Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne hayirli arkadasmissin aldigin sevabi anlatamsm yaptigin iyiligi anlatamam...

Kendin az cok gördün nelrr çektiğimi anlatabilmisimdir.. umarim allah herkese istedigi ve bakabilecegi kdr bebek verir ...

Kızlar ilk defa yaptım ovulasyon testini daha yumurtlamaya var değil mi ?

Eklentiler

• 2425AF1D-155E-444C-8F9D-6073E9B60A1A.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 51
doktorum birkaç ay deneyin sonra gelin dedi. 4 yaşında oğlum var 30 yaşındayım bu yıl sonuna kadar deneyip kasım aralık gibi tüp bebeğe bakarız diyorum
Anladim cnm, yasin cok genc aslinda. Klomen gibi ilaclarla gebelik elde eden cok. Doktorunuz yonlendirecektir mutlaka. Beslenme ve takviye ile destekleyebilirsin. Evladini Allah bagislasin, sanki biraz kendiniz deneyebilirsiniz gibi geldi bana da. Ovulasyon testiyle takip edebilirsin. Allah gonlune gore versin insallah. Bu arada ben de kahvekolikim. Kafeinin azaltmak gerekiyormus bu donemde, su an kahve icerken sana bunu yaziyor olmam

Ne hayirli arkadasmissin aldigin sevabi anlatamsm yaptigin iyiligi anlatamam...

Kendin az cok gördün nelrr çektiğimi anlatabilmisimdir.. umarim allah herkese istedigi ve bakabilecegi kdr bebek verir ...
Teşekkür ederim canım..

Evet kesinlikle gözümle gördüm zor bir durum.. elbette kişiden kişiye değişebilir ama genelikle böyle.. arkadaşımın doğumundan 1 ay sonra kuzenimin eşi doğum yapmıştı sezeryanla.. ve onun annesi sürekli yanındaydı.. bir süre..

Merhaba. Bugün adetimin ilk gününden sayarsak 16. Günün kadın doğuma gittim yumurta göremiyorum çatlamış sanırım dedi. Ve mantar oluşmuş bu sebeple çok umudum yok bu ay içe ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…