- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.261
ben de salı yapmam lazım da bilmiyorum o an ki psikolojimleBen salı yapicam
Allah sana da yardım göndersin insallah dogum yaptığında..Teşekkür ederim canım..
Evet kesinlikle gözümle gördüm zor bir durum.. elbette kişiden kişiye değişebilir ama genelikle böyle.. arkadaşımın doğumundan 1 ay sonra kuzenimin eşi doğum yapmıştı sezeryanla.. ve onun annesi sürekli yanındaydı.. bir süre..
testin varsa hem bugün hem yarın hapBen yapicam hatta dayanamiyorum bugun bile yapasım var
Ya var işte olmasa keşke negatif görmek istemiyorumtestin varsa hem bugün hem yarın hap
Yok henüz daha yumurtlama olmamış.. saat kaçta yaptın canım?Kızlar ilk defa yaptım ovulasyon testini daha yumurtlamaya var değil mi ?
Neymiş senin belirtilerinbelirtilerim şekil önümden çekil
Allah razı Olsun.. İnshaAllah canım.. sende busefer normal doğum yaparsın.. İnshaAllah yapanlar var ..Allah sana da yardım göndersin insallah dogum yaptığında..
Şöyle söyleyeyim gebelik ihtimali ikinci kez Yumurtlama ihtimalinden çok çok daha fazla.. isnhaAllah öyledirBen galiba yine yumurtlicamTahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden
Eki Görüntüle 3013676
İnsallah zaten yine son ana kadar 2 doktor gidicem bir de ebe destekli gidicem.. gecen instagramda gordum bir ebe, eve gelip cay demleyip lohusa serbeti yapip normal dogurtmus dogmaz dedigi bebegi. Anneye yemek soylemis yedirmis serbet icirmis.. kordonu 1 saat sonra kesmis mesela anneyle bebek suremli temas etmiş emzirtmis 2 3 saat daha öğretmiş elleriyle siy sagmis... ck özendim...Allah razı Olsun.. İnshaAllah canım.. sende busefer normal doğum yaparsın.. İnshaAllah yapanlar var ..
Gebelikte şeffaf sarı ve beyaz kremsi akıntılar olur.. özellikle ilk aylarda.. tabiki kokusuz olma şartı ile.. ancak adet öncesi de başlar bazılarında.. sende öylemi yakinmi şuan bata ?Çok aFedersiniz kızlar ama Sarı akıntı geliyor benden acık sarı ama böyle olan var mı
Hala erken olabilir.. bence adet olan dek ihtimal vardirGünaydın hanımlar, bugün kan testi yaptırdım bat 1 mart. maalesef negatif geldibu ayda olmadı sanırım
Ah canim Allah razi olsun.. evet bende kesinlikle katılıyorum sana..Burası ne güzel bi grup birbirimizi hiç görmediğimiz halde herkesin samimiyeti o kadar içten ki sürekli elimde telefon yeni bildirimleri takip ediyorum . Kimseye soramadıklarımızı duygularımızı ifade edebileceğimiz bi yer olması çok güzel. Sürekli aktif konulara dahil olmasam bile herkes için heyecan içindeyim Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah
İnşallah vardırHala erken olabilir.. bence adet olan dek ihtimal vardir
Ben özgüvenli arkadaşım hiç kendini eleştirmekten çekinmezOoo senin güzel telaşların vardır şimdiHayırlısı olsun.. mutlulukla dolu olsun evliliğiniz.. ben kötü örneğim, ciddi anlamda gençliğimi bekarlığımı sonuna kadar yaşadım, çok da mutluydum bu durumdan. Kendim gibi birini bulunca da 39 yaşımda çok severek evlendim.. meğerse bebiş için geç kalmaya başlamışız ikimiz de yine de hiç pişman değilim herşeyin zamanı var, hazır hissetmeden, mutlu zamanların tadını çıkartmadan bu işlere girişme benim kadar da geç kalma tabi
Çok çok teşekkür ederim canım ne güzel bilgilendirdin beni. testi 12:30 da yaptım ilk idrar değildi yarın yine aynı saatte yaparım o zaman değerlendirmeye devamkeYok henüz daha yumurtlama olmamış.. saat kaçta yaptın canım?
Çünkü mutlaka tessten önce iki saat sıvı alımını kesmen lazım ve belirli saatleri var kesinlikle ilk idrarla olmaması gerek..ve hergun bir kerz aynı saate tekrar etmen gerek..
Testleri sabah 8-10 öğle 12-17 akşamda 20-22 arası yapabilirsin.. en iyi saatleri öğle saatleri arasında diyorlar.. dediğim gibi sabah yapacak olursan ilk idrar değil de ikinciden itibaren yapabilirsin..
T çizgisi C çizgisi Ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtalama olmuş demektir.. öğünü ve ertesi gunuy mutlaka değerlendir.. ve teste devam et ki çatlamaya gör..T çizgisi siliklesince catmalis demektir.. bugünude mutlaka değerlendir...bazen koyuluk bir iki gün daha sürebilir.. havuç tüket bolbol catmalasina yardımcı olur..testi catlayana kadar bırakma..
Hormonlarda bazen dalgalanmalar olur bu sebebten dolayı bir koyu bir silik görebilirsin . Yada git gide koyulaşp tekrar silikde görebilirsin endişelenme teste devam et.. Rabbim nasıb etsin inshaAllah
merhabalaaaar, benim bat 20 martta çok heycanlıyım inşallah güzel haberler yazabilirim ben de buraya :))) beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim :)Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Hosgeldinizzzzmerhabalaaaar, benim bat 20 martta çok heycanlıyım inşallah güzel haberler yazabilirim ben de buraya :))) beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim :)
ahhh inşallah inşallah aminnnn :)Hosgeldinizzzz
Umarim kucaginiz dolar sizinde bu ay (=
Hay MashaAllah Yaa ebeye bak sen.. ne güzel vaaha..çok bilinçli geldi bana bu ebe..İnsallah zaten yine son ana kadar 2 doktor gidicem bir de ebe destekli gidicem.. gecen instagramda gordum bir ebe, eve gelip cay demleyip lohusa serbeti yapip normal dogurtmus dogmaz dedigi bebegi. Anneye yemek soylemis yedirmis serbet icirmis.. kordonu 1 saat sonra kesmis mesela anneyle bebek suremli temas etmiş emzirtmis 2 3 saat daha öğretmiş elleriyle siy sagmis... ck özendim...
Izmir de oyle bir ebe bulursam kesinlikle evde dogum yapmayi denerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?