- 19 Şubat 2022
- 1.901
- 2.169
- 83
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.221
Çok pahalı yaa, bende bakmıştım 2 hafta önce falan. 2 test 400 küsür lira, fiyatı düşmüş çok inmiş hemen 10 tane falan sipariş vermek lazımE ben bulamadim
Ahhaha keşke gerçekten gitmesini istediğinde gitselerherkese güüünaaaydınnnn
BAT'ları yaklaşanlarr çift çizgilerii görsüüüünnn
BAT'ına benim gibi çok olanlara da günler çabuk geçsiiiinnn
ay hadi inşallaahhhhh
benimki de dün akşam diyor ki, ben benim çocuklara söyledim onlar nereye gitmesi gerektiğini biliyo
allam inş biliyolardır dedim
Yoksaaaaa gebeliktenmi koyulaşıyoBen galiba yine yumurtlicamTahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden
Eki Görüntüle 3013676
İki haftadır falan takip ediyordum indirim yaptılar şekerim hemen alalım 10 kutu falan fiyatı 423 değil artıkyanlış ekran görüntüsü ekledim
Hemen umutsuzluğa kapılma belki geç döllenmedirGünaydın hanımlar, bugün kan testi yaptırdım bat 1 mart. maalesef negatif geldibu ayda olmadı sanırım
Hayır değil, yapmaya devam et canım t çizgisi C ile ya eşit olacak ya da daha koyuEki Görüntüle 3013498
SiZce pik mi çok akıntım ve kasık ağrım vardı
Ben de Mart'ta klomen tedavisine başlayacağım inşallah hepimizin hayırlı sonuçlanır en güzel haberleri alırızBeni de ekler misiniz Bat 3 Mart
inşallah öyledirHemen umutsuzluğa kapılma belki geç döllenmedir
Ooo senin güzel telaşların vardır şimdiBu yaz düşünüyoruz haziran gibiahahahah yok yaa biraz evliliğin tadını çıkartayım
İnşallah canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsiingözünüz aydın canım darısı bizlere olur inşallah
Elinden geldiğince dahil ol sohbete daha çok keyif alırsın eminim. Görmeden arkadaş kaderdaş sırdaş olduklarının var burada.Burası ne güzel bi grup birbirimizi hiç görmediğimiz halde herkesin samimiyeti o kadar içten ki sürekli elimde telefon yeni bildirimleri takip ediyorum . Kimseye soramadıklarımızı duygularımızı ifade edebileceğimiz bi yer olması çok güzel. Sürekli aktif konulara dahil olmasam bile herkes için heyecan içindeyim Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah
Kocaeli’de konrad görüntüleme merkezi var orada çekileceğimAy herkes farklı birsey söylüyornerde çekileceksin canım
doktorum birkaç ay deneyin sonra gelin dedi. 4 yaşında oğlum var 30 yaşındayım bu yıl sonuna kadar deneyip kasım aralık gibi tüp bebeğe bakarız diyorumDoktorunuz bisey soylemedi mi. Benim fsh 11, amh 0,68. Ama 39 yasindayim. Hemen tup bebek diyen de oldu, olabilir ama uzun surer diyen, 6ay kendiniz deneyin diyen de oldu. Yasiniz ve cocugunuzun olup olmamasi onemli karar vermenizde.
çok teşekkür ederim Arı sütünü de sorayım doktoruma. İstanbuldayım ama Eşimin ailesi ankarada. Hangi dr acabaBenimde oyleydı. Fsh o civarlarda Amh da 0.13 tu. 7 sene once tup bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Sana morel olsun diye yazdim. Iyi bir doktora yonelin once. Ari sutu onermisti bana doktorum ekstra vitaminlerin yaninda. Ankaradaysaniz hocami tavsiye edebilirim.
Yok ya ben sağlık ocağına giderimÇok pahalı yaa, bende bakmıştım 2 hafta önce falan. 2 test 400 küsür lira, fiyatı düşmüş çok inmiş hemen 10 tane falan sipariş vermek lazım
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ben de deneyeyim o zamanMErhaba tesadüfen okudum mesajınızı geçen ay yani ocakta bende klomene başladım artı birde bal çorekotu ve tarcin kullandım sabah akşam yemeklerden 15 dakika önce ve ilk ay hamile kaldım 2 gün önce keseyi gördüm normalde ben klomeni hamile kalabilen biri değilim kızımdan önce de 3 4 kere kullanmıştım klomeni denk mi geldi bilmiyorum ama sizlere de tavsiye ederim
Ayy inşallah yaabu ay hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah :)
Ayy gebe misin yoksaaaBen galiba yine yumurtlicamTahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden
Eki Görüntüle 3013676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?