaa gülsem mi ağlasam mı ey allahım
ben öyle çok ppirikli değilim bilakis çok rahatım napim ya gitsem elli tane dert çıkartacak başıma onlarlamı uğraşcam böyle bilmeden daha iyi sonra kafaya takar gererim kendimi :) gamsız olmak iyi ben devam ediyorum tam gaz allah ne verdiyse şunada güveniyorum ilk o kontrollerde bana sapasağlamsın dedi bende rahatım dert edemem birşeyi benim derdim bana yeter :)

Ne cesaret ama biz tık desek hemen koşarız doktora....
öyle tık dese gidersen hastalık hastası olursun kendimi dinleyemem öyle her dk hastamıyım değilmiyim diye ağrım bile olmadı düşük yaparken :) aradım kadını telde sordum merak ettiğim herşeyi klomeni sordum içebilirsin dedi bana

ben düşükten sonra dr hiç gitmedim Allaha emanet deniyorum şuan gayet sağlıklı gibi yoluma devam ediyorum Allah versin en hayırlısını inşallah geçen dr gittim kaşıkla açtı baktı çubuk ultrason soktu baktı parmakla baktı bana gelenler geldi daha da gidemem aslına bakarsanız hiç acımadı ama dr yanındaki o mal kız hayatında hiç görmemiş gibi gözlerini belertip izledi o nalete sinir oldum daha da gitmem rabbim verir ben inanıyorum bu ay da kafama göre klomen kullandım yumurta büyütücü birde ovulasyon takibi yaptım hayıt suyu içtim tedbir benden takdir Allahtan canım benim
Sizi çok iyi anlıyorum evet kötü bir raslantı olmuş eminim o görüntüyle kimse karşılaşmak istemezdi ama siz ne yaparsanız yapın normal yolla bile hamile kalsanız pıhtılaşma eğilimli veya başka bir sıkıntı var ise bebek beslenemez yaşayamaz. Bir tahlil bir kana bakar. Tekrar düşükle sonuçlanırsa Allah korusun üzülen yine siz olacaksınız onca uğraş ve ay boşa gidecek lütfen bence tabularınızı yıkıp en iyi hekime bir kez daha görünürseniz çok iyi olur nacizane fikrim. Sizi düşündüğümden söylüyorum emin olun yaşadığım için kimse bu sıkıntıları yaşasın istemiyorum. Sağlıcakla kalın. Tez vakitte güzel haberlere ulaşın inşallah 🙏

Benim ikinci evliliğim dr eşime soruyor siz teste gittiniz mi diye ben normal çıkınca hayır dedi eşim çocuk var mı dedi ee adamda iki tane çocuk var :) adam daş gibi bende var bir çocuk dr diyor siz kafayı mı yediniz 4 çocuk istiyorsunuz lenn onun dadı başka istiyoruz tabiki

Benim ikinci evliliğim dr eşime soruyor siz teste gittiniz mi diye ben normal çıkınca hayır dedi eşim çocuk var mı dedi ee adamda iki tane çocuk var :) adam daş gibi bende var bir çocuk dr diyor siz kafayı mı yediniz 4 çocuk istiyorsunuz lenn onun dadı başka istiyoruz tabiki
resimdeki bebe kim melo

Herkese Merhaaaaba Lavi12 Lavi12 beni de eklermisin 👋🏻
Beklenen bat 06.03.2020
Yaş 29
İmom omega kullanıyorum
4 aydır deniyoruz. ( bir dış gebeliğim var) denemeye devam 💪🏻

Eklentiler

• IMG_20210303_180543.webp
    IMG_20210303_180543.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210303_120722.webp
    IMG_20210303_120722.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bir şey soracağım ben merak ettiğim şeyleri vs. Girip bakmak için geldim buraya. Yazanlar sayesinde de çok şey öğreniyorum fakat siteyi kullanmayı pek bilmiyorum 🙈 mesela böyle sayfalarda liste falan yapıyorsunuz listeye ekleniyor Kişiler falan. Bunlar mesela ne sebeple oluyor. Eğer faydalı oluyorsa ben de ekleneyim mesela 😅 Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Muhabbetleriniz de çok sarıyor 🙏🏻 Her zaman Yazmasam da çoğu zaman okuyorum ☺️

bende 34 yasındayım 8 ysından oplum var 3 aydır denıyruz neden olmuyokı acaba:)
Ahh bi bilsem ☺️ hormon testlerinize bakıldı mı? Yumurtlama takibi yapıldı mı? Benim hormonların hepsine bakmadı açıkçası çok detaycı bi doktor değil. Yaşadığım yerde de pek alternatifim yok. Sadece sağlık ocağında yapılanlara baktı. Yumurta takibin zaten ilaç süresince yapıldı. İlaçsız gelişmiyor. O ilaçlar da çok ağır hormon içerdiği için düşük ihtimalini arttırıyor ama yapacak bişey yok 🤷‍♀️ yaş ilerleyince biraz sıkıntı ama çocuğumuz var nihayeyinde. Olur inşallah, zamanını bekliyor bıdıklar

Kızlar benim aklıma birşey takıldı.

1-ovu testi yaparken 2 saat önce sıvıyı kesiyoruz ya . bende daha fazla oluyor. 3-4 saat oluyor. bundan birşey olur mu

2-üşütünce yumurta akı gibi olan akıntı mı geliyor ilk defa duydum da . bende geliyor şuanda . yumurtlama zannediyordum ama değil sanırım. dün ovu testi yaptım pik falan yoktu . adetimi 1 sayarsak bugün 6.günüm.
Canım uzun süre sıvı almaman daha iyi sıkıntı olmaz. O akıntı herkeste değişiyor, takip etmen lazım. Ben de önceden hiç bilmezdim ama takip edince farkettim ki bende yumurtlamadan 2 gün önce başlıyor genelde o akıntı. Senin de öyle olacak belki

Bizim de ikinci evliliklerimiz. Birer çocuğumuz var aynı yaştalar. Çevremizdekiler de hep aynı şeyi söylüyor. Ortak bi çocuğumuz, bizim özel bir bağımız neden olmasın? Biz de çok istiyoruz. Ayrıca teorik olarak 2.doğum olacak. Bunları söyleyenlerin 2-3 çocuğu var. Madem öyle siz de bi taneyle kalsaydınız o zaman diyorum. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya bayılıyor. Bakacak olan biz, size ne oluyor yani 😤

Back
X