Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sana da yardım göndersin insallah dogum yaptığında..

Kızlar ilk defa yaptım ovulasyon testini daha yumurtlamaya var değil mi ?
Yok henüz daha yumurtlama olmamış.. saat kaçta yaptın canım?

Çünkü mutlaka tessten önce iki saat sıvı alımını kesmen lazım ve belirli saatleri var kesinlikle ilk idrarla olmaması gerek..ve hergun bir kerz aynı saate tekrar etmen gerek..

Testleri sabah 8-10 öğle 12-17 akşamda 20-22 arası yapabilirsin.. en iyi saatleri öğle saatleri arasında diyorlar.. dediğim gibi sabah yapacak olursan ilk idrar değil de ikinciden itibaren yapabilirsin..

T çizgisi C çizgisi Ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtalama olmuş demektir.. öğünü ve ertesi gunuy mutlaka değerlendir.. ve teste devam et ki çatlamaya gör..T çizgisi siliklesince catmalis demektir.. bugünude mutlaka değerlendir...bazen koyuluk bir iki gün daha sürebilir.. havuç tüket bolbol catmalasina yardımcı olur..testi catlayana kadar bırakma..

Hormonlarda bazen dalgalanmalar olur bu sebebten dolayı bir koyu bir silik görebilirsin . Yada git gide koyulaşp tekrar silikde görebilirsin endişelenme teste devam et.. Rabbim nasıb etsin inshaAllah

Ben galiba yine yumurtlicam Tahmini adetime 3 ya da 5 gün var şaka gibi çalışmalara başlayayım yeniden
Eki Görüntüle 3013676
Şöyle söyleyeyim gebelik ihtimali ikinci kez Yumurtlama ihtimalinden çok çok daha fazla.. isnhaAllah öyledir

Adete yakın siliklesir cunki normalde

Allah razı Olsun.. İnshaAllah canım.. sende busefer normal doğum yaparsın.. İnshaAllah yapanlar var ..
İnsallah zaten yine son ana kadar 2 doktor gidicem bir de ebe destekli gidicem.. gecen instagramda gordum bir ebe, eve gelip cay demleyip lohusa serbeti yapip normal dogurtmus dogmaz dedigi bebegi. Anneye yemek soylemis yedirmis serbet icirmis.. kordonu 1 saat sonra kesmis mesela anneyle bebek suremli temas etmiş emzirtmis 2 3 saat daha öğretmiş elleriyle siy sagmis... ck özendim...

Izmir de oyle bir ebe bulursam kesinlikle evde dogum yapmayi denerim...

Çok aFedersiniz kızlar ama Sarı akıntı geliyor benden acık sarı ama böyle olan var mı
Gebelikte şeffaf sarı ve beyaz kremsi akıntılar olur.. özellikle ilk aylarda.. tabiki kokusuz olma şartı ile.. ancak adet öncesi de başlar bazılarında.. sende öylemi yakinmi şuan bata ?

Ah canim Allah razi olsun.. evet bende kesinlikle katılıyorum sana..

Ben özgüvenli arkadaşım hiç kendini eleştirmekten çekinmez MahsaAllah sana.. busefer olacak isnhaAllah inanalım ya ne var.. olmasada hayirsizdi deriz.. ben olacak diye diye pozitifl oldum gelmeyecek gebelik geldi sağlıksız di gitti ben cagirdim diye oldu bence hahaha pozitif oldum sürekli

Çok çok teşekkür ederim canım ne güzel bilgilendirdin beni. testi 12:30 da yaptım ilk idrar değildi yarın yine aynı saatte yaparım o zaman değerlendirmeye devamke

merhabalaaaar, benim bat 20 martta çok heycanlıyım inşallah güzel haberler yazabilirim ben de buraya :))) beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim :)

Hay MashaAllah Yaa ebeye bak sen.. ne güzel vaaha..çok bilinçli geldi bana bu ebe..

İnshaAllah gönlünün rahat ettiği birilerini bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…