- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.241
Ne zaman başlamıştıBenim hamileyken hep sarı kokusuz akıntım olmuştu
Aman sakin ol ben dün test yaptım negatif çıktıyemin ederim aynı şeye bakıyodum şu an
ay insanın herşeyi alası geliyoooo biri beni durdursunnn
Birkaç kişi kullansın, doğruluğu kanıtlansın alırız tabi, fiyatından değil iyi bir ürün mü görelim diye almıyoruzYok ya ben sağlık ocağına giderim
Bir kere para verilip sürekli kullanılabilecek bir ürün olsa alınır ama kitlere sürekli dünyanın parasını vermek gerekiyoBirkaç kişi kullansın, doğruluğu kanıtlansın alırız tabi, fiyatından değil iyi bir ürün mü görelim diye almıyoruz
benim yumurtlama 1 Mart, daha fol yok yumurta yok tabirinin canlı örneğiyimAman sakin ol ben dün test yaptım negatif çıktı
Ne hayirli arkadasmissin aldigin sevabi anlatamsm yaptigin iyiligi anlatamam...Ah canım sen neler çekmişsin böyle.. Anne olmak böyle brisey işte.. evet bir yardımcı olması şart aslinda sezeryan durumunda.. normal doğum sonrası bile adapte olamayabiliyor insanlar.. normalde teksin birde ufacık bir insan hayatına girmiş sana bağlı hayatı filan..
Benim arkadaşımda sezeryan olmsutu refakatçi bendim yanında eşi yurtdışındaydi gelemedi.. kendisi yabancı olduğu için ailesi de yoktu.. sonra yanında kaldım 2 hafta kadar.. çocuğu direk bana emet ettiler hastanede orda kucağına ben koyup göğüsünu filan ben açıp emzirdirtiyirdum annesine..kendi hali yoktu yarı baygın..
Eve gidince de ben baktım..altını ben aldım çocuğun üstünü filan degsitirdim.. uyuturudm.. annesi cunki zor kimildiyirdu.. çocuğu emzirirken uyuya kalırdı ben uyandiiridm çocuğu düşürmesin diye .. böyle mecaramiz var yanidaha sonraları da çok vakit geçirdim bebişle bu yüzden bağımız var bizim..şimdi 5 yaşına girecek kerata.. sarı oğlum benim
Kız güldürdün beni .Haykırdım resmenSanki gece hiç uyumamışım gibi bı ağırlık bı uyku çöktü yattım vallahi şimdi. İnsallah belirtidir bu da
evet canım T ye yakın olan çizginin köyü olması lazım, hergün test yap kaçırma. Batın ne zaman?Kızlar ilk defa yaptım ovulasyon testini daha yumurtlamaya var değil mi ?
Bat 14 mart canımevet canım T ye yakın olan çizginin köyü olması lazım, hergün test yap kaçırma. Batın ne zaman?
Anladim cnm, yasin cok genc aslinda. Klomen gibi ilaclarla gebelik elde eden cok. Doktorunuz yonlendirecektir mutlaka. Beslenme ve takviye ile destekleyebilirsin. Evladini Allah bagislasin, sanki biraz kendiniz deneyebilirsiniz gibi geldi bana da. Ovulasyon testiyle takip edebilirsin. Allah gonlune gore versin insallah. Bu arada ben de kahvekolikim. Kafeinin azaltmak gerekiyormus bu donemde, su an kahve icerken sana bunu yaziyor olmamdoktorum birkaç ay deneyin sonra gelin dedi. 4 yaşında oğlum var 30 yaşındayım bu yıl sonuna kadar deneyip kasım aralık gibi tüp bebeğe bakarız diyorum
Kız güldürdün beni .Haykırdım resmen
daha yumurtlama degıl canım devam etKızlar ilk defa yaptım ovulasyon testini daha yumurtlamaya var değil mi ?
Cok emin olmamakla birlikte 2. Aydan son son aylara kadar devam etmistiNe zaman başlamıştı
Ben yapicam hatta dayanamiyorum bugun bile yapasım varCanlar haftasonu kimler test yapacak
Teşekkür ederim canım..Ne hayirli arkadasmissin aldigin sevabi anlatamsm yaptigin iyiligi anlatamam...
Kendin az cok gördün nelrr çektiğimi anlatabilmisimdir.. umarim allah herkese istedigi ve bakabilecegi kdr bebek verir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?