Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhaha keşke gerçekten gitmesini istediğinde gitseler

MErhaba tesadüfen okudum mesajınızı geçen ay yani ocakta bende klomene başladım artı birde bal çorekotu ve tarcin kullandım sabah akşam yemeklerden 15 dakika önce ve ilk ay hamile kaldım 2 gün önce keseyi gördüm normalde ben klomeni hamile kalabilen biri değilim kızımdan önce de 3 4 kere kullanmıştım klomeni denk mi geldi bilmiyorum ama sizlere de tavsiye ederim
Ben de Mart'ta klomen tedavisine başlayacağım inşallah hepimizin hayırlı sonuçlanır en güzel haberleri alırız Beni de ekler misiniz Bat 3 Mart

Burası ne güzel bi grup birbirimizi hiç görmediğimiz halde herkesin samimiyeti o kadar içten ki sürekli elimde telefon yeni bildirimleri takip ediyorum . Kimseye soramadıklarımızı duygularımızı ifade edebileceğimiz bi yer olması çok güzel. Sürekli aktif konulara dahil olmasam bile herkes için heyecan içindeyim Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah

Bu yaz düşünüyoruz haziran gibi ahahahah yok yaa biraz evliliğin tadını çıkartayım
Ooo senin güzel telaşların vardır şimdi Hayırlısı olsun.. mutlulukla dolu olsun evliliğiniz.. ben kötü örneğim, ciddi anlamda gençliğimi bekarlığımı sonuna kadar yaşadım, çok da mutluydum bu durumdan. Kendim gibi birini bulunca da 39 yaşımda çok severek evlendim.. meğerse bebiş için geç kalmaya başlamışız ikimiz de yine de hiç pişman değilim herşeyin zamanı var, hazır hissetmeden, mutlu zamanların tadını çıkartmadan bu işlere girişme benim kadar da geç kalma tabi

Elinden geldiğince dahil ol sohbete daha çok keyif alırsın eminim. Görmeden arkadaş kaderdaş sırdaş olduklarının var burada.

Doktorunuz bisey soylemedi mi. Benim fsh 11, amh 0,68. Ama 39 yasindayim. Hemen tup bebek diyen de oldu, olabilir ama uzun surer diyen, 6ay kendiniz deneyin diyen de oldu. Yasiniz ve cocugunuzun olup olmamasi onemli karar vermenizde.
doktorum birkaç ay deneyin sonra gelin dedi. 4 yaşında oğlum var 30 yaşındayım bu yıl sonuna kadar deneyip kasım aralık gibi tüp bebeğe bakarız diyorum

çok teşekkür ederim Arı sütünü de sorayım doktoruma. İstanbuldayım ama Eşimin ailesi ankarada. Hangi dr acaba

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ben de deneyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…