Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin pik :)Kizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
Nasıl sevindim senin için kendimde yakalayamadım için üzülüyordum umut oluyor banadaKizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
Evettt inşallah tutar :)Kizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
Ne güzel birilerinin faydasına dokunuyorsan Allah iyiliklerini karşılıksız bırakmaz.diyorum ya herkese yetiyorum kendimden başkakimin ne işi olsa koşar yaparım ederim fiziken de hizmetçi ruhluymuşum :) öyle diyorlar yani ama kendime bu konuda faydam yok anlamadım
![]()
kız uyumusum gozlerımı kapattım abow 15 dk olmus ama cin gibi uyandım :) uyku bastıryo benı masa basındabenim patronlarım iyi ve rahatım iyi bin şükür işimi yaptığım için fazlasıyla hatta :)) ben burada yemek çayda yapıyorum 4 kişiyiz aslında kişi fazla idari kadro 4 kişi işçiler bizimle yemiyor her işi yapınca amele gibi kimse ses çıkarmıyor bana ne desem eyvallah diyorlar yani 5. senedeyim bu yıl doğursam artık başkası gelir yerime oda böyle benim gibi her işlerini yapar mı bilemem o yüzden sağ olsun 4 patronumda bırakmıyor bri biliyor gebelik düşündüğümü inşallah olmaz diye dua ediyor :) ben burada ... ...yırtıyorum adam bana bedddua gibi dua ediyor. :)
yakalrsınız bende öle sanıyorudm ama sabır lazımNasıl sevindim senin için kendimde yakalayamadım için üzülüyordum umut oluyor banada![]()
Hadi inşallahkesin pik :)
Insallah sende yakalarsın sabirli ol sal biraz dusunme stres yapma. onemli olan sonuç tabi bat 16 mart gorelim mevlam neylerNasıl sevindim senin için kendimde yakalayamadım için üzülüyordum umut oluyor banada![]()
Insallah tesekkur ederimEvettt inşallah tutar :)
Evet cnm pik olmuş, değerlendirin bu günleri..Kizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
Onu yakalasam gerisi Allahtan kuzum böyle sorun mu var diyorum kendimInsallah sende yakalarsın sabirli ol sal biraz dusunme stres yapma. onemli olan sonuç tabi bat 16 mart gorelim mevlam neyler![]()
Pik olur evetKizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
seninde mi bat 16 mart :)Insallah sende yakalarsın sabirli ol sal biraz dusunme stres yapma. onemli olan sonuç tabi bat 16 mart gorelim mevlam neyler![]()
benseninde mi bat 16 mart :)
LeeSoon arkadaşımızda sanırım öyleydi ne güzel denk geldi 12 marta çok var bekleyen :)
inşallahhhhh bat kaçdı sizinAkıntım gelmiş beyaz şeffaf yapışkan bişi ben şokİnş hayra alamettir